tovarich έγραψε:Βρίστε, δεν έχετε άλλη επιλογή. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Για να πετύχεις να μορφωθείς χρειάζεται μυαλό και εργατικότητα. Για να πετύχεις στο πόλο χρειάζεται επίσης μυαλό και εργατικότητα. Αν είσαι βλαξ, τεμπελης ή και τα δύο, δεν πας πουθενά. Οπότε τι κάνεις; Αρχίζεις τις βρισιές με πατρινά μ****α, τα "κρέατα" του χασάπη, φασίστα, καραγκιόζη, ό,τι λέει ο μέσος αμόρφωτος ανεπρόκοπος
λούζερ όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα της βλακείας και της τεμπελιάς που έχει καθορίσει τη ζωή του. Ό άλλος για παράδειγμα πιστεύει ότι με καίει να υπερασπιστώ τον "Αθηναίο" προπονητή!

Η νοοτροπία της Μεγάλης Φτωχομάνας τώρα και στη μικρομεσαία μπουρμπουλομάνα. Από τον Ψωμιάδη στον Αρούλη και από τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον Αντρέα Μικρούτσικο. Εμπρός, γενναίοι μου χωρικοί, η Τουρκοκρατία ζει και μας ενώνει!

Ρε συ τελικα εισαι μεγαλος καραγκιοζης. Μαλλον χρειαζεσαι ψυχιατρο και καντο γρηγορα γιατι η κατασταση σου χειροτερευει. Εχεις χοντρα απωθημενα απεναντι σε ολους. Μηπως σε βιασανε μικρο και τα χωνεις τωρα στην κοινωνια?
Δεν υπερασπιζομαι κανεναν γιατι ολοι μας εχουμε τα καλα μας και τα στραβα μας. Πολλοι απο αυτους που απευθυνεσαι εχουν ιστορια στο πολο και εσυ σαν ασχετος που εισαι σε αυτο το χωρο το μονο που καταφερνεις ειναι να επιβεβαιωνεις το ποσο καραγκιοζης και ασχετος εισαι.
Και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Κολωνακι και πηγα στη Μαρασλειο και σπουδασα εξωτερικο και πηρα master στους υπολογιστες. Τι σημαινει αυτο? Οτι ειμαι ανωτερος σου. Σκατα ειμαι αν δεν ειμαι ανθρωπος. Και αποτι εχω καταλαβει τοσο καιρο, δεν εισαι ανθρωπος φιλε μου. Το να βριζεις ολους επειδη δεν ειναι απο Αθηνα η επειδη οπως λες ειναι χασαπης στο επαγγελμα δειχνεις κομπλεξ κατωτεροτητας επειδη μπορει καποιος δικος σου να ηταν χασαπης και ναχεις απωθημενο να τον ειχες δει καθηγητη πανεπιστημιου.
Κοιτα λοιπον χαλαρωσε γιατι ειναι ανανδρια στο ονομα της ανωνυμιας να υποτιμας τους συνομιλητες σου. Σε παρακολουθω καιρο αλλα εχεις ξεπερασει τα ορια αλητειας πλεον. Αφου δεν ανηκεις στον χωρο της πισινας κοιτα να πας να γραφτεις σε κανα forum της ΚΚΚ που θα σου ταιριαζε γαντι.
Δε προκειται να ξανασχοληθω μαζυ σου γιατι σε θεωρω ενα κομπλεξικο τυπακο που βγαζει ολο του το κομπλεξ σε ανθρωπους που υπηρετουν αυτο το χωρο πολλα χρονια.
Θα εκανα βεβαια παρακληση στο Λαμπρο τετοιου ειδους υποκειμενα να τα κοβει γιατι χαλανε το υφος αυτου του site, που μπορει να το κανουν και επιτηδες, για να αναγκαζουν κοσμο να σταματησει να παιρνει μερος απο αηδια.