ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2007-08

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Ιαν 29, 2008 2:36 pm

Εντάξει το veneto είναι εύκολο ο doom ήταν φουνταριστός?
Ενδιαφέρον δώστε μου ένα στοιχείο να καταλάβω ποιός είναι.

Και Πράγματι ο "Ακομινάτος" γιατί έτσι τον φώναζε ο Νίκος ο Λουκάτος
είναι υπόδειγμα αθλητή πρότυπο για κάθε νέο παίκτη.

Ποτέ δεν μίλησε για οτιδήποτε άσχημο πάντα ήταν με το χαμόγελο στο στόμα
και πάντα ενθάρυννε τους νέους της ομάδας εγώ προσωπικά τον ξέρω απο το 1983 (πω πω περάσαν 25 χρόνια) και θα πώ οτι πραγματικά είναι ένας απο την ιστορία της πάτρας.
δεν έχει σημασία αν δεν είναι παικταράς σημασία έχει οτι αυτό που μπορούσε να παίζει το έπαιζε πάντα.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για κάθε προπονητή.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τρί Ιαν 29, 2008 3:03 pm

otto11 έγραψε:Εντάξει το veneto είναι εύκολο ο doom ήταν φουνταριστός?

και πάντα ενθάρυννε τους νέους της ομάδας εγώ προσωπικά τον ξέρω απο το 1983 (πω πω περάσαν 25 χρόνια) και θα πώ οτι πραγματικά είναι ένας απο την ιστορία της πάτρας.
δεν έχει σημασία αν δεν είναι παικταράς σημασία έχει οτι αυτό που μπορούσε να παίζει το έπαιζε πάντα.

Aν έχω καταλάβει καλά στο ποιος είσαι OTTO11, o DOOM ήταν κάτα κάποιο τρόπο ένα φεγγάρι μέντωρας σου, αλλά καλά τον ζόρισες και εσύ τις επόμενες χρονιές μετά τον Κομινάτο όταν τον αντιμετώπισες στα δύο μέτρα.... :shock: 8) :lol:
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιαν 29, 2008 5:42 pm

sharkface έγραψε:Τα προγνωστικα μου της 17ης αγωνιστικης επιβεβαιωθηκαν πληρως.
Και ο ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ ηρθαν Χ, και το Φαληρο κερδισε την Χιο. Ειμαι ΘΕΟΣ....

Δεν ειναι ωρα για...αυτοκριτικη, σκυλοψαροφατσα!!!!

Πες μας τα καινουρια, να δουμε τι ψαρια θα πιασεις αυτη την φορα, καθως εισαι...πεινασμενος που δεν επιασες τιποτα στην προηγουμενη!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τετ Ιαν 30, 2008 1:49 pm

Lambros10 έγραψε:

Aν έχω καταλάβει καλά στο ποιος είσαι OTTO11, o DOOM ήταν κάτα κάποιο τρόπο ένα φεγγάρι μέντωρας σου, αλλά καλά τον ζόρισες και εσύ τις επόμενες χρονιές μετά τον Κομινάτο όταν τον αντιμετώπισες στα δύο μέτρα.... :shock: 8) :lol:

Δημήτρης Σελετόπουλος Μακράν ο κορυφαίος και πιό έξυπνος φουνταριστός στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια και δεν μου το αλλάζει κανείς αυτό.
Ο μόνος φουνταριστός που στην ζώνη έβγαζε την μπάλλα έξω με απίστευτη ταχύτητα και ευκολία.
Που ακόμα και τώρα ο τρόπος που έπαιρνε θέση στο pressing και στην άμυνα από μπροστά είναι μοναδικός.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιαν 30, 2008 8:00 pm

COACHFK έγραψε:

Πες μας τα καινουρια, να δουμε τι ψαρια θα πιασεις αυτη την φορα, καθως εισαι...πεινασμενος που δεν επιασες τιποτα στην προηγουμενη!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε:
ΠΑΟΚ - Φαληρο 2Χ (προβλεπω οριακη νικη του Φαληρου η το πολυ ισοπαλια η οποια θα διατηρησει τον ΠΑΟΚ στην Α1)
Γλυφαδα - Πανιωνιος 2 (με μικρη διαφορα, μεταξυ 2-4 γκολ)
Ολυμπιακος - Εθνικος 1Χ (οριακη νικη του Ολυμπιακου η Χ για συγκεκριμενους λογους...)
ΝΕΠ - ΠΑΟ Χ (βολευει και τους 2 στην περιπτωση που η Γλυφαδα χασει)
Βουλιαγμενη - Χανια 1 (με διαφορα μεταξυ 3-5 γκολ)
Χιος - Κερκυρα 1 (με διαφορα 4-6 γκολ)
sharkface

Δημοσίευσηαπό Lord » Πέμ Ιαν 31, 2008 12:43 am

otto11 έγραψε:
Lambros10 έγραψε:

Δημήτρης Σελετόπουλος Μακράν ο κορυφαίος και πιό έξυπνος φουνταριστός στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια και δεν μου το αλλάζει κανείς αυτό.
Ο μόνος φουνταριστός που στην ζώνη έβγαζε την μπάλλα έξω με απίστευτη ταχύτητα και ευκολία.
Που ακόμα και τώρα ο τρόπος που έπαιρνε θέση στο pressing και στην άμυνα από μπροστά είναι μοναδικός.

Ειχες τον Σελε προπονητη και αν τον ειχες...δεν συνεχισες το πολο ?
Lord

Δημοσίευσηαπό otto11 » Πέμ Ιαν 31, 2008 12:15 pm

Τον είχα συμπαίκτη και αυτό πίστεψε με ήταν πολύ καλύτερο.
Εκτός απο μία φορά που μου φώναζε να του περάσω την μπάλλα στα δύοπ μέτρα και εγώ σούταρα.Μπήκε γκόλ δε λέω αλλά οτι και να πω είανι λίγο
όχι μόνο γιατι είναι ο κορυφαίος αλλά και γιατί πιστεύω οτι είναι απο τους λίγους που το ευχαριστιόταν σαν παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό asxetos » Παρ Φεβ 01, 2008 1:58 pm

μηπως ειστε σε λαθος topic?τι βλεπετε για βουλιαγμενη χανια?
asxetos

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Φεβ 01, 2008 7:35 pm

Βουλιαγμενη - Χανια 11-10

Μολις τελειωσε ο αγωνας και μπορω να πω οτι η Βουλιαγμενη σταθηκε λιγο τυχερη στο τελος, γιατι ο Καρουντζος με κερδισμενη αποβολη σε μπασιμο (πολυ αμφισβητουμενη) και στην συνεχεια με γκολ στο παραπανω εδωσε την νικη στην Βουλιαγμενη.
Τα Χανια μαλλον σωστα, διαμαρτυρονται για την διαιτησια.
Απο την Βουλιαγμενη απογοητευτικοι οι φουνταριστοι της, και πολυ κακος στην αμυνα ο Κατσιαουνης (2 προσωπικα γκολ απο φουνταριστο). Πολυ καλος ο Μιτελουδης (κορυφαιος σε αμυνα και επιθεση, διανυει περιοδο καλης φορμας) και ο Καρουντζος, ενω αρκετα καλος στην επιθεση κυριως ηταν ο Φρανισεβιτς.
Απο τα Χανια εξαιρετικος ο Φραγκος και ο Κωνσταντουδακης, αρκετα καλοι οι 2 ξενοι που με προσωπικα γκολ απο την περιφερεια απεναντι στον απαραδεκτο σημερα Τσαλκανη διατηρησαν τα Χανια στον αγωνα.
Εκπληξη μου προκαλεσε το γεγονος οτι η Βουλιαγμενη, παρα την κακη αποδοση του τερματοφυλακα της, επεμενε σε ζωνη ομαδικη, κατι που εκμεταλλευτηκε ο Μαχαιρας βαζοντας τους ξενους στις θεσεις που οι Βουλιαγμενιωτες αφηναν στο τελος της επιθεσης για σουτ. Αν ο Αυγουστιανακης ηταν λιγο πιο καλος, ισως σημερα ειχαμε μια μεγαλη εκπληξη.
Οι διαιτητες, και ειδικα ο Σκαλοχωριτης, ευνοησαν σε συγκεκριμενα σημεια την εδρα. Αποβολες με το παραμικρο στο ξεκινημα της κοντρας της Βουλιαγμενης, εβγαλαν πολλες φορες εκτος εαυτου τον Μαχαιρα.
Γενικα, μπορουμε να πουμε οτι η επερχομενη διακοπη φαινεται να ειναι βαλσαμο για την Βουλιαγμενη που διερχεται περιοδο πτωσης, ενω τα Χανια αν κερδισουν στην εδρα τους τα θεωρητικα ευκολα ματσακια που εχουν, δεν προκειται να κινδυνεψουν.
sharkface

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Σάβ Φεβ 02, 2008 1:07 pm

Κύριε πρόεδρε συμφωνώ ότι ο μαχαίρας έχει λόγους να διαμαρτύρεται ο νοβ κέρδισε το παιχνίδι και με τη βοήθεια της διαιτησίας, άλλα όλα στην ομάδα του λαιμού εξηγούνται από τις λάθος επιλογές του υλικού της ομάδας.
Δεν είναι δυνατόν ο νοβ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα στη θέση φουνταριστού, από την εποχή της αποχώρησης του Βούδα το 2004, λίγο ή πολύ εύρισκε η ομάδα λύσεις στη θέση, αρχικά οι παουερς 30 γκολ-χατζη 14 γκολ, μετά ο σιλβις 38 γκολ-χατζη 13 γκολ, περυσι μπουρναζος 23 γκολ-χατζη 24 γκολ και φέτος το δράμα σαμαρτζιτς 6 γκολ-χατζη 3 γκολ και βέβαια ούτε λόγος για τις αποβολές που παίρνουν με τέτοια ανύπαρκτη δύναμη στη θέση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά για την παρουσία στη θέση.
Στη θέση δε του τερματοφύλακα τι φταίει που ο τσαλκάνης είναι παντελώς παροπλισμένος και δεν είχε καθόλου συμμετοχή από την αρχή της χρονιάς, τώρα που κτύπησε ο πρωτονοτάριος ήταν λογικό να είναι ανέτοιμος
Στη θέση του αμυντικού σωστά προσπαθεί η ομάδα να καλύψει το κενό του τιντιτς (καλλίτερου παίκτη πέρυσι) με κατσιαούνη-μιτελούδη αλλά και εκεί η ομάδα δεν έχει τις λύσεις που πρόσφερε ο μίλαν.
Σίγουρα με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα η θέση της είναι το μόνο θετικό για φέτος, αλλά οι λάθος επιλογές δεν παύουν να είναι λάθος επιλογές.
Μακάρι στα play offs η εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί
PEREZ

Δημοσίευσηαπό sharkface » Σάβ Φεβ 02, 2008 6:04 pm

PEREZ έγραψε:Κύριε πρόεδρε συμφωνώ ότι ο μαχαίρας έχει λόγους να διαμαρτύρεται ο νοβ κέρδισε το παιχνίδι και με τη βοήθεια της διαιτησίας, άλλα όλα στην ομάδα του λαιμού εξηγούνται από τις λάθος επιλογές του υλικού της ομάδας.
Δεν είναι δυνατόν ο νοβ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα στη θέση φουνταριστού, από την εποχή της αποχώρησης του Βούδα το 2004, λίγο ή πολύ εύρισκε η ομάδα λύσεις στη θέση, αρχικά οι παουερς 30 γκολ-χατζη 14 γκολ, μετά ο σιλβις 38 γκολ-χατζη 13 γκολ, περυσι μπουρναζος 23 γκολ-χατζη 24 γκολ και φέτος το δράμα σαμαρτζιτς 6 γκολ-χατζη 3 γκολ και βέβαια ούτε λόγος για τις αποβολές που παίρνουν με τέτοια ανύπαρκτη δύναμη στη θέση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά για την παρουσία στη θέση.
Στη θέση δε του τερματοφύλακα τι φταίει που ο τσαλκάνης είναι παντελώς παροπλισμένος και δεν είχε καθόλου συμμετοχή από την αρχή της χρονιάς, τώρα που κτύπησε ο πρωτονοτάριος ήταν λογικό να είναι ανέτοιμος
Στη θέση του αμυντικού σωστά προσπαθεί η ομάδα να καλύψει το κενό του τιντιτς (καλλίτερου παίκτη πέρυσι) με κατσιαούνη-μιτελούδη αλλά και εκεί η ομάδα δεν έχει τις λύσεις που πρόσφερε ο μίλαν.
Σίγουρα με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα η θέση της είναι το μόνο θετικό για φέτος, αλλά οι λάθος επιλογές δεν παύουν να είναι λάθος επιλογές.
Μακάρι στα play offs η εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί

Εχεις απολυτο δικιο. Οι αριθμοι, αν τους ερμηνευσεις σωστα λενε παντα την αληθεια. Γενικα στην θεση του φουνταριστου η επιλογη του Σαμαρτζιτς ηταν τελικα μια μεγαλη αποτυχια, ενω ο Χατζηδακης ειναι κακος χωρις λογο (σε σχεση με περυσι). Και για μενα η 4η θεση ειναι επιτυχια, αν και νομιζω οτι με την φορα που εχει παρει η Χιος, ο ΝΟΒ θα καταληξει μαλλον 5ος. Κινδυνευει μετα την νικη του Φαληρου στην Θεσσαλονικη, να τερματισει ακομα και στην 6η θεση σε περιπτωση που δεν τα καταφερει μεσα στο Φαληρο.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Σάβ Φεβ 02, 2008 6:12 pm

Μεγαλη νικη πετυχε το Φαληρο στην Θεσσαλονικη με 9-8 στο τελευταιο λεπτο. Με την νικη αυτη εξασφαλισε την εισοδο του στα πλει οφ, ενω ο ΠΑΟΚ πεφτει σε περιπετειες και ο επομενος αγωνας του με την Χιο ειναι πλεον ζωης και θανατου.

Στον Πειραια ο Ολυμπιακος εκανε επιδειξη δυναμης απεναντι στον Εθνικο, ο οποιος για μια ακομα φορα εδειξε εντελως απροετοιμαστος για τετοιο αγωνα. Ο Ολυμπιακος επεβαλλε πληρως την δυναμη του και με τους φουνταριστους σε μεγαλη μερα αλλα και τα περιφερειακα σουτ να πηγαινουν συνηθως στο Γ, διελυσε τον Εθνικο με 12-5.
Απο τον Ολυμπιακο ηταν πολυ καλοι ολοι οι παικτες του, και η απουσια του Χατζηθεοδωρου δεν φανηκε καθολου. Απο την αλλη ο Εθνικος ηταν απογοητευτικος σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου, με τον Βλοντακη να φαινεται οτι ειναι ο μονος που δεν εχει επηρεαστει αρνητικα απο την συναναστροφη με τον γνωστο καλλιτεχνικο μανατζερ, παιζοντας μονος του αρκετες στιγμες, με ολη την αμυνα του Ολυμπιακου προσαρμοσμενη επανω του. Πολυ κακη η παρουσια των υπολοιπων κυανολευκων.
Ο Ολυμπιακος για να χασει πλεον εστω και ενα ματσακι απο τον αιωνιο αντιπαλο του στο πολο, φαινεται οτι θα πρεπει να το θελει κι ο ιδιος.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Σάβ Φεβ 02, 2008 8:37 pm

Χιος - Κερκυρα 9-8
Παραλιγο να την ξανακανουν οι Κερκυραιοι στους αλλους νησιωτες οπως τον 1ο γυρο. Το σκορ ηταν 9-6 και στο τελος εγινε 9-8
Γλυφαδα-Πανιωνιος 8-13
Πολυ ανετη νικη του Πανιωνιου. Η Γλυφαδα μετα το 1ο οκταλεπτο που προηγηθηκε 3-2, καταφερε να ξαναβαλει γκολ στο 8-3 και μετα παλι στο 12-4. Ο Λοραντος ξεκινησε με τον Κουτσιαλη αφηνοντας εξω τον Μονιουδη και τον Κωνσταντοπουλο (δεν εχει αλλους). Ο Γιαγκος ηταν εξαιρετικος στην αρχη και ο κυριος λογος που η Γλυφαδα προηγηθηκε. Ομως, στην συνεχεια, συνεχομενα λαθη απο αυτη την πλευρα της επιθεσης της Γλυφαδας, εδωσαν την δυνατοτητα στον Θωμακο κατα κυριο λογο να φευγει συνεχεια στην κοντρα και να σκοραρει συνεχως με τον ιδιο τροπο. Ετσι η σεμνη τελετη ελαβε τελος πολυ γρηγορα.
Απο την στιγμη που ο Πλατιδης εχει πεσει τοσο πολυ, η Γλυφαδα δεν μπορει να σταυρωσει ποντο. Αν ο συγκεκριμενος παικτης δεν ανεβασει την αποδοση του στα στανταρ του 1ου γυρου, η Γλυφαδα που καποια στιγμη βρεθηκε ακομα και 4η στην βαθμολογια, δεν προκειται να γλυτωσει με τιποτα.
ΝΕΠ-ΠΑΟ : Καλα τωρα, σωπα βρε, ηρθε ισοπαλια? α στο καλο τι μου λες ρε παιδακι μου? και ηταν και 5-1 αλλα και 7-4? αντε? και ειχε και ο Παναθηναικος παραπανω στο 9-9 και δεν το εβαλε? σοβαρα? και στο τελος πανηγυριζαν και οι 2? και ο πανμεγιστος sharkface που το ειχε παιξει (μαζι με καμμια 1000αδα αλλους) στο στοιχημα? Δεν κανουν τετοια οι Πατρινοι? Αντε ρε.......
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Φεβ 02, 2008 11:32 pm

Αλήθεια τι απόδοση έδινε το Χ αυτή τη φορά ;

Την προηγούμενη έδινε 9 και ήρθε και 9-9. Τώρα πάλι 9-9 :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Φεβ 02, 2008 11:42 pm

Επίσης σχετικά με τους φουνταριστούς της Βουλιαγμένης, ειδικά για χθες, έχω να πω ότι δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που είχε π.χ. ο Φράγκος. Ο Σάμαρτζιτς, ειδικά, ίσως να έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, πήρε καλές θέσεις αλλά ούτε πάσες του πέρασαν ούτε μια δυο καθαρές αποβολές του δόθηκαν.

Τα Χανιά θα πρέπει να μάθουν ότι όταν κάνεις φάουλ δεν μπορείς συνέχεια να μπαίνεις ανάμεσα στον αντίπαλο και στην μπάλα και να τη σπρώχνεις 1-2 μέτρα, πριν εκτελεστεί το φάουλ. Θέλει εμπειρία στο πότε θα σπρώξεις τη μπάλα (π.χ. την ώρα που σφυρίζει ο διαιτητής) και ένα μικρό σπρώξιμο της μπάλας είναι αρκετό.

Οτιδήποτε παραπάνω είναι αποβολή και η σχετική παρατήρηση που έκαναν οι διαιτητές στην αρχή δεν είχε συνέχεια από τη μεριά τους, με αποτέλεσμα να το θεωρήσουν οι Χανιώτες κεκτημένο τους δικαίωμα και να ξεσηκωθούν στην τελευταία φάση του τρίτου οκταλέπτου. Εκεί ήταν καθαρή γκάφα του παίκτη τους.

Επίσης, ο Φράγκος συνεχώς κρατούσε αντικανονικά τον Κατσαούνη όταν άλλαζε η κατοχή της μπάλας. Οι διαιτητές δεν έβλεπαν τίποτα. Όταν το είδαν στο τέλος πράγματι έδωσαν την εντύπωση ότι έψαχναν ευκαιρία να σπρώξουν τη Βουλιαγμένη.

Γενικά πάντως οι διαιτητές ήταν εντελώς αψυχολόγητοι. Έχασαν τον έλεγχο από την αρχή και π.χ. ακόμα ... ψάχνουν το μισό λεπτό που χάθηκε στα μέσα της πρώτης περιόδου, επειδή δεν έβλεπαν τη ροή του χρονομέτρου.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 03, 2008 1:08 am

Ολυμπιακός-Εθνικός:12-5
Την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, που μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον Εθνικό, επικρατώντας με 12-5.
Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν φανταστικό ξεκίνημα και βρέθηκαν να προηγούνται στο τέλος της πρώτης περιόδου, με 5-1, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το ματς από πολύ νωρίς.

Πλέον, οι Πρωταθλητές είναι 4 βαθμούς μπροστά από τον "Αυτοκράτορα" και έχουν το πλεονέκτημα ακόμα και στην απίθανη περίπτωση της ισοβαθμίας, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ακόμα δύο νίκες για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρωτιά.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 4-2, 1-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάτερος): Σάντα 3, Γιώργος Αφρουδάκης 3, Νίκιτς 3, Βράνιες, Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης

Εθνικός (Βολτυράκης): Βλοντάκης 2, Μυλωνάκης, Μπλάνης, Εμμανουηλίδης

ΠΑΟΚ-Παλαιό Φάληρο: 8-9
Σπουδαία νίκη μέσα στο "Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο, πήρε το Παλαιό Φάληρο, με 8-9 επί του ΠΑΟΚ, κάνοντας μεγάλο βήμα για την είσοδό του στην εξάδα και την πρόκρισή του στα πλέι οφ. Πλέον η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες ανέβηκε στους 4 βαθμούς και η κάλυψή της από την ομάδα του Ψύχου, αναμένεται απίθανη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 2-2, 2-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ψύχος): Ψύχος 3, Γιάιτς 2, Αλιχανίδης, Κατρουζανάκης, Κρστόβιτς

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Κατσουλάκης 3, Κόχειλας 2, Κόλιανιν 2, Βουκίσεβιτς 2

ΝΕΠ-Παναθηναϊκός: 9-9
Δεν πήρε τη νίκη, αλλά κατάφερε να κατακτήσει έναν πολύτιμο βαθμό ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9, με τη ΝΕΠ, στην Πάτρα.

Πλέον το "τριφύλλι", παρότι παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει αρκετές ελπίδες να παραμείνει στην Α1, αφού πλησίασε στον έναν βαθμό τα Χανιά και τη Γλυφάδα κι έχει μπροστά του τις αναμετρήσεις με τη Γλυφάδα (εντός) και την Κέρκυρα (εκτός) στις οποίες έχει τα φόντα να κάνει το "δύο στα δύο" και να σωθεί.

Από την άλλη πλευρά, οι Πατρινοί, είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής τους, αφού είναι δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό, αφού είχαν νικήσει στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, για τον πρώτο γύρο.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-4, 0-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

ΝΕΠ (Τρούμπιτς): Πλατανίτης 2, Σαλπαδήμας 2, Ρατσούνιτσα 2, Κραβαρίτης 2, Ντίνος Γεωργαράς

Παναθηναϊκός (Λυκούδης): Νάστραν 4, Βαφειάδης 3, Δερμιτζάκης, Κουντουδιός

Χίος-Κέρκυρα: 9-8
Παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο οκτάλεπτο, συνάντησε δυσκολίες, η Χίος επιβλήθηκε με 9-8, της ουραγού Κέρκυρας και διατηρήθηκε στον ένα βαθμό από την τέταρτη Βουλιαγμένη, την οποία "κυνηγάει" για να μπει στην τετράδα

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 1-1, 2-4

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Χίος: Ντούλος 5, Τέττερης 2, Κανδιόγλου, Παππάς

Κέρκυρα: Μίσιτς 3, Βράνιες 2, Καρδόνας 2, Παπανελλόπουλος

Γλυφάδα-Πανιώνιος: 8-13
Στο πρώτο οκτάλεπτο δυσκολεύθηκε και βρέθηκε να χάνει με 3-2, αλλά στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο, ο Πανιώνιος επέβαλε τον ρυθμό του και νίκησε εκτός έδρας τη Γλυφάδα με 8-13.

Με αυτή τους τη νίκη, οι "κυανέρυθροι", είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση και μαθηματικά της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο, αφού χρειάζονται ακόμα δύο νίκες. Αντίθετα, η Γλυφάδα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό αφού πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τον προτελευταίο Παναθηναϊκό, με τον οποίο παίζει στο ΟΑΚΑ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 1-5, 4-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Γλυφάδα (Λοράντος): Μονιούδης 3, Γιάγκος 3, Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Λούδης): Θωμάκος 4, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Γκέργκελι 2, Μπουρνάζος, Λιοτσάκης, Τίτσιτς

Βουλιαγμένη-Χανιά:11-10
Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή, δυσκολεύθηκε, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων, παρά την απουσία του Στέλιου Πρωτονοτάριο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα.

Tα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 2-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Βουλιαγμένη (Γιαννουρής): Μιτελούδης 3, Φρανίτσεβιτς 2, Κατσαούνης 2, Αφρουδάκης, Αγγελίδης, Καρούτζος, Σάμαρτζιτς,

Χανιά (Μαχαίρας): Φράγκος 3, Ζούφαλ 2, Κωνσταντουδάκης 2, Κρέκοβιτς, Αυγουστιανάκης

Η επόμενη αγωνιστική (19η, Τετάρτη 6/2)
ΠΑΟΚ-Χίος
Παλαιό Φάληρο-ΝΕΠ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Εθνικός-Βουλιαγμένη
Χανιά-Γλυφάδα
Πανιώνιος-Κέρκυρα

Πηγή : Sport24

Η βαθμολογία (σε 18 αγωνιστικές)
1. Ολυμπιακός 36
2. Εθνικός 32
3. Πανιώνιος 25
4. Βουλιαγμένη 21
5. Χίος 20
6. Παλαιό Φάληρο 18
7. ΠΑΟΚ 14
8. ΝΕΠ 13
9. Χανιά 12
10. Γλυφάδα 12
11. Παναθηναϊκός 11
12. Κέρκυρα 2

Πηγή : Sport.gr

Αυτά φίλοι μου. Πάω για ποτάκι τώρα. Αρκετό χλώριο για σήμερα :D
Τελευταία επεξεργασία από vs και Κυρ Φεβ 03, 2008 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sharkface » Κυρ Φεβ 03, 2008 1:08 am

vs έγραψε:Αλήθεια τι απόδοση έδινε το Χ αυτή τη φορά ;

Την προηγούμενη έδινε 9 και ήρθε και 9-9. Τώρα πάλι 9-9 :lol:

Παροτι το ειχαν μυριστει, δεν το κατεβασαν ποτε κατω απο 6,50
sharkface

Δημοσίευσηαπό asxetos » Κυρ Φεβ 03, 2008 10:00 pm

καλυτερα.πηγαμε και ταμειο
asxetos

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Φεβ 04, 2008 12:33 pm

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:

Λοιπον εχουμε και λεμε:
ΠΑΟΚ - Φαληρο 2Χ (προβλεπω οριακη νικη του Φαληρου η το πολυ ισοπαλια η οποια θα διατηρησει τον ΠΑΟΚ στην Α1)
Γλυφαδα - Πανιωνιος 2 (με μικρη διαφορα, μεταξυ 2-4 γκολ)
Ολυμπιακος - Εθνικος 1Χ (οριακη νικη του Ολυμπιακου η Χ για συγκεκριμενους λογους...)
ΝΕΠ - ΠΑΟ Χ (βολευει και τους 2 στην περιπτωση που η Γλυφαδα χασει)
Βουλιαγμενη - Χανια 1 (με διαφορα μεταξυ 3-5 γκολ)
Χιος - Κερκυρα 1 (με διαφορα 4-6 γκολ)

Δεν τα πηγες και ασχημα αυτη την φορα...

ΠΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟ, το, χεις
Γλυφαδα-Πανιωνιος, σου εφυγε...λιγο
Ολυμπιακος-Εθνικος, γελανε τα μουστακια του...Νικου \9και χωρις Χ"Θεοδωρου)
ΝΕΠ-ΠΑΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!
Βουλιαγμενη-Χανια: παλι καλα που γλυτωσες στο τελος και πηρες τουλαχιστον το σημειο, αν και εμαθα πως ενα πεναλτακι στο τελος, μπορουσε και να δωθει στους Κρητικους
Χιος-Κερκυρα, το σημειο το, χεις την διαφορα αστην για τον...Σερβο. Δεν υπαινεισομαι ΤΙΠΟΤΑ, απλα τους ειχε ψιλολιωσει για να ειναι ετοιμοι με τον ΠΑΟΚ, οπου αναμενεται μεγαλο ντερμπυ.

σε σημεια καλος, σε διαφορες, αστα καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Φεβ 04, 2008 12:54 pm

τα παιχνιδια της αγωνιστικης

ΠΑΟΚ-Χίος
Παλαιό Φάληρο-ΝΕΠ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Εθνικός-Βουλιαγμένη
Χανιά-Γλυφάδα
Πανιώνιος-Κέρκυρα

Στην Θεσ/κη κρινονται πολλα. για τον ΠΑΟΚ αν κερδισει σωθηκε μαλλον οριστικα, αν χασει μπορει και να πεσει!!! Για τους νησιωτες, ειναι το παιχνιδι που μπορει να τους δωσει την 4αδα, αν χασουν θα βολευτουν με την 5η θεση. Ελπιζω το παιχνιδι να κυλησει σε αθλητικα πλαισια, καθως στον Α' Γυρο οι Θεσ/κεις ειχαν πολλα παραπονα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2Χ

Στο Φαληρο δεν νομιζω να χασουν την ευκαιρια της 6αδας, για πρωτη φορα στην ιστορια στην Α1. Μετα την νικη στην Θεσ/κη η ψυχολογια ειναι στα υψη. Οι Πατρινοι, με την ισοπαλια κοντρα στο τριφυλι, μαλλον δεν ανησυχουν, αλλα δεν νομιζω να μπορεσουν να παρουν κατι θετικο στο Τροκαντερο. Οριακα Φαληρο (1)

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ευτυχως που ειναι τιμωρημενοι οι πρασινοι γιατι αλλιως θα κινδυνευαν με...μεγαλυτερη τιμωρια. Νομιζω πως η διαφορα θα κυμανθει στα 10-14 τερματα, αναλογα τα κεφια των κοκκινων

Εθνικος-Βουλιαγμενη: Τωρα τι να πω;; Εμενα μου φαινεται πως η Βουλιαγμενη θα ειναι σκληρο καρυδι για τον Εθνικο. Οι πειραιωτες δυσκολα να χωνεψουν μια τετοια ηττα απο τους κοκκινους, ενω οι "μπεμπηδες" εκαναν κακη εμφανιση με τα ΧΑΝΙΑ.
Δυσκολο και για τους δυο, ελαφρυ προβαδισμα στους γηπεδουχους λογω μοναδων και ειδικα αν δεν παιξει ο Πρωτονοταριος για την Βουλιαγμενη...
1 με λιγο Χ

ΧΑΝΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ: ο Μαχαιρας αποβληθηκε το Σαββατο; και για τους 2 το παιχνιδι ειναι οριακο. οι Κρητικοι εχουν την ευκαιρια να ξεφυγουν απο τη επικινδυνη ζωνη μια και καλη. Οι Γλυφαδιωτες μετα το Χ του ΠΑΟ, καταλαβαινουν οτι τα περιθωρια στενεψαν. Το ζητημα ειναι: εχουν την δυναμη να αντιστρεψουν την εις βαρος τους κατασταση;
Πολυ 1, αλλα...

Πανιωνιος-Κερκυρα: Το ΣΤΑΝΤΑΡ, του δελτιου. Να πουμε εδω, ομως πως οι Κερκυραιοι ειναι αξιοι συγχαρητηριων αφου παροτι ολοι τους εχουμε υποβιβασει απο...πριν ξεκινησει το πρωταθλημα, δινουν μαχη σε ολα σχεδον τα παιχνιδια, οπου πολλα απο αυτα τα εχουν χασει ΟΡΙΑΚΑ.

Αυτα. τι λες σκυλο-ψαρο-φατσα;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης