ΕΘΝΙΚΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Μαρ 04, 2009 4:59 pm

Ειχα ακουσει πριν λιγες μερες οτι θα γινει προταση στον Κουνδουρακη να αφησει τον Ολυμπιακο για να παει βοηθος του Κατσουλη.Οπως ξερουμε ολοι η παραμονη απο οτι φαινεται θα κριθει στο παιχνιδι Χανιων - Εθνικου.Ο Κουνδουρακης ξερει τους Χανιωτες πολυ καλα και θα βοηθησει πολυ τον Κατσουλη στην προετοιμασια και στο συστημα που θα ακολουθησει η ομαδα στον εν λόγω αγωνα.Σημερα μαλιστα πληροφορηθηκα οτι ο Κουνδουρακης δεν ακολουθησε την αποστολη του Ολυμπιακου στην Ουγγαρία με οτι αυτο συνεπάγεται.Εχει ακουσει κανεις κατι;
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό takis » Τετ Μαρ 04, 2009 5:05 pm

babakida έγραψε:Ο Κουνδουρακης ξερει τους Χανιωτες πολυ καλα και θα βοηθησει πολυ τον Κατσουλη στην προετοιμασια και στο συστημα που θα ακολουθησει η ομαδα στον εν λόγω αγωνα.

:lol: :lol: :lol:
takis

Δημοσίευσηαπό lupo » Τετ Μαρ 04, 2009 8:07 pm

babakida έγραψε:Ειχα ακουσει πριν λιγες μερες οτι θα γινει προταση στον Κουνδουρακη να αφησει τον Ολυμπιακο για να παει βοηθος του Κατσουλη.Οπως ξερουμε ολοι η παραμονη απο οτι φαινεται θα κριθει στο παιχνιδι Χανιων - Εθνικου.Ο Κουνδουρακης ξερει τους Χανιωτες πολυ καλα και θα βοηθησει πολυ τον Κατσουλη στην προετοιμασια και στο συστημα που θα ακολουθησει η ομαδα στον εν λόγω αγωνα.Σημερα μαλιστα πληροφορηθηκα οτι ο Κουνδουρακης δεν ακολουθησε την αποστολη του Ολυμπιακου στην Ουγγαρία με οτι αυτο συνεπάγεται.Εχει ακουσει κανεις κατι;
Ναι. Ειπε στον Ολυμπιακο οτι εχει προβλημα υγειας ο πατερας του και πρεπει να φυγει Χανια. Τωρα αν παει η δεν παει στον Εθνικο ειναι θεμα του εθνικου και του Γιωργου του Κατσουλη. Παντως σου εγγυωμαι οτι στον Ολυμπιακο δεν τα βαψανε μαυρα. Αποτι καταλαβα μαλλον το επεδιωκαν κιολας. Ηδη κοιτανε μια καλη λυση να τους φερει την ακαδημια των κοριτσιων εκει που πρεπει. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Πέμ Μαρ 05, 2009 2:44 pm

ELEOS ME TON KOUNDOURAKH!
DIOGO

Δημοσίευσηαπό babakida » Πέμ Μαρ 05, 2009 3:02 pm

DIOGO έγραψε:ELEOS ME TON KOUNDOURAKH!
Γιατι πιστευεις οτι δεν ειναι καλη περιπτωση;
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό lupo » Πέμ Μαρ 05, 2009 4:20 pm

DIOGO έγραψε:ELEOS ME TON KOUNDOURAKH!
Συγγνωμη παρασυρθηκα. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Μαρ 06, 2009 8:43 pm

Ρε συ Λαμπρο.
Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα για τον ελπιδοφορο???

Να γραφουμε εκει τα καθημερινα του νεα(τι εφαγε, τι φορεσε, τι ωρα πηγε για προπονηση κλπ) κατι σαν καθημερινο μαγκαζινο-πρωϊναδικο με τα τελευταια νεα του "Γκολντεν Μπόϋ" της Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Μαρ 06, 2009 9:58 pm

COACHFK έγραψε:Ρε συ Λαμπρο. Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα.......ς Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...

Φίλλιπααα ελπιζω να μην μου την εχεις ''στημενη'' και πεις τα ιδια ξαι για μενα !!! ;-)

.... σήμερα η 1η των χαιρετισμών ... ευλογησον !!!
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Παρ Μαρ 06, 2009 11:33 pm

fotis2310 έγραψε:
COACHFK έγραψε:Ρε συ Λαμπρο. Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα.......ς Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...

Φίλλιπααα ελπιζω να μην μου την εχεις ''στημενη'' και πεις τα ιδια ξαι για μενα !!! ;-)

Νομιζω οτι η Βαια εφυγε ,δηλαδη θα σας χαλαγε να τον ειχατε στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Μαρ 06, 2009 11:36 pm

Μάλλον πρέπει να το ετοιμάσω....

fotis2310 έγραψε:Φίλλιπααα ελπιζω να μην μου την εχεις ''στημενη'' και πεις τα ιδια ξαι για μενα !!! ;-)

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε...
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό lupo » Σάβ Μαρ 07, 2009 3:15 pm

Και εγω που ειπα οτι θα επεφτε στη λουμπα και ο εθνικος και θα τον επαιρνε. Ρε σεις σας παρακαλω παρα πολυ ας τον παρει τον νεο ελπιδοφορο προπονηταρα καποια ομαδα γιατι αλλιως δεν θα πρεπει να ανοιξουμε μονο ενα forum για αυτον αλλα καμμια εικοσαρια. :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Σάβ Μαρ 07, 2009 8:00 pm

Να εκφρασω την αποψη μου, για το παιχνιδι που θα ξεκινησει σε λιγο, Εθνικος ΝΟΠ

Τουτο δωθε το παιγνιον ειναι το 1ον κρισιμον δια τον αυτοκρατορα, εαν δεν επιπλευσει, παπαλα αι 11 top βαθμοι δια να δωσουν ελπιδα ζωης στον αποχωρησαντα ψευτην προεδρα. (δεν θαθελα να πιστευω οτι θα ψιλο-ή οχι θελει να γινει το απευκτεον!!!!!!!!!!!!!).

Σιγουρον ειναι, αι ΠΑΤΡΑΙ φετος καθοριζουν τα της Α2 και εαν ο Κος Γιαννης θα κανει διακοπες απο το Μαιο
PEREZ

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 07, 2009 9:11 pm

Εθνικός-Ν.Ο.Π. 12 - 10

ελπίδες :?: :?: :?: για τον τ. Αυτοκρα τωρααα :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Κυρ Μαρ 08, 2009 2:29 pm

οσο καλο ή ελπιδοφορο κι αν ειναι αυτο το παιδι, ειναι ακομα παιδι... πρεπει να ξεκινησει απο πιο χαμηλα και οχι απο την θεση του 1ου προπονητη της ομαδας με τη μεγαλυτερη ιστορια στο χωρο! ουτε καν για 1ος στην γυναικεια ομαδα του Εθνικου δεν μπορει να ειναι ενας 23χρονος (...τα ιδια ελεγα και για τον γκομενο της ετσι...), κατα τη γνωμη μου... αν κανει τετοιο μεγαλο βημα-αλμα τοσο νωρις μαλλον θα τον ξεχασουμε γρηγορα... κατα τα αλλα, παρολο που δεν συμφωνω με την απομακρυνση του Κρητικου στη μεση της περιοδου, οφειλω να ομολογησω οτι η επιλογη του Κατσουλη στην παρουσα φαση, ακουγεται το λιγοτερο λογικη... θα δειξει...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Μαρ 09, 2009 2:24 pm

fotis2310 έγραψε:Εθνικός-Ν.Ο.Π. 12 - 10

ελπίδες :?: :?: :?: για τον τ. Αυτοκρα τωρααα :!: :!: :!:

Νεες ελπιδες για τον Αυτοκρατορα μετα την νικη του επι του ΝΟΠ. Σε συνδυασμο με την αλλαγη προπονητη(ασχετα αν συμφωνει καποιος ή οχι) και το δεδομενο πως με τις διακοπες που εχει το Πρωταθλημα, συν το προγραμμα, ο Εθνικος εχει ελπιδες να την...σκαπουλαρει!

Για να δουμε στους ποσους βαθμους θα παιχτει η 2η θεση που οδηγει στην Α2. Και κατι ακομε που εχει περασει απαρατηρητο. Αν τελικα σωθει ο Εθνικος θα τα εχει καταφερει με την βοηθεια(αθελα τους, μην παρεξηγηθουμε παλι) της...Βουλιαγμενης, αφου απο αυτην και μονο(προς το παρον) εχει παρει 3 βαθμους. (Αυτοι που λειπουν απο τον Λαιμο και την εισοδο τους στην 6αδα, μεχρι στιγμης).

Εχει ακομα πολυ δρομο μεχρι το τελος. Ας αρχισουμε να ψαχνουμε και τις ισοβαθμιες για την εισοδο στην 6αδα. Θα φανουν χρησιμες :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μαρ 09, 2009 2:39 pm

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο Πανιώνιος υπερτερεί του Παναθηναϊκού. Λέμε τώρα ...
Η Βουλιαγμένη υπερτερεί της Χίου. Λέμε τώρα ...

Επί της ουσίας : ΝΕΠ και Φάληρο υπερτερούν της Βουλιαγμένης και στα μεταξύ τους έχουν κερδίσει αλλήλους με 2 γκολ. Εννοείται ότι η Βουλιαγμένη μένει έξω ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Η ΝΕΠ έχει καθοριστικά τα 3 πρώτα παιχνίδια και (θεωρητικά) εύκολα τα τελευταία 3. Φάληρο και Βουλιαγμένη έχουν μοιρασμένο πρόγραμμα αλλά το Φάληρο είναι πιο σταθερό στα παιχνίδια του και νομίζω ότι έχει βρει καλύτερη χημεία τώρα τελευταία. Αν όμως η Βουλιαγμένη κάνει 4 νίκες τότε θα περάσει αυτή.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 09, 2009 4:35 pm

...εμεις εκτος εξάδας ...γιατί δεν ''βγαινει''
>>>>>
17η ΠΑΟΚ -ΕΘΝΙΚΟΣ
18η Ν.Ο.Β.-ΠΑΟΚ
19η ΠΑΟΚ - ΧΙΟΣ
20η ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ
21η ΠΑΟΚ - ΝΟΠ
22η ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ
χαλασε το κομπιουτεράκι μου ... τι λέτε ???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό nemesis » Δευτ Μαρ 09, 2009 8:01 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Που βρισκεισ αυτα τα emo?
nemesis

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 09, 2009 10:02 pm

nemesis έγραψε:...Που βρισκεισ αυτα τα emo?

ειμαι συναισθηματικα κακοποιημενο παιδι...και δηλώνω emo
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό nemesis » Δευτ Μαρ 09, 2009 10:35 pm

:lol:
nemesis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης