ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό nikosk » Παρ Αύγ 21, 2009 6:21 am

Ελεος ρε παιδια με καποιους,ειστε μεγαλοι ανθρωποι κ δεν ξερετε καν αναγνωση!!η μαλλον καλυτερα κατανοηση κειμενου.Το λεω χωρις να μου πεφτει λογος απλα επειδη κ εγω οπως πολλοι εχω περασει αρκετα βραδυα κ διαβαζοντας καθημερινα το forum δεν γινεται αυτη η κατασταση...Επισης φιλε μου αν ειχες κανει το παραμικρο απ'οσα εχουν κανει Σελετοπουλος κ Χατζηθεωδορου στο ελληνικο πολο κ εσυ ετσι θα μιλουσες αλλα κ παλι δεν προμοταρει τον εαυτο του απλα το οτι οι καλοι παιχτες χωρανε παντου...
nikosk

Δημοσίευσηαπό dalmatos » Παρ Αύγ 21, 2009 12:50 pm

μαλλον εσυ εισαι αρκετα μικρος κ δεν καταλαβαινεις πολλα...... :shock:
dalmatos

Δημοσίευσηαπό nikosk » Παρ Αύγ 21, 2009 1:45 pm

Το δεχομαι αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν μπορεις να κατανοησεις ενα απλο κειμενο...
nikosk

Δημοσίευσηαπό dalmatos » Παρ Αύγ 21, 2009 2:14 pm

ισως εσυ το καταννοεις τελειως διαφορετικα απο οτι εγω...επειδη ισως δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις καποια πραγματα...ειμαστε ενταξει σε αυτο :?: το νεαρο της ηλικιας σου φανηκε απο την απαντηση που μολις εδωσες...κ αν εισαι σε θεση να κρινεις πως μπορει να κανει καποιος αναγνωση κειμενου κ τι αποκομιζει απο αυτο τοτε παω πασο...δεν χρειαζεται να κουβεντιαζουμε μαζι... :wink:
dalmatos

Δημοσίευσηαπό opolo » Παρ Αύγ 21, 2009 2:27 pm

Παρακολουθω το φορουμ εδω & αρκετο διαστημα,δεν πολυγραφω αλλα μπορω να πω την αποψη μου, & για το θεμα που εβαλε ο delfos σε οτι εχει να κανει με την προωθηση καποιον παιδιων απο τις υποδομες της Πατρας.Απο τα γραφομενα του δεν καταλαβα να ειναι εριστικος με το doom.Προσωπικα αυτο που αντιλιφθηκα ειναι οτι ο ανθρωπος ειπε την αποψη του γιατι ετσι τα βλεπει απο τη μερια του,στο κατω κατω ρε <<παιδια>> αυτη ειναι η αποψη του,την οποια μαλλον ο doom δεν αντειληφθηκε & του τα χωσε κανονικα.Λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη,θα μπορουσε ο doom να δωσει μια απαντηση πιο λυτη & να κοιταξει να δωσει τις απαντησεις του μεσα απο τη δουλεια του.Ηρεμια παιδια ολοι θα <<ζησουμε>>.
opolo

Δημοσίευσηαπό pestaola » Παρ Αύγ 21, 2009 2:50 pm

Ένας καλός παίκτης δεν έχει ποτέ την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης γιατί οι πράξης μιλούν γιαυτόν ,σε αντίθεση με αυτούς που είναι όλο λόγια.
pestaola

Δημοσίευσηαπό dalmatos » Παρ Αύγ 21, 2009 2:54 pm

+1 πεσταολα...συμφωνω απολυτως...
dalmatos

Δημοσίευσηαπό nikosk » Παρ Αύγ 21, 2009 2:54 pm

Προφανως και το κατανοω διαφορετικα απο σενα κ πιο ρεαλιστικα απ'την στιγμη που ο ανθρωπος δεν εγραψε κινεζικα απλα την απαντηση του οσον αφορα την δουλεια του στην Πατρα την οποια κρινουν διαφοροι χωρις να ξερουν,επισης το νεαρο της ηλικιας μου δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται απ'την απαντηση μου αλλα απο δικο σου συμπερασμα και απ'το οτι εσυ το εθιξες πρωτος.Επειτα ειμαι σε θεση να κρινω καποια πραγματα αλλα στο συγκεκριμμενο εισαι απλα η προφαση γιατι κ αλλοι σαν εσενα δεν μπορουν να κατανοησουν η δεν θελουν μαλλον κ εστιαζονται στο να κατακρινουν ανθρωπους οι οπιοι ειναι σαφως ανωτεροι τους απλα θελουν να τους μπουν στο ματι...Επισης ουδεποτε ειχα την διαθεση να συζητησω μαζι σου γιατι πολυ απλα αυτο που κατηγορεις,εσυ ο ιδιος το κανεις... :wink:
nikosk

Δημοσίευσηαπό sharkman » Παρ Αύγ 21, 2009 2:58 pm

dalmatos έγραψε:doom εκπλησομαι με την φραση που εβαλες στην παρενθεση(υπηρξα καλος παιχτης)κ δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο.ακομα κ αν υπηρξες καλος παιχτης δεν σε τιμαει να το λες εσυ...καλο θα ηταν να το λενε οι υπολοιποι.μου θυμησες τον χατζηθεοδωρου που οπου σταθει κ οπου βρεθει εκθειαζει τον ευατο του...ο δελφος εχει δικιο οταν λεει οτι δεν δεχεσαι κριτικη...κ το λεω αυτο διοτι εχω κατσει αρκετα βραδυα διαβαζοντας αυτα που γραφονται στο φορουμ κ ολο το υφος σε αυτα που γραφεις ειναι τετοιο που δειχνει σαν να μην δεχεσαι αλλη αποψη...επισης θα ηθελα να επισημανεις ποιους θεωρεις ασχετους...γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον κ αυτη η φραση...

Bingo
sharkman

Δημοσίευσηαπό tovarich » Παρ Αύγ 21, 2009 3:10 pm

dalmatos έγραψε:ακομα κ αν υπηρξες καλος παιχτης δεν σε τιμαει να το λες εσυ...καλο θα ηταν να το λενε οι υπολοιποι.μου θυμησες τον χατζηθεοδωρου
Τώρα είναι σύγκριση αυτή; Βάζεις στην ίδια ζυγαριά έναν αξιοπρεπή άνθρωπο με ιστορία και σταδιοδρομία και οικογένεια και έναν.... άντε τώρα μην ανοίξω το στόμα μου. :evil:
tovarich

Δημοσίευσηαπό dalmatos » Παρ Αύγ 21, 2009 3:15 pm

nikosk έγραψε:Προφανως και το κατανοω διαφορετικα απο σενα κ πιο ρεαλιστικα απ'την στιγμη που ο ανθρωπος δεν εγραψε κινεζικα απλα την απαντηση του οσον αφορα την δουλεια του στην Πατρα την οποια κρινουν διαφοροι χωρις να ξερουν,επισης το νεαρο της ηλικιας μου δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται απ'την απαντηση μου αλλα απο δικο σου συμπερασμα και απ'το οτι εσυ το εθιξες πρωτος.Επειτα ειμαι σε θεση να κρινω καποια πραγματα αλλα στο συγκεκριμμενο εισαι απλα η προφαση γιατι κ αλλοι σαν εσενα δεν μπορουν να κατανοησουν η δεν θελουν μαλλον κ εστιαζονται στο να κατακρινουν ανθρωπους οι οπιοι ειναι σαφως ανωτεροι τους απλα θελουν να τους μπουν στο ματι...Επισης ουδεποτε ειχα την διαθεση να συζητησω μαζι σου γιατι πολυ απλα αυτο που κατηγορεις,εσυ ο ιδιος το κανεις... :wink:

εχασες λιγο τη μπαλα αλλα δεν πειραζει :lol: :lol: :lol:
dalmatos

Δημοσίευσηαπό pestaola » Παρ Αύγ 21, 2009 3:35 pm

Σίγουρα η ζυγαριά δεν πρόκειται να αντέξει.
pestaola

Δημοσίευσηαπό nikosk » Παρ Αύγ 21, 2009 3:55 pm

Καλα φιλε μου δεν παιζεσαι....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα στην αρχη.Αν διαβασες σου εχω απαντησει σε ολες σου τις αποριες αλλα μαλλον σου ειναι δυσκολη αυτη η κατανοηση κειμενου οποτε αστο,μονο διαβαζε και ασε αυτους που ξερουν να γραφουν καποια πραγματα(δεν ειμαι μεσα σ'αυτους) απλα ξερω κατι παρα πανω απο σενα κ ξανα λεω οτι εισαι η προφαση γιατι υπαρχουν πολλοι σαν εσενα.... :lol: :lol: :lol:
nikosk

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Αύγ 25, 2009 12:47 am

ΛΟΙΠΟΝ Νο7 ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΠ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΝΑ ΦΤΙΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΦΟΣΟΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΩΛΟΣ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ & ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ & ΑΥΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ 150000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ 200000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΧΑΝΙΑ & ΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.ΑΥΤΑ & ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Αύγ 25, 2009 1:54 am

Να σου πω εγώ πώς το κάνουν :
(α) έχουν δικά τους κολυμβητήρια,
(β) έχουν κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν και
(γ) κοιτάνε μπροστά

Το (γ) μην το υποτιμάς, παίζει μεγάλο ρόλο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Αύγ 25, 2009 3:20 pm

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ VS ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ..................................................?
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Αύγ 25, 2009 3:45 pm

Το θέμα είναι : μπορούν αυτά τα παιδιά να κάνουν τόσο μεγάλο ξεπέταγμα τόσο γρήγορα ; Ή μήπως πρέπει να δουλευτούν 1-2 χρόνια ακόμα, να πάρουν άλλους 30-40 αγώνες στα πόδια τους και μετά να κάνουν το άλμα στους άνδρες ; Ρωτάω κυριολεκτικά, δε γνωρίζω καν τα ονόματά τους.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Αύγ 25, 2009 8:25 pm

ΣΙΓΟΥΡΑ VS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1 η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ Α2.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ(ΠΑΙΔΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ) ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΥΘΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ).ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ''ΣΠΡΩΞΕΙΣ'' & ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΠΩΣ & ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΕΔΩ & ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,& ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΔΩ & Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ? ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ & ΕΣΥ.ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ & ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Αύγ 25, 2009 9:11 pm

Το τελευταίο νομίζω είναι το πιο βασικό απ'όλα. Όμως όσο ενδιαφέρον (και απαραίτητο) να είναι το παιχνίδι για έναν αθλητή, εντούτοις ο δανεισμός δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για όλους τους ανερχόμενους παίκτες : στο παιχνίδι θα βγάλεις αυτά που έχεις μάθει να κάνεις στην προπόνηση κι έτσι μερικές φορές ίσως είναι πιο ωφέλιμο ο νεαρός να μενει στην ομάδα και να δουλευτεί σε δοκιμασμένα χέρια, άσχετα αν απέχει πολύ από το να πάρει ουσιαστική συμμετοχή.

Το θέμα είναι : μπορεί ο ΝΟΠ (και οι περισσότεροι σύλλογοι) να δώσει εγγυήσεις στο προπονητικό τιμ ότι θα έχει την άνεση χρόνου, π.χ. να εργαστεί 3 χρόνια και να κριθεί τότε ; Αλλιώς, τα αποτελέσματα της χρονιάς θα κρίνουν την παραμονή του εκάστοτε προπονητή και αυτό δε συμβαδίζει με την προοπτική που συζητάμε.

Και μην ξεχνάς ότι η αθλητική Πάτρα είναι πολύ ιδιάζουσα κατάσταση, ιδιαίτερα στο πόλο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τρί Αύγ 25, 2009 10:57 pm

vs έγραψε:Το θέμα είναι : μπορούν αυτά τα παιδιά να κάνουν τόσο μεγάλο ξεπέταγμα τόσο γρήγορα ;
O delfos πιστεύει ότι το βλαστάρι του μπορεί.
vs έγραψε:Και μην ξεχνάς ότι η αθλητική Πάτρα είναι πολύ ιδιάζουσα κατάσταση, ιδιαίτερα στο πόλο.
Ενώ η υπόλοιπη Πάτρα;;;;; :lol: :lol:
tovarich

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες