ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α2 2008 (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Δευτ Απρ 21, 2008 3:10 pm

TooTall έγραψε:
Lambros10 έγραψε: Ηρακλής - ΟΥΚ Βόλου 17-11
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 6-1, 4-4.

2+2+1+4=9<11 :lol:

Το σκορ του 2ου 8λεπτου ηταν για την ακριβεια 3-4.

Σωστός.... διορθώθηκε !!
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Απρ 21, 2008 3:23 pm

water-poloholic έγραψε:... το σημερινό ήταν πρωτόγνωρο θέαμα !!! Μας σόκαρε όλους !!!

Δες και τη θετικη πλευρα των πραγματων, πρωτογνωρο τετοιο θεαμα στα 26 σου δεν ειναι και λιγο :wink:
TooTall

Δημοσίευσηαπό waterfighter » Δευτ Απρ 21, 2008 3:37 pm

scoReR έγραψε:
water-poloholic έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά τις Λάρισας για την νίκη τους ! Έπαιξαν πάρα πολύ καλά !!! :!:

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον κόπο τον παιδιών θα ήθελα να σας πω 2 πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω να τα σκεφτείτε μόνοι σας !
Όταν μια ομάδα αντιμετωπίζει άμυνα Press επί 4 οκτάλεπτα και κερδίζει μόνο 2 αποβολές , τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει ! Τελικά ο «ακατανόμαστος» δεν έχει τόσες δυνάμεις ώστε να μας δώσει και καμιά αποβολή πέρα από τις 2 που κερδίσαμε σε όλο τον αγώνα ! Που ήταν η μαγική του δύναμη στον αγώνα με την Λάρισα ? Δεν θα πω τι άλλα όργια έκαναν οι διαιτητές γιατί πιστεύω ότι οι 2 αποβολές σε άμυνα press τα λένε όλα !
Δεν γουστάρω να ασχολούμαι με διαιτησία γιατί καταντάει γραφικό και χαζό το όλο θέμα αλλά το σημερινό ήταν πρωτόγνωρο θέαμα !!! Μας σόκαρε όλους !!! Κρίμα γιατί έτσι σκοτώνουν ένα άθλημα που το αγαπάμε !!!
Σιχάθηκα :evil: που ήμουν στην πισίνα και πάλευα να κερδίσω τους πολύ καλούς αντίπαλους μου και ήταν από πάνω δύο άτομα που μαγείρευαν το παιχνίδι έτσι όπως τους συνέφερε !!! και με τέτοια κοιλιά που έχει ο ένας , μάλλον μαγειρεύει συχνά και καλά !!! Εβίβα και στην υγειά των σέφ που πήραν και τα γλυκάκια τους μετά τον αγώνα !!!

ΦΙΛΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο «ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ» ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ. Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΡΕΤΑΡΕΙΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΠ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ- ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ- ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ... Φιλε με εκανες κ γελασα .... Σοβαρολογεις ??? Μαλλον αλλο ματς θα εβλεπες ... Ενα εχω να σου πω ... Ξερεις τι γυρισε κ ειπε ο Σπανουδης στον προπονητη του Νηρεα μετα απο μια φαση που ειχε κανει 3 επιθετικα ο Γιωγας στον Χαρη τον Κεχαγια ? "Εγω βλεπω μονο τις αποβολες του Νηρεα ...." Τωρα αν δ σου λεει εσενα κατι αυτο ......
waterfighter

Δημοσίευσηαπό MITSOS » Δευτ Απρ 21, 2008 5:27 pm

Geia sas!Se auto pou leei o filos parapanw gia tis apoboles ,den 3erw an exei dikio giati den eimoun ekei,pantws akougete swsto!Merikoi lene oti o Nireas briskete tuxaia stin 3h 8esi!Auta einai M*****S!!!Ta paixnidia pou xa8ikan me Hrakli,Patra,Larisa htan giati i omada den mbike dunata kai den eixe kalh psuxologia( kuriws me patra & Larisa).Teleutaia agwnistiki pou i Patra paizei 8essaloniki 8a to stisoun kai etsi 8a anaibei i Patra!
MITSOS

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Δευτ Απρ 21, 2008 5:36 pm

MITSOS έγραψε:Geia sas!Se auto pou leei o filos parapanw gia tis apoboles ,den 3erw an exei dikio giati den eimoun ekei,pantws akougete swsto!Merikoi lene oti o Nireas briskete tuxaia stin 3h 8esi!Auta einai M*****S!!!Ta paixnidia pou xa8ikan me Hrakli,Patra,Larisa htan giati i omada den mbike dunata kai den eixe kalh psuxologia( kuriws me patra & Larisa).Teleutaia agwnistiki pou i Patra paizei 8essaloniki 8a to stisoun kai etsi 8a anaibei i Patra!

α δεν το εμαθες? τελικα για να κερδισει πιο ευκολα ο ΝΟΠ θα παιξουν στην Πατρα και μετα θα πανε ολοι μαζι μπουζουκια :lol:
crazy_water

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Δευτ Απρ 21, 2008 5:39 pm

Φίλε Kukuruku τι εννοείς όταν λες για την παγκόσμια πρωτοτυπία παρολί του ακατονόμαστου ???
Πότε υπονοείς ότι προστάτευσε το παιδί του ?
Ο καλαματιανός που κολάει πλέον με τον Νηρέα, Από όσο ξέρω τα παιδιά του είναι στην Γλυφάδα και του χρόνου θα πάνε μεταγραφή σε ομάδα Α1 (και όχι στον Νηρέα , ακόμα και αν ανέβη ) ?
Γιατί παραβλέπεις αυτό που είπα για τις αποβολές ? Σου φαίνεται λογικό να παίζει η Λάρισα press σε όλο το παιχνίδι και να παίρνει μόνο 2 αποβολές ???
Στο πρώτο οκτάλεπτο δεν κάναμε επίθεση γιατί ότι και αν έκανε ο φουνταριστός μας ήταν επιθετικό . Από το δεύτερο οκτάλεπτο έπαιζε με έξω τα χέρια για να μην του δώσουν , αλλά εκείνοι ακάθεκτοι στο έργο τους !
Έδωσαν αποβολή στον τερματοφύλακα γιατί είχε κερδίσει η Λάρισα επιθετικό φάουλ , κράταγε ο τερματοφύλακας μας την μπάλα και την άφησε δεξιά του αντί να την αφήσει μπροστά του . Εντωμεταξύ δεν ήταν κανένας παίκτης κοντά του (για να πεις ότι το έκανε για καθυστέρηση ) !!! Στο τρίτο οκτάλεπτο αν θυμάμαι καλά το 6-3 έγινε με ένα μαγικό πέναλτι που κερδίθηκε 2 μέτρα πριν το κόρνερ μας όταν πήδηξαν 2 παίκτες (1 του Νηρέα και 1 τις Λάρισας ) να πάρουν την μπάλα . Ακόμα και τα παιδιά τις Λάρισας γέλαγαν με τις αποφάσεις των διαιτητών . Έδωσαν αποβολή σε αμυντικό φουνταριστού όταν η μπάλα ήταν κοντά στο κέντρο τις πισίνας και ο αμυντικός μάρκαρε από μπροστά με έξω τα χέρια του !!!
Και άλλα πολλά !!!
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Δευτ Απρ 21, 2008 5:42 pm

Φίλε Tootall έχω ξαναζήσει σφαγές διαιτησίας αλλά όχι τόσο ξεδιάντροπες ! Αν και λογικό το συμπέρασμα σου ! Και εγώ το ίδιο θα έλεγα !

Φίλε Scorer για τον ακατονόμαστο εγώ ήμουν ο πρώτος που είπα ότι δεν έχει τόση δύναμη όσο νομίζεται ! Δες το σε προηγούμενο comment που είχα κάνει . Στον πρώτο γύρο γιατί δεν βγήκες να μιλήσεις για βαθμολογία και καθρέφτες ? Η 2 αποβολές σε ολόκληρο παιχνίδι εναντίον Press ποιανού καθρέφτης είναι ??? Είδες καμία δήλωση μου να βγάζει νόημα ότι περιμένω τον ακατονόμαστο να με βγάλει κατηγορία ??? Άκουσες από κανέναν του Νηρέα να δηλώνει ότι η ομάδα πάει για άνοδο ??? Η τρίτη θέση του είναι απλά από την πώρωση τον παικτών !!! Έχει πολύ ενδιαφέρον η οπτική γωνία που βλέπεις ένα παιχνίδι . Πραγματικά απορώ από ποια φάση συμπέρανες ότι ο Σπανούδης μας βοήθησε να μην διασυρθούμε ? Τόσες φάσεις ποιο πάνω που γράφω εσύ δεν τις είδες ?

Για να μην παρεξηγηθούμε , δεν λογοκρίνω κανέναν ούτε θέλω να μειώσω κανέναν , ουτε και να θίξω !!! Απλά θέλω να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα που τέθηκαν και να κάνω ένα διάλογο !!! Είμαι στη διάθεση σας να απαντήσω ότι θέλετε και πάνω από όλα φιλικά !!! Εξάλλου την ίδια αρρώστια κουβαλάμε όλοι μας !!! Water-poloholics !!!
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Απρ 21, 2008 6:04 pm

crazy_water έγραψε:
MITSOS έγραψε:Geia sas!Se auto pou leei o filos parapanw gia tis apoboles ,den 3erw an exei dikio giati den eimoun ekei,pantws akougete swsto!Merikoi lene oti o Nireas briskete tuxaia stin 3h 8esi!Auta einai M*****S!!!Ta paixnidia pou xa8ikan me Hrakli,Patra,Larisa htan giati i omada den mbike dunata kai den eixe kalh psuxologia( kuriws me patra & Larisa).Teleutaia agwnistiki pou i Patra paizei 8essaloniki 8a to stisoun kai etsi 8a anaibei i Patra!

α δεν το εμαθες? τελικα για να κερδισει πιο ευκολα ο ΝΟΠ θα παιξουν στην Πατρα και μετα θα πανε ολοι μαζι μπουζουκια :lol:

Έχετε δίκιο σε όλα...!
Η Πάτρα που τα έχει κανονισμένα έχασε απο τον Νηρέα στην Πάτρα με πέναλτυ στο τελευταίο λεπτό στον πρώτο γύρο !
Η Πάτρα που τα φιάχνει όλα κέρδισε μέσα στο Χαλάνδρι έχοντας τον καλύτερο φουνταριστό στην κατηγορία -κατά τα λεγόμενά σας πάλι - μόνο 3 αποβολές !!!
Ήμαρτον !!!
Σταματ'ηστε πια το κλαψούρισμα...
Σας έστησε ο Ηρακλής,η Λάρισα και η Πάτρα...
Αύριο αν χάσετε κι από τον Ιωνικό σας την είχε στημένη κι αυτός...
Στον πρώτο γύρο που είσαστε 2οι ήταν όλα 50-50...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό scoReR » Δευτ Απρ 21, 2008 6:29 pm

kukuruku έγραψε:[quote="

Γ' Οκτάλεπτο
6-3
6-4
7-4
8-4
8-5
9-5
10-5

Ετσι εμαθα κ εγω οτι οι διαιτητες κατακρεουργησαν τον πολυπαθο κ αδικημενο νηρεα...
αλλα το double score του γ 8λεπτου π.χ. πως ερμηνευεται...?[/quote]

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ :D :D
scoReR

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Απρ 21, 2008 6:56 pm

Έχετε μια πολύ καλή ομάδα,καλό προπονητή,δικό σας κολυμβητήριο,έχετε ξεκινήσει τις Ακαδημίες σας...
Αυτός είναι ο δρόμος !
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Απρ 21, 2008 6:58 pm

...κι όχι η γκρίνια,η μουρμούρα και να ασχολείσαι με την διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Απρ 21, 2008 7:06 pm

Παιδια στειλτε στο youtube τις αμφισβητουμενες φασεις του αγωνα Λαρισας-Νηρεα, να βγαλουμε κι εμεις που δεν ειμαστε παροντες καποιο συμπερασμα.
Εγω, ως προπονητης, εχω παιξει στην Λαρισα 2 φορες. Την πρωτη φορα με την Χαλκιδα, η διαιτησια ηταν ας πουμε κανονικη (60-40 υπερ της εδρας). Η Χαλκιδα κερδισε 10-9 επειδη εβαλε 2-3 γκολ πολυ δυσκολα σε εκτελεση με αποκορυφωμα το τελευταιο γκολ που ηταν ψηλοκρεμαστο απο την πασσα την ωρα που τελειωνε ο αγωνας.
Φετος, με τον ΚΟΠΙ, η διαιτησια ηταν καθαρα εδρας. Αυτο φανηκε απο το γεγονος οτι οι 2 συγκεκριμενοι που επαιξαν, δεν μας εδωσαν τιποτα στην επιθεση, οταν παιζοντας καλο πρεσσινγκ, μπλοκαραμε τα ατου της Λαρισας, και ξαναγυρισαμε στο παιχνιδι. Οι 2 φουνταριστοι της εκαναν προσπαθειες καλα μαρκαρισμενοι, οι οποιες κατεληγαν εξω. Στην επιθεση ομως δεν μπορεσαμε να κερδισουμε τιποτα, παρα το οτι κατα την γνωμη μου δικαιουμασταν αρκετα σφυριγματα με τον τροπο που αγωνιζομασταν και τον αντιστοιχο τροπο που μαρκαραν οι αμυντικοι της Λαρισας ειτε στον φουνταριστο, ειτε σε μπασιματα. Αυτος ηταν κι ο λογος που καποιοι παραγοντες του ΚΟΠΙ αντεδρασαν ασχημα απεναντι στους διαιτητες.
Παντως οι διαιτησιες εδρας ειναι απολυτα φυσιολογικες με τους διαιτητες που διαθετουμε. Οι περισσοτεροι κανουν δημοσιες σχεσεις (ειδικα στην Α2), και ειμαι σιγουρος οτι και η Λαρισα θα εχει συναντησει προβληματα σε καποια εκτος εδρας παιχνιδια της.
Θα ηθελα να μαθω επισης αν ο Νηρεας ειχε στην διαθεση του τον Στεριοπουλο. Επισης ειδα οτι ο Χριστοδουλου σκοραρε 4 φορες. Αν τα γκολ του μπηκαν απο φουνταριστο, ειναι καλυτερο που δεν του εδιναν αποβολες.
Επισης, το οτι μια ομαδα παιζει πρεσσινγκ, δεν σημαινει οτι αυτοματα θα πρεπει να χρεωθει πολλες αποβολες. Εξαλλου, οπως ολοι ξερετε, οι διαιτητες στο πρεσσινγκ, και ειδικα στον φουνταριστο, δεν δινουν ευκολα αποβολη. Αντιθετα, θα ελεγα οτι δινουν πολυ πιο ευκολα επιθετικο.
Το οξυμωρο ειναι οτι στην ζωνη, με το που παει η μπαλλα στον φουνταριστο, κινδυνευεις αμεσα με αποβολη. Και ειναι κι αυτος ενας λογος που η ζωνη αναμεσα προτιμαται απο τους προπονητες, σε σχεση με τις απλες ζωνες.
doom

Δημοσίευσηαπό Carlito » Δευτ Απρ 21, 2008 9:07 pm

water-poloholic έγραψε:Φίλε Kukuruku τι εννοείς όταν λες για την παγκόσμια πρωτοτυπία παρολί του ακατονόμαστου ???
Ο καλαματιανός που κολάει πλέον με τον Νηρέα, Από όσο ξέρω τα παιδιά του είναι στην Γλυφάδα και του χρόνου θα πάνε μεταγραφή σε ομάδα Α1 (και όχι στον Νηρέα , ακόμα και αν ανέβη ) ?
Γιατί παραβλέπεις αυτό που είπα για τις αποβολές ? Σου φαίνεται λογικό να παίζει η Λάρισα press σε όλο το παιχνίδι και να παίρνει μόνο 2 αποβολές ???
Στο πρώτο οκτάλεπτο δεν κάναμε επίθεση γιατί ότι και αν έκανε ο φουνταριστός μας ήταν επιθετικό . Από το δεύτερο οκτάλεπτο έπαιζε με έξω τα χέρια για να μην του δώσουν , αλλά εκείνοι ακάθεκτοι στο έργο τους !
Έδωσαν αποβολή στον τερματοφύλακα γιατί είχε κερδίσει η Λάρισα επιθετικό φάουλ , κράταγε ο τερματοφύλακας μας την μπάλα και την άφησε δεξιά του αντί να την αφήσει μπροστά του . Εντωμεταξύ δεν ήταν κανένας παίκτης κοντά του (για να πεις ότι το έκανε για καθυστέρηση ) !!! Στο τρίτο οκτάλεπτο αν θυμάμαι καλά το 6-3 έγινε με ένα μαγικό πέναλτι που κερδίθηκε 2 μέτρα πριν το κόρνερ μας όταν πήδηξαν 2 παίκτες (1 του Νηρέα και 1 τις Λάρισας ) να πάρουν την μπάλα . Ακόμα και τα παιδιά τις Λάρισας γέλαγαν με τις αποφάσεις των διαιτητών . Έδωσαν αποβολή σε αμυντικό φουνταριστού όταν η μπάλα ήταν κοντά στο κέντρο τις πισίνας και ο αμυντικός μάρκαρε από μπροστά με έξω τα χέρια του !!!
Και άλλα πολλά !
!!

Αγαπητέ μου, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.Η' εσύ δεν είσαι αντικειμενικός ή από την κερκίδα έβλεπα άλλο παιχνίδι!!
Carlito

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Απρ 21, 2008 9:25 pm

water-poloholic έγραψε:Φίλε Kukuruku τι εννοείς όταν λες για την παγκόσμια πρωτοτυπία παρολί του ακατονόμαστου ???

Οταν μιλαω για το παιδι του εννοω για το τεχνητο παιδι του, τον νηρεα κ οχι για το φυσικο του ( αν τον εχει προστατευσει ποτε δεν γνωριζω αλλα κ αν το εκανε το βρισκω απολυτως σωστο ) εδω αλλοι πληρωνουν αδρα κ φτυνουν κατουρημενες ποδιες για να προκοψουν τα παιδια τους, μια απλη προστασια δε μου λεει κατι...
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΟΛΙ ( MADE BY THE NONAMER)
Στα αθωα επεισοδια του ποδοσφαιρου ο ακατανομαστος, ως διαιτητης εστεινε παιχνιδια ως εξης, για να μαθαινουν κ οι παγωτατζηδες οι δικοι μας:
επαιρνε λεφτα απο ομαδες για να στησει παιχνιδι τους πιστευοντας αυτοι πως θα μιλησει στο διαιτητη που επαιζε το ματσακιο.
αν κερδιζε η ομαδα που εδωσε τα λεφτα ουτε γατα ουτε ζημια, κραταγε το παραδακι κ ολα καλα....ο διαιτητης του παιχνιδιου ομως δεν ηξερε τπτ...
αν εχανε η ομαδα που πλερωσε τοτε τα φραγκα πηγαινα πισω...
αρα εχουμε το παρολιγο στησιμο...μεθοδος ΠΑΡΟΛΙ...
:o :o
Οσο για τον καλαματιανο, μαλλον παιζει κ αυτος παιχνιδι στην πλατη των παιδιων του νηρεα που φετος ματωνουν μπας κ παρει πισω κανα φραγκο απο τα οσα εχωσε για να προκοψουν οι λεβεντες του...πως θα γινει αυτο θα μου πεις....? ε, θελει κ ρωτημα?μια κανονια να ριξει στους μισους παικτες του πολυπαθου σωματειου κ να τα χωσει στο τσεπακι του...θα προλαβει να τα παρει όμως η θα τον περασει στη στροφη παραλιγο κ θα του μεινει παλι το ξεζουμισμα...?
Οσο για τις αποβολες που λες τι να πω... δεν ημουν εκει για να δω τι παιχτηκε... εστω οτι ομως εχεις δικιο....κ τι να λεει...? δεν τα ξερεις .. φταιει το συστημα... κ εμεις κοιμοοοοομαστε.... :?:
Τελευταία επεξεργασία από kukuruku και Δευτ Απρ 21, 2008 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
kukuruku

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Απρ 21, 2008 9:40 pm

Carlito έγραψε:
Και άλλα πολλά !
!!

Αγαπητέ μου, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.Η' εσύ δεν είσαι αντικειμενικός ή από την κερκίδα έβλεπα άλλο παιχνίδι!!

Μπρει να συμβαινουν κ τα δυο, που ξερεις? :lol: :lol:
kukuruku

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Απρ 21, 2008 9:46 pm

ολα καλα κ το ματς λαρισας νηρεα εχει μονοπωλησει το ενδιαφερον...αλλα δε μας ειπε κανεις στο κοπι ιωνικος τι εγινε?
Αν η Λαρισα δινει γλυκα το ταλαιπωρο ποσειδωνακι τι δινει και το εχουν στην πιεση συνεχεια....?
Γιατι αν μου πειτε πως δινει κατι ο ιωνικος θα τρελαθω....
κ ενα τραγουδακι για την περισταση...
εγω με την αξια μου κ οχι με ξενες πλατες....οπα λεμε...βαλε μια γυρα ακομα απο παρτυ μου....
πωπω δυναμιτης το βολιωτικο τσιπουρο, τα παιξε το προεδρειο του ποσειδώνα....ε, περναν κ τα ρημαδια τα χρονια....
( να σαν τα νιατα 2 φορες....)
kukuruku

Δημοσίευσηαπό waterfighter » Τρί Απρ 22, 2008 4:48 pm

loipon paides oloi exoume kodres me tin omada tou xalandriou.......gia diaforetikous logous o kathenas.....na sas pw kati omws.....kati poli poli aplo.....proponitis tou nirea fetos einai enas anthrwpos o opoios einai gnwstos kai gia tin aksia tou kai tin ithiki tou.....kseroume oloi oti den kribete pisw apo to daxtilo tou....otan den paizei i omada einai o prwtos pou to leei......kai sto nirea to exw akousei apo paidia alla kai persi ston iwniko mou to exoun pei filoi mou....einai dedomeno oti leei alithies.......sto paixnidi me tin larisa egine xeirourgio......odws.....o nakos epaikse A1 nep-glifada edwse to paixnidi ston nep kai timwrithike 6 agwnistikes.....girise kai epaikse to nop-nireas stin A2 kai eidame oloi kai apo video pws epaikse.....sfaksimo....epaikse twra to larisa-nireas....eilikrina xalia...min leme loipon oti den thelei na anevasei tin patra....kai opoios patrinos mou pei oti i diaitisia sto nop-nireas itan 50-50 kai oxi 90-10 den blepei tin pragmatikotita....as eimaste realistes paidia...kai apo tous patrinous auto perimenw loipon....deite prosextika ti grafw kai apadiste mou.....tha perimenw.......
waterfighter

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Απρ 22, 2008 5:05 pm

Το οτι ο Σακης την πληρωνει (αν την πληρωνει, ας το δεχτω για χαρη κουβεντας) θα επρεπε να το περιμενει οταν συμφωνησε με τον Νηρεα. Ας προσεχε. Καλως ή κακως αυτη η ομαδα ή αν θελεις τα συγκεκριμενα προσωπα που ταυτιζονται με αυτη εχουν τετοια προϊστορια που δεν τους κανει αρεστους ουτε στους παιχτες, ουτε στους διαιτητες της κατηγοριας. Σορι αλλα ετσι ειναι.
TooTall

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Απρ 22, 2008 5:06 pm

waterfighter έγραψε:loipon paides oloi exoume kodres me tin omada tou xalandriou.......gia diaforetikous logous o kathenas.....na sas pw kati omws.....kati poli poli aplo.....proponitis tou nirea fetos einai enas anthrwpos o opoios einai gnwstos kai gia tin aksia tou kai tin ithiki tou.....kseroume oloi oti den kribete pisw apo to daxtilo tou....otan den paizei i omada einai o prwtos pou to leei......kai sto nirea to exw akousei apo paidia alla kai persi ston iwniko mou to exoun pei filoi mou....einai dedomeno oti leei alithies.......sto paixnidi me tin larisa egine xeirourgio......odws.....o nakos epaikse A1 nep-glifada edwse to paixnidi ston nep kai timwrithike 6 agwnistikes.....girise kai epaikse to nop-nireas stin A2 kai eidame oloi kai apo video pws epaikse.....sfaksimo....epaikse twra to larisa-nireas....eilikrina xalia...min leme loipon oti den thelei na anevasei tin patra....kai opoios patrinos mou pei oti i diaitisia sto nop-nireas itan 50-50 kai oxi 90-10 den blepei tin pragmatikotita....as eimaste realistes paidia...kai apo tous patrinous auto perimenw loipon....deite prosextika ti grafw kai apadiste mou.....tha perimenw.......

Περίμενε...
Έρχονται φαντάσματα !!!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Απρ 22, 2008 5:35 pm

TooTall έγραψε:Το οτι ο Σακης την πληρωνει (αν την πληρωνει, ας το δεχτω για χαρη κουβεντας) θα επρεπε να το περιμενει οταν συμφωνησε με τον Νηρεα. Ας προσεχε. Καλως ή κακως αυτη η ομαδα ή αν θελεις τα συγκεκριμενα προσωπα που ταυτιζονται με αυτη εχουν τετοια προϊστορια που δεν τους κανει αρεστους ουτε στους παιχτες, ουτε στους διαιτητες της κατηγοριας. Σορι αλλα ετσι ειναι.

+1000

"what goes around, comes around"
defender

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες