Συμφωνα με το οτι δεν υπηρχε καθολου ενταση θα διαφωνησω. Υπηρχαν οργανωμενοι οπαδοι της γηπεδουχο ομαδας μεσα στο αθλητικο κεντρο. Εφυγαν απο την πισινα αλλα ηταν μεσα στο αθλητικο κεντρο κατι που απαγορευτεται. Ασε που υπηρχε χρηση καπνογονου. Δεν εχω κατι ουτε με τη μια ομαδα ουτε με την αλλη απλως να τα αναφερουμε ολα. Επισης αστυνομικη παρουσια δεν ειδα ποτε. Τωρα εσυ που την ειδες δεν ξερω. Πιστευω οτι οσοι ειμαστε μελη σε αυτο το φορουμ αγαπαμε το πολο, οποτε δεν μπορω να καταλαβω προς τι τετοια υποκειμενικοτητα..COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
Νομιζω πως ο Ιωνικος δεν ειχε ιδιαιτερο λογο να φυγει. Δεν υπηρχε καθολου ενταση, ουτε στις κερκιδες, ουτε στον αγωνιστικο χωρο και μαλιστα παρα την κρισιμοτητα του αγωνα και την απουσια Αστυνομικης δυναμης, ολα κυλουσαν πολυ ομαλα.
Η ατμοσφαιρα ηταν μαλιστα πολυ ενθουσιωδεις.
Ειναι αποριας αξιο, γιατι εφυγαν.![]()
![]()
Και ολοι οσους μιλησα, ουδετεροι, μετα την ληξη μου ειπαν πως καλυτερα να περιμεναν να τελειωσει το παιχνιδι, να εκαναν ενσταση και εκει να τοποθετουσαν τις ελπιδες τους για επαναληψη του παιχνιδιου.
statler έγραψε:Όσοι υποστηρίζουν οτι σωστά έφυγε η ομάδα του Ιωνικού και ότι έγιναν παρανομίες κτλ κτλ... δε καταλαβαίνω για δεν έφυγε όταν ήταν μπροστά στο σκορ και το έκανε με το που άρχισε να χάνει...
Τέλοσπάντων, αυτό που μετράει περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το φύλλο αγώνος (ή αγώνα?), το οποίο έγραψε οτι προσκλήθηκε η ομάδα του Ιωνικού να επιστρέψει στη πισίνα και δε το έκανε. Φυσικά θα μετρήσουν και οι πολύ καλές σχέσεις κάποιον παραγόντων του Ιωνικου με τη διοίκηση της ΚΟΕ.
gtaktt έγραψε:COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
δε θεωρω εκ μερους σας καθολου σωστο το να κανετε ενσταση για τους δυο συγκεκριμενους παιχτες απο τη στιγμη που πριν κλεισουν στον ιωνικο ειχαν κανει συζητησεις με υπευθυνους του Ηλυσιακου για να ενισχυαν την ομαδα σας!!!!! ειδικα ο κουζελης ειχε κανει συζητησεις ο ιδιος!!!! οποτε απο τη στιγμη που δεν ειστε ουτε εσεις 100% σωστοι βαση νομου δεν ειναι καθολου ωραιο.και επιτρπεψτε μου να βλεπω τη συγκεκριμενη κινηση ως ΄΄εκδικητικη΄΄ επειδη δεν ηρθαν στην ομαδα σας πρωτον και δευτερον επειδη εχετε σιγουρα παραπανω ανησυχια για την ΄΄κοντρα΄΄με τον ιωνικο για τη παραμονη στη κατηγορια.
kiro έγραψε:Συμφωνα με το οτι δεν υπηρχε καθολου ενταση θα διαφωνησω. Υπηρχαν οργανωμενοι οπαδοι της γηπεδουχο ομαδας μεσα στο αθλητικο κεντρο. Εφυγαν απο την πισινα αλλα ηταν μεσα στο αθλητικο κεντρο κατι που απαγορευτεται. Ασε που υπηρχε χρηση καπνογονου. Δεν εχω κατι ουτε με τη μια ομαδα ουτε με την αλλη απλως να τα αναφερουμε ολα. Επισης αστυνομικη παρουσια δεν ειδα ποτε. Τωρα εσυ που την ειδες δεν ξερω. Πιστευω οτι οσοι ειμαστε μελη σε αυτο το φορουμ αγαπαμε το πολο, οποτε δεν μπορω να καταλαβω προς τι τετοια υποκειμενικοτητα..COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
Νομιζω πως ο Ιωνικος δεν ειχε ιδιαιτερο λογο να φυγει. Δεν υπηρχε καθολου ενταση, ουτε στις κερκιδες, ουτε στον αγωνιστικο χωρο και μαλιστα παρα την κρισιμοτητα του αγωνα και την απουσια Αστυνομικης δυναμης, ολα κυλουσαν πολυ ομαλα.
![]()
Και ολοι οσους μιλησα, ουδετεροι, μετα την ληξη μου ειπαν πως καλυτερα να περιμεναν να τελειωσει το παιχνιδι, να εκαναν ενσταση και εκει να τοποθετουσαν τις ελπιδες τους για επαναληψη του παιχνιδιου.
five έγραψε:TooTall έγραψε:Σε αυτο να συμφωνησω 100%.N.13 έγραψε:... που δεν φταίνε σε τίποτα ...
Αφηστε τα παιδια να κανουν τον αθλητισμο τους και τη γυμναστικουλα τους. Τουλαχιστον το αθλημα μας προσφερει καλη ασκηση,και τιποτα παραπανω. Μην τους το κοψετε.
roupi έγραψε:Σε περίπτωση που δε τιμωρηθεί ο ηλυσιακός θα είναι πολύ κρίμα.Έκανε παρανομία και πρέπει να του αφαιρεθούν βαθμοί.Και από ότι κατάλαβα από τις πιο πάνω συζητήσεις πάει να παραμείνει στη κατηγορία με άνανδρες πράξεις.Πολύ κρίμα.
TooTall έγραψε:five έγραψε:TooTall έγραψε:Σε αυτο να συμφωνησω 100%.N.13 έγραψε:... που δεν φταίνε σε τίποτα ...
Αφηστε τα παιδια να κανουν τον αθλητισμο τους και τη γυμναστικουλα τους. Τουλαχιστον το αθλημα μας προσφερει καλη ασκηση,και τιποτα παραπανω. Μην τους το κοψετε.
Κωστα αυτο που λες ειναι σωστο αλλα πιστευω οτι πρεπει να το πεις σε αλλους ανθρωπους. Οπως ειπα, για αυτη την κατασταση ηθικοι αυτουργοι (με τις επιλογες και την συμπεριφορα τους) ειναι αλλοι.
COACHFK έγραψε:gtaktt έγραψε:COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
δε θεωρω εκ μερους σας καθολου σωστο το να κανετε ενσταση για τους δυο συγκεκριμενους παιχτες απο τη στιγμη που πριν κλεισουν στον ιωνικο ειχαν κανει συζητησεις με υπευθυνους του Ηλυσιακου για να ενισχυαν την ομαδα σας!!!!! ειδικα ο κουζελης ειχε κανει συζητησεις ο ιδιος!!!! οποτε απο τη στιγμη που δεν ειστε ουτε εσεις 100% σωστοι βαση νομου δεν ειναι καθολου ωραιο.και επιτρπεψτε μου να βλεπω τη συγκεκριμενη κινηση ως ΄΄εκδικητικη΄΄ επειδη δεν ηρθαν στην ομαδα σας πρωτον και δευτερον επειδη εχετε σιγουρα παραπανω ανησυχια για την ΄΄κοντρα΄΄με τον ιωνικο για τη παραμονη στη κατηγορια.
Φιλε gtaktt
Το αν ειναι σωστο ή οχι να κανουμε ενσταση για οποιοδηποτε γεγονος πεσει στην αντιληψη μας, αυτο ειναι κατι που αφορα εμας και μονο.
Συζητησεις με τους υπευθυνους του Ηλυσιακου, δλδ εμενα, δεν ειχαν γινει ΠΟΤΕ. Αν τωρα εννοεις οτι μιλησαν με καποιους απο τους παικτες μας και τους εξεφρασαν την επιθυμια να αποχωρησουν απο την ομαδα που ανηκαν μεχρι και 15/12επειδη δεν ειχαν χρονο συμμετοχης και να ερθουν στην δικια μας, ναι εγινε. Μου το μετεφεραν οι παικτες της ομαδας και το απερριψα, για πολλους και διαφορους λογους. Και ο πρωτος και κυριοτερος ειναι πως ειχα, και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο υλικο της ομαδος. Γιατι περα του γεγονοτος πως ειναι παρανομο να κανεις μεταγραφη τον...Δεκεμβρη, ειναι και τουλαχιστον αντιπαιδαγωγικο να δειχνεις οτι δεν εμπιστευεσαι αυτο που εχτισες!!!
Καλυτερα λοιπον να το σταματησουμε εδω, καθως δεν υπαρχει νοημα να το συνεχισουμε. Αυτο που θα ηθελα ομως, επειδη αναφερεσαι σε προσωπα (υπευθυνοι του Ηλυσιακου) και πραγματα(ενστασεις, συζητησεις) αλλα κανεις και χαρακτηρισμους (εκδικητικο) καλο ειναι οτι λες να το λες επωνυμα.
TooTall έγραψε:Στον five απευθυνθηκα. Παντως δεν ειπα κατι για την ενσταση, ισα ισα καλα κανατε και αυτο ειναι ασχετο απο το ποσο συμπαθω τα δυο παιδια.
gtaktt έγραψε:COACHFK έγραψε:gtaktt έγραψε:COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
Φιλε gtaktt
Το αν ειναι σωστο ή οχι να κανουμε ενσταση για οποιοδηποτε γεγονος πεσει στην αντιληψη μας, αυτο ειναι κατι που αφορα εμας και μονο.
Συζητησεις με τους υπευθυνους του Ηλυσιακου, δλδ εμενα, δεν ειχαν γινει ΠΟΤΕ. Αν τωρα εννοεις οτι μιλησαν με καποιους απο τους παικτες μας και τους εξεφρασαν την επιθυμια να αποχωρησουν απο την ομαδα που ανηκαν μεχρι και 15/12επειδη δεν ειχαν χρονο συμμετοχης και να ερθουν στην δικια μας, ναι εγινε. Μου το μετεφεραν οι παικτες της ομαδας και το απερριψα, για πολλους και διαφορους λογους. Και ο πρωτος και κυριοτερος ειναι πως ειχα, και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο υλικο της ομαδος. Γιατι περα του γεγονοτος πως ειναι παρανομο να κανεις μεταγραφη τον...Δεκεμβρη, ειναι και τουλαχιστον αντιπαιδαγωγικο να δειχνεις οτι δεν εμπιστευεσαι αυτο που εχτισες!!!
Καλυτερα λοιπον να το σταματησουμε εδω, καθως δεν υπαρχει νοημα να το συνεχισουμε. Αυτο που θα ηθελα ομως, επειδη αναφερεσαι σε προσωπα (υπευθυνοι του Ηλυσιακου) και πραγματα(ενστασεις, συζητησεις) αλλα κανεις και χαρακτηρισμους (εκδικητικο) καλο ειναι οτι λες να το λες επωνυμα.
απο οσο ξερω στα forums δεν ειναι υποχρεωτικο το να μιλας επωνυμα οποτε ειναι στην επιλογη μου το αν θα αναφερω ονομα η οχι. οσο για τους υπευθυνους που μιλισαν τα παιδια, νομιζω οτι ο τουμπουρος εκτος απο παιχτης ειναι και παραγοντας.και εγω απο οσο ξερω απο τα ιδια τα παιδια ειχαν μιλισει μαζι του και το προβλημα ηταν στο οτι δεν υπαρχουν τα λεφτα!!!και οχι στο οτι δε θελει ο εφορος της ομαδας. τελοςπαντων ο καθενας εδω μπορει να υποστηριξει αυτο που πιστευει.!!!!και για αλλη μια φορα θα πω πως πιστευω οτι ειναι στη δικαιοδοσια του καθενως το αν θα χρησιμοποιησει την επωνυμια του η οχι.αν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα με αυτο ας μου το πει ο δημιουργος του site και πιστεψε με δε θα ξαναγραψω
TooTall έγραψε:Στον five απευθυνθηκα. Παντως δεν ειπα κατι για την ενσταση, ισα ισα καλα κανατε και αυτο ειναι ασχετο απο το ποσο συμπαθω τα δυο παιδια.
COACHFK έγραψε:kiro έγραψε:Συμφωνα με το οτι δεν υπηρχε καθολου ενταση θα διαφωνησω. Υπηρχαν οργανωμενοι οπαδοι της γηπεδουχο ομαδας μεσα στο αθλητικο κεντρο. Εφυγαν απο την πισινα αλλα ηταν μεσα στο αθλητικο κεντρο κατι που απαγορευτεται. Ασε που υπηρχε χρηση καπνογονου. Δεν εχω κατι ουτε με τη μια ομαδα ουτε με την αλλη απλως να τα αναφερουμε ολα. Επισης αστυνομικη παρουσια δεν ειδα ποτε. Τωρα εσυ που την ειδες δεν ξερω. Πιστευω οτι οσοι ειμαστε μελη σε αυτο το φορουμ αγαπαμε το πολο, οποτε δεν μπορω να καταλαβω προς τι τετοια υποκειμενικοτητα..COACHFK έγραψε:Η ενσταση αφορουσε τους: Καζουλη και Εντμοντς και ας μου επιτραπει να μην προχωρησω πιο πολυ, καθως πρεπει να διατηρησουμε και τα οποια αποδεικτικα εχουμε, κρυφα
![]()
Μαλισταααα Η ενταση λοιπον που υπηρχε??? Στο οτι τραγουδουσαν και επευφημουσαν για την ομαδα τους??? Και οταν βγηκαν απο την πισινα, οπως πολυ σωστα λες, που πηγαν στο Αθλητικο κεντρο?? Να σου πω εγω.
Πηγαν απο παρακειμενη εισοδο του κλειστου γηπεδου μπασκετ, στα σκαλια που οδηγουν στις κερκιδες του κλειστου κα απο εκει φωναζαν και τραγουδουσαν. Υπαρχει μεταξυ των δυο αθλητικων χωρων, σιδερενια πορτα που τα διαχωριζει και ηταν κλειστη.
Δεν νομιζω να περιμενεις να υπηρχε και "περιφρουρηση" ή και απαιτηση να φυγουν και απο εκει, ετσι???
Οσο για τη χρηση καπνογονου, αυτο αναψε πολυ μετα την αποχωρηση της ομαδας του Ιωνικου(απο τα σκαλια του κλειστου) και αφου ο αγωνας ειχε διακοπει τελεσιδικα.
Η αστυνομια ηρθε και γι' αυτο ξεκινησε και ο αγωνας εκ νεου μετα την διακοπη. Αυτο ειναι γεγονος και εχει καταγραφει.
Εδω να σας ενημερωσω πως ο Ηλυσιακος πηρε εγγραφη βεβαιωση απο την Αστυνομια πως, ειχε ειδοποιηθει για την διεξαγωγη του αγωνα(ωρα, ημερα, τοπος καθως και για ολο το προγραμμα της Α2) και πως δεν κατεστη δυνατον να καλυψει τον αγωνα με αστυνομικη δυναμη, καθως υπηρχαν εκτακτες αναγκες στο κεντρο της Αθηνας για καλυψη με επι πλεον δυναμη.
Θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να αναμοχλευουμε αλλο τα γεγονοτα αφου το θεμα εχει παρει ηδη τον δρομο προς τον αθλητικο δικαστη.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες