palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
nemesis έγραψε:palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΠΕΡΤ Κ.Α. ΕΧΩ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΛΟ ΜΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΒΑΣΣΟΣ, ΓΕΩΓΑΝΤΗΣ, ΤΣΑΛΤΑΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ,ΚΑΝΑΡΗΣ ,ΚΟΛΛΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ !Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ !ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!
palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
doom έγραψε:nemesis έγραψε:palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΠΕΡΤ Κ.Α. ΕΧΩ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΛΟ ΜΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΒΑΣΣΟΣ, ΓΕΩΓΑΝΤΗΣ, ΤΣΑΛΤΑΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ,ΚΑΝΑΡΗΣ ,ΚΟΛΛΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ !Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ !ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!
Καλα ενταξει ολοι αυτοι που ανεφερες, αλλα αυτον τον αχρηστο τον Καναρη γιατι τον ειπες? Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα το διαβασει και θα νομιζει οτι επαιξε καποτε και πολο. Και αντε τωρα να ηρεμησουν ο Πολιτης και ο Μπαμπης. Θα θελει να παρει μερος και στους παλαιμαχους, οποτε θα γελασουμε παλι πολυ.
alex kid έγραψε:ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΜΑ;;;;
crazy_water έγραψε:doom έγραψε:nemesis έγραψε:palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
Καλα ενταξει ολοι αυτοι που ανεφερες, αλλα αυτον τον αχρηστο τον Καναρη γιατι τον ειπες? Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα το διαβασει και θα νομιζει οτι επαιξε καποτε και πολο. Και αντε τωρα να ηρεμησουν ο Πολιτης και ο Μπαμπης. Θα θελει να παρει μερος και στους παλαιμαχους, οποτε θα γελασουμε παλι πολυ.
για την β και γ εθνικη που επαιζε καλος ηταν ο Καναρης!βοηθησε κι αυτος για την ανοδο της ομαδας!
alex kid έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ;
ΣΤΟΝ CRAZY_WATER ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ .........
crazy_water έγραψε:alex kid ειναι νωρις ακομα για να πουμε οτιδηποτε.παντως εχει ακουστει κατι κι αν γινει πραγματικοτητα θα ειναι πολυ καλο για το τμημα του πολο!
crazy_water έγραψε:alex kid έγραψε:ÃÉÁ ÔÏÕ ×ÑÏÍÏÕ ÔÉ ÐÁÉÆÅÉ ÓÔÇÍ ×ÁËÊÉÄÁ;
ÓÔÏÍ CRAZY_WATER ÁÐÅÕÈÕÍÏÌÅ .........
alex kid åéíáé íùñéò áêïìá ãéá íá ðïõìå ïôéäçðïôå.ðáíôùò å÷åé áêïõóôåé êáôé êé áí ãéíåé ðñáãìáôéêïôçôá èá åéíáé ðïëõ êáëï ãéá ôï ôìçìá ôïõ ðïëï!
doom έγραψε:nemesis έγραψε:palios έγραψε:Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα.Θελω να γραψω εδω και μερες γιατι η αγανακτηση στο νησι και στην ομαδα εχει πιασει κοκκινο.Μια Χαλκιδα χωρις παικτες,με εναν προπονητη παρα πολυ λιγο και φυσικα χωρις διοικηση!!!Γραφω για πρωτη φορα και θελω να πω τοσο πολλα αλλα ας το αφησω για την ωρα.Θελω ομως πραγματικα να δωσω τα ευσημα σε εναν ανθρωπο (γνωστο πλεον και εκτος Χαλκιδος για οσους ασχολουνται με το αθλημα) πραγματοποιησε το μεγαλο του ονειρο!Τη διαλυση του τμηματος υδατοσφαιρισης.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης