Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ 2007-08

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό Zindan » Παρ Μάιος 30, 2008 2:06 am

Nο7 αστον δεν τα εχει για να ερθει να σου συστηθει...Ειναι σαν ολους τους αλλους μονο κριτικη πισω απο εναν υπολογιστη..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΜΑ...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ Ν.Ο.Π. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...Η ΠΑΤΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!
Zindan

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Μάιος 30, 2008 8:15 pm

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ,ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΓΕΛΙΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!
ΜΠΟΥΛ , ΠΑΠΑΔΕΑΣ , ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΚΟΝΤΑΚΟΣ , ΛΑΜΠΡΟΣ , ΦΩΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΦΙΛΟΥΣ .
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ….

ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΜΙΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ….
Roiter

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 10:45 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ & ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ & ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ.Νο 7 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ & ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ & ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΠΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ & Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 10:49 pm

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ . ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΛΩΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΠ.Ο ΛΩΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ & Ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:03 pm

No 7 AN ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΠ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ & ΦΑΝΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΒΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣΓΙ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ& ΔΕΙΞΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό takis » Παρ Μάιος 30, 2008 11:06 pm

delfos έγραψε:ΒΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣΓΙ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ& ΔΕΙΞΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

χαλαρωσε λιγο ρε φιλε...πολυ πορωμενος.. :lol:
εσυ πρεπει να δειξεις λιγο ψυχραιμια μαλλον... :wink:
takis

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:09 pm

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ROITER ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗ ΕΝΟΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ; ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΣΤΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ & Ο ΛΑΜΠΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:14 pm

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ & ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ (& ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ) ΑΥΤΑ ΟΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΠ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΠ ΤΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ & ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:17 pm

ΦΙΛΕ TAKI ΜΙΑΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ & ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΣΤΩ & ΣΘΕΝΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό takis » Παρ Μάιος 30, 2008 11:26 pm

delfos έγραψε:ΦΙΛΕ TAKI ΜΙΑΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ & ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΣΤΩ & ΣΘΕΝΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

λογικο ειναι να δεχεσαι επιθεση γιατι τι υφος σου και γενικα ο τροπος που τα λες ειναι ..καπως ρε παιδι μου...ακομα και αυτα τα ..κεφαλαια σου οταν γραφεις ειναι καπως...μπηκες επιθετικα στο forum παντως απο το πρωτο σου ποστ...
γενικα δεν αποπνεεις ..υγεια πως να στο πω...αλλα ακριβως το αντιθετο....
takis

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:35 pm

ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΕΙ ΤΑΚΙS ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (Νο7) ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ & ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΠ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ & Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΠ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Μάιος 30, 2008 11:42 pm

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΩΛΟΥ & ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ'ΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΜΑΙ FUN ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΠ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
delfos

Δημοσίευσηαπό takis » Παρ Μάιος 30, 2008 11:43 pm

παντως καλο ειναι να κοιταμε και λιγο μπροστα..πιστεψε με καλο κανει...
takis

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:19 am

delfos έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ & ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ & ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ.Νο 7 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ & ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ & ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΠΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ & Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

1.Εξακολουθείς να μην έχεις δώσει το παραμικρό στοιχείο,όνομα ή οτιδήποτε άλλο που να τεκμηριώνει τις θέσεις και τα γραφόμενά σου...
2.Ενώ φαίνεται ότι με γνωρίζεις,εγώ δεν ξέρω ποιός είσαι,αν και σε έχω παρακαλέσει από την αρχή της αντιδικίας μας να έρθεις να με βρείς στην πισίνα κι εκεί να συζητήσουμε τα πάντα.
Εσύ όμως συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και να γράφεις ανυπόστατα πράγματα για την ομάδα και άσχημους χαρακτηρισμούς για μένα.
3.Θα παρακαλούσα κι εγώ τον Λάμπρο να σου εξηγήσει τι άνθρωπος είμαι,πως λειτουργώ και τι έκανα στον Όμιλο τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ο Λάμπρος στην ομάδα και γνωρίζει.
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:21 am

delfos έγραψε:ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ . ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΛΩΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ.

Δεν ισχύει ούτε κι αυτό...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:27 am

delfos έγραψε:No 7 AN ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΠ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ & ΦΑΝΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΒΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣΓΙ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ& ΔΕΙΞΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

Από το 1979 που έβγαλα δελτίο στον Ν.Ο.Π. δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω κολυμπήσει,αγωνιστεί,παρακολουθήσει παιχνίδι του πόλο στην Πάτρα.
Το ότι δεν ασχολήθηκα με τα κοινά του Ομίλου νωρίτερα,δεν μου το επέτρεπε και το νεαρό της ηλικίας μου...
Ούτε φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν...
Απλά μου ζητήθηκε από τον Πρόεδρο πρίν από 2 χρόνια περίπου να βοηθήσω το όλο εγχείρημα της ανανέωσης της Ομάδας μας κι έτσι σου φαίνεται εσένα ότι εμφανίστηκα τώρα...
Είναι κακό κι αυτό που ήρθα σε μια ομάδα Α2 πέρισυ και βοήθησα κι εγώ να επιστρέψει στην Α1...
Τελευταία επεξεργασία από No 7 και Σάβ Μάιος 31, 2008 2:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:29 am

delfos έγραψε:ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΕΙ ΤΑΚΙS ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (Νο7) ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ & ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Ούτε αυτό το αποδεικνύεις...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:30 am

delfos έγραψε: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΠ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ & Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΠ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν το αποδεικνύεις ούτε αυτό...
Αν θέλεις γράψε μου με ποιούς παίκτες του Ν.Ο.Π. δεν έχω καλές σχέσεις κι εγώ θα σου απαντήσω...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:39 am

delfos έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΩΛΟΥ & ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ'ΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΜΑΙ FUN ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΠ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Προσωπολάτρης δεν ήμουν ποτέ στην ζωή μου...
Εγώ είμαι με τον Ν.Ο.Π.
-με την δική του πισίνα για να μπορούν οι αθλητές του να δουλεύουν απερίσπαστα κι απροβλημάτιστα.
-με εκαντοντάδες παιδιά στα φυτώριά του και στις Ακαδημίες του,έτσι ώστε να τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα με Πατρινόπουλα που θα αγαπάνε το σκουφάκι της ομάδας τους.
-με επιστήμονες προπονητές που να αγαπάνε αυτό που κάνουν κι όχι να το βλέπουν σαν συμπλήρωμα οικονομικό.
-με γεμάτο κολυμβητήριο στους αγώνες με φιλάθλους που να αγαπάνε την ομάδα και να την βοηθάνε χωρίς ακρότητες και φανατισμούς.
-ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων,να εκπέμπει υγεία και να είναι καθαρός χωρίς να κινείται παρασκηνιακά.
Αυτόν τον Ν.Ο.Π. θέλω εγώ !!!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Μάιος 31, 2008 2:45 am

delfos έγραψε:ΦΙΛΕ TAKI ΜΙΑΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ & ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΣΤΩ & ΣΘΕΝΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

Ξεκίνησα να σου απαντάω στα αναληθή σου post και να γράφω την αληθεια κι αυτό εσύ το θεωρείς επίθεση...
Για να τελειώνουμε...
Μην γράφεις αναλήθειες στο forum,γιατί αποπροσανατολίζεις τον κόσμο που τα διαβάζει και κάνεις κακό στην ομάδα που τοσο πολύ αγαπάς όπως λες...
Σε παρακαλώ και πάλι,επειδή κουράζουμε τον κόσμο με τις διενέξεις μας στο forum,έλα να με βρείς και να τα πούμε από κοντά,αφού με ξέρεις...
Αν δεν έρθεις να μιλήσουμε και συνεχίσεις να λές αναλήθειες για μένα,θα με αναγκάσεις να σε βρώ εγώ...
...κι αυτό δεν θα το ήθελες,πίστεψέ με...!
Άβαταρ μέλους
No 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες