από doom » Κυρ Δεκ 07, 2008 4:06 pm
Ας πω κι εγω την αποψη μου για το τοπικο ντερμπι.
Ο αγωνας ηταν πολυ χαμηλου επιπεδου με λαθη επι λαθων και απο τις 2 ομαδες.
Για εμας, που ειμαστε ομαδα η οποια στηριζεται στον ενθουσιασμο εξαιτιας της μικρης ηλικιας των παικτων, το να σταματησει ο αγωνας σε σημειο που η ομαδα εχει βρει εναν πολυ γρηγορο ρυθμο κι εχει παρει προβαδισμα 2 γκολ ηταν το χειροτερο που μπορουσε να συμβει.
Ο Μοιραλης, θελοντας να δειξει ποιος κανει κουμαντο στον αγωνα και ισως φοβουμενος ενδεχομενα εκτροπα (που για εμενα δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση να συμβει το οτιδηποτε γιατι η ατμοσφαιρα δεν ηταν ποδοσφαιρικη), αποφασισε την διακοπη του αγωνα με τον ΝΟΠ μπροστα στο σκορ, για 15 λεπτα επειδη η Βουλα η Μανετα η γυναικα του Δημητρη, τον εβριζε. Φοβηθηκε δηλαδη μηπως και τον δειρει?
Τελος παντων, η κινηση αυτη μας εβγαλε εντελως εκτος ρυθμου, και οταν ο αγωνας επανηρχισε, οι εμπειροι παικτες της ΝΕΠ ειχαν βρει την ευκαιρια να ηρεμησουν.
Η ομαδα μου εκανε το χειροτερο της παιχνιδι (χειροτερο ακομα και απο το 4ο οκταλεπτο με τον ΠΑΟ).
Πραγματικα η ανοδος του Λεντζου στο δευτερο ημιχρονο ηταν καθοριστικος παραγοντας της βελτιωσης της ΝΕΠ αμυντικα. Στον παικτη παραπανω εκανε 3 αποκρουσεις απο την πλευρα του εξτρεμ σε σουτ με την μια, και εκει κρατησε το παιχνιδι στο 6-6 και στο 7-6 για πολυ ωρα.
Θελω να σημειωσω εδω, οτι μια ομαδα και μαλιστα νεανικη οπως η δικη μας, θελει λιγο και την τυχη με το μερος της. Δυστυχως αυτη δεν την εχουμε μεχρι τωρα, και ιδιως χθες, δεχτηκαμε 2 γκολ απο τα 12 μετρα περιπου, στο τελος των 30", και ενα απο το εξτρεμ της πασσας επισης στο τελος των 30" απο παρα πολυ πλαγια θεση (σχεδον απο την γραμμη του αουτ) στην απεναντι γωνια, κι ενω ειχαμε κοντρα καθαρη μπροστα. Ακομα, το πρωτο γκολ της ΝΕΠ ηταν απο καραμπολα μετα απο σχετικα χλιαρο σουτ του Γιαιτς απο μακρυα.
Θα επαναλαβω παντως, οτι το ματσακι αυτο ηταν επιπεδου Α2, αφου οι παικτες και των 2 ομαδων ηταν πολυ αγχωμενοι, και αυτο φαινοταν απο τις αντιδρασεις τους στα γκολ.
Οι διαιτητες δεν ειχαν ιδιαιτερα προβληματα, και αν εξαιρεσουμε την επιμονη του Μοιραλη να διακοψει τον αγωνα, σφυριξαν σχετικα καλα.
Ο κοσμος ηταν πολυς και αυτο επισης ειναι ενα θετικο γεγονος για το Πατραικο πολο.
Συνεχιζουμε την προσπαθεια μας κι οπου μας βγαλει φετος...