ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Φεβ 20, 2009 5:52 pm

COACHFK έγραψε:Προβάδισμα για Κολόμβο

.....να προηγείται μετά και τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής στην ειδική βαθμολογία για το έπαθλο της Forthnet, αλλά και στη βαθμολογία για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη. ...

www.goalday.gr

...τελικα ρε Φίλιππα ... γιατί ανακυκλώνουμε και αναμεταδίδουμε εναν ''θεσμό'' τον οποιον έχομε κατακρίνει ... πολλακις στον παρελθόν ...ρε coach ... ειπαμε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ....

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

σε οποιαδήποτε αναξιοπιστο ... μεσω της Forthnet .... και μπαρμπουτσαλα !!!

...ευτυχως εχω cosmote & otenet !!!
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Φεβ 20, 2009 8:30 pm

moxito έγραψε:
pisin-os έγραψε:ευχαριστω για το καλως ορισμα
μ'αρεσε αυτο για τον κεφαλοπροφυλακτηρα
ειναι στυλ βυζοπιαστη (=σουτιεν), κουραδοκοφτη(=στριγκακι)
ο γατος του pisin-os παιζει πολο με λεμονοκουπα :lol: :lol:
Kαλως ορισες κι απο εμενα....Ελπιζω να συμπορευτουμε για ενα καλυτερο μελλον της ελληνικης υδατοσφαιρισης ......Η αληθεια ποναει παντα νο7 και doom...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

Ρε παιδία επιτέλους !!! Στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ topic αυτή η διαμάχη (άλλοτε αμφίδρομη και άλλοτε όχι ) του moxito , pisin-os , No7 , doom έχει καταντήσει κουραστική!!!
Φτιάξτε ένα topic και ‘σκοτωθείτε’ εκεί!!!
Είμαστε και κάποιοι που μπαίνουμε για να ενημερωνόμαστε εδώ μέσα!!!

Την εμπάθεια που έχετε μεταξύ σας βγάλτε την αλλού!

Πετάξτε τις ‘μάσκες’ και πείτε τα …. Βγάλτετο από μέσα σας το κόμπλεξ, οποίο κι αν είναι αυτό… καλό θα σας κάνει !! (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ)

Και ακόμη καλύτερο θα είναι για την Πάτρα που έχει ανάγκη και τις δυο ομάδες στην Α1 είτε αυτές έχουν 1 ή 2 δελφινακια στο έμβλημα!!!

Δεν σας ρώτησε κανένας Πατρινός τη γνώμη σας !!
Πάτρα είναι και οι δυο ομάδες !

Κάντε λοιπόν τη δουλεία που σας πληρώνουν οι πατρινοί να κάνετε , αυτοί είναι που θα κρίνουν τη δουλεία που κάνετε στο πόστο που έχετε αναλάβει (σαν παίχτες , παράγοντες ή διαιτητές ) .-

Υ.Γ : προσέχετε τις απαντήσεις σας το Roiter είναι κάπου εκεί έξω και καταγράφει!!!!
Roiter

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Φεβ 20, 2009 9:06 pm

Σαν Roiter που είσαι , θα έπρεπε να είσαι αντικειμενικός...
Που βλέπεις την διαμάχη?
Εγώ βλέπω 2-3 πίσω από την ανωνυμία,που προκαλούν ως επι το πλείστον τον προπονητή,τον έφορο και την ομάδα του ΝΟΠ.
Αν θεωρείς , την απάντηση μου στα περισσότερα ψευδή,ανακριβή και κακόβουλα σχόλια τους ως διαμάχη,τότε τι να πώ...
Εσύ που ξέρεις φαντάζομαι την αλήθεια στα περισσότερα,γιατί δεν απαντάς?
Μήπως σου αρέσει κι εσένα η προσωπική επίθεση που μου κάνουν...?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό pzozef » Σάβ Φεβ 21, 2009 2:34 pm

θεωρω οτι πολλα απο τα παραπανω μηνυμα πρεπει να σβιστουν διοτι ειναι κατα πολυ off topic οπως και για να βρουμε κ εμεις την ησυχια μας απο την φαγομάρα ορισμενων. Δωστε μας χρησιμες πληροφοριες και οχι "σκουπιδια".

Αντε κ με την νικη ο ΝΟΠ σημερα.
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό teo1977 » Σάβ Φεβ 21, 2009 3:01 pm

pzozef έγραψε:θεωρω οτι πολλα απο τα παραπανω μηνυμα πρεπει να σβιστουν διοτι ειναι κατα πολυ off topic οπως και για να βρουμε κ εμεις την ησυχια μας απο την φαγομάρα ορισμενων. Δωστε μας χρησιμες πληροφοριες και οχι "σκουπιδια".

Αντε κ με την νικη ο ΝΟΠ σημερα.

πολύ σωστά
teo1977

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Φεβ 21, 2009 9:42 pm

Να προλάβω πριν αρχίσουν τα σβησίματα : Suzy-τσούζει :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nemesis » Σάβ Φεβ 21, 2009 10:54 pm

Μια κατσαριδουλα -η μικρη τερεζα- πατησε στο τεζα- και ΤΕ-Ε-Ε-ΕΕΖΑ!!! :lol: :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Φεβ 22, 2009 12:59 am

Α ΡΕ ISINE & MOXITO ΣΒΣΡΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.......................................
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Φεβ 22, 2009 1:04 am

ΟΧΙ ΣΒΑΡΝΙΣΜΑ, ΛΑΘΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΠ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ & ΤΗΓΑΝΙ
delfos

Δημοσίευσηαπό No 7 » Κυρ Φεβ 22, 2009 1:18 am

...και τώρα ΝΕΠ...! :lol:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Κυρ Φεβ 22, 2009 3:57 am

αρτιν αφιχθείς από τα Χανιά....
θα πέσει γερή γομολάστιχα..... :)

εχω σβήσει πολλά μηνύματα για να το κάνω τώρα ? όλο λόγια είμαι.....
και οτι έχω σβήσει είναι με την "συγκατάβαση" του συγγραφέα.... :wink:
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Φεβ 22, 2009 7:44 pm

delfos έγραψε:Α ΡΕ ISINE & MOXITO ΣΒΣΡΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.......................................

Ποιοσ ειναι ο πρωτοσ? :?: :?
nemesis

Δημοσίευσηαπό No 7 » Κυρ Φεβ 22, 2009 7:58 pm

nemesis έγραψε:
delfos έγραψε:Α ΡΕ ISINE & MOXITO ΣΒΣΡΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.......................................

Ποιοσ ειναι ο πρωτοσ? :?: :?

Ο ίδιος είναι με διαφορετικά ψευδώνυμα για να μας μπερδέψει...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 22, 2009 9:39 pm

Suzy για τον πρώτο (που είδε και έμαθε), τσούζει για τον δεύτερο (που έβγαλε γλώσσα).
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Κυρ Φεβ 22, 2009 10:28 pm

βαστατε και καμμια πισινη ρε παιδια μην εκτεθειτε..........
λεω εγω. καιρος ειναι να μη παιρνετε φορα κατα της νεπ γιατι ειναι κατα της πατρας. χαρειτε που σωθηκε ο νοπ και αφηστε τα υπολοιπα. σεμνα ρε......
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Φεβ 22, 2009 10:36 pm

pisin-os έγραψε: σεμνα ρε......

που ειναι ο τονος !!!
το pisin-os εχει να κανει με την πισιν α λεμε τωρα !!! η με τον ΠΙΣΙΝΟΣ = ποπος (κώλος) !!!

:wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Φεβ 22, 2009 11:08 pm

ΑΠ'ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ......PISINI & O MOXITO. TO ΕΧΩ ΠΕΙ & ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ & ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΠ & ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΝΟΠ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΠ ΣΤΗΝ Α1.ΚΑΛΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ.................................
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Φεβ 22, 2009 11:12 pm

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΠ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ MOXITO-PISINOS ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΛΟ (πραγματικα) ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ & ΠΕΡΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 22, 2009 11:39 pm

pisin-os, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι εναντίον της ΝΕΠ και της Πάτρας. Σε σένα προσωπικά τη λέω. Και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το γιατί.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:25 am

Αναφέρθηκε κανείς εναντίον της ομάδας της ΝΕΠ?
Άλλαξε κανείς έστω κι ένα ''κόμμα'' από τις καλοκαιρινές μας δηλώσεις σαν ΝΟΠ?Από το καλοκαίρι λέγαμε ότι στόχος μας για φέτος θα είναι η παραμονή στην Α1,στόχος ο οποίος ακόμα δεν έχει κατακτηθεί και μαθηματικά,αν και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο,ύστερα κι από την εκτός έδρας επιτυχία το Σάββατο στα Χανιά.
Από την άλλη , έχουμε καταφέρει να παίζουμε πολύ όμορφο κι ελκυστικό πόλο,με πολύ κολύμπι και ωραίες φάσεις,οι οποίες λόγω απειρίας δεν συνοδεύονται κι από συγκομιδή βαθμών πάντοτε.
Έχουμε σε 2 κατηγορίες,καλύτερου παίκτη και σκόρερ δυο παιδιά μας,καθώς και στην νέα Εθνική Ανδρών καλέστηκαν μετά από πολλά χρόνια 2 παίκτες μας.
Αν στα παραπάνω,προσθέσουμε το σχεδόν γεμάτο κολυμβητήριο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας,το χωρίσ διαμαρτυρίες και ευτράπελα άλλων χρόνων περιβάλλον στα παιχνίδια,η υγιής οικονομική κατάσταση του Ομίλου,πιστεύω ότι όλα αυτά είναι προπομπός μιας μεγάλης ομάδας που γεννιέται...
Αυτή είναι η απάντησή μου στα 2-3 άτομα που συνεχώς προσβάλλουν και δημιουργούν εντυπώσεις στο forum ,τα οποία όπως μου λένε συνεχώς οι περισσότεροι αρμόδιοι της ΝΕΠ (Σκουζές,Καραβιώτης,Γαιτανάρος,Αργυρόπουλος),είναι κι αυτοί ενοχλημένοι και ψάχνουν κι αυτοί να βρούν ποιοί είναι για να τους σταματήσουν να προκαλούν και να λένε ανακρίβειες,προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα εχθρικό.
Είμαι ο Φώτης Βουλουξής ,team manager του Ν.Ο.Π.
Άβαταρ μέλους
No 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες