Συντονιστής: Lambros10
vs έγραψε:Διάβασα μια συνέντευξη του Καμπάνια (νομίζω στο sport.gr) και έλεγε ότι "δυστυχώς στη Μάλαγα δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερους από 13 παίκτες ... κλπ."
Τουλάχιστον στο Βελιγράδι, το 2006, οι ομάδες δήλωναν 15άδα, απλώς σε κάθε αγώνα είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνον 13 από αυτούς. Εννοείται ότι η 13άδα μπορεί να άλλαζε από αγώνα σε αγώνα.
Ξέρει κάποιος τι θα ισχύσει στη Μάλαγα ;
doom έγραψε:Κριμα για την Εθνικη μας
Ο πολυ καλος γενικα Θωμακος, εχασε πεναλτυ 1' πριν την ληξη, και συγχρονως την ευκαιρια για ισοπαλια στον αγωνα με τους Μαυροβουνιους, οι οποιοι μαλλον μπηκαν στην εξαδα μετα και την σημερινη τους νικη
Εξαιρετικο δευτερο οκταλεπτο, και πολυ καλος ο παικτης παραπανω για την Ελλαδα. Πολυ καλοι και οι 2 φουνταριστοι, και θετικοτατος ο Ρεππας μετα την πρωτη περιοδο.
Κατα την αποψη μου, αυτη η εμφανιση πρεπει να μας γεμιζει ελπιδες, ανεξαρτητα απο την τελικη θεση που θα κατακτησουμε στην Μαλαγα, ενοψει των Ολυμπιακων Αγωνων.
Το μονο κακο που παρατηρησα, ηταν η αμυντικη μας αντιδραση στο 10-10, οπου και αφησαμε τον Μαυροβουνιο να σουταρει φευγοντας στην κοντρα. Βεβαια αυτο δειχνει αυτοπεποιθηση, αλλα μας κοστισε μαλλον εναν τουλαχιστον βαθμο.
Αυριο το μεσημερι, στον αγωνα τελικο με τους Ουγγρους, τον οποιο η ανεκδιηγητη ΕΡΤ δεν δειχνει προτιμωντας το γυναικειο Ελλαδα-Ιταλια την ιδια ωρα, εγω προσωπικα δινω πολλες πιθανοτητες καλου αποτελεσματος. Και μπορω να πω οτι περιμενω με αγωνια τα χαντικαπ που θα δοθουν απο τις εταιρειες στοιχηματος.
Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες