ΠΑΟΚ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιαν 24, 2009 9:54 pm

Εγώ καταρχήν θα έλεγα να διαχωρίζουμε τον ΠΑΟΚ (και όποιον τον εκφράζει επίσημα) από τους φιλάθλους του. Και για την κάθε ομάδα το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό takis » Σάβ Ιαν 24, 2009 9:58 pm

στην χιο δεν πηραμε βαθμο καθαρα λογω διαιτησιας...στον εθνικο παλι δεν μας επαιξαν καλα αλλα σε ολα τα αλλα αν θυμαμαι καλα ολα ηταν σχετικα νορμαλ..
η πολυ γκρινια για διαιτησιες κτλ ειναι λιγο μιζερο πραγμα,ειδικα αν εσυ δεν εχεις παιξει οπως πρεπει πχ.
δεν μιλαω μονο για τον παοκ αλλα και γενικα...
takis

Δημοσίευσηαπό kentavros » Σάβ Ιαν 24, 2009 10:01 pm

takis έγραψε:στην χιο δεν πηραμε βαθμο καθαρα λογω διαιτησιας...στον εθνικο παλι δεν μας επαιξαν καλα αλλα σε ολα τα αλλα αν θυμαμαι καλα ολα ηταν σχετικα νορμαλ..
η πολυ γκρινια για διαιτησιες ειναι κτλ ειναι λιγο μιζερο πραγμα,ειδικα αν εσυ δεν εχεις παιξει οπως πρεπει πχ.
δεν μιλαω μονο για τον παοκ αλλα και γενικα...
Σωστά ομιλείς :lol:
kentavros

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Ιαν 24, 2009 11:42 pm

vs έγραψε:Εγώ καταρχήν θα έλεγα να διαχωρίζουμε τον ΠΑΟΚ (και όποιον τον εκφράζει επίσημα) από τους φιλάθλους του. Και για την κάθε ομάδα το ίδιο.

Σωστός ο vs ... 3ερει αυτος τι λεει !!!
και για να γνωριστούμε καλύτερα ... ο υπογραφων fotis2310 ... όταν ξεκίνησε να postαρει στο forum τυχαία !!! απο ένα γεγονός ... (όποιος θελει μπορεί να το δει ... απο το profile μου ... [i]θα δει τα πρωτα μου post ... αν δεν γνωρίζεται ΠΩΣ ρωτήστε !!! τον ΛΑΜΠΡΟ θα χαρεί να σας ΠΕΙ ) που θα τον ακολουθεί ΙΣΩΣ και για όλη του την ΖΩΗ :oops: :oops: :oops:
υπογραφει με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ >>>
... οσοι θελουν να μάθουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ o fotis2310 ...μπορουν
... ευχαριστώ δε ΟΛΟΥΣ αυτούς - waterLOVEpolistes που δεν ειναι και λίγοι σε όλη την Ελλάδα -που γνωρισα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! αξιόλογα άτομα ΤΟΥ χώρου και το σημαντικότερο ΧΩΡΙς ΝΑ ''συναλλαγώ'' :idea: :idea: :idea: μαζί τους , αλλά και εγώ ΧΩΡΙΣ να ΞΟΔΕΨΩ ουτε ''cents'' ΑΛΛΆ με όχημα ....αυτόν δυκτιακό τόπο... και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ τις ''πλατες'' ή τα euro € του Συλλόγου ...
Εικόνα
ααα να και η φωτο μου απο το profile μου στο faceBook ...
και αν τα καταφερα η αρχικη σελιδα μου στο FaceBook :lol: :lol: :lol:
http://www.facebook.com/profile.php?id=661803730#/profile.php?id=661803730&ref=name

dear Τάκη ΜΟΥ ... NO bear >>>
reading again PLEASE >>>
fotis2310 wrote:
... θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η μεγάλη αντροπή των παλληκαριών των Π.Α.Ο.Κ. αλλά οι κύριοι με τα λευκά !!! δεν το επιτρέψαν μια ομάδα του ''κεντρου'' να χάσει μέσα στην Θεσσαλονίκη ..

Ταλέμε αυριο το απόγευμα στο ΕΘΝΙΚΟ... μην 3εχνιόμαστε >>>>
σε λίγο ανεβάζω φωτο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕς !!!

AAA MHN προσπαθεις να μου 3εφύγεις για να μην μου γραψεις tis tzazies !!! pou με χρωστάς !!!
Τελευταία επεξεργασία από fotis2310 και Κυρ Ιαν 25, 2009 2:59 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Σάβ Ιαν 24, 2009 11:56 pm

Συμφωνω με τον Τακη. στην Χιο εγινε σφαγη του ΠΑΟΚ, ενω σημερα η διαιτησια ηταν σχετικα ακριβοδικαιη. Βεβαια αφου σχεδον παντα οι διαιτητες στο αθλημα μας παιζουν εδρα, λογικο ειναι να ηθελε ο ΠΑΟΚ καποια σφυριγματα παραπανω.
Γενικα ομως οπως εχω πει και παλια, ο παοκτσης εχει την αδικι στο πετσι του και νομιζει μια ζωη οτι τον σφαζουν οι αθηναιοι (σε ολα τα αθληματα)
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Ιαν 25, 2009 12:37 am

w.p.4 έγραψε:....ομως οπως εχω πει και παλια, ο παοκτσης εχει την αδικι στο πετσι του και νομιζει μια ζωη οτι τον σφαζουν οι αθηναιοι (σε ολα τα αθληματα)

ο.κ. Πατριδα :wink:
... και αυτό που άκουσα ΕΓΩ με τα αυτιά μου... μ' εβλεπες ήμουν πάνω από τον Βλάχο 8) ... στην αλλαγή προς το 4 οκτάλεπτο ...να λέει στον σταυρ..... <<...μα ένα οκτάλεπτο δεν μου έδωσες ένα φάουλ !!!>>... σαν τι να το εκλάβω :twisted: :twisted: :twisted:
... η αν θέλεις ''πατρίδα'' ... αν δεν ήταν αυτός ο 16ος παικτης της κερκιδας ... πιστευεις οτι ο αγώνας θα κυλούσε ΕΤΣΙ όπως πήγε ...
προσωπικά δεν νομίζω ... και μην προτρέξεις και χρησιμοποιήσεις τα περι ''οπαδισμού'' ... αστα αυτά τα είπες και παλιά
:wink: :wink: :wink:
αλήθεια w.p.4 δεν λές τίποτα τωρα για την ταμπακιέρα (πλερουαααα) ... αυτό που σημβαίνει στον ΠΑΟΚ αλλά και στις άλλες ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ...
δεν ήξερες δεν ρώταγες !!! τίτλος βιβλίου best seller
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 12:47 am

Ρε συ φωτη μπερδευεις εκατο πραγματα.
1. Ο βλαχος εκανε το παιχνιδι του και καταφερε να φυγει εστω και με τον ενα βαθμο, την στιγμη που η ψυχολογια της ομαδας του ηταν στο -1000.
2.δεν καταλαβα ποιον λες 16 παικτη της κερκιδας.
3. Για να διωξει μια ομαδα απο πανω της τον λεκε της αφερεγγυοτητας χρειαζονται δυστυχως πολλα χρονια. Το μελλον θα δειξει και ελπιζω να ειναι αναλογο με το σημερα (και οχι με το χθες)
4. Οτι και να λες δεν μου αλλαζεις την γνωμη στο οτι, ο παοκτζης φιλαθλος ειναι παρα πολυ κομπλεξικος απεναντι στους αθηναιους.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Ιαν 25, 2009 1:31 am

"]Ρε συ φωτη μπερδευεις εκατο πραγματα.
[/quote]
Answer :
1.....Ο βλαχος εκανε το παιχνιδι του... συμφωνούμε ... αρα και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που ήτανε στις 2 ~ 3 το μεσημέρι στο Ποσειδώνιο έκανε και αυτος το παιχνίδι του :wink: :wink: :wink:
2.7 παικτες στον αγώνα 8 στον πάγκο λογω έδρας κάνε προσθεση και βάλε και αυτον που ειναι στην κερκίδα ... αλλα εσεις οι ΑΝΤΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ δεν έχεται αυτό τον ΠΑΙΚΤΗ :roll: :roll: :roll:
3. εσυ 3ερεις :idea: :idea: :idea: αλλα γιατί δεν το λες να το ξερουν και οι άλλοι και ''φαγωθηκες πέρυσι'' ...
4. Ενω οι Γριές και οι κίτρινοι (για την πόλη μας πάντα ...) είναι LARGE
δεν πειράζει Μα.... δη <<γειρασκω αει διδασκόμενος >> ... εξάλου ο χωρος είναι στεγανός παρόλο που είμαστε μεσα στα ''νερά'' ... [i]και εμείς οι καινούργιοι δύσκολα μπορούμε να σας ξεπεράσουμε ΕΣΑΣ τους παλιούς !!!
[/i] :wink: :wink: :wink:
τα υπόλοιπα στο FaceBook ΣΟΥ ... see you ...
Τελευταία επεξεργασία από fotis2310 και Δευτ Ιαν 26, 2009 3:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό wpolo13 » Κυρ Ιαν 25, 2009 11:55 am

X8es h diaithsia htan polu kalh gia emas. edwse mono 2 anapoda sto telos eis varos mas alla 8ewrw oth htan apsogh se genikes grammes
Άβαταρ μέλους
wpolo13

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Ιαν 25, 2009 12:56 pm

Αυτο ρε Φωτη τι ειναι παλι που ποσταρισες?
Εξηγησε το γιατι καποιοι ειμαστε και χαμηλου iq και δεν τα πολυπιανουμε
doom

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Ιαν 25, 2009 12:57 pm

doom έγραψε:Αυτο ρε Φωτη τι ειναι παλι που ποσταρισες?
Εξηγησε το γιατι καποιοι ειμαστε και χαμηλου iq και δεν τα πολυπιανουμε

:lol: :lol: :lol:
takis

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 1:10 pm

Εγω αυτο που υποστηριζω (οχι τωρα αλλα εδω και χρονια) ειναι οτι στην Θεσσαλονικη γενικα(και οχι μονο στον αθλητισμο), δεν κοιταμε τα στραβα μας αλλα το μονο που μας ενδιαφερει ειναι πως θα τα ριξουμε στους αλλους( βλεπε αθηναιους) και οχι πως θα βελτιωθουμε. Συνχρονος μας ενδιαφερει πως θα ειμαστε πρωτοι στο χωριο και ας ημαστε 100 χρονια πισω απο τους αλλους.
Στον αθλητισμο οι πρωτοι σε αυτο ειναι οι παοκτζιδες(ισως και λογω της δυναμικης τους)
Ας κοιταξουμε λοιπον να γινουμε δυνατοι ετσι ωστε να κερδιζουμε και τις αδικιες 9και οχι να μαλωνουμε οπως εγω και ο φωτης)
Υ.Γ. Φωτη και ο τακης τα ιδια σου ειπε με αλλο τροπο, αυτον ομως δεν τον αρπαξες.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Ιαν 25, 2009 5:20 pm

w.p.4 έγραψε:...Υ.Γ. Φωτη και ο τακης τα ιδια σου ειπε με αλλο τροπο, αυτον ομως δεν τον αρπαξες.

eee δεν τον αρπαξες... sorry sorry sorry ... αλλα τελευταία ... :cry: :cry: :cry:
(... οι παρενέργειες απο τα drugs για το συνάχι .... !!!αυτα φταίνε 8) 8) )
αυτον ομως δεν... αυτον τον βλεπω καθε μερα !!! και τον έχω και ανάγκη ... θες να κανει καμιά ''ζημιά'' σε κανέναν μικρό μας !!! :wink: :wink: ξερεις τι data Base Multimedia ( Foto-Video-Tape !!! ) έχει αυτός !!! .. ΕΛΑ να ποιούμε κανένα καφε στον Λάκη ... e.bar.go φερε και τα παιδιά σου να γνωρίσεις και τα δικά μου ... και να σταματήσουμε να γινόμαστε ''κοκορια'' ... και να ενταχθείς και ΕΣΥ ...ωστε να βάλεις ακόμη ένα λιθαράκι στο waterpolo της 2310 !!!
Φιλια τα λέμε ...
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 5:35 pm

Λυγμενα παιρνεις?
w.p.4

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 5:36 pm

Πλακα κανω, μην το παιρνεις κατακαρδα!
w.p.4

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Ιαν 25, 2009 6:00 pm

wpolo13 έγραψε:X8es h diaithsia htan polu kalh gia emas. edwse mono 2 anapoda sto telos eis varos mas alla 8ewrw oth htan apsogh se genikes grammes

καλως ορισατε κυριε κωστα...γραφετε ελληνικα παρακαλω... :lol:
takis

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 7:19 pm

Xαλασμενα και ο Κωστακης.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Ιαν 25, 2009 7:21 pm

w.p.4 έγραψε:Xαλασμενα και ο Κωστακης.

χαχαχαχαχα..εισαι μεγαλη @#υτανα... :lol: :lol:
takis

Δημοσίευσηαπό wpolo13 » Κυρ Ιαν 25, 2009 7:28 pm

εγώ παίρνω χαλασμένα από τότε που ήμασταν συμπαίχτες αδερφέ
Άβαταρ μέλους
wpolo13

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Ιαν 25, 2009 8:19 pm

Εσυ δεν χρειαζοσουν χαλασμενα. χαλασμενα σε εδωσε ο γιατρος μολις γεννηθηκες.
w.p.4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες