ΝΕΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό T.Q » Πέμ Οκτ 09, 2008 8:02 am

otto11 έγραψε:too tall τελικά αρχίζω και ανακαλύπτω πολλές αρετές σε εσένα.
Έπρεπε να είμασταν συμπαίκτες......

Ερε πλάκα που θα κάναμε......με τον πούσ.η ειδικά θα γελάγαμε πολύ.

Δίκαιο έχεις αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά Άρη.....

-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΑΝΤΙΟΧΙΤΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΒΑΙΟ ...
-Ο ΨΗΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΑ ...
-Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΤΣΑΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...
-ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ...
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΜΕΙΚ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΠΑΡΤΑΛΙΑ Νο 2'' η επανασυνδεση ...
T.Q

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 09, 2008 10:02 am

Καλα μας τα λες ρε TQ αλλα σπαω το κεφαλι μου, αυτο Το Κουρτιδι δε θυμαμαι τι πραγμα ειναι :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό radioarvila » Πέμ Οκτ 09, 2008 11:18 am

T.Q έγραψε:
otto11 έγραψε:too tall τελικά αρχίζω και ανακαλύπτω πολλές αρετές σε εσένα.
Έπρεπε να είμασταν συμπαίκτες......

Ερε πλάκα που θα κάναμε......με τον πούσ.η ειδικά θα γελάγαμε πολύ.

Δίκαιο έχεις αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά Άρη.....

-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΑΝΤΙΟΧΙΤΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΒΑΙΟ ...
-Ο ΨΗΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΑ ...
-Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΤΣΑΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...
-ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ...
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΜΕΙΚ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΠΑΡΤΑΛΙΑ Νο 2'' η επανασυνδεση ...

Και ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ο moxito ή μάνατζερ ή δεν ξέρω εγώ τι????
Άβαταρ μέλους
radioarvila

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Οκτ 09, 2008 1:59 pm

Δε καταλαβαινετε κατι πολυ σημαντικο.Γινεται μια ολικη κινηση τα τελευταια χρονια στην Πατρα.Μπηκε ενας σοβαρος ανθρωπος με μερακι για το αθλημα που ενισχυει το οικονομικο κομματι σε μεγιστο βαθμο.Αλλαξε το ονομα της ομαδας αποβαλοντας τη ρετσινια του παλιου ονοματος.Οι ρολοι ολων διακριτοποιηθηκαν σε ικανοποιητικοτατο βαθμο.Η διοικηση πλαισιωνεται απο ατομα που τρεχουν και ενδιαφεροντε για τους παικτες.

Θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια(τα 10 τελευταια) οποτε ερχομουνα να παιξω στην Πατρα ειτε με τη μια ειτε με την αλλη ομαδα ολοι ανεξαιρετως οι προπονητες ελεγαν.."Παιδια προσεχτε γτ τραβανε για να φυγουν κοντρα,κανουν μανουρα,το πανε το παιχνιδι στη φασαρια,παιζουν θεατρο,οι διατητες τους ευνοουν κ.ο.κ.." Επιπλεον παντου ακουγα εκφρασεις τυπου "Προσεσε τους Πατρινους..." και "Οι Πατρινοι θα σου παιξουν πουστια.." και ομοιου ειδους σχολια..Μικρη κοινωνια ειμαστε στο χωρο αυτο και ολοι ξερουμε τι λεγοταν.

Αυτη τη φημη δεν την εχει πλεον η Ν.Ε.Π (προς Θεου δεν εννοω οτι την εχει ο Ν.Ο.Π απλα μιλαω για τη δικη μου ομαδα) και συνεβαλλαν πολλα σε αυτο.Επισης πλεον η Ν.Ε.Π ειναι πολος ελξης για παικτες απο την Αθηνα λογω της συνεπειας της σε οικονομικες υποχρεωσεις.Φετος το καλοκαιρι μονο καλα λογια ακουγα για προπονητη και διοικηση στην Αθηνα,μια διαφημηση πρωτοφανης θα ελεγα!!

Τελος οσο για τον Αντιοχο εχω να πω τα εξης.Η ομαδα οντως φερθηκε ασχημα σε ενα παιδι που τη βοηθησε πολυ.Η συμπεριφορα της δε συναδει με την γενικη της σταση απεναντι στους παικτες και ειναι υπολογη σε αυτο το θεμα.(Αυτο ανεξαρτητα απο το τραυματισμο του Σακη).Οπως και να χει ομως η προσπαθεια να βρεθει αλλος ενα φουνταριστος δε μπορει να θεωρηθει αθεμιτη.Ας πουμε οτι σε εναν αγωνα της εθνικης μας ο Βλοντακης κλωτσαει εναν αντιπαλο αμυντικο την ωρα που δε βλεπει ο διαιτητης και βαζει γκολ.Τι θα πει ο προπονητης η ολοι εμεις? "
Α δε θελουμε αντιαθλητικο παιχνιδι,Να μην ξαναγινει παρακαλω αυτο..."?
Οταν διακυβεβονται τοσο μεγαλα ποσα μιλαμε για επαγγελματισμο.Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Οκτ 09, 2008 3:06 pm

naruto έγραψε:Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...

Εγώ από αυτά που γνωρίζω δε θα κατέκρινα τον Αντίοχο αν συμφωνούσε ξανά με τη ΝΕΠ. Όμως ας μην μπερδεύουμε τον επαγγελματισμό με τις λαμογιές και την ανηθικότητα. Συμφέρον δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι και οι συνθηκες εργασίας και εξελιξης, όπως και το να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που το ευχαριστιέσαι.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έτσι απλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι "στον πρωταθλητισμό η ηθική πάει περίπατο". Π.χ. τι πιο επαγγελματικό να σου στήσω το παιχνίδι για να σώσω το τομάρι μου και να πάνε ο κόπος και οι θυσίες σου στο βρόντο ; Τι πιο επαγγελματικό από το να κάτσω να χάσω για να ευνοηθεί ανταγωνιστής σου (και το καλοκαίρι του πάρω παίκτη). Θα το δεχτείς τόσο απλά ;

Υπάρχουν επαγγελματίες και "επαγγελματίες". Σου αρέσει να επικροτούμε τους δεύτερους ; Μιλάω γενικά και σε καμία περίπτωση για ΝΕΠ, Αργυρόπουλο, Σκουζέ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό T.Q » Πέμ Οκτ 09, 2008 3:26 pm

vs έγραψε:
naruto έγραψε:Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...

Εγώ από αυτά που γνωρίζω δε θα κατέκρινα τον Αντίοχο αν συμφωνούσε ξανά με τη ΝΕΠ. Όμως ας μην μπερδεύουμε τον επαγγελματισμό με τις λαμογιές και την ανηθικότητα. Συμφέρον δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι και οι συνθηκες εργασίας και εξελιξης, όπως και το να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που το ευχαριστιέσαι.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έτσι απλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι "στον πρωταθλητισμό η ηθική πάει περίπατο". Π.χ. τι πιο επαγγελματικό να σου στήσω το παιχνίδι για να σώσω το τομάρι μου και να πάνε ο κόπος και οι θυσίες σου στο βρόντο ; Τι πιο επαγγελματικό από το να κάτσω να χάσω για να ευνοηθεί ανταγωνιστής σου (και το καλοκαίρι του πάρω παίκτη). Θα το δεχτείς τόσο απλά ;

Υπάρχουν επαγγελματίες και "επαγγελματίες". Σου αρέσει να επικροτούμε τους δεύτερους ; Μιλάω γενικά και σε καμία περίπτωση για ΝΕΠ, Αργυρόπουλο, Σκουζέ.

συμφωνω μαζι σου και συνεχιζω λεγοντας οτι απ την στιγμη που ο αντιοχος αφου περιμενε ολο το καλοκαιρι την προταση της νεπ, η οποια δεν τον ικανοποιησε εκλεισε μια συμφωνια με την ομαδα του ουκ και θα ηταν το λιγοτερο ανηθικο να αθετηση τον λογο του ...

δεν σχολιαζω καθολου την κινηση της νεπ αλλα δεν ηταν σωστη κατα την γνωμη μου ...

στο κατω κατω ρε παιδια τα λεφτα φευγουν,ξοδευοντε,σκορπανε ...
ενας λογος μας εχει μεινει και αν ποδοπαταμε και αυτον, αστα βραστα ...
T.Q

Δημοσίευσηαπό gallikos » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:20 pm

naruto έγραψε:(...)Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...

Ακριβώς.

Γι'αυτό τον λόγο στην ΝΕΠ πήραν Αυστραλό παίκτη για 3500 ευρώ και τον έδιωξαν τον νοέμβρη λέγοντας ότι δεν ήταν καλός.

Γι'αυτό πήραν στην θέση του έναν παίκτη από το Μαυροβούνιο, τον Λόμποφ (πολύ πιό καλός).

Πάλι γι'αυτό τον λόγο, τον χειμώνα, έδιωξαν τον Γάλλο που είχαν από το σπίτι του για να βάλουν τον Λόμποφ στην θέση του.

Γι'αυτό τον λόγο ο Λόμποφ τους έλεγε ότι ήθελε να μείνει στην ΝΕΠ την στιγμή που έκλεινε στο Κότορ.

Γι'αυτό τον λόγο έλεγε στους Χάνδανο και Αντίοχο ότι ήταν τύχη να τους κάνουν πρόταση αφού όλοι οι παίκτες από Αθήνα περιμέναν ουρά για να έρθουν στην ΝΕΠ, επειδή η ΝΕΠ πληρώνει καλά και χορίς καθυστέρηση.

Γι'αυτό τον λόγο μερικοί πήραν επιταγές του 2007-2008 για τον Νοέμβρη 2008.

Γι'αυτό τον λόγο είπαν στον Γαλλό να μείνει στην ΝΕΠ, να κάτσει στον πάγκο, να μην έχει σπίτι πιά αλλά να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και να πάει στρατό, ολ'αυτά για να μην πιάσει θέση ξένου.

Γι'αυτό τον λόγο έδιωξαν τον Κακουλήδη, ο οποίος από το να είναι ο καλύτερος προπονητής όταν ανέβηκε η ΝΕΠ στην Α1, έγινε ο χειρότερος προπονητής του κοσμού. Κάτι είχε γίνει αυτό το καλοκαίρι... Κάτι που δεν ξέρω...

Γι'αυτό τον λόγο έχασε 9 παίκτες η ΝΕΠ και τώρα βγάζει τόσα λεφτά από την τσέπή της για να έρθει όλη η πρωήν Γιουγκοσλαβία και η μισή Αθήνα.

Naruto βλέπεις, το πόσο μπορούμε να είμαστε συμφωνοί, είναι απίστευτο πράγμα.
gallikos

Δημοσίευσηαπό cristos » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:25 pm

περνω το λογο αν και υποσχεθηκα οτι δεν θα απαντησω μονο για να καταλαβουν καποιοι την αληθεια. το τι εγινε το καλοκαιρι και τι λεφτα προτειναμε στον κωνσταντινο το ξερουν μονο αυτοι που ηταν στην κουβεντα οχι οτι υπαρχει διαφορα αλλα υπηρχαν επιπλεον χρηματα απο ατομο εκτος συμβουλιου αλλα και πριμ και αναφορα στους στοχους της ομαδας .η προσπαθεια να κατσει ο κωνσταντίνος στην ομαδα δεν σταματησαν ποτε ακομα και οταν ειχαν ολες οι θεσεις κλεισει εκτος αν ξεραμε οτι θα γινει αυτο με τον σακη-διορατικοτιτα-ο μονος που εχει απολυτο δικιο ειναι ο προπονητης του ουκ με τον οποιο μιλησα και μονο λογο της φιλιας με τον κωνστ και την προτροπη του γιατι ηταν δυσκολο να ανατρεψω τα λογικα του επιχειρηματα παρα μονο το οτι ο ουκ εχει κανει κατανοητους τους στοχους του δηλ οτι δεν παει για ανοδο. οσο για την νεπ εκανε προταση σε εναν αθλητη που οπως ο ιδιος μας ειπε δεν ειχε υπογραψει το δελτιο του. ομως επειδη ο κωνστ ξερει καλα ολα τα παραπανω ξερει οτι οποια και να ειναι η αποφαση του για μας ειναι σεβαστη και δεν αλλαζει τιποτα σε σχεση με τον ροζ πανθηρα. τελος οττο11 για το ονομα ειμαι απολυτα συμφωνος
cristos

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:31 pm

Αν ειναι να παρεις το λογο, καλο ειναι να τα λες ολα. Για παραδειγμα μπορεις να μας πεις τι εκανες αφου μιλησες με τον προπονητη του ΟΥΚ. Αν δηλαδη επανηλθες με προταση, αν συνεχισες να βαζεις ανθρωπους να κανουν τηλεφωνα, αν ανοιξες το στομματακι σου σχετικα με το τι θα κανεις στον ΟΥΚ κτλ.
TooTall

Δημοσίευσηαπό cristos » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:34 pm

λαμπρο ευχαριστω για την βοηθεια ομως δεν παλευεται μου πηρε μια ωρα βρες κατι ποιο ευκολο
cristos

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:36 pm

Νομιζω πως ο φιλος ΝΑΡΟΥΤΟ εχει χασει λιγο την "μπαλα". Και το λεω φιλικα γιατι γνωριζομαστε και νομιζω πως θα με καταλαβει.

Κατ' αρχην συμβαινει κατι οξυμωρο. Να κανει προταση η ομαδα που παραχωρησε τον παικτη που τον ειχε αλλα του εδειξε πως δεν τον ηθελε, και τωρα που εγινε αυτο το ατυχες περιστατικο για τον Σακη, να του ζηταει να αθετησει την υποσχεση του, να μην προχωρησει η μεταγραφη και για να τον δελεασει του κανει και προταση για 2 χρονια με σχεδον διπλασια χρηματα!!!... :shock: :roll: :o

Δλδ φιλε ΝΑΡΟΥΤΟ, αν ο Σακης ή και οποιοσδηποτε παικτης τραυματιζοταν μεχρι τον Δεκεμβριο που δεν εχουν αρχισει τα πρωταθληματα των αλλων κατηγοριων, θα ζηταγε να μην γινει η μεταγραφη και να επιστρεψει να παιξει???

Μιλαμε για καταστασεις οχι ροκ αλλα ΤΖΑΖ!!! :lol: 8) :lol: :shock:
Μιλαμε για ενα πρωταθλημα που ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ με Επαγγελματικες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και Ερασιτεχνικο-Επαγγελματικες απολαβες που στηριζονται σε συμβολαια (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ), που ειναι (ή οχι!!! ) δηλωμενα στην Εφορια και στην ΚΟΕ. Μιλαμε για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ανασφαλιστους παικτες, με επαγγελματικο ωραριο και απαιτησεις και θελουμε να δουμε τι???

Αν ειναι σωστο ή οχι να γυρισει πισω ο παικτης που εχει μεταγραφει ηδη, αλλα επειδη ειναι Πατρινος και τωρα βρηκαμε χρηματα να του δωσουμε του παιδιου, ενω πριν το παιζαμε και λιγο "ελα μωρε, δωστου τοσα, τι θα κανει που θα παει" , και τωρα του γλυφουμε τ' @ρχιδι@ να γυρισει??? :shock:

Οχι ρε φιλε. Κατσε λιγο. Μπαστα(οχι η Σασα!!! )
Ετυχε και τραυματιστηκε καποιος παικτης. Πορεψου με αυτο που εχεις και "λουσου" την επιλογη σου. Τον ειχες μπορουσες να τον κρατησεις, με πολυ λιγοτερα απο αυτα που του προσφερεις τωρα, δεν τον κρατησες, εφυγε. Τι του κανεις τωρα το μυαλο κιμα??? Αστο το παιδι να παιξει εκει που νομιζει οτι θα περασει καλυτερα.
Και στο κατω κατω, εσυ τον εκανες να φυγει.

ΥΓ Ναρουτο και οποιος απο την ΝΕΠ το διαβασει, μην με παρεξηγητε. Αλλα νομιζω πως βασικα αυτο που πρεπει να σκεφτειτε ειναι: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ??? μετα ριχτε τα :D :lol: :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό cristos » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:40 pm

εδωσα τον λογο μου στον κωνστ οτι δεν θα σου απαντησω ομως οταν θελω κατι απο καποιον που τον περνω και του ευχομαι στην γιορτη του το περνω και οταν θελω να τον ρωτησω η να τον βρισω. ευχαριστω ολους και συγνωμη γιατι της προσωπικες αναφορες
cristos

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 09, 2008 4:49 pm

Ναι δε διαφωνω, μονο που εγω αν ημουν μανατζερ καπου καταρχην θα σκεφτομουν αν οι πραξεις μου θηγουν ή δημιουργουν προβλημα σε καποιον που παιρνω και του λεω χρονια πολλα, κατα δευτερον θα ειχα φροντισει να μιλησω με αυτον (τηλεφωνο δεν παιρνουν μονο στα ευκολα) και τριτον αν με στολιζε γιαυτο που εκανα ουτε θα συνεχιζα το ιδιο βιολι, ουτε θα το επαιζα θηγμενος ή (πολυ χειροτερα) θα περναγα στην επιθεση. Οταν πειραζουμε καποιον καλο ειναι να εχουμε το αναστημα να δεχτουμε τις συνεπειες.
TooTall

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Οκτ 09, 2008 6:44 pm

naruto έγραψε:.Αλλαξε το ονομα της ομαδας αποβαλοντας τη ρετσινια του παλιου ονοματος.

Μια χαρα ηταν το προηγουμενο ονομα της ομαδας (Θριαμβος και Ποσειδωνας Πατρων). Για αλλους λογους εγινε η συνενωση. Ρωτα και θα σου πουν.
doom

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Οκτ 09, 2008 6:57 pm

naruto έγραψε:Θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια(τα 10 τελευταια) οποτε ερχομουνα να παιξω στην Πατρα ειτε με τη μια ειτε με την αλλη ομαδα ολοι ανεξαιρετως οι προπονητες ελεγαν.."Παιδια προσεχτε γτ τραβανε για να φυγουν κοντρα,κανουν μανουρα,το πανε το παιχνιδι στη φασαρια,παιζουν θεατρο,οι διατητες τους ευνοουν κ.ο.κ.." Επιπλεον παντου ακουγα εκφρασεις τυπου "Προσεσε τους Πατρινους..." και "Οι Πατρινοι θα σου παιξουν πουστια.." και ομοιου ειδους σχολια..Μικρη κοινωνια ειμαστε στο χωρο αυτο και ολοι ξερουμε τι λεγοταν.

Αυτη τη φημη δεν την εχει πλεον η Ν.Ε.Π (προς Θεου δεν εννοω οτι την εχει ο Ν.Ο.Π απλα μιλαω για τη δικη μου ομαδα) και συνεβαλλαν πολλα σε αυτο.Επισης πλεον η Ν.Ε.Π ειναι πολος ελξης για παικτες απο την Αθηνα λογω της συνεπειας της σε οικονομικες υποχρεωσεις.Φετος το καλοκαιρι μονο καλα λογια ακουγα για προπονητη και διοικηση στην Αθηνα,μια διαφημηση πρωτοφανης θα ελεγα!!

Καποτε οι κανονισμοι ηταν εντελως διαφορετικοι απο τους σημερινους.
Οι Πατρινοι τους εκμεταλλευονταν πληρως, ειδικα σε παιχνιδια με ομαδες μικροτερης και ισης δυναμικοτητας.
Τοτε ισχυε το οτι το φαουλ επρεπε να παιζοταν απο το σημειο που γινοταν και απο τον παικτη που το κερδιζε. Η κλασσικα ατακα των Πατρινων ηταν: Εγω φαουλ, οχι εσυ φαουλ, οχι εγω φαουλ. Ο αντιπαλος συνηθως μπερδευοταν , αλλα αυτοι ειχαν την ικανοτητα να τα καταφερνουν να μενουν νηφαλιοι. Με αυτον τον τροπο σκοραραν πολυ συχνα.
Απο παλια παντως, η Πατρα παρουσιαζε ενα πολο λιγο διαφορετικο απο το Αθηναικο. Με πολλα μπασιματα, γρηγορα σουτ, και πολυ πονηρια. Αυτος ειναι και ο λογος, που οι προπονητες ελεγαν οτι η Πατρα θελει ιδιαιτερη προσοχη στην αντιμετωπιση της.
Ειναι δε δεδομενο, οτι πολλες φορες, οι διαιτητες σφυριζαν εδρα. Αλλα πηγαινες, αν μη τη αλλω, προετοιμασμενος για κατι τετοιο.
Η ΝΕΠ ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην παιζει με αυτον τον τροπο, γιατι δεν ειναι Πατρινη ομαδα, με την εννοια οτι εχει μονο 3 Πατρινους απο τους οποιους μονο ο ενας ειναι βασικος (Μπιτσακος). Επισης, πλεον οι κανονισμοι, αλλα και η δυναμικοτητα των αλλων ομαδων, καθως και το πολυ ευκολο πια σκαουτινγκ, δεν δινουν πλεον την δυνατοτητα για τετοιου ειδους παιχνιδι.
Οι μονοι που δεν αλλαζουν ποτε ειναι οι διαιτητες, οι οποιοι μπορει να δουν αποβολη στην Πατρα και επιθετικο στην Χιο (παραδειγματα 2 καλων εδρων) την ιδια φαση με τον ιδιο παικτη, αναλογα με την εδρα στην οποια σφυριζουν. Ομως ακομα και αυτα τα φαινομενα, εχουν πια περιοριστει αρκετα, και ειναι πολυ λιγα τα σφυριγματα που διαμορφωνουν αποτελεσματα.
doom

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Οκτ 09, 2008 7:02 pm

Φιλε tootall, αν ο ΟΥΚ ηθελε, θα μπορουσε να αποσυρει απο τον φακελλο του Αντιοχου την αιτηση μεταγραφης, η να μην εδινε καποιο απαιτουμενο εγγραφο, προκειμενου να μην πραγματοποιηθει η μεταγραφη. Απο την στιγμη, που η ομαδα σας θελει να κρατησει τον παικτη, ακομα κι αν ο ιδιος ηθελε να μην πραγματοποιηθει τελικα αυτη η μεταγραφη, δεν θα ηταν στο χερι του.
Εννοειται, οτι κατι τετοιο απο οτι εχω καταλαβει δεν προκειται να το κανει ο ουκ. Επομενως ειναι καθαρα στο χερι του Αντιοχου να ερθει η οχι, και γενικα να διαλεξει την ομαδα της αρεσκειας του. Εξαλλου, εσεις, μαλλον με την λαθος προσεγγιση του αθλητη απο τους παραγοντες τα εχετε, παρα με το αν θα μεινει η θα φυγει.
doom

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 09, 2008 7:28 pm

doom έγραψε:Εξαλλου, εσεις, μαλλον με την λαθος προσεγγιση του αθλητη απο τους παραγοντες τα εχετε, παρα με το αν θα μεινει η θα φυγει.

Πολυ σωστα. Αν ας πουμε η ΝΕΠ αναγνωριζε το λαθος της κλεινοντας τον απο τωρα για το 09 θα τους λεγαμε και μπραβο.
TooTall

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Οκτ 09, 2008 7:57 pm

(Δεν μιλουσα πριν για τον παικτη αλλα για το συλλογο)Τα χρηματα του φετινου προυπολογισμου της Ν.Ε.Π ειναι υπεραρκετα για να αξιωνει επαγγελματισμο αυτος που τα δινει.Προφανως και απο τη δικια μας πλευρα (παικτες) η συμπεριφορα της ομαδας ειναι αχαρακτηριστη...δε το συζητω καν οπως το ειπα και παραπανω.Ουτε χρειαζεται να βαλω τον εαυτο μου στη θεση του Κωστα γτ καταλαβαινω πολυ καλα τετοιες καταστασεις...

Φιλιππε δεν καταλαβαινω γτ ειναι μεμπτο να ψαχνει φουνταριστο η ομαδα?Χτυπησε ο Σακης και διακυβεβευται ολοκρηρη η χρονια..Δηλαδη γτ ειναι κακο που η διοικηση θελει να καλυψει το κενο?Τωρα συγκεκριμενα με τον Αντιοχο ειναι σαφες σε καποιον που παρακολουθει τα γεγονοτα απεξω (κι εγω περιπου ετσι ειμαι) οτι αυτοι που του εκαναν προταση τωρα εξεθεσαν αυτους που δεν τον ηθελαν το καλοκαιρι (δεν κανω ελιγμους απλα δεν ξερω ονοματα και λεπτομερειες).Αν μαλιστα μιλαμε για τα ιδια προσωπα μονοι τους βγαινουν αφερεγγυοι και αναξιοπιστοι.Εσυ πιστευεις οτι το θελουν?Πιστευεις οτι τους αρεσει?Εγω νομιζω πως οχι...

Τα λεφτα ειναι πολλα για να μπαινουν στη μεση εγωισμοι...

Vs σιγουρα δεν πρεπει να συμβιβαστουμε στον παραμερισμο της ηθικης και των αξιων.Πρεπει ομως να προσαρμοστουμε στις καταστασεις που μας παρουσιαζονται.Ειναι ανηθικο να μη δηλωνω ολο μου το εισοδημα αλλα το κανω..Ειναι ανηθικο να αθετει ενας αθλητης την υποσχεση του σε μια ομαδα επειδη αλλη του εδωσε παραπανω χρηματα αλλα συμβαινει καθημερινα (γενικα μιλαω)..Σε ολα τα πρωταθληματα παιδων βλεπουμε ομαδες να χανουν στην προκριματικη φαση για να αποκλεισουν δυνατους αντιπαλους απο τα τελικα...Ας μην προσποιουμαστε οτι ζουμε σε ενα ιδεατο κοσμο οπου το ηθος βασιλευει.

Τελος να πω οτι στη θεση του Κωστα δε θα δεχομουν τη συγκεκριμενη προταση της Ν.Ε.Π. Εν τουτοις αν τα λεφτα ηταν αρκετα (με προσωπικα στανταρ),θα αθετουσα την υποσχεση μου χωρις να εχω τυψεις.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Οκτ 09, 2008 9:54 pm

Naruto σίγουρα δεν είμαι κάποιος άγιος, το κήρυγμα ηθικής και τα συναφή δεν είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου, αλλά εκπλήσσομαι αρνητικά που ακούω τέτοιες κουβέντες από σένα. Δηλαδή επειδή οι άλλοι είναι λαμόγια είναι αποδεκτό να γίνουμε κι εμείς ; Όλα αυτά που κοροϊδεύεις τα θεωρείς λογικό να τα κάνεις κι εσύ ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό naruto » Παρ Οκτ 10, 2008 12:54 am

Vs oxi....Δε με καταλαβες και παλι :( :? Επειδη οι αλλοι ειναι λαμογια σε καμια μα καμια περιπτωση δεν ειναι αποδεκτο να γινουμε κι εμεις...Οι καταστασεις ομως σε αναγκαζουν πολλες φορες να αποκλινεις των ιδεων σου.ιδιαιτερα μεσα στο χωρο εχω χασει παρα πολλα επειδη ημουν αφοσιωμενος στις αξιες μου...Δε το μετανιωνω αλλα σκοπευω στο μελλον να ειμαι πιο προσεκτικος..Γι αυτο μ ακους και μιλαω ετσι

Σου λεω το πολυ απλο παραδειγμα.Κανοντας ιδιαιτερα μαθηματα και μη δηλωνοντας κερδη στην εφορια ενεργω εις βαρος των συμπολιτων μου που ενω αυτοι φορολογουνται εγω βγαζω μαυρα...Μπορει να μη φαινεται αμεσα αλλα ειναι εμμεση κοροιδια :( Το συστημα ειναι αυτο που με αναγκαζει στην κυριολεξια να φερθω ετσι..

Πιστευω με καταλαβες τωρα.Αντε παω για υπνο γτ αυριο δυσκολη μερα....
Άβαταρ μέλους
naruto

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης