dalmatos έγραψε:doom εκπλησομαι με την φραση που εβαλες στην παρενθεση(υπηρξα καλος παιχτης)κ δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο.ακομα κ αν υπηρξες καλος παιχτης δεν σε τιμαει να το λες εσυ...καλο θα ηταν να το λενε οι υπολοιποι.μου θυμησες τον χατζηθεοδωρου που οπου σταθει κ οπου βρεθει εκθειαζει τον ευατο του...ο δελφος εχει δικιο οταν λεει οτι δεν δεχεσαι κριτικη...κ το λεω αυτο διοτι εχω κατσει αρκετα βραδυα διαβαζοντας αυτα που γραφονται στο φορουμ κ ολο το υφος σε αυτα που γραφεις ειναι τετοιο που δειχνει σαν να μην δεχεσαι αλλη αποψη...επισης θα ηθελα να επισημανεις ποιους θεωρεις ασχετους...γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον κ αυτη η φραση...
Τώρα είναι σύγκριση αυτή; Βάζεις στην ίδια ζυγαριά έναν αξιοπρεπή άνθρωπο με ιστορία και σταδιοδρομία και οικογένεια και έναν.... άντε τώρα μην ανοίξω το στόμα μου.dalmatos έγραψε:ακομα κ αν υπηρξες καλος παιχτης δεν σε τιμαει να το λες εσυ...καλο θα ηταν να το λενε οι υπολοιποι.μου θυμησες τον χατζηθεοδωρου
nikosk έγραψε:Προφανως και το κατανοω διαφορετικα απο σενα κ πιο ρεαλιστικα απ'την στιγμη που ο ανθρωπος δεν εγραψε κινεζικα απλα την απαντηση του οσον αφορα την δουλεια του στην Πατρα την οποια κρινουν διαφοροι χωρις να ξερουν,επισης το νεαρο της ηλικιας μου δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται απ'την απαντηση μου αλλα απο δικο σου συμπερασμα και απ'το οτι εσυ το εθιξες πρωτος.Επειτα ειμαι σε θεση να κρινω καποια πραγματα αλλα στο συγκεκριμμενο εισαι απλα η προφαση γιατι κ αλλοι σαν εσενα δεν μπορουν να κατανοησουν η δεν θελουν μαλλον κ εστιαζονται στο να κατακρινουν ανθρωπους οι οπιοι ειναι σαφως ανωτεροι τους απλα θελουν να τους μπουν στο ματι...Επισης ουδεποτε ειχα την διαθεση να συζητησω μαζι σου γιατι πολυ απλα αυτο που κατηγορεις,εσυ ο ιδιος το κανεις...
O delfos πιστεύει ότι το βλαστάρι του μπορεί.vs έγραψε:Το θέμα είναι : μπορούν αυτά τα παιδιά να κάνουν τόσο μεγάλο ξεπέταγμα τόσο γρήγορα ;
Ενώ η υπόλοιπη Πάτρα;;;;;vs έγραψε:Και μην ξεχνάς ότι η αθλητική Πάτρα είναι πολύ ιδιάζουσα κατάσταση, ιδιαίτερα στο πόλο.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης