delfos έγραψε:ΓΝΩΣΤΟΣ-ΕΠΩΝΥΜΟΣ-ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ & ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΚΡΑΤΩ ΠΑΝΤΩΣ & ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ''ΠΑΡΕΙ'' ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ & ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
delfos έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΠ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ............
delfos έγραψε:Νο7 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΝΟΠ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΠ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ.
vs έγραψε:Απ'ό,τι 'εμαθα εγώ, πάντως, το θέμα του αριστερόχειρα αρχικά κόλλησε στο ότι η ομοσπονδία της πατρίδας του δεν έστελνε το δελτίο. Μάλλον υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την προηγούμενη ομάδα του.
Τώρα, μετά τη φυγή του Σέρβου, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τον παίκτηΜάλλον δε θα τον δούμε φέτος.
delfos έγραψε:ΓΝΩΣΤΟΣ-ΕΠΩΝΥΜΟΣ-ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ & ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΚΡΑΤΩ ΠΑΝΤΩΣ & ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ''ΠΑΡΕΙ'' ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ & ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
delfos έγραψε:ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΩΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ;.ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΛΟΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΠ.ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
No 7 έγραψε:delfos έγραψε:ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΩΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ;.ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΛΟΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΠ.ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
1. Τα συνεχόμενα ορθογραφικά σου λάθη μας δυσκολεύουν αφάνταστα στο να καταλαβαίνουμε τι λές και πώς το λές.
2. Αν είσαι ΝΟΠατζής,γιατί δεν λές αυτά που σε βασανίζουν τώρα σε αυτούς που πρέπει,παρα περιμένεις το παιχνίδι με τον Ηρακλή?Μήπως ΝΟΠατζή θα σε βολεύσει και σένα ενδεχόμενη ήττα της ομάδας?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΗΤΤΑ ΠΑΛΙ ΗΡΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΙΜΑ.
No 7 έγραψε:ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΗΤΤΑ ΠΑΛΙ ΗΡΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΙΜΑ.
Φιλαράκι δεν υπάρχει καμία φαγωμάρα στην Πάτρα.Απλά είναι κάτι όρνεα που περιμένουν να επωφεληθούν καταστάσεις άσχημες...
delfos έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ Νο7 ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ & ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΟ.ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΗ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΟΠ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΠ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΣΟΥ & ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ''ΠΟΥΛΙΩΝ'' ΕΓΩ ΔΕ ΠΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΠ ΑΠΛΑ ΔΙΝΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΝΤΕ & ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΡΑΙΟ.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες