ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό babakida » Σάβ Αύγ 16, 2008 4:29 pm

doom έγραψε:
moxito έγραψε:με τον αρχηγο σας τι εγινε νο 7? δεν κανει στη φιλοσοφια της ομαδας ξαφνικα? ο doom ετσι δηλωσε......

Ποιος αρχηγος? Ποτε δηλωσα και τι?
Ρε λες να κανω δηλωσεις στον υπνο μου και να μην το θυμαμαι?
Για τον Χριστοφη λεει ο moxito
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό moxito » Σάβ Αύγ 16, 2008 6:50 pm

Αν σε μια ομαδα ο προπονητης και ο team manager ασχολουνται με καθετι που θα πει ο καθενας ειναι σοβαρη ομαδα?ο Λαμπρος τουλαχιστον ειναι πιο διακριτικος.Ρε doom αν την ωρα του αγωνα σε βρισει καποιος εσυ τι θα κανεις? θα ανηξεις διαλογο μαζι του?ικανο σε εχω...Σοβαρευτειτε λιγο...Η δουλεια του προπονητη ειναι αλλη...Μεσα στην πισινα και οχι στο forum...για αυτο ειμαστε 100 χρονια πισω στην Ελλαδα.......
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό babakida » Σάβ Αύγ 16, 2008 6:54 pm

Προβλέπω εμφύλιο στην Πάτρα φετος.
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Σάβ Αύγ 16, 2008 6:56 pm

moxito έγραψε:Αν σε μια ομαδα ο προπονητης και ο team manager ασχολουνται με καθετι που θα πει ο καθενας ειναι σοβαρη ομαδα?ο Λαμπρος τουλαχιστον ειναι πιο διακριτικος.Ρε doom αν την ωρα του αγωνα σε βρισει καποιος εσυ τι θα κανεις? θα ανηξεις διαλογο μαζι του?ικανο σε εχω...Σοβαρευτειτε λιγο...Η δουλεια του προπονητη ειναι αλλη...Μεσα στην πισινα και οχι στο forum...για αυτο ειμαστε 100 χρονια πισω στην Ελλαδα.......

Καλα ε! επαθα σοκ απο τη φιλοσοφημενη απαντηση-εξηγηση. ΄Η μηπως ειναι Αμπελλοφιλοσοφιες?
Τελευταία επεξεργασία από BIGMAN και Σάβ Αύγ 16, 2008 7:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
BIGMAN

Δημοσίευσηαπό Roiter » Σάβ Αύγ 16, 2008 6:59 pm

moxito έγραψε:Αν σε μια ομαδα ο προπονητης και ο team manager ασχολουνται με καθετι που θα πει ο καθενας ειναι σοβαρη ομαδα?ο Λαμπρος τουλαχιστον ειναι πιο διακριτικος.Ρε doom αν την ωρα του αγωνα σε βρισει καποιος εσυ τι θα κανεις? θα ανηξεις διαλογο μαζι του?ικανο σε εχω...Σοβαρευτειτε λιγο...Η δουλεια του προπονητη ειναι αλλη...Μεσα στην πισινα και οχι στο forum...για αυτο ειμαστε 100 χρονια πισω στην Ελλαδα.......

ΦΙΛΕ moxito ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ…ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ!
ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ‘ΜΙΚΡΟΣ’ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΣΠΙΤΙ’ ΣΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΑ ΛΑΟΣ…?

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ!
Roiter

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Σάβ Αύγ 16, 2008 7:05 pm

Φιλε Roiter ετσι οπως εγραψες το post εβαλες τα <πραγματα> στη σωστη τους διασταση.
BIGMAN

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Σάβ Αύγ 16, 2008 7:07 pm

Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους....
Το να απαντάει κάποιος επώνυμα δεν είναι κακό ιδιαίτερα όταν νιώθει ότι βάλεται.

Εδω μέσα στο forum εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είμαστε μια οικογένεια
με σκοπό να αναδείξουμε το άθλημα που πάσχει από προβολή και να βοηθήσουμε με τις απόψεις μας προς το καλύτερο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα το forum αυτό πριν απο τρία χρόνια.
Είμαστε μια ομάδα φίλων που λατρεύουμε ένα άθλημα. Ας ενωσουμε
τις γνώσεις μας και απο τις απόψεις και τις διαφωνίες μας ας πάμε μπροστά.
Αν μεταξύ μας δημιουργούμε αντιπαραθέσεις για να διαφωνούμε απλά και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση το άθλημα να πάει ούτε βήμα μπροστά.... !!
Επίσης όταν συνομιλούμε έδω μέσα είμαστε απλά άνθρωποι της υδατοσφαίρισης και δεν αντιπροσωπεύουμε πάντα τους ρόλους μας.

Στην Πάτρα τώρα δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για αντιπαράθεση μεταξύ των ομάδων και θα συνεργαστούμε αμφότεροι αρμονικά γιατί είναι κοινό όφελος. Οι΄αθηλτές και οι προπονητές είναι αν μη τι άλλο φίλοι μεταξύ τους. Τα τελευταία 1-2 χρόνια και οι διοικησείς πλέον κινούνται σε υγιή
πλαίσια συνεργασίας. "φιλικές μάχες" γοήτρου και τα " πειράγματα"σίγουρα θα υπάρχουν και αυτό είναι λογικό και έχει και την ομορφιά του :wink: !!!
Τελευταία επεξεργασία από Lambros10 και Σάβ Αύγ 16, 2008 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό nemesis » Σάβ Αύγ 16, 2008 7:26 pm

Τι να πούμε εμείς δηλαδή που λένε συνέχεια γ....ω τον θρύλο και τον Πειραιά ,εεεεε :?: :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό Psilalonitis-1982 » Πέμ Σεπ 18, 2008 9:56 am

Εικόνα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2008 Ρ Ο Σ Τ Ε Ρ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΟΡΘΙΟΙ απο αριστερα:
Δημήτρης Σελετόπουλος (προπ.), Μράιαν Αλεξάντερ, Νίκος Βλάχος, Θανάσης Κοντάκος,
Παναγιώτης Χρονόπουλος, Παναγιώτης Ορφανός, Μιχάλης Καθρέπτας, Γιάννης Αποσκίτης,
Θάνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Γιόσεφ Χρόσικ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ απο αριστερα:
Ιάσονας Φικούρας, Παναγιώτης Γκότσης, Νίκος Μερκουριάδης, Αλέξης Μάνεσης,
Βασίλης Κανελλόπουλος, Ιάσονας Πολλάτος, Γιώργος Αθανασακόπουλος, Μίκαλ Κράτοσβιλ.
Άβαταρ μέλους
Psilalonitis-1982

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Σεπ 21, 2008 12:57 am

Εγινε σημερα η παρουσια της ομαδας στα τοπικα ΜΜΕ. Ολα ηταν ομορφα. Προηγηθηκε αγιασμος για τα τμηματα πολο και κολυμβησης και στην συνεχεια παρουσιαστηκαν οι νεοι παικτες, οι οποιοι ειπαν και ορισμενα πραγματα για τις πρωτες τους εντυπωσεις απο την πολη και κυριως απο την ομαδα.
Ακολουθησε μια μικρη δεξιωση οπου συζητηθηκαν διαφορα αναμεσα στους παρευρισκομενους.
Η ολη εκδηλωση ηταν αρκετα καλα οργανωμενη αλλα δεν την απολαυσε ο οργανωτης της, ο οποιος ηταν απων...
doom

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Σεπ 21, 2008 1:05 am

δημητρη σε αυτην την φωτο φαινεσαι σαν να εισαι ..20 χρονων και μερικοι παιχτες σου καμια πενηνταρια...δεν κανω πλακα... :lol:

εχει ..σκαναριστει λιγο περιεργα.. :)
takis

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Σεπ 21, 2008 7:40 pm

Μικροαλλαγες αναμενονται στην ομαδα του ΝΟΠ...
doom

Δημοσίευσηαπό telesforos » Τρί Σεπ 23, 2008 2:32 pm

ΓΙΑ ΛΕΓΕ. ΓΙΑ ΛΕΓΕ
The name of the game is: Hell or Nowhere!!!
telesforos

Δημοσίευσηαπό moxito » Τρί Σεπ 23, 2008 2:51 pm

Στη φωτογραφια σας γιατι δεν ειναι ο φιλος μου ο νο7?Ειναι ντροπαλος ή επειδη παχυνε λιγο παλι δεν βγαινει φωτογραφιες?
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Σεπ 23, 2008 6:48 pm

telesforos έγραψε:ΓΙΑ ΛΕΓΕ. ΓΙΑ ΛΕΓΕ

Αναμενεται συσπειρωση...
doom

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Σεπ 24, 2008 12:58 am

moxito έγραψε:Στη φωτογραφια σας γιατι δεν ειναι ο φιλος μου ο νο7?Ειναι ντροπαλος ή επειδη παχυνε λιγο παλι δεν βγαινει φωτογραφιες?

Αν ήξερες που ήμουνα εκείνη την ώρα , δεν θα είχες τόση διάθεση για χιούμορ...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Σεπ 24, 2008 4:19 pm

No 7 έγραψε:
moxito έγραψε:Στη φωτογραφια σας γιατι δεν ειναι ο φιλος μου ο νο7?Ειναι ντροπαλος ή επειδη παχυνε λιγο παλι δεν βγαινει φωτογραφιες?

Ρε μηπως επινες...ΜΟΧΙΤΟ και δεν ηθελες να φανεις, επιτηδες;;;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Σεπ 24, 2008 4:24 pm

COACHFK έγραψε:
No 7 έγραψε:

Ρε μηπως επινες...ΜΟΧΙΤΟ και δεν ηθελες να φανεις, επιτηδες;;;

:lol: :lol: :lol:

Εσύ ξέρεις που ήμουνα...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Σεπ 25, 2008 4:25 pm

Σημαντικες, κατα την αποψη μου, κινησεις πραγματοποιουνται στον ΝΟΠ. Κινησεις που θα βοηθησουν γενικοτερα το Πατραικο πολο και οχι μονο τον ΝΟΠ.
Στο τελος της επομενης βδομαδας η στις αρχες της μεθεπομενης θα μπορεσουμε ελπιζω, να ανακοινωσουμε καποια πραγματα που θα κανουν πολυ καλο στην ομαδα μας, η οποια ουτως η αλλως κινειται πλεον εντελως διαφορετικα, σε ολα τα επιπεδα, και με πιο επαγγελματικο τροπο.
Ελπιζω, καποια στιγμη, να μπορεσουμε, εγω και οι πολυ κοντινοι συνεργατες μου, να υλοποιησουμε τα σχεδια μας για την ομαδα του ΝΟΠ, που κακα τα ψεμματα, εχει την δικη της πολυ μεγαλη ιστορια στο Ελληνικο πολο...
doom

Δημοσίευσηαπό oranjewp » Πέμ Σεπ 25, 2008 4:42 pm

Μακαρι μετα την Πατρα να ξυπνησει και η Θεσσαλονικη και να ακολουθησουν και οι αλλες παλαι ποτε δυναμεις της Ελληνικης υδατοσφαιρισης
oranjewp

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες