ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2009 (γεν. 1997)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Δευτ Νοέμ 16, 2009 12:46 pm

-1 ΣΤΟΝ DIOGO κανε ενσταση φιλαρακι για παιδακια 11 χρονων και μην τους αφηνεις να παιξουν να νοιωσεις ικανοποιηση

εγω εδωσα +1 για το ο,τι ΔΕΝ κανανε ενσταση... προς τι λοιπον η ειρωνεια?
DIOGO

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 12:47 pm

Ειδες καιρός ήταν να αρχίζεις να πιστεύεις στα θαυματα !!!
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 16, 2009 1:10 pm

+1 στον solid. Κανείς δεν έχει απαξιώσει το Μιχάλη. Όλοι για τα δελτία μιλάμε.

Και ας μην ξεχναμε ότι τα παιδάκια μπορούν να παίξουν και να χαρούν όσο θέλουν στα τουρνουά (δόξα τω Θεώ ο Μιχάλης τους κλείνει συνέχεια αγώνες) αλλά στα επίσημα πρωταθλήματα καλό είναι να κρατάμε και τους τύπους (ΑΝ έχουν υπάρξει τέτοιου είδους παραβάσεις).

Διότι στα πρωταθλήματα παίζονται πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν τα παιδάκια, έτσι δεν είναι ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 1:26 pm

Μαλλον ντεν καταλαβαινετε ελληνικα καρντιά μου .

Ειδατε λοιπόν με τους αγώνες που κλεινει ο Μιχάλης τι θαύματα κάνανε τα παιδιά .
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Νοέμ 16, 2009 2:54 pm

Οι υπερφιαλες δηλωσεις σχετικα με την διαφορα στα σκορ ητανε ο λογος που ξεκινησε η συζητηση.Κερδισανε ομαδες που ειχανε 99αρια και 2000 γεννηθεντα ή ομαδες με ζωη 4 χρονων
Εαν θελεις να πιστευεις οτι επειδη παιξανε 10 αγωνες παιδια που οπως εσυ ισχυριζεσαι δεν ειχανε ξαναπαιξει ποτε ξαφνικα γινανε ομαδαρα που σαρωνει τα παντα τοτε η απαντηση στο ερωτημα που θετεις μεσω του user name σου ειναι οτι δεν σωνεσαι με τιποτα .Για απαντησε μου ποσα παιδια απο την περσινη ομαδα παιξανε φετος (οχι τσοντα αλλα παιξανε)
Με βαση τις ικανοτητες του προπονητη οι πιθανοτες να φτιαχτει μια καλη ομαδα που να κοντραρει τις ηδη καλες ομαδες , ειναι παρα πολλες.
Και τελος μου θυμιζεις τον εκαστοτε κυβερνητικο εκπροσωπο .Καταλαβαμε.Πεταει ο γαιδαρος.
solid

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:17 pm

Αν πετάει, λέει ... ακόμα και τσάρτερ αναλαμβάνει.
(άσχετο αλλά έχω έμπνευση : άραγε θα περιμένουμε πολλά χρόνια μέχρι οι πιτσερίες να κάνουν delivery με ιπτάμενα οχήματα, a la ... Blade Runner ?)
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:27 pm

Εικόνα
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:33 pm

solid έγραψε:Επισης για να ξερεις, ητανε γνωστο οτι ο ΠΑΟ χρησιμοποιησε παικτες που μολις πηρε με μεταγραφη και οπως ειναι γνωστο δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης αφου η διοργανωση αφορα το 2009.Απλα ενσταση να γινοτανε και δεν θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν.Παρολα αυτα επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα.

απο τον πανιώνιο πήγαν δυο 1997 απο την ακαδημια που επαιζαν 6 μηνες πολο και δεν ειχαν καμμια σχεση με την ομαδα του πανιωνιου 1997 ουτε δελτιο,επισης ενασ 1998 που ειχε δελτιο κολυμβησης στον πανιώνιο αλλα εφυγε απο τον παο πριν το πρωταθλημα γιατι δεν ηθελε να δεσμευτει ,ακομη αλλος ενας 1999 χωρις δελτιο.ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
asxetpol

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:37 pm

Σ΄ευχαριστώ μεγάλε για να μη τα λέω μονος μου
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:37 pm

POIOS MAS SONEI έγραψε:Ειδες καιρός ήταν να αρχίζεις να πιστεύεις στα θαυματα !!!

Ο Μιχάλης ασχοληθηκε πολυ τον ιουλιο και σεπτεμρβιο με τα παιδια των 1997+ και μετα εδωσε οδηγιες στον βοηθο του.το κυριο ειναι οτι μετεδωσε τη νοοτροπια του σε ολους.επισης πριν ενα μήνα πηγε στον παο ενας 1997 απο πανιώνιο με δελτιο που ομως πιστεψτε με και να επαιξε καμμια διαφορα δεν θα εκανε.
τα θαυματα του παο θα τα δειτε στο πρωτ/μα παιδων 2010 (1996) που εχει κάνει και ουσιαστικες μεταγραφές
asxetpol

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:41 pm

:lol: :lol: :lol:
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:49 pm

Αυτή είναι απάντηση ! Εγώ δεν είχα ιδέα για τα δελτία, για τις διαφορές όντως είχα άποψη (όχι για του Παναθηναϊκού όμως), αλλά σου βγάζω το καπέλο για την τεκμηρίωσή σου.

Για το Gaidaros Courier Services μη γελάτε ... η εξέλιξη θα σας διψεύσει :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:50 pm

solid έγραψε:Μαλον και εσυ εχεις προβλημα να διαβαζεις το τι γραφουμε.
Συνοψιζω λοιπον:
1)δεν αναφερθηκε πουθενα οτι ο Λαζαριδης δεν ειναι καλος προπονητης το αντιθετο μαλιστα
2)η ομαδα εγινε καλη λογω των μεταγραφων .Περσι εχανε με 20 γκολ διαφορα και φετος γινεται το αντιθετο.Εαν θεωρεις οτι εγινε λογω προπονησης τοτε μιλαμε για θαυμα.
3)για το θεμα των δελτιων εχω ηδη απαντησει.Αφου λετε οτι ειναι ενταξει εγω δεν εχω καμια διαθεση να το αρνηθω.Ασ παιξει με αυτα τα παιδια και αλλοι ειναι υπευθυνοι να κρινουν την εγκυροτητα τους .
Απο την προσφατη εμπειρια μου στο θεμα αυτο και την '' ευαισθησια'' της ΚΟΕ ασε με να εχω αλλη αποψη στο τι θεωρουν αυτοι εγκυρο δελτιο εκτος εαν αυτο δεν ισχυει για ομαδες οπως ο ΠΑΟ.Και μιλαω για καινουρια δελτια.
4)σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχουν παιδακια 11 χρονα και 12 χρονα (νομιζω).Εκτος λοιπον της περιπτωσης να μας διαβαζουν δεν νομιζω να εχουν γνωση για το τι γραφουμε ωστε να στεναχωρηθουνε.
5)τελος προφανως δεν γνωριζεις οτι οι συλλογοι δεν μπορυν να κρατησουν με το ετσι θελω ανηλικα παιδια .Μην μιλας λοιπον απαξιωτικα για συλλογους που δουλευουν συστηματικα ωστε ομαδες σαν το ΠΑΟ και τον Ολυμπιακο(σου αρεσε αυτο?) να αγοραζουν ετοιμους παικτες .Εαν λοιπον θεωρεις εντιμο αυτο τοτε μην δυστροπεις για αυτα που γραφονται.

Τελικο συμπερασμα ειναι οτι ο παο προκριθηκε ανετα στη δευτερη φαση ,οχι οπως περυσι που προκριθηκε μεσω μπαραζ.η προκριση οφειλετε οτι ο παο ειχε καποιους καλους 1997 που επαιζαν απο περυσι και με τη προσθηκη των παιδιων του πανιωνιου που ειχαν τουλαχιστον νοοτροπια ,ο μιχαλης εφταξε ενα συνολο να παιζει σαν ομαδα και κερδισε ευκολα καποια παιχνίδια.Ως εκει ομως για φέτος γιατι ο ομιλος στη πρωτη φαση ηταν ο πιο ευκολος ενω στη δευτερη φαση με ΟΣΦΠ και Φαληρο δεν μπορει να τους κοντραρει με τίποτα....
asxetpol

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:54 pm

:cry: :cry: :cry:
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 4:00 pm

Εικόνα
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Νοέμ 16, 2009 4:06 pm

vs έγραψε:+1 στον solid. Κανείς δεν έχει απαξιώσει το Μιχάλη. Όλοι για τα δελτία μιλάμε.

Και ας μην ξεχναμε ότι τα παιδάκια μπορούν να παίξουν και να χαρούν όσο θέλουν στα τουρνουά (δόξα τω Θεώ ο Μιχάλης τους κλείνει συνέχεια αγώνες) αλλά στα επίσημα πρωταθλήματα καλό είναι να κρατάμε και τους τύπους (ΑΝ έχουν υπάρξει τέτοιου είδους παραβάσεις).

Διότι στα πρωταθλήματα παίζονται πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν τα παιδάκια, έτσι δεν είναι ;

δεν νομιζω οτι στα μινι παιζεται κατι περισσοτερο,και τελικα συγνωμη απο ολα τα σωματεια αλλα ο ομιλος του παο ηταν .....και στου τυφλους κυριάρχησε ο μονοφθαλμος.εκτοσ απο φαληρο,πανιωνιο,οσφπ,βουλιαγμενη,γερακα,χανια(τυχαια σειρα)ισως ηρακλης και παο λογο Μιχαλη νομιζω πως ομαδες υποδομης οι αλλοι εχουν για να εχουν και θελουν μεγαλη προσπαθεια πολυ δουλεια ,καλο προπονητη και τυχη για να τους ερθει μια καλη φουρνια παιδιων.
asxetpol

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Δευτ Νοέμ 16, 2009 5:38 pm

DIOGO έγραψε:
-1 ΣΤΟΝ DIOGO κανε ενσταση φιλαρακι για παιδακια 11 χρονων και μην τους αφηνεις να παιξουν να νοιωσεις ικανοποιηση

εγω εδωσα +1 για το ο,τι ΔΕΝ κανανε ενσταση... προς τι λοιπον η ειρωνεια?

δεχομαι την επεξηγηση και ζηταω συγγνωμη διοτι εγω καταλαβα το αντιθετο :!:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Δευτ Νοέμ 16, 2009 5:45 pm

vs έγραψε:+1 στον solid. Κανείς δεν έχει απαξιώσει το Μιχάλη. Όλοι για τα δελτία μιλάμε.

vs χωρις παρεξηγηση θα απαντησω σε σενα για να το ακουσουν και αλλοι
ελατε στον δευτερο γυρο και καντε μας ενσταση και αν μας βρειτε παρανο-
μους καντε τα σχολια σας.
αλλα να εχετε και το θαρρος γιατι μετα θα τα ακουσετε κανονικα απο μενα :!:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Δευτ Νοέμ 16, 2009 5:49 pm

και για να μην τρελενεστε τοσο πολυ τον πρωτο γυρο
περασαμε τον δευτερο δεν τον περναμε προς τι τοσο αγχος :?:
ελεος ελεος ασχολουμαστε με παιδια δημοτικου :cry:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Δευτ Νοέμ 16, 2009 6:12 pm

solid έγραψε:Φιλαρακι σου δεν ειμαι και ουτε προκειται να γινω.
Εχεις μπερδεψει τα πραγματα μαλον.Η συζητηση ξεκινησε με το οτι η ομαδα του ΠΑΟ ειναι απο μεταγραφες και δεν φτιαχτηκε μετα απο προσπαθεια χρονων οπως κανουνε αλλοι συλλογοι.
Το εαν ειναι καινουρια δελτια ή οχι μπορει να βρεθει.Εαν δεν ειναι κακως παιξανε και συγνωμη που δεν καναμε ενσταση για να μπορει ο καθε ΠΑΟ να παιζει οπως του γουσταρει.
Τωρα εαν ειναι ,επειδη επαιξα μεσα στο ΣΚ με 6 καινουρια δελτια σε πληροφορω οτι απο τον αλυταρχη μεχρι την γραμματεια με ενημερωσαν οτι δεν ειναι νομιμα.Εγω δεν συμφωνω αλλα ετσι μου ειπαν.
Τωρα για τα παιδακια που λες να τα αφησουνε εγω δεν εχω προβλημα αλλα εαν σε κερδισω βαζοντας παιδακια που δεν εχουν το δικαιωμα τοτε ψαχνε λεφτα για το παραβολο γιατι απο αυτα που ακουμε (βλ .ΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ) δεν εχετε μια .
Μαθηματα απο τον συγκεκριμενο συλλογο με την συγκεκριμενη ηγεσια (βλ τραμπουκους) δεν χρειαζομαι ουτε και τα παιδακια.

Α και δεν ειμαι Ολυμπιακος , ειμαι Γαυρος απο τον Πειραια....

Ενταξει δεν σε ξαναλεω φιλαρακι θα σε λεω εχθρακι

κοιτα το ποστ σου ειναι περα για περα προσβλητικο
πρωτα απο ολα αναφερεσε για ενα ΠΑΛΗΚΑΡΙ που ειμαστε ολοι μαζι του
και κακως το αναφερεις ετσι τοσο απλα επι ματαιω
οτι και αν εχει γινει γιαυτο το παληκαρι δεν ειναι τιποτα
και δυστυχως δεν εχει κανει κανενας μας τιποτα πραγματικα για να τον στηριξουμε :oops:

και οσο για τους τραμπουκους στην διοικηση εαν εννοεις τον κυριο ΠΛΥΤΑ
θα σου πω κατι ειναι πολυ κυριος εχει καποια ελαττωματα μικρα
ειναι ομως πολυ πιο κυριος απο αυτους τους εφορους τους αλλους βρε
που σε χαιρετανε ολο ευγενεια και απο πισω σε θαβουνε
τοσο καλα που σου κοβουνε μεχρι και το πολο
αυτος οτι εχει να στο πει θα στο πει μπροστα σου
εστω και με αυτο τον ακομψο τροπο που εχει
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες