Συντονιστής: Lambros10
vs έγραψε:Τέλος, κάτι ακόμα. Στο τουρνουά αυτό είδα τερματοφύλακα που ξεχώριζε, είδα φουνταριστούς που ξεχώριζαν, είδα και 1-2 περιφερειακούς που ξεχώριζαν ... αλλά (το φελέκι μου μέσα !!!) δεν είδα κάποιον σουτέρ που να ξεχωρίζει !!!
Τόσο δύσκολο είναι πια αυτό το κομμάτι ;
[quote="vs"].vs έγραψε:Στον τελικό ήμουν παρών, αλλά με τόσο κόσμο δεν πρόλαβα και δεν μπορούσα να τα δω όλα.
Καταρχήν να πω ότι μόνο Φαληριώτες φώναζαν για τη διαιτησία. Και (απ'όσο είδα) μόνο Φαληριώτες (γονείς) έκαναν τις καφρίλες και τα υστερικά. Δε λέω ότι οι άλλοι είναι άγιοι, αλλά να κερδίζεις και να κάνεις τέτοια καφριλίκια πάει πολύ. Μερίδιο σε όλα αυτά (δυστυχώς) είχε και ο Πασλής. Δεν είπε λίγα το στόμα του, από την κερκίδα μάλιστα, καθότι τιμωρημένος.
Επίσης, υπήρχαν και κάποιοι γραφικοί ηλικιωμένοι, ανάθεμα και αν έχουν παίξει πόλο ποτέ τους, που δεν ήξεραν καλά καλά τι είναι φάουλ. Και φώναζαν για σφαγή όλη την ώρα και έβριζαν το Σταυρόπουλο ("άξιος ο μισθός" κλπ.). Μιλάμε για γελοιότητες.
Δεκαπεντάχρονο να βρίζει το διαιτητή δεν είδα. Μπορεί να συνέβη ωστόσο.
Η απονομή στη Βουλιαγμένη έγινε κανονικά. Απλώς οι παίκτες της ήταν απογοητευμένοι που έχασαν. Δίκαια έχασαν όμως. Η διαιτησία τους έπαιξε μια χαρά, ίσως να τους ευνόησε και λίγο, αλλά απλώς δεν μπορούσαν. Και όταν πλησίασαν στο γκολ (μια-δυο φορές) τότε το Φάληρο αντέδρασε άμεσα και σκόραρε στην αμέσως επόμενη φάση. Νομίζω και τα 2 γκολ ο Ξενάκης.
Και κάτι ακόμα : ο φουνταριστός του Φαλήρου κάνει σχεδόν συνέχεια επιθετικά. Και στην αλλαγή κατοχής όλο τραβάει τον αντίπαλό του (κάτι π.χ. που κάνει συχνά και ο Ντούλος, στους ανδρες). Αν κάποιοι διαιτητές το ανέχονται αυτό, τότε είναι δικό τους το λάθος. Και κακομαθαίνουν το νεαρό παίκτη και την ομάδα του, που θεωρούν δικαίωμά τους να λειτουργεί έτσι.
Αν κάποιοι άλλοι δεν το ανέχονται και σφυρίζουν τις αποβολές, τότε αυτό μπορεί να μην αρέσει, αλλά τι να κάνουμε, είναι το σωστό.
steeven έγραψε:Aπο ποιον κινδυνεψε ο διαιτητης να παει στο ΚΑΤ;Εγιναν τετοια πραγματα χωρις να τα δουμε;Εγω το μονο που ειδα,ηταν λεκτικη επιθεση γονιου.
doom έγραψε:Αν ξεκινησεις να παιζεις μονο ζωνη σε αυτες τις ηλικιες, τοτε στα 20 και στα 25 θα ψαχνομαστε γιατι μας ξεσκιζουν οι Γιουγκοι, οι Ρωσοι και ολοι οι αλλοι που οταν ηταν μικροι τους καθαριζαμε γιατι εμεις ειχαμε διδαχθει την τακτικη απο μωρα.
Οσο οι ομαδες σε αυτες τις ηλικιες κανουν συνεχως μεταγραφες προσπαθωντας να παρουν το πρωταθλημα, τοσο το θεαμα δεν θα μας ικανοποιει. Οι προπονητες θα ειναι εντελως αγχωμενοι για την νικη, οποτε το μονο που μενει ειναι η χαραξη τακτικης, χωρις να απελευθερωνεται το ταλεντο του καθε παικτη.
steeven έγραψε:Aπο ποιον κινδυνεψε ο διαιτητης να παει στο ΚΑΤ;Εγιναν τετοια πραγματα χωρις να τα δουμε;Εγω το μονο που ειδα,ηταν λεκτικη επιθεση γονιου.
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες