ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Δεκ 09, 2009 2:03 am

panthro έγραψε:exei tsimpisei, exei mperdeytei, den xerei se poion na prwtoapanthsei kai synexizei kai grafei. egw sas ta eipa einai k.........s alla moy to evgalan to post.

*** από admin: γράφε Ελληνικά !! ***

Δεν ξέρω για το προηγούμενο (την πρόταση του Alex) αλλά αυτό σίγουρα θα μπει στις ατάκες ! Είναι απ'τις πλέον σουρεαλιστικές στιγμές στη διαδρομή του φόρουμ.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα θα ψηφίσουμε για την καλύτερη και θα υπάρξει και δώρο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό the one » Τετ Δεκ 09, 2009 2:14 am

Κολοκύθια τούμπανα! Η βλακεία και ο φτωχομπινεδισμός σάς έχει χτυπήσει κατακέφαλα, ασήμαντα σκλαβάκια του κοντού. Ψηφίζετε τον ηγέτη που σας αρμόζει. Αξίζετε τον αφέντη που έχετε και καλά κάνει και σας κρατάει υπανάπτυκτους, να ψωμολυσσάτε για 3 και 60.

Ενω εσυ το χρυσο σφυροδρεπανο αισθανεσαι τοσο μειωνεκτικα που δεν σε παιζουν τα παιδακια στο φορουμ και εισαι δακτυλοδεικτουμενος,ζησε ευτυχισμενος μεσα στην ιδεα που εχεις για τον εαυτο σου και μην μας τα ξανα πρηξεις με τα σχολια σου!!
the one

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Τετ Δεκ 09, 2009 6:08 am

Προς όλους:

Καταλαβαίνω οτι με τα ποστς του καραγκιόζη πολλές φορές μπορείς να γελάσεις και κάποιες να εκνευριστείς.

Επειδή σκοπός του είναι να αποπροσανατολίζει, όλοι μαζί απλά ας αγνοουμε τα ποστς του σαν να μην υπάρχει.

Σε fora με πολλή κίνηση, θα είχε ήδη διαγραφεί για trolling αφου σκοπός του δεν ειναι η συζητηση αλλά η δημιουργία σύγχησης στους υπόλοιπους χρήστες.

Μπήκα και γω στο τρυπακι να απαντήσω. Επειδή κρύβεται όμως πισω απο ένα pc και δεν υπάρχει ο κίνδυνος να μαζέψει μερικές "ψιλες" και να περάσει κλαίγοντας τα διοδια Πατρών, πραγματικά πλήγμα για αυτον τον please get a life τύπο είναι η αδιαφορία.

Τιμωρήστε τον, έτσι.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό lupo » Τετ Δεκ 09, 2009 10:24 am

tovarich έγραψε:Βρίστε, δεν έχετε άλλη επιλογή. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Για να πετύχεις να μορφωθείς χρειάζεται μυαλό και εργατικότητα. Για να πετύχεις στο πόλο χρειάζεται επίσης μυαλό και εργατικότητα. Αν είσαι βλαξ, τεμπελης ή και τα δύο, δεν πας πουθενά. Οπότε τι κάνεις; Αρχίζεις τις βρισιές με πατρινά μ****α, τα "κρέατα" του χασάπη, φασίστα, καραγκιόζη, ό,τι λέει ο μέσος αμόρφωτος ανεπρόκοπος λούζερ όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα της βλακείας και της τεμπελιάς που έχει καθορίσει τη ζωή του. Ό άλλος για παράδειγμα πιστεύει ότι με καίει να υπερασπιστώ τον "Αθηναίο" προπονητή! :lol: Η νοοτροπία της Μεγάλης Φτωχομάνας τώρα και στη μικρομεσαία μπουρμπουλομάνα. Από τον Ψωμιάδη στον Αρούλη και από τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον Αντρέα Μικρούτσικο. Εμπρός, γενναίοι μου χωρικοί, η Τουρκοκρατία ζει και μας ενώνει! 8)
Ρε συ τελικα εισαι μεγαλος καραγκιοζης. Μαλλον χρειαζεσαι ψυχιατρο και καντο γρηγορα γιατι η κατασταση σου χειροτερευει. Εχεις χοντρα απωθημενα απεναντι σε ολους. Μηπως σε βιασανε μικρο και τα χωνεις τωρα στην κοινωνια?
Δεν υπερασπιζομαι κανεναν γιατι ολοι μας εχουμε τα καλα μας και τα στραβα μας. Πολλοι απο αυτους που απευθυνεσαι εχουν ιστορια στο πολο και εσυ σαν ασχετος που εισαι σε αυτο το χωρο το μονο που καταφερνεις ειναι να επιβεβαιωνεις το ποσο καραγκιοζης και ασχετος εισαι.
Και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Κολωνακι και πηγα στη Μαρασλειο και σπουδασα εξωτερικο και πηρα master στους υπολογιστες. Τι σημαινει αυτο? Οτι ειμαι ανωτερος σου. Σκατα ειμαι αν δεν ειμαι ανθρωπος. Και αποτι εχω καταλαβει τοσο καιρο, δεν εισαι ανθρωπος φιλε μου. Το να βριζεις ολους επειδη δεν ειναι απο Αθηνα η επειδη οπως λες ειναι χασαπης στο επαγγελμα δειχνεις κομπλεξ κατωτεροτητας επειδη μπορει καποιος δικος σου να ηταν χασαπης και ναχεις απωθημενο να τον ειχες δει καθηγητη πανεπιστημιου.
Κοιτα λοιπον χαλαρωσε γιατι ειναι ανανδρια στο ονομα της ανωνυμιας να υποτιμας τους συνομιλητες σου. Σε παρακολουθω καιρο αλλα εχεις ξεπερασει τα ορια αλητειας πλεον. Αφου δεν ανηκεις στον χωρο της πισινας κοιτα να πας να γραφτεις σε κανα forum της ΚΚΚ που θα σου ταιριαζε γαντι.
Δε προκειται να ξανασχοληθω μαζυ σου γιατι σε θεωρω ενα κομπλεξικο τυπακο που βγαζει ολο του το κομπλεξ σε ανθρωπους που υπηρετουν αυτο το χωρο πολλα χρονια.
Θα εκανα βεβαια παρακληση στο Λαμπρο τετοιου ειδους υποκειμενα να τα κοβει γιατι χαλανε το υφος αυτου του site, που μπορει να το κανουν και επιτηδες, για να αναγκαζουν κοσμο να σταματησει να παιρνει μερος απο αηδια.
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Δεκ 09, 2009 11:48 am

τι είναι το ΚΚΚ?
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Τετ Δεκ 09, 2009 12:12 pm

kou klux klan... επειδη ντρπομαι ακομα και να αναφερθω στο θεμα, ψαξε μονος σου πληροφορειες στο ιντερνετ
DIOGO

Δημοσίευσηαπό solid » Τετ Δεκ 09, 2009 1:21 pm

Εγω απο την μερια μου δεν μπορω να ανεχομαι για οποιονδηποτε να μιλαει για καποιον αλλο οχι κανοντας του κριτικη επι τη ουσιας αλλα με βαση κριτηρια καταγωγης ή δουλειας για αυτο τον λογο θα συνεχισω να του απαντω.
Ουτως ή αλλως μετα απο την κατακραυγη που εφαγε σιγα σιγα θα την κανει.
Παντως μου θυμιζεις Μαλβινα Καραλη.Μονο αυτη μιλαγε με αυτον τον τροπο(οχι κατα αυτον τον τροπο).
solid

Δημοσίευσηαπό tas99 » Τετ Δεκ 09, 2009 1:44 pm

tovarich έγραψε:
boukoulos έγραψε:τελικα καρφωθηκες για τα καλα,αλλα δεν θα σε αποκαλυψω απο τωρα
Κολοκύθια τούμπανα! Η βλακεία και ο φτωχομπινεδισμός σάς έχει χτυπήσει κατακέφαλα, ασήμαντα σκλαβάκια του κοντού. Ψηφίζετε τον ηγέτη που σας αρμόζει. Αξίζετε τον αφέντη που έχετε και καλά κάνει και σας κρατάει υπανάπτυκτους, να ψωμολυσσάτε για 3 και 60.
λοιπον εσυ μεγαλε επιστημονα μαλλον δεν σου διδαξε κανεις απο αυτους που σου δωσαν τα πτυχεια τις λεξεις ταπεινοτητα μετριοφροσυνη σεβασμο.κ απο ταλεγομενα σου μαλλον δεν επαιξες ποτε πολο κ ησουν το παιδι για τα σκουφακια γιατι δεν εμαθες ουτε τις λεξεις ανδρισμος συντροφικοτιτα ψυχη οποτε βαλε τα πτυχεια εκει που ξερεις κ ναξερεις το πρωτο που μαθαινεις στον αθλητισμο ειναι η αποφυγη απο τα ναρκωτικα αλλα εσυ μαλλον χαλασμενα παιρνεις :twisted: :P :lol: :lol:
μια μεγαλη πολη η αθηνα μ εναν μικρο καραγκιοζη τον tovarich
Άβαταρ μέλους
tas99

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Δεκ 09, 2009 2:54 pm

DIOGO έγραψε:kou klux klan... επειδη ντρπομαι ακομα και να αναφερθω στο θεμα, ψαξε μονος σου πληροφορειες στο ιντερνετ

δεν εχω ιντερνετ... :shock:

οκ γνωρίζω για το θέμα. απλά δεν ήξερα τη σντμγραφια
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τετ Δεκ 09, 2009 4:36 pm

lupo έγραψε:Και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Κολωνακι και πηγα στη Μαρασλειο και σπουδασα εξωτερικο και πηρα master στους υπολογιστες. Τι σημαινει αυτο?
Ότι δεν ήσουν ικανός να σπουδάσεις στην Ελλάδα γιατί απέτυχες στις Πανελλαδικές εξετάσεις και έτσι σε ξελάσπωσαν τα λεφτά του μπαμπά.
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό solid » Τετ Δεκ 09, 2009 4:39 pm

Εσυ δεν ελεγες οτι γεννηθηκες προνομιουχος?Και οτι δεν μπορεις να το αλλαξεις?Τωρα δεν σου αρεσει ?
Κολοτουμπας!!!!
solid

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Δεκ 09, 2009 5:12 pm

Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ο tovarich δεν πιστεύει ούτε τα μισά από αυτά που γράφει (και με τα άλλα μισά, πάλι επικίνδυνος θα ήταν :lol: ). Πραγματικά θεωρώ ότι αν δεν τσιμπούσατε θα έκανε άλλη πλάκα, σε κάποιο άλλο θέμα. Καυστική ίσως αλλά διαφορετική.

Σωστά είναι αυτά που γράφετε αλλά δε νομίζω ότι του λέτε κάτι που δεν ξέρει ή δε συμφωνεί κιόλας. Απλώς καταπίνετε το δόλωμα και εκνευρίζεστε. Προσωπική άποψη και χωρίς να γνωρίζω αν όντως είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τετ Δεκ 09, 2009 5:42 pm

solid έγραψε:Εσυ δεν ελεγες οτι γεννηθηκες προνομιουχος?Και οτι δεν μπορεις να το αλλαξεις?Τωρα δεν σου αρεσει ?
Κολοτουμπας!!!!
Καθόλου. Είναι άλλο πράγμα να γεννηθείς προνομιούχος και άλλο να στρογγυλοκάτσεις πάνω στα προνόμια. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με συνομωσιολόγους, πάντα θα βρίσκουν μία καινούργια θεωρία συνομωσίας όταν η προηγούμενη καταπέσει. Ο άλλος πχ ισχυρίζεται ότι επιδιώκω να αναδειχθώ ενώ ταυτόχρονα με κατηγορεί που είμαι ανώνυμος. Δηλαδή θέλω να δοξαστώ χωρίς να λέω ποιός είμαι! :lol: Ωραία δόξα! :shock: Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το πόλο, το υποκειμενικά ωραιότερο και αντικειμενικά δυσκολότερο από όλα τα ομαδικά αθλήματα, βρίσκεται σε τόσο άθλια κατάσταση στην Ελλάδα. Γιατί δεν είστε ικανοί να αναδείξετε το άθλημά σας. Γιατί δεν είστε ικανοί να το κάνετε δημοφιλές. Γιατί ψηφίζετε και εκλέγετε σε μόνιμη βάση λαμόγια. Και την απάντηση τη βγάζω καθημερινά. Διότι οι περισσότεροι, εκτός από ένα μικρό ποσοστό, είστε ηλίθιοι. :D Οι απλές εξηγήσεις είναι συνήθως και οι πιο σωστές. 8)
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Τετ Δεκ 09, 2009 6:42 pm

Μην ασχολείστε ρε γμτ. Του δίνετε νόημα ύπαρξης...
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Δεκ 10, 2009 2:12 am

γιατί, εγώ πάντως γελάω...

τα γράφει καλά, δε μπορείς να πεις...

όπως και ο Βορίδης οταν βγαίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν συμφωνούσα και με τα πιστεύω του, θα τον θαύμαζα σαν άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό lupo » Πέμ Δεκ 10, 2009 10:53 am

tovarich έγραψε:
lupo έγραψε:Και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Κολωνακι και πηγα στη Μαρασλειο και σπουδασα εξωτερικο και πηρα master στους υπολογιστες. Τι σημαινει αυτο?
Ότι δεν ήσουν ικανός να σπουδάσεις στην Ελλάδα γιατί απέτυχες στις Πανελλαδικές εξετάσεις και έτσι σε ξελάσπωσαν τα λεφτά του μπαμπά.
Αντε ρε κομπλεξικε τραβα να σε κοιταξει κανας ψυχιατρος. Καραγκιοζη που θα μιλησεις για μενα παλιοφασιστα.
Και εξακολουθω να συνιστω στο Λαμπρο να τον κοψει τον σαχλαμαρα γιατι ο καραγκιοζης παει να σου διαλυσει το φορουμ. Σου αρεσει να εκτροχιαζομαστε ολοι και να τον βριζουμε και να κανουμε το φορουμ μπουρδελο? Οσο λεει μαλακιες εγω απο δω και περα θα τον ξεφτιλιζω. Σκεφτηκες οτι μπορει και να ειναι βαλτος απο καποιους για να παψουν να ακουγονται καποιες αληθειες εδω μεσα?
Τι περιμενεις ρε Λαμπρο να τον κοψεις τον καραγκιοζη?
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Δεκ 10, 2009 12:49 pm

Σου ειπε κανενας οτι κραταμε τις τυχες του Polo στα χερια μας .
Εαν εχεις τα αρ...ια πηγαινε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ να τα πεις.
Εμεις απλα συμμετεχουμε ο καθενας με τον τροπο του στο αθλημα.
Πηγαινε λοιπον στον κοντο οπως λες κι πες τα του.
Το all:
Παιδια κανενας δεν τσιμπαει.Οπως βλεπετε αρχιζει να τα κοβει τα φασιστικα του.
Τωρα κατηγορει και τους προνομιουχους που ''κατσανε '' στα προνομια τους.
Οτι μπουρδα του κατεβαινει την γραφει.
Oσο για το ποιος ειναι νομιζω πρεπει να κοιταξουμε τα ονοματα στο τελευταιο ψηφοδελτιο της χρυσης αυγης.
Α' ΑΘΗΝΑΣ βεβαια .Οχι οτι κι οτι
solid

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Πέμ Δεκ 10, 2009 12:54 pm

Το πόσο αξία πέρνουν τα λόγια κάποιου έχει να κάνει με το πως συμπεριφέρομαστε εμείς κατά μεγάλο βαθμό.
Αν αδιαφορίσεις δεν θα μπορέσει να γράψει κάτι παραπάνω ο tovarich.
Όσο ανταποκρινόμαστε στους χαρακτηρισμούς του και σε ποιο άγριο βαθμό από αυτόν λόγω του εκνευρισμού και της έντασης που επιθυμεί να δημιουργήσει, τόσο δίνουμε τροφή στην παγίδα του καθενός :)
Το έχω ξαναπεί , ο καθένας είναι υπόλογος των λεγόμενων του. κρίση έχει ο καθένας για το πως θα πράξει.....

Δεν είμαι της λογικής να διαγράψω έναν χρήστη καθώς επίσης τυχόν μηνύματα του. Τώρα αν αρχίσουν οι υβρεις κτλ κτλ είμαι καταδικασμένος να προχωρήσω....

Τ μόνο που θα κάνω είναι να διαχωρίσω κάποια μηνύματα που αφορούν τον χρήστη και τις ανταπαντήσεις σε ένα νεό τόπικ καθώς δεν έχει σχέση με το θέμα του ΝΟΠ.
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Δεκ 10, 2009 3:28 pm

statler έγραψε:τι είναι το ΚΚΚ?

Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας... :wink:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Πέμ Δεκ 10, 2009 3:50 pm

Ναι ρε παιδιά, όντως μην ασχολείστε.

Άλλωστε θα φύγει κάποια στιγμή ο Αθηναιος προπονητής απο τον ΝΟΠ και θα εξαφανιστεί και ο tovarich απο το thread
:lol:
Αναρωτιέμαι πως αποφευγεις μια διπλοεγγραφή: με proxy, με εικονική IP...άμα είσαι και αμορφωτος παίζει να τα υπαγορευεις σε κάποιον που μπαίνει με άλλη IP και να ποστάρει αυτός για πάρτη σου :lol:
PatrasPolo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες