SARONI έγραψε:Για να φυγει ο μπεμπης εβαλε και το χερακι του ο coachfk.
vs έγραψε:Στο Ιωνικός-Καλαμάκι, κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, θα είναι πολύ σημαντικό το τι θα γίνει μετά το δεύτερο σετ αλλαγών στα 2 μέτρα του Καλαμακίου. Δηλαδή πόσο θα είναι το σκορ όταν Ασημάκης-Δάνδολος θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, μετά την πρώτη τους έξοδο.
Μια και η Α2 με πάει καλύτερα, θα αποτολμήσω και εγώ μια πρόβλεψη : δε βλέπω διαφορά μέτρια (π.χ. 3-5 γκολ). Βλέπω ή άνετη νίκη του Ιωνικού, με άνεση από την αρχή, ή όλα να παίζονται μέχρι το τέλος. Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, όμως, δε βλέπω να καταλήγει διπλό.
ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΡΑΒΟ.ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.COACHFK έγραψε:Καλα!! Καταλαβα!!! Παλι θα φαω "κραξιμο", αφου κανενας δεν...τολμαει να κανει προβλεψεις για αυτην την αγωνιστικη.
Τελευταια του Α' Γυρου και πολλα παιχνιδια στην κοψη του ξυραφιου. Για να τα δουμε ενα-ενα.
Κολ. Ποσειδώνιο 12.00 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
(Μπιράκης, Κουρτίδης)
Περιπου 1 ,5 ωρα πριν την εναρξη και φαβορι για το παιχνιδι δεν υπαρχει. (οχι πως παιζει ρολο η...ωρα). Ο Ηρακλης εχει ενα προβαδισμα, ομως η Πατρα δειχνει πως μετα την απολυση του Σερβου εχει παρει τα πανω της. Αυτο ειναι σιγουρα ΤΟ κρας τεστ για τους Πατρινους, γιατι με ηττα λιγοστευουν οι ελπιδες για ανοδο. Και ο Ηρακλης θελει τους 2 βαθμους, αν θελει να μεινει κοντα στον Νηρεα. Ντερμπυ και οποιος αντεξει...
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 και βλεπουμε
Κολ. Βόλου 13.00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΟΦΗ
(Αργυρός, Δαμιανάκης)
Παιχνιδι με...προϊστορια. Οι επεγγελματιες του ΟΥΚ δεν νομιζω να δωσουν ευκαιρια στους Κρητικους να παρουν κατι απο το παιχνιδι. Οι Κρητικοι ελπιζουν για βαθμους απο τον 2ο γυρο...
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 με 3-5 γκολ διαφορα
Κολ. Περιστερίου 17.30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΛΑΡΙΣΑ
(Αδαμάσογλου, Καρκαντελίδης)
Παιχνιδι για γερα νευρα. Το Περιστερι βρηκε ρυθμο και απο εδω και περα θα ειναι δυσκολο να το κερδισει οποιαδηποτε ομαδα στην κατηγορια. Στην εδρα του εχει 2 ισοπαλιες και 1 νικη. Η Λαρισα απο την αλλη εχει δειξει να εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της. Νομιζω πως το Χ παιζει πρωτα εδω και μετα οτι κατσει...
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ
w.p.4 έγραψε:Οι επιλογες πολυ καλων ξενων που θα κανουν την διαφορα , προυποθετει αρκετα λεφτα (το λιγοτερο 35000 ευρο για τον καθενα). Αυτα τα λεφτα ειμαι σιγουρος οτι δεν τα διαθετει ο Ηρακλης και πιστευω οτι ουτε ο νηρεας μπορει να τα διαθεσει.
No 7 έγραψε:w.p.4 έγραψε:Αυτα τα λεφτα ειμαι σιγουρος οτι δεν τα διαθετει ο Ηρακλης και πιστευω οτι ουτε ο νηρεας μπορει να τα διαθεσει.
Ο Ν.Ο.Π. τα έχει ?
Η Λάρισα ?
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης