Lambros10 έγραψε:.... Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο...
Lambros10 έγραψε:Σήμερα (ανήμερα της παρελάσεως) λύεται η συνεργασία μου με τον NOΠ για διαφόρους λόγους. Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο. ΄Eχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλο το τελευαταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει αρκετά ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. Nέος προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο ΦΙΛOΣ Mάκης Λυκούδης και του εύχομαι ΚAΛH EΠΙTYXΙA.
Roiter έγραψε:.... ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ‘’ΑΡΡΩΣΤΙΑ’’ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ…
vs έγραψε:Δεν είναι λύση ο γιαννάκης Φώτηηηηηη ..
Lambros10 έγραψε:Σήμερα (ανήμερα της παρελάσεως) λύεται η συνεργασία μου με τον NOΠ για διαφόρους λόγους. Eύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία καθώς και στους αθλητές της ομάδος σε καθένα προσωπικά ότι καλύτερο. ΄Eχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλο το τελευαταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει αρκετά ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. Nέος προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο ΦΙΛOΣ Mάκης Λυκούδης και του εύχομαι ΚAΛH EΠΙTYXΙA.
COACHFK έγραψε:....καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις![]()
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης