peponoflouda έγραψε:vs έγραψε:Προσωπικά έχω πλέον άλλη άποψη για τον Ιωνικό, που από όσες ομάδες έχω δει έχει την καλύτερη κίνηση περιφερειακών παικτών (μπασίματα, ισορροπία κλπ.), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν αδυναμίες (π.χ. πέρασμα στο φουνταριστό). Η δουλειά που κάνει ο Αλέκος φαίνεται και μάλιστα τολμώ να πω ότι μερικές ομάδες της Α1 θα ήταν πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία αν έβαζαν τέτοια στοιχεία στην επίθεσή τους.
Οντως ο αλεκος εχει κανει πολυ καλη δουλεια και το καλο ειναι οτι στυριζεται σε νεα παιδια που πιστευω οτι τα προβληματα που αναφερεις υπαρχουν εξαιτιας του οτι παιζουν για πρωτη φορα σε σοβαρα παιχνιδια.Εχω αδικο?
gtaktt έγραψε:που σημαινει οτι το ειδε και ο ιδιος οτι η μπαλα περασε.αν θελει ας απαντησει αν εγινε ετσι.
Douglas έγραψε:Ν.Ο.Λ.-Χαλκίδα 17-13 (3-4,5-4,4-2,5-3)
Πολύ κακή η Λάρισα... Ίσως το χειρότερο ματς της χρονιάς με πολλά λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα...
Μπράβο στον τερματοφύλλακα της Χαλκίδας για την καταπληκτική του εμφάνιση! Κατέβασε απίστευτα σουτ και σήγουρα δεν ευθύνεται αυτός για το αποτέλεσμα...
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟ ΠΟΣ. ΙΛΙΣΙΩΝ: 10-3
Πετυχε η ανανεωση προσωπων.......
kukuruku έγραψε:sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟ ΠΟΣ. ΙΛΙΣΙΩΝ: 10-3
Πετυχε η ανανεωση προσωπων.......
Ο μιστερ ειρωνία επι το έργον, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, όχι τπτ άλλο...
Πάντως απο οτι λένε οι φτώχες πηγές μου πιο πολύ το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά του ποσειδώνα τούτο το παιχνιδι απο την τελευταια νίκη τους...Αλλα για να το λές εσύ κατι θα ξέρεις....μια κ που λύνεις κ δένεις στο χώρο μας...
TooTall έγραψε:gtaktt έγραψε:που σημαινει οτι το ειδε και ο ιδιος οτι η μπαλα περασε.αν θελει ας απαντησει αν εγινε ετσι.
Δεν εγινε ετσι, αυτο που ειπα το ειπα γιατι ηταν η τριτη φαση που μετα απο αποκρουση ή δοκαρι η μπαλα κατεληγε σε ξεμαρκαριστο δικο σας παιχτη. Ειναι κομματακι πικρο για εναν τερματοφυλακο αυτο να γινεται συνεχεια. Για το αν μπηκε ή οχι δεν ειδα και δε θα μπορουσα να δω.
Οσο για τον χαρακτηρισμο "κομπλεξικος" στον Μπλανα εισαι εντελως οφσαϊντ. Παρολα αυτα παραειμαι κουρασμενος να κατσω να το συζητησω το θεμα. Νικησατε, μπραβο κυριως στον Ανδρονικο που εκανε καποια πολυ καλα σουτ οταν επρεπε και τελος.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης