Συντονιστής: Lambros10
Lolek & Bolek έγραψε:Εγω ακουσα οτι δεν ειστε και πολλα ατομα στην προπονηση!!! Τουλαχιστον τις τελευταιες δυο βδομαδεςΕτσι δεν ειναι?
giannis.zisopoulos έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα. Μια και η σελίδα ασχολείται με τον ΜΑΚ. Νομίζω πως είμαι αρκετά αρμόδιος για να σα διαφωτίσω. Διευκρινίζω πως τα παρακάτω είναι προσωπικές απόψεις και σίγουρα τα περισσότερα θα κριθούν μέσα στο νερό τις προσεχείς ημέρες ( αν και με ιντριγκάρει πως κάποιες ομάδες προσπαθούν πολύ και έξω από το νερό ).
Ο Μακεδονικός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει στα ίσα όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο του. Ούτως ή άλλως από εδώ είχαμε αναφέρει πως θα δουλέψουμε ένα χρόνο ώστε όποια ομάδα και να εμφανιστεί στημένη σε μια νύχτα με ένα κάρο μεταγραφές, να μπορούμε να την παίξουμε. Η ομάδα μας έχει να φοβηθεί κυρίως τον κακό εαυτό της. Κατά τα άλλα από τις ομάδες που έχω δει ο πιο αξιόλογος αντίπαλος είναι οι Σερραίοι. Τον Νηρέα Λαμίας που τον παρακολούθησα στο τουρνουά του Βόλου, δε με εντυπωσίασε καθόλου. Ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά μπροστά στον Πανσερραϊκό νομίζω δεν έχει τύχη. Θα περιμένω πρώτα να τους δω να περνάνε την πρώτη φάση και μετά το συζητάμε. Όπως βλέπετε δεν συγκρίνω αυτές τις ομάδες με την δική μου γιατί θα ήταν άτοπη κίνηση.
Όπως προανέφερα είναι προσωπικές μου εντυπώσεις και κυρίως μπορεί οι ομάδες όταν τις είδα να παίζανε με πολλές ελλείψεις.
KASHMIR έγραψε:ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ
KASHMIR έγραψε:ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
KASHMIR έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
solid έγραψε:Ο ΝΗΡΕΑΣ ειναι απο τα φαβορι για την ανοδο.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης