Συντονιστής: Lambros10
fotis2310 έγραψε:Δημήτρη
να μάθουμε και ΕΜΕΙΣ εδώ πάνω λεπτομέριες![]()
Διάρκεια - Θέση κόστους - ηλικίες κ.λ.π.
Τελούμε σε αναμονή
vs έγραψε:Αν δεν έχει καεί μέχρι του χρόνου όλη η Χαλκιδική ... θα είναι φοβερή ιδέα
fotis2310 έγραψε:Δημήτρη
να μάθουμε και ΕΜΕΙΣ εδώ πάνω λεπτομέριες![]()
Διάρκεια - Θέση κόστους - ηλικίες κ.λ.π.
και αν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο ΕΔΩ !!!
Τελούμε σε αναμονή
harrisakis έγραψε:φίλε Φώτη, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας κατάλληλος χώρος να διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά...
Υπάρχει μία πισίνα στο Λάκκωμα νομίζω, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη...
Καλή ιδέα δεν είναι,
να το διοργανώσει ο Π Α Ο Κ .....![]()
takis έγραψε:harrisakis έγραψε:φίλε Φώτη, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας κατάλληλος χώρος να διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά...
Καλή ιδέα δεν είναι,
καλα κατσε να δουμε τι θα γινει με παοκ γιατι απο χθες βραδυ παραιτηθηκε ο επι σειρα πολλων ετων προεδρος μας ο κατσαρης...
takis έγραψε:harrisakis έγραψε:φίλε Φώτη, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας κατάλληλος χώρος να διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά...
Καλή ιδέα δεν είναι,
καλα κατσε να δουμε τι θα γινει με παοκ γιατι απο χθες βραδυ παραιτηθηκε ο επι σειρα πολλων ετων προεδρος μας ο κατσαρης...
monsterpolo έγραψε:takis έγραψε:harrisakis έγραψε:φίλε Φώτη, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας κατάλληλος χώρος να διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά...
Καλή ιδέα δεν είναι,
Όχι, έχει δίκιο ο harritakis, αφού προπονητές στις ακαδημίες του Παοκ δεν είναι υπάλληλοι του Ηρ..., ε σόρρυ του Λακκώματος ήθελα να πώ.
monsterpolo έγραψε:takis έγραψε:harrisakis έγραψε:φίλε Φώτη, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας κατάλληλος χώρος να διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά...
Καλή ιδέα δεν είναι,
Όχι, έχει δίκιο ο harritakis, αφού προπονητές στις ακαδημίες του Παοκ δεν είναι υπάλληλοι του Ηρ..., ε σόρρυ του Λακκώματος ήθελα να πώ.
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες