Tα αποτελέσματα του Α' ΓΥΡΟΥ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2008-2009

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό roupi » Δευτ Φεβ 02, 2009 10:15 pm

LBoy έγραψε:
roupi έγραψε:από τη τρίτη αγωνιστική οτι το θέμα της ανόδου εχει τελειώσει
!

Μάλλον μπορείς να δεις το μέλλον...
Αν κάτι είναι άσχημο είναι η εικόνα της ομάδας όντως, αλλά σε ένα τόσο ενδιαφέρον πρωτάθλημα όπως το φετινό δεν νομίζω ότι μπορείς να προδικάσεις τίποτα τόσο νωρίς 8)

Σίγουρα δε μπορώ να δω το μέλλον αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα το κοπι είναι η μία ομάδα που θα ανέβει και μετά υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες με κυρίαρχο τη γλυφάδα!!! Πιστεύω ότι αν θες να ανέβεις, παιχνίδια στην έδρα σου δε χάνεις. Για αυτό εξέφρασα αυτή την άποψη. Επίσης η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος του καλαμακίου κάθε άλλο παρά ομάδα που έχει στόχο την άνοδο δείχνει να είναι. Τώρα αν στη πορεία τα πράγματα αλλάξουν και παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε θα βγώ και θα πώ ότι έσφαλα. Αλλά μέχρι απόδειξης του αντιθέτου η γνώμη μου είναι πως το καλαμάκι δεν έχει το ομαδικό πνεύμα που χρειάζεται μια ομάδα για να ανέβει κατηγορία. Όσο για το φετινό πρωτάθλημα συμφωνώ απόλυτα ότι θα είναι ενδιαφέρον σε γενική άποψη. Και για τη κορυφή και για τη πτώση. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες. :wink:
Άβαταρ μέλους
roupi

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τρί Φεβ 03, 2009 12:18 am

crazy_water έγραψε:
nikosk έγραψε:
Douglas έγραψε:Ν.Ο.Λ.-Κέρκυρα 10-5 (4-1,2-2,2-1,2-1)

Πολύ καλή εμφάνιση του ΝΟΛ στο 1ο οκτάλεπτο με άψογη άμυνα ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσώτερτα γκολ αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που του δώθηκαν! Στη συνέχεια η Κέρκυρα είχε κάποιες ευκαιρίες να επιστρέψει όμως δεν τάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των γηπεδούχων χάνοντας μάλιστα 6 τετ α τετ! 5 από αυτά απέκρουσε ο για άλλη μια φορά καταπληκτικός Θωδορής Νούσιος ενώ στο 6ο, που ήταν και το πιο τραγικό και ενώ το παιχνίδι είχε σχεδόν τελειώσει, ο πάικτης της Κέρεκυρας έφυγε κόντρα 1-0 και χωρίς να τον έχει ακολουθήσει κανείς έκανε με όλη του την ησυχία καμιά δεκαριά προσποιήσεις και κατάφερε να 'σημαδέψει' το δοκάρι...

Καλα τα λες φιλε μου ομως ξεχασες τα καταπληκτικα σφυριγματα στο 1ο 8λεπτο ειδικα του αδαμασογλου που δεν μας αφησαν σε καμια περιπτωση να μπουμε καν στο παιχνιδι.Στην επιθεση οντως ημασταν τραγικοι με 0/7 τετ α τετ απ'τα οποια αν ειχαν μπει τα 4 τουλαχιστον στα σημεια που τα χασαμε για να μην πω ολα,τα αλογακια θα χοροπηδουσαν μεσα στο αλκαζααρ...Τελος παντων απλα ηθελα να αναφερω για αλλη μια φορα τα τραγικα σφυριγματα καποιων χωρις να στεκομαι σ'αυτο και χωρις αυτο να ειναι η αιτια της ηττας μας.

φιλε Νικο ΑΝ ειχατε βαλει τα 4 τετ α τετ και ΑΝ την προηγουμενη αγωνιστικη ειχατε κερδισει την συρο τωρα θα εισασταν πρωτοι...ΑΝ ομως... :lol:
Οκ εν μερει ισως να εχεις δικιο παρ ολη την αδυναμια σου στην κατανοηση κειμενου,αλλα να ξερεις φιλε μου οτι οταν κανεις περιγραφη ενος αγωνα μιλας η για την ομμαδα σου μονο η μιλας και για τους δυο ισαξια,ετσι κ εγω απαντησα στον φιλο σου που ειπε οτι θα μπορουσατε να ειχατε βαλει κ παραπανω γκολ αν εκμεταλλευοσασταν καποιες ευκαιριες λεγοντας οτι αν μας αφηνε η διαιτησια να μπουμε στο παιχνιδι κ αν δεν μαλακιζομασταν οτι θα μας κυνηγουσατε.Καταλαβες???οποτε αλλη φορα να γραφετε μονο για την ομμαδα σας η να τα γραφετε ολα!
nikosk

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Τρί Φεβ 03, 2009 1:02 am

ο φιλος απο πανω ανεφερε πως η ηταν σε πολυ καλη μερα ο τερματοφυλακας και επιασε 5 τετ α τετ!οταν μια ομαδα χανει 5 τετ α τετ και εχει 0/7 π-π τοτε δεν νομιζω πως ειναι θεμα διαιτησιας αλλα κατι αλλο :wink:
crazy_water

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Φεβ 03, 2009 1:15 am

Ρε παιδιά έλεος ! Αφού απαντάτε στο καπάκι ο ένας στον άλλο το quote τι το θέλετε ; :evil:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τρί Φεβ 03, 2009 1:27 am

crazy_water έγραψε:
nikosk έγραψε:
crazy_water έγραψε:
nikosk έγραψε:

Πολύ καλή εμφάνιση του ΝΟΛ στο 1ο οκτάλεπτο με άψογη άμυνα ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσώτερτα γκολ αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που του δώθηκαν! Στη συνέχεια η Κέρκυρα είχε κάποιες ευκαιρίες να επιστρέψει όμως δεν τάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των γηπεδούχων χάνοντας μάλιστα 6 τετ α τετ! 5 από αυτά απέκρουσε ο για άλλη μια φορά καταπληκτικός Θωδορής Νούσιος ενώ στο 6ο, που ήταν και το πιο τραγικό και ενώ το παιχνίδι είχε σχεδόν τελειώσει, ο πάικτης της Κέρεκυρας έφυγε κόντρα 1-0 και χωρίς να τον έχει ακολουθήσει κανείς έκανε με όλη του την ησυχία καμιά δεκαριά προσποιήσεις και κατάφερε να 'σημαδέψει' το δοκάρι...

Καλα τα λες φιλε μου ομως ξεχασες τα καταπληκτικα σφυριγματα στο 1ο 8λεπτο ειδικα του αδαμασογλου που δεν μας αφησαν σε καμια περιπτωση να μπουμε καν στο παιχνιδι.Στην επιθεση οντως ημασταν τραγικοι με 0/7 τετ α τετ απ'τα οποια αν ειχαν μπει τα 4 τουλαχιστον στα σημεια που τα χασαμε για να μην πω ολα,τα αλογακια θα χοροπηδουσαν μεσα στο αλκαζααρ...Τελος παντων απλα ηθελα να αναφερω για αλλη μια φορα τα τραγικα σφυριγματα καποιων χωρις να στεκομαι σ'αυτο και χωρις αυτο να ειναι η αιτια της ηττας μας.

φιλε Νικο ΑΝ ειχατε βαλει τα 4 τετ α τετ και ΑΝ την προηγουμενη αγωνιστικη ειχατε κερδισει την συρο τωρα θα εισασταν πρωτοι...ΑΝ ομως... :lol:
Οκ εν μερει ισως να εχεις δικιο παρ ολη την αδυναμια σου στην κατανοηση κειμενου,αλλα να ξερεις φιλε μου οτι οταν κανεις περιγραφη ενος αγωνα μιλας η για την ομμαδα σου μονο η μιλας και για τους δυο ισαξια,ετσι κ εγω απαντησα στον φιλο σου που ειπε οτι θα μπορουσατε να ειχατε βαλει κ παραπανω γκολ αν εκμεταλλευοσασταν καποιες ευκαιριες λεγοντας οτι αν μας αφηνε η διαιτησια να μπουμε στο παιχνιδι κ αν δεν μαλακιζομασταν οτι θα μας κυνηγουσατε.Καταλαβες???οποτε αλλη φορα να γραφετε μονο για την ομμαδα σας η να τα γραφετε ολα!

ο φιλος απο πανω ανεφερε πως η ηταν σε πολυ καλη μερα ο τερματοφυλακας και επιασε 5 τετ α τετ!οταν μια ομαδα χανει 5 τετ α τετ και εχει 0/7 ππ τοτε δεν νομιζω πως ειναι θεμα διαιτησιας αλλα κατι αλλο :wink:
Οκ δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω,αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω,μαθε αναγνωση και μετα τα λεμε...
nikosk

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Φεβ 03, 2009 2:03 am

Νίκο, όταν ξαναβγείς τετ-α-τετ ... μην κάνεις quote ρε φίλε ! :wink:
Τελευταία επεξεργασία από vs και Τρί Φεβ 03, 2009 2:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Τρί Φεβ 03, 2009 2:03 am

roupi έγραψε:
LBoy έγραψε:
roupi έγραψε:από τη τρίτη αγωνιστική οτι το θέμα της ανόδου εχει τελειώσει
!

Μάλλον μπορείς να δεις το μέλλον...
Αν κάτι είναι άσχημο είναι η εικόνα της ομάδας όντως, αλλά σε ένα τόσο ενδιαφέρον πρωτάθλημα όπως το φετινό δεν νομίζω ότι μπορείς να προδικάσεις τίποτα τόσο νωρίς 8)

Σίγουρα δε μπορώ να δω το μέλλον αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα το κοπι είναι η μία ομάδα που θα ανέβει και μετά υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες με κυρίαρχο τη γλυφάδα!!! Πιστεύω ότι αν θες να ανέβεις, παιχνίδια στην έδρα σου δε χάνεις. Για αυτό εξέφρασα αυτή την άποψη. Επίσης η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος του καλαμακίου κάθε άλλο παρά ομάδα που έχει στόχο την άνοδο δείχνει να είναι. Τώρα αν στη πορεία τα πράγματα αλλάξουν και παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε θα βγώ και θα πώ ότι έσφαλα. Αλλά μέχρι απόδειξης του αντιθέτου η γνώμη μου είναι πως το καλαμάκι δεν έχει το ομαδικό πνεύμα που χρειάζεται μια ομάδα για να ανέβει κατηγορία. Όσο για το φετινό πρωτάθλημα συμφωνώ απόλυτα ότι θα είναι ενδιαφέρον σε γενική άποψη. Και για τη κορυφή και για τη πτώση. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες. :wink:

Δε θα επρεπε να ξεχνας αγαπητε μου ομως πως το πρωταθλημα της α2 εχει πολυ δρομο ακομα κ θα παιχτουν πολλα ξεφουσκωματα ομαδων κατα τη διαρκεια του....
το καλαμακι μπορει να παρει βαθμους εκει που το κοπι θα κωλωσει...το κοπι εχει προπονητη που θελει ανοδο αλλα δεν του καθεται, διοτι στην τελικη που θα βρει φραγκα το ποσειδωνακι για του χρονου....
κ δεν εχει κ τις υποδομες του παρ4ελθοντος!!!!!(δες την εφταδα του ποσους γηγενεις εχει....κ το μεσο ορο ηλικιας του κορμου....)
ακομα αλλωστε δεν εχει διαμορφωθει ο χαρτης της κατηγοριας....μετα το περας του πρωτου γυρου θα εχουμε κατ εμε πιο ασφαλεις προγνωστικα..
ο φετινος ποσειδωνας εχει καρμπον χαρακτηριστικα με τον περσινο νηρεα...θα παει τερμα γκαζι μεχρι ενος σημειου, θα κανει μια ωραια κοιλιτσα που στην αρχη δε θα του στοιχισει κ στο τελος θα του πουν οι ιλισιωτες...που να παμε ρε παιδακι μου τωρα στην α1..για ντραβαλα ειμαστε....?κατσε να πουλησουμε κανα παιχτακι να τη βγαλουμε κ παλι ...κ θα παει το κοπι 3-4..
μακαρι να βγω ψευτης αλλα ετσι το κοβω το θεμα ....
kukuruku

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τρί Φεβ 03, 2009 2:34 am

vs έγραψε:Νίκο, όταν ξαναβγείς τετ-α-τετ ... μην κάνεις quote ρε φίλε ! :wink:
Δεν ημουν εγω vs απλα η να κανει αναλυση ολου του αγωνα οπως κανουν ολοι χωρις να ειρωνευεται η να μιλαει μονο για την ομμαδα του.Μπορω κ εγω να μιλησω ειρωνικα για λαθη τους αλλα ο καθ'ενας να κοιταει την καμπουρα του και να τα γραφει ολα,οχι οτι μας συμφερει.Οσο για τα quote αν ειδες οσες φορες εγραψα εχουν προηγηθει αλλα μηνυματα οποτε επρεπε.Τελος παντων το θεμα καλυτερα να τελειωσει εδω αφου δεν μας φταινε τιποτε αλλο ολοι οσοι διαβαζουν το forum να διαβαζουν την προσπαθεια μου να μαθω αναγνωση κειμενου στους Λαρισαιους.
nikosk

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Τρί Φεβ 03, 2009 10:20 am

Οκ δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω,αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω,μαθε αναγνωση και μετα τα λεμε...[/quote]
μαθε μπαλιτσα αγορι μου... :lol: :lol: :lol:
crazy_water

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Φεβ 03, 2009 11:13 am

Ολα καλα ειναι αυτα που λεμε εδω. Και ναι, φαινεται πως η Α2 θα εχει πολυ "ψωμι" φετος. Ελα ομως που συμφωνα με το προγραμμα οι πρωτες αγωνιστικες εχουν και τα παιχνιδια που θα δειξουν ποιος θα παει μεχρι το τελος και ποιος θα μεινει πισω...

Αν παρουμε τα πραγματα με την δυναμικοτητα των ομαδων(μιλαμε για αυτες που θα πανε για ανοδο), τα πραγματα ειναι λιγο ως πολυ δεδομενα.

Η μονη ομαδα που, μαλλον, ευκολα ή λιγο δυσκολα (θα φανει κατ' αρχην την Κυριακη) θα πετυχει τον στοχο της, ειναι η Γλυφαδα. Ειναι η ποιοτητα του ροστερ της τετοια που μονο αν...βαριουνται ή δεν τους παει το παιχνιδι (αντε μηπως ειναι...αρρωστοι για κανενα ταξιδακι), τοτε και μονο τοτε κινδυνευουν να χασουν βαθμους... Μαξιμουμ 3-4 βαθμοι χαμενοι

Το ΚΟΠΙ κανει αυτο που ο προπονητης της θελει και ανελυσε ο φιλος πιο πανω. Τερμα τα γκαζια και οπου βγει. Βασικο μειονεκτημα το γεγονος πως ο παγκος ειναι λιγο...αδειος, αλλα δουλευουν καλα. Επισης βασικο ποσα παιχνιδια θα αντεξει ο Στεργιοπουλος(ειδικα εκτος Αθηνων και μαλιστα, οδικως), αλλα και οι υπολοιποι "μεγαλοι" της ομαδας(Σιματος, Κεχαγιας κλπ), καθως υπαρχουν και επαγγελματικες ασχολιες. Και δεν το γραφω τυχαια(ολοι εχουν επαγγελματικα). Δειτε λιγο το προγραμμα και θα διαπιστωσετε πως το ΚΟΠΙ εχει 2 παιχνιδια στο 2ο γυρο Τεταρτη, εκτος Αθηνων(13η Λαρισα, 16η Κερκυρα). Επισης η Αθηνα δεν ειναι...εδρα και ουτε θα γινει ποτε για να εχει το...αχαστο. Και αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες.

Το Καλαμακι ξεκινησε...αναποδα(0/3). Μονο αν δεις την βαθμολογια απο κατω προς τα πανω ειναι σε καλη θεση. :lol: :lol: 8) :roll: (Πλακα κανω)
Εχει ολο τον καιρο να συνελθει, αλλα η αληθεια ειναι πως δυσκολα μπορει να τα καταφερει τωρα. Η ιστορια λεει πως για την ανοδο η 2η ομαδα θελει 35-36 βαθμους(ητοι 4 ηττες μαξιμουμ). Εχει ηδη 3 και παει Κερκυρα, δεν εχει περασει απο Λαρισα και θα ξαναπαιξει με Γλυφαδα, ΚΟΠΙ. Για να μην αναφερω το Περιστερι(2 παιχνιδια) και την Συρο που δειχνει ετοιμη για...ολα!!! Δυσκολα τα πραγματα, Αλεκοοοοοο...

Η Λαρισα εκανε(οπως δειχνουν τα πραγματα) μια φυσιολογικη ηττα(ΚΟΠΙ). Τωρα παιζει με Περιστερι. Αν χασει παει για μινιμουμ 4 ηττες(εχει να παιξει ακομα: 2 παιχνιδια με Γλυφαδα και με Καλαμακι, Κερκυρα, Συρο, ΟΥΚ εκτος). *Το παιχνιδι στο Βολο εχει ειδικο...βαρος!!!

Το Περιστερι ξεκινησε καλα, αλλα η ηττα απο την Συρο την βαζει στα ορια της πραγματικοτητας... Θα παιξει με στοχο την καλυτερη θεση που μπορει να παρει στην 6αδα. Και η Συρος το ιδιο θα προσπαθησει. Οι νικες με Κερκυρα και Περιστερι ειναι σημαντικες, αλλα οταν εχεις να περασεις απο Γλυφαδα, Καλαμακι, Λαρισα, Βολο και οι 3 πρωτες να τις υποδεχτεις στο νησι(συν το ΚΟΠΙ) τα περιθωρια λαθους ειναι μικρα. Η Κερκυρα θα εχει σκαμπανεβασματα και φανηκε αμεσως. Οσο ο Τελης πιανει και η αμυνα μενει κατω απο τα 5 θα παρει παιχνιδια.

Εν κατακλειδι οποιος κανει ΜΕΧΡΙ 4ηττες, περναει 2ος. Τον 1ο, μαλλον, τον ξερουμε...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ(απο το 2 και κατω με αλφαβητικη σειρα για να μην γκρινιαζει κανενας)

1. ΓΛΥΦΑΔΑ 40-42 β
2. ΚΑΛΑΜΑΚΙ 30-36 β
3. ΚΟΠΙ 30-36 β
4. ΛΑΡΙΣΑ 30-34 β
5. ΚΕΡΚΥΡΑ 22-30 β
6. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 24-30 β
7. ΣΥΡΟΣ 22-28 β

*Αυτα ειναι προβλεψεις και οποιαδηποτε ομοιοτητα με την πραγματικοτητα ειναι...καλοδεχουμενη. Αν προσωπα και πραγματα μοιαζουν, εχει καλως. Αν οχι μην...πυροβολειτε τον πληκτρολογουντα!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Φεβ 03, 2009 11:17 am

Σωστος 100% ο kukuruku :wink:
TooTall

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Τρί Φεβ 03, 2009 5:20 pm

COACHFK έγραψε:Ο
Εχει ολο τον καιρο να συνελθει, αλλα η αληθεια ειναι πως δυσκολα μπορει να τα καταφερει τωρα. Η ιστορια λεει πως για την ανοδο η 2η ομαδα θελει 35-36 βαθμους(ητοι 4 ηττες μαξιμουμ). Εχει ηδη 3 και παει Κερκυρα, δεν εχει περασει απο Λαρισα και θα ξαναπαιξει με Γλυφαδα, ΚΟΠΙ.

Εν κατακλειδι οποιος κανει ΜΕΧΡΙ 4ηττες, περναει 2ος. Τον 1ο, μαλλον, τον ξερουμε...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ(απο το 2 και κατω με αλφαβητικη σειρα για να μην γκρινιαζει κανενας)

1. ΓΛΥΦΑΔΑ 40-42 β
2. ΚΑΛΑΜΑΚΙ 30-36 β
3. ΚΟΠΙ 30-36 β
4. ΛΑΡΙΣΑ 30-34 β
5. ΚΕΡΚΥΡΑ 22-30 β
6. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 24-30 β
7. ΣΥΡΟΣ 22-28 β

Δηλαδη ρε συ coach αν χασει το καλαμακι απο την κερκυρα θα τη βγαλει μεχρι το τελος αηττητο...????? χλωμο το σεναριο σου με το συμπαθειο...
Αλλα πρεπει να τονισουμε πως και η γλυφαδα δε θα ειναι τοσο χαλαρη οσο δειχνουν μεχρι στιγμης τα παραγματα...δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα δεν εχουμε δει την αντιδραση της μετα απο καποια ηττα που μαλλον ο προπονητης της θα τα εχει χασει....ειναι κ λιγο σκουριασμενος μετα απο τη χρονια ανεργια( πριν το προπερσι στη χαλκιδα που επαιξε ενα ματς κυπελλου που ηταν δε θυμαμαι)....
το σιγουρο ειναι οτι το κολπο εχει πολυ δρομο κ οτι θα υπαρχουν περιεργες ηττες, ακομα κ για τις ομαδες της 4αδας...αντε να δουμε..
kukuruku

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Τρί Φεβ 03, 2009 5:29 pm

και μην ξεχνατε αγαπητοι μου τον εαρινο πρωταθλητη της καθε χρονιας οφη ο οποιος κ φετος θα ακολουθησει μαλλον την ιδια πετυχημενη συνταγη, κουλαρισμα το χειμωνα κ τερμα τα γκαζια για την κουπα της ανοιξης...
kukuruku

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Φεβ 03, 2009 5:42 pm

Μα φιλε kukuruku δεν απεκλεισα την ηττα του Καλαμακιου απο την Κερκυρα, που συμφωνα με τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ειναι αποτελεσμα εφικτο.
Ειπα μονο πως εχει καιρο για να το γυρισει και ο χρονος μετραει απο...τωρα!!! :wink: :lol:

Ακομα το γεγονος πως μια 4η ηττα ειναι απαγορευτικο δεν σημαινει πως φετος δεν μπορει να ισχυσει κατι αλλο...

Αλλωστε προβλεψεις κανουμε και μπορει να πεσουμε και...μεσα!!! :lol: :lol:

Για την Γλυφαδα αν καταφερει να περασει τον σκοπελο του ΚΟΠΙ, τα πραγματα θα ειναι μαλλον βατα. Θα την κανει την γκελα, αλλα το που θα το δειξει ο χρονος.

Και ειναι και μεγαλο το πρωταθλημα, ολο και καποιος θα βαρεθει.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Φεβ 03, 2009 5:58 pm

COACHFK έγραψε:Και ειναι και μεγαλο το πρωταθλημα, ολο και καποιος θα βαρεθει.

:lol: :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τετ Φεβ 04, 2009 1:13 am

μαθε μπαλιτσα αγορι μου... :lol: :lol: :lol:[/quote]Τα παντα ολα θα που εδω ρε,με τον Νικο μιλας με ποιον μιλας τωρα σε παρακαλω παρα πολυ
nikosk

Δημοσίευσηαπό shallow » Τετ Φεβ 04, 2009 2:08 am

nikosk έγραψε:
crazy_water έγραψε:
nikosk έγραψε:
crazy_water έγραψε:
nikosk έγραψε:

ο φιλος απο πανω ανεφερε πως η ηταν σε πολυ καλη μερα ο τερματοφυλακας και επιασε 5 τετ α τετ!οταν μια ομαδα χανει 5 τετ α τετ και εχει 0/7 ππ τοτε δεν νομιζω πως ειναι θεμα διαιτησιας αλλα κατι αλλο :wink:
Οκ δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω,αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω,μαθε αναγνωση και μετα τα λεμε...
τα 5 απο τα 6 τετ α τετ ηταν ξεψυχισμενα..η αποβολη που σφυριξε ο αδαμασογλου στο 2 οκταλεπτο(αν θυμαμαι)δεν ηταν ουτε φαουλ καλα καλα...αλλα...ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων φιλε μου..καλη συνεχεια
shallow

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τετ Φεβ 04, 2009 2:58 am

Μαλλον ησουν σε αλλο παιχνιδι φιλε μου,θες για την μπουνια του μερκουριαδη εν'ψυχρω και εστειλε τον παιχτη μας στο νοσοκομειο με εσωτερικο αιματωμα στο ματι μηπως???αυτο τι ειναι απλα αποβολη και για τους 2 η μηπως θες για τις 3 αποβολες του αμυντικου απ'το 1ο 8λεπτο με εξω χερια...θες κ αλλα??καλη συνεχεια λοιπον και σε εσας αλλα αν ειναι να επιδυκνειετε με αυτο τον τροπο την δυναμικοτητα σας συγχαριτηρια...Παντως εγω δεν ειδα διαφορα δυναμικοτητας οσο παιζαμε πολο μεχρι τα μισα του 1ου 8λεπτου μαζι και οσοι ηταν εκει...
''και χωρις quote για να μην παραπονιεται ο vs'' :lol: :lol:
nikosk

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Φεβ 04, 2009 3:07 am

Σ'ευχαριστώ Νίκο. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα :wink:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Τετ Φεβ 04, 2009 1:59 pm

nikosk έγραψε:Μαλλον ησουν σε αλλο παιχνιδι φιλε μου,θες για την μπουνια του μερκουριαδη εν'ψυχρω και εστειλε τον παιχτη μας στο νοσοκομειο με εσωτερικο αιματωμα στο ματι μηπως???αυτο τι ειναι απλα αποβολη και για τους 2 η μηπως θες για τις 3 αποβολες του αμυντικου απ'το 1ο 8λεπτο με εξω χερια...θες κ αλλα??καλη συνεχεια λοιπον και σε εσας αλλα αν ειναι να επιδυκνειετε με αυτο τον τροπο την δυναμικοτητα σας συγχαριτηρια...Παντως εγω δεν ειδα διαφορα δυναμικοτητας οσο παιζαμε πολο μεχρι τα μισα του 1ου 8λεπτου μαζι και οσοι ηταν εκει...
''και χωρις quote για να μην παραπονιεται ο vs'' :lol: :lol:

φιλε Νικο μαλλον στην φαση με τον Μερκουριαδη εσυ ειχες παει στο κυλικειο να παρεις ποπ κορν και δεν στα ειπαν καλα!θα εβλεπες οτι του συγκεκριμενου σε αυτη την φαση του εσπασε ενα δοντι!τι να πω...ισως ειναι τοσο παραμυθι και το εσπασε μονος του για να αποβληθει ο δικος σας :lol: :lol:
crazy_water

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες