ΝΟΠ 2010-11

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό karfi » Τρί Σεπ 14, 2010 11:36 am

καλο για τον δημητρη κακο για αλλο-τα καλυτερα ερχονται :shock:
Άβαταρ μέλους
karfi

Δημοσίευσηαπό delfos » Πέμ Σεπ 16, 2010 4:55 pm

ΝΟΠ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό Birdy » Παρ Σεπ 17, 2010 12:49 am

τερμα ποιον θα εχει ο ΝΟΠ?
Birdy

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Σεπ 17, 2010 6:57 pm

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ & Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α1.ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ & ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ & Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Σάβ Οκτ 02, 2010 11:14 am

Μείζον θέμα το οικονομικό

Με θέματα που αφορούν το μπάτζετ της νέας χρονιάς ασχολήθηκε στην προχθεσινή του συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο. Μείζον το θέμα καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα έσοδα είναι σχεδόν μηδαμινά, ενώ υπάρχει ένα σημαντικό ποσό από προηγούμενες χρονιές που θα πρέπει να καλυφθεί. Η νέα διοίκηση του Ομίλου είναι σε διαδικασία εύρεσης πόρων κάτι που δεν είναι εύκολο, υπάρχει όμως η πεποίθηση ότι τελικά η προσπάθεια θα έχει αποτελέσματα και η χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα. Λεπτομέρειες θα γίνουν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σε περίπου 20 μέρες και θα αφορά την έγκριση του προϋπολογισμού, όπως απαιτεί το καταστατικό. Αντίθετα δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα των τριών αθλητών, Χριστόδουλου Κολόμβου, Κρίστελ Βουρνά και Νόρας Δράκου. Στον ΝΟΠ θεωρούν πως δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, δηλαδή δεν έχει γίνει καμία πρόταση για την απόκτησή τους, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούν με το θέμα αυτό.
delfos

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Πέμ Οκτ 28, 2010 8:19 pm

Σήμερα (ανήμερα της παρελάσεως :) ) λύεται η συνεργασία μου με τον NOΠ για διαφόρους λόγους. Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο. ΄Eχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλο το τελευαταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει αρκετά ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. Nέος προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο ΦΙΛOΣ Mάκης Λυκούδης και του εύχομαι ΚAΛH EΠΙTYXΙA.
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό karfi » Πέμ Οκτ 28, 2010 9:36 pm

Δενπαιζοσαστε εκει κατω.Εγω λαμπρο μου στο ειχα πει θα πληρωσεις τις επιλογες του καλοκαιριου.Τουλαχιστον ο <νεος> δεν τρωγετε ευκολα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
karfi

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Οκτ 29, 2010 2:21 am

Lambros10 έγραψε:.... Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο...

Φ ι λ ε !!!!

δεν σου το επιτρεπω !!!

να το μαθαινω απο το forum :roll:

σε
|
|
|
|

διαγράφω απο την κατηγορία ''φίλος''
|
|
|
|
και σε ''μετΑφέρωωωωωωωω'' στην καΤηγΟρία
|
|
|
|
|
Α Δ Ε Ρ Φ Ο Σ
|
|
|
|
... ΚΑΝΌΝΗΣΕ ΑΥΡΙΟ (σήμερα) να μην απαντας στο mobile :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό ale » Παρ Οκτ 29, 2010 5:35 pm

Lambros10 έγραψε:Σήμερα (ανήμερα της παρελάσεως :) ) λύεται η συνεργασία μου με τον NOΠ για διαφόρους λόγους. Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο. ΄Eχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλο το τελευαταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει αρκετά ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. Nέος προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο ΦΙΛOΣ Mάκης Λυκούδης και του εύχομαι ΚAΛH EΠΙTYXΙA.

δεν μπορουμε να μαθουμε τουσ λογους εμεις?
ale

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Οκτ 29, 2010 7:33 pm

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ‘’ΦΑΓΩΜΑ’’ …
ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ …
ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ‘’ΧΤΥΠΑΓΕ’’ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ …
ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ‘’ΑΡΡΩΣΤΙΑ’’ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ …
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ‘’ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ’’ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ …

ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ-ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ …

ΚΥΡΙΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ …
Roiter

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Οκτ 30, 2010 10:02 am

Roiter έγραψε:.... ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ‘’ΑΡΡΩΣΤΙΑ’’ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ…

Ωχχχχχχ αδερφέ μου ... εχω λύση .... Keep walking http://www.johnniewalker.com

και κάνε και κανενα ... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Οκτ 30, 2010 2:12 pm

Δεν είναι λύση ο γιαννάκης Φώτηηηηηη ... (όποιος θέλει κάτι πιο δραστικό ας στείλει πριβέ :lol: )
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Οκτ 30, 2010 6:22 pm

vs έγραψε:Δεν είναι λύση ο γιαννάκης Φώτηηηηηη ..

Κόκκινη κάρτα :roll: ... με στενoχωρεί ''φίλος'' που δεν με καταλαβαίνεις ... δεν είπα για τον ''Γιάννη το περιπατητή'' αλλά για το γνωστό ''moto'' της Εταιρίας του Γιαννάκη ...

Επί τη ''ευκαιρία'' :

[list=]θυμάσαι μια έστω μια διαφήμιση του ''Γιαννάκη'' ??? ... να μιλάει για το προϊόν της ‘’direct’’ ???
είμαι σίγουρος … θα πεις ... OXI !!!

εκτός Αν θυμηθείς ... εκείνη με …. την ''γκόμενα'' :)

αν σου/σε ρωτήσω θυμάσαι 5 διαφημίσεις . του ''Γιαννάκη'' .. που να μιλάνε για τις ''αξίες της ζωής'' ???

είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθείς* άλλες τόσες [/list]

γι αυτό ''φίλε'' μου …. η ''προτροπή'' προς τον ''αδελφό'' Πατρινό τ. προπονητή - Keep Walking – , το μεσημέρι de … το χάρηκα πάρα πολύ , όταν σε τηλεφ. Επικοινωνία που είχα μαζί του … μου είπε : Walking Φώτη , Walking και καφεδάκι στην ηλιόλουστη σήμερα Πάτρα με το ‘’έτερον ήμισυ’’ … και συνεχίζοντας ... '''τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ''
Keep Walking...

* κάπου τις ειχα (διαφημήσεις) ... μαζεμένες ... αν τις βρω θα σου τις στείλω :)

μια πρωτη .. γευση απο το site (ελληνικό )της εταιρίας http://www.johnniewalker.com/el-gr/VideoGallery/

Ωχ στα ήδη 51 !!!! πππππππππππππ έχουν προστεθεί άλλα δυο Παλιός Προπονητής ... 
:roll:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό mavros » Σάβ Οκτ 30, 2010 7:28 pm

Αν ισχύει όντως η διακοπή συνεργασίας με τον Αναστασόπουλο τότε μιλάμε για μια άνανδρη διοίκηση!!!!! Γιατί πρόκειται για τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα στην Α1, παραχώρισε την θέση του στον Σελετόπουλο , ήταν παρών στα δύσκολα πέρυσι και φέτος έκανε όλο το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας πέρασε στην 2η φάση της ευρώπης. και μία εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα διακόπτουν την συνεργασία ;;; Εκεί οι πατρινοί δεν αντιδρούν ;;;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
mavros

Δημοσίευσηαπό delfos » Σάβ Οκτ 30, 2010 7:36 pm

ΝΑ ΠΩ & ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΠ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ & ΚΑΤΕΛΥΞΑ ΚΑΠΟΥ.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ & Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ & ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.Η ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑΚΟ,ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΕΡ. Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ & ΤΟΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ (Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΞΕΡΕΙ) ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ''ΠΑΡΕΑΣ''.ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑΝ & ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ.Η ΠΑΛΙΑ ''ΜΑΣΟΝΙΑ'' ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΠ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΠ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ & ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΝΟΠ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ & ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ & ΠΟΥ Ο ΝΟΠ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ.ΞΕΡΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΥΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.Υ.Γ .ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΝ & ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Οκτ 31, 2010 4:43 pm

Επαφές με Λυκούδη και Σακαλή στο ΝΟΠ
Συζητήσεις για τον νέο τεχνικό των "δαιμόνων"

Ένας έφυγε, ένας έρχεται... Το ότι ο Λάμπρος Αναστασόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΝΟΠ είναι πλέον γνωστό, τι μέλλει γενέσθαι όμως με τον αντικαταστάτη του; Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη καθώς οι διοικούντες ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της πατρινής ομάδας.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον Μάκη Λυκούδη χωρίς όμως να υπάρχει ένδειξη ότι αυτός θα είναι στη συνέχεια στον πάγκο των "δαιμόνων". Η διοίκηση του ΝΟΠ εμμένει στην αρχική, ανεπίσημη τοποθέτησή της, ότι "κρατάτε μικρό καλάθι" γεγονός που υποδηλώνει ότι ναι μεν μπορεί να υπάρχει επαφή με τον Λυκούδη αλλά δεν αποκλείεται να έχουν συζητήσεις και με άλλον προπονητή. Και το λέμε αυτό διότι άλλες πηγες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο των διοικούντων του ΝΟΠ έχει μπει και ο Κώστας Σακαλής το όνομα του οποίου είχε παίξει και για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ.

Έτσι λοιπόν μέχρι τα μισά της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι επαφές και οι συζητήσεις με τους δύο προπονητές και στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης θα ξεκαθαριστεί ποιος από τους δύο θα καθίσει στο τιμόνι του ομίλου έπειτα από το διαζύγιο με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο.

ΠΗΓΗ:thebest.gr
delfos

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Νοέμ 01, 2010 2:50 pm

Lambros10 έγραψε:Σήμερα (ανήμερα της παρελάσεως :) ) λύεται η συνεργασία μου με τον NOΠ για διαφόρους λόγους. Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο. ΄Eχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλο το τελευαταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει αρκετά ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. Nέος προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο ΦΙΛOΣ Mάκης Λυκούδης και του εύχομαι ΚAΛH EΠΙTYXΙA.

κρίμα και άδικο... :shock: :( :x
καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις :D :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Νοέμ 01, 2010 4:53 pm

COACHFK έγραψε:....καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις :D :wink:

''ρε'' παιδιά .... sorry !!!! χωρις τα εισαγωγικά

Ο Λάμπρος Ε Χ Ε Ι δουλειά :) ... και ειναι επιτυχημένος απ όσα ξέρω ...
ΑΣ κάνουν καλά ... κάποιοι άλλοι που ... αντε - αντε να μην το πω πρώτη του μηνός σήμερις .
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τρί Νοέμ 02, 2010 10:27 am

"Eφυγε" σήμερα από την ζωή σε ηλικία 47 ετών ο παλιός τερματοφύλακας του NOΠ, Nότης Σαρακίνης. Aς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Νοέμ 02, 2010 5:04 pm

ΝΟΠ: Θρηνεί για Νότη Σαρακίνη

Θλίψη σκόρπισε στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη (Νότη) Σαρακίνη, έπειτα από υποτροπή που παρουσίασε το πρόβλημα υγείας του που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο Νότης Σαρακίνης γεννήθηκε το 1963 και αγωνίστηκε από πολύ μικρή ηλικία στον ΝΟΠ, ως τερματοφύλακας. Από το 1979 μέχρι το 1990 ήταν ο βασικός γκολκίπερ της Πατρινής ομάδας, ενώ ήταν και διεθνής. Εισήχθη στα ΤΕΦΑΑ, αλλά ασχολήθηκε με την επιχείρηση του πατέρα του και ακολούθως έγινε μεσίτης.

Παντρεμένος με έναν γιο, τον 17χρονο Ανδρέα, μέλος της εφηβικής ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ. Ο πατέρας του Ανδρέας, που έφυγε από τη ζωή πριν από μια δεκαετία υπήρξε κολυμβητής του ΝΟΠ και από τους σπουδαιότερους μετέπειτα παράγοντες.

Η κηδεία του Νότη Σαρακίνη θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο.

* Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο ο Μάκης Λυκούδης
delfos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης