-1 ΣΤΟΝ DIOGO κανε ενσταση φιλαρακι για παιδακια 11 χρονων και μην τους αφηνεις να παιξουν να νοιωσεις ικανοποιηση
εγω εδωσα +1 για το ο,τι ΔΕΝ κανανε ενσταση... προς τι λοιπον η ειρωνεια?
Συντονιστής: Lambros10
solid έγραψε:Επισης για να ξερεις, ητανε γνωστο οτι ο ΠΑΟ χρησιμοποιησε παικτες που μολις πηρε με μεταγραφη και οπως ειναι γνωστο δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης αφου η διοργανωση αφορα το 2009.Απλα ενσταση να γινοτανε και δεν θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν.Παρολα αυτα επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα.
POIOS MAS SONEI έγραψε:Ειδες καιρός ήταν να αρχίζεις να πιστεύεις στα θαυματα !!!
solid έγραψε:Μαλον και εσυ εχεις προβλημα να διαβαζεις το τι γραφουμε.
Συνοψιζω λοιπον:
1)δεν αναφερθηκε πουθενα οτι ο Λαζαριδης δεν ειναι καλος προπονητης το αντιθετο μαλιστα
2)η ομαδα εγινε καλη λογω των μεταγραφων .Περσι εχανε με 20 γκολ διαφορα και φετος γινεται το αντιθετο.Εαν θεωρεις οτι εγινε λογω προπονησης τοτε μιλαμε για θαυμα.
3)για το θεμα των δελτιων εχω ηδη απαντησει.Αφου λετε οτι ειναι ενταξει εγω δεν εχω καμια διαθεση να το αρνηθω.Ασ παιξει με αυτα τα παιδια και αλλοι ειναι υπευθυνοι να κρινουν την εγκυροτητα τους .
Απο την προσφατη εμπειρια μου στο θεμα αυτο και την '' ευαισθησια'' της ΚΟΕ ασε με να εχω αλλη αποψη στο τι θεωρουν αυτοι εγκυρο δελτιο εκτος εαν αυτο δεν ισχυει για ομαδες οπως ο ΠΑΟ.Και μιλαω για καινουρια δελτια.
4)σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχουν παιδακια 11 χρονα και 12 χρονα (νομιζω).Εκτος λοιπον της περιπτωσης να μας διαβαζουν δεν νομιζω να εχουν γνωση για το τι γραφουμε ωστε να στεναχωρηθουνε.
5)τελος προφανως δεν γνωριζεις οτι οι συλλογοι δεν μπορυν να κρατησουν με το ετσι θελω ανηλικα παιδια .Μην μιλας λοιπον απαξιωτικα για συλλογους που δουλευουν συστηματικα ωστε ομαδες σαν το ΠΑΟ και τον Ολυμπιακο(σου αρεσε αυτο?) να αγοραζουν ετοιμους παικτες .Εαν λοιπον θεωρεις εντιμο αυτο τοτε μην δυστροπεις για αυτα που γραφονται.
vs έγραψε:+1 στον solid. Κανείς δεν έχει απαξιώσει το Μιχάλη. Όλοι για τα δελτία μιλάμε.
Και ας μην ξεχναμε ότι τα παιδάκια μπορούν να παίξουν και να χαρούν όσο θέλουν στα τουρνουά (δόξα τω Θεώ ο Μιχάλης τους κλείνει συνέχεια αγώνες) αλλά στα επίσημα πρωταθλήματα καλό είναι να κρατάμε και τους τύπους (ΑΝ έχουν υπάρξει τέτοιου είδους παραβάσεις).
Διότι στα πρωταθλήματα παίζονται πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν τα παιδάκια, έτσι δεν είναι ;
DIOGO έγραψε:-1 ΣΤΟΝ DIOGO κανε ενσταση φιλαρακι για παιδακια 11 χρονων και μην τους αφηνεις να παιξουν να νοιωσεις ικανοποιηση
εγω εδωσα +1 για το ο,τι ΔΕΝ κανανε ενσταση... προς τι λοιπον η ειρωνεια?
vs έγραψε:+1 στον solid. Κανείς δεν έχει απαξιώσει το Μιχάλη. Όλοι για τα δελτία μιλάμε.
Και ας μην ξεχναμε ότι τα παιδάκια μπορούν να παίξουν και να χαρούν όσο θέλουν στα τουρνουά (δόξα τω Θεώ ο Μιχάλης τους κλείνει συνέχεια αγώνες) αλλά στα επίσημα πρωταθλήματα καλό είναι να κρατάμε και τους τύπους (ΑΝ έχουν υπάρξει τέτοιου είδους παραβάσεις).
Διότι στα πρωταθλήματα παίζονται πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν τα παιδάκια, έτσι δεν είναι ;
solid έγραψε:Φιλαρακι σου δεν ειμαι και ουτε προκειται να γινω.
Εχεις μπερδεψει τα πραγματα μαλον.Η συζητηση ξεκινησε με το οτι η ομαδα του ΠΑΟ ειναι απο μεταγραφες και δεν φτιαχτηκε μετα απο προσπαθεια χρονων οπως κανουνε αλλοι συλλογοι.
Το εαν ειναι καινουρια δελτια ή οχι μπορει να βρεθει.Εαν δεν ειναι κακως παιξανε και συγνωμη που δεν καναμε ενσταση για να μπορει ο καθε ΠΑΟ να παιζει οπως του γουσταρει.
Τωρα εαν ειναι ,επειδη επαιξα μεσα στο ΣΚ με 6 καινουρια δελτια σε πληροφορω οτι απο τον αλυταρχη μεχρι την γραμματεια με ενημερωσαν οτι δεν ειναι νομιμα.Εγω δεν συμφωνω αλλα ετσι μου ειπαν.
Τωρα για τα παιδακια που λες να τα αφησουνε εγω δεν εχω προβλημα αλλα εαν σε κερδισω βαζοντας παιδακια που δεν εχουν το δικαιωμα τοτε ψαχνε λεφτα για το παραβολο γιατι απο αυτα που ακουμε (βλ .ΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ) δεν εχετε μια .
Μαθηματα απο τον συγκεκριμενο συλλογο με την συγκεκριμενη ηγεσια (βλ τραμπουκους) δεν χρειαζομαι ουτε και τα παιδακια.
Α και δεν ειμαι Ολυμπιακος , ειμαι Γαυρος απο τον Πειραια....
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες