Συντονιστής: Lambros10
fotis2310 έγραψε:Μετά τα Πλυτάκια (εκ του ΠΛΥΤΑΣ)… έχουμε και το φαινόμενο ΜΑΝΕΤΑκια (εκ του ΜΑΝΕΤΑΣ παράγων της Ν.Ε.Πατρών & πατέρας Αθλητριών –Μαριας-Σοφιας-Παρασκευή )
<<επι προσωπικού Θεματος>>
… σε όλο το παιχνίδι το ‘’κοριτσια’’ του Μανέτα δεν σταματήσανε να προκαλούν τα κοριτσάκια του Ηρακλή (Μ.Ο. ηλικίας 16-17χρονών) είτε λεκτικά είτε στο παιχνίδι … οι αρμόδιοι… αγρών ηγοραζον !!! προφανώς τους απορροφούσε ο ήχος του τύμπανου από την Κερκίδα …
το αποτέλεσμα πολλές φορές οι ‘’φίλαθλοι’’ να κατέβουν από την κερκίδα στα κάγκελα … για να αναλάβουν δράση !!!
…. σε όλο το παιχνίδι καθόμουν στωικά και παρακολουθούσα το παιχνίδι …στο Δε δευτερο ημίχρονο καθόμουνα στα σίδερα -καγκελα πάνω ακριβώς από τον πάγκο της Ν.Ε.Π.(η αγαπημένη μου θέση)…
... υπήρχε ενδιαφέρον για την έκβαση του αγώνα … μια και εμείς (ΠΑΟΚ)‘’νικήσαμε’’ την Ν.Ε.Π. και το αποτέλεσμα του αγώνα , θα έκρινε στην πορεία … την παραμονή στην Α1 του Ηρακλή αλλά και του ΠΑΟΚ.
Από τα οκτάλεπτα παρατηρούμε ότι ήταν ένα ‘’άνετο’’ πέρασμα των Πατρινών από την Θεσσαλονίκη : (1-6) (6-4) // (2-3) (2-3) … με τις Πατρινές να είναι μπροστά συνεχώς και ποτέ να νοιώθουν ότι απειλούνται στο σκορ …, αλλά …το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο η μια ομάδα για την τετράδα η άλλη για την σωτηρία της … η έκρυθμη κατάσταση στην κερκίδα αλλά και στην πισίνα .... αλλα ....
Τελειώνει ο αγώνας με άνετη νίκη 11-16 υπερ των Πατρέων γνωστή πόλη για το καρναβάλι τους … info : χθες ΚΥΡΙΑΚΗ του ΑΣΩΤΟΥ .
Την ώρα της λήξης πολλές παίκτριες της Ν.Ε.Π. θέλησαν να συνομιλήσουν !!! με την κερκίδα !!! εεε ότι χειρότερο για μια ομάδα …να ‘’κουβεντιάσει’’ με την κερκίδα των ΄΄ηττημένων’’ αλλά και εχόντων την ψυχολογία των αδικηθέντων … και εκεί άρχισαν τα τραγούδια !!!
Τα κοριτσόπουλα της Πάτρας (δυστυχώς δεν ξέρω τα ονόματά τους) συνέχισαν σαν γνήσιοι εκπρόσωποι της σχολής του Γένους’’ ΜΑΝΕΤΑS SCHOOL ‘’ να αναφέρονται σε σχόλια περί :
Βορείων & Νοτίων !!!
Αδικίας !!!
Αποκλειστικής χρήσης του δικαιώματος να παιζουν πόλο μονο αυτές !!!
Ξέρεις πόσα χρόνια παίζω πόλο ΕΓΩ …. Κ.ο.κ. - e.t.c.
Βίαιου παιχνιδιού –δείχνοντας την μελανία μιας παίκτριας τους σαν αποδεικτικό στοιχείο- λες και ξέρουμε να δεν το έιχε πριν τον αγώνα !!!
KOYIZ : το ‘’δεν δικαιούσθε να ομιλείται'' ποιος το είπε ???
Ειλικρινά σε μια έκρυθμη κατάσταση δεν έχουν σημασία τα’’συγκεκριμένα’’ λόγια που λέγονται, εκατέρωθεν !!! για τον λόγο ότι και οι δυο πλευρές είναι ‘’εκτος ελέγχου’’
Προφανώς σαν γνήσια παιδιά του μέντωρά τους ΜΑΝΕΤΑS SCHOOL το μόνο που δεν κάνανε ήταν να σταματήσουν και να πάνε να κάνουν το ντουζάκι τους και να πάνε πίσω στο χωριο τους sorry στην Πατρα , με το ροζ χαρτι στις αποσκευές των και τα δύο πολυτιμα βαθμουλάκια… μα γι΄αυτό δεν ανέβηκαν ???
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το ΜΑΝΕΤΑS SCHOOL
… τα παραπάνω γραφονται γιατί στους λεκτικούς διαξηφισμούς ενεπλάκειν ΚΑΙ ΕΓΩ …
Ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου που ήτανε ΠΑΡΩΝ και από τους φίλους μου … δεν θα το 3ανακάνω … τουλάχιστον για άλλη ΟΜΑΔΑ .
Φωτογραφικο υλικο σε λίγο στο site των κοριτσιών μας σε λίγο ...
http://waterpolopaokwom.wordpress.com
Προταση προς τον Δήμο της Πατρας στο επικειμενο Καρνάβαλο ένα άρμα να ονομασθεί ΜΑΝΕΤΑS SCHOOL WaterPolo Γυναικών.
$of!@ έγραψε:$of!@ έγραψε:fotis2310 έγραψε:[i]Μετά τα Πλυτάκια (εκ του ΠΛΥΤΑΣ)… έχουμε και το φαινόμενο ΜΑΝΕΤΑκια (εκ του ΜΑΝΕΤΑΣ παράγων της Ν.Ε.Πατρών & πατέρας Αθλητριών ...
Προταση προς τον Δήμο της Πατρας στο επικειμενο Καρνάβαλο ένα άρμα να ονομασθεί ΜΑΝΕΤΑS SCHOOL WaterPolo Γυναικών.
fotis,ετσι οπως τα λες,φαινεται σα να φερεται ολη η ομαδα με τετοιο τροπο...Κατι το οποιο δε γινεται...δε διαφωνω οτι μπορει να υπαρχουν καποιες μεμονωμενες περιπτωσεις,αλλα οχι και ολη η ομαδα!!!
Καλή μου Σοφια εκ του $of!@
πρωτον σαν πρωτοπορος του δικτυακου γίγνεσθαι περι του ΠΟΛΟ ... αλλαξε την επισυναπτόμενη ΣΟΥ ψηφιακή υπογραφή >>> ειναι απενεργοποιημένη εδω και πολύ![]()
![]()
καιρό.
δευτερον οταν καποιος περιγραφει κατι προσπαθει να δώσει στην περιγραφή του γλαφυρο υφος λέγαμε στο ΣΧΟΛΕΙΟ ... που σημαινει εχει και καποιες ... υπερβολες ... μια ΥΠΕΡΒΟΛΗ δεν ΕΙΝΑΙ και η ΖΩΗ μας.
![]()
![]()
![]()
τριτον .δεν εγραψα ΟΛΑ τα επι πτυχίω κοριτσια του <<S>> ήταν αναγωγα !!!
αλλα ...
υπάρχουν και οι φωτεινες εξαιρέσεις ... καλή ωρα ΕΣΥ αν εισαι του κολεγίου <<S>>
τεταρτοΚατι το οποιο δε γινεται.... δε διαφωνω οτι μπορει να υπαρχουν καποιες μεμονωμενες περιπτωσεις,αλλα οχι και ολη η ομαδα!!!
ΣΥ ΕΙΠΑΣ ...
ΕΓΩ λεω το ιδιο τι ???
υπαρχουν καποιες μεμονωμενες περιπτωσεις, που αντιστεκονται !!! αλλα η ομαδα εχει ''μεντωρα'' τον δ/ντη της τον κο <<S>>
Καλο βραδυ & ξημερωμα ....
ααααα >>> Οσονούπω νομίζω το επόμενο Σάββατο έρχονται στην πόλη σας οι κοριτσάρες μας … ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ στα πλαίσια έστω της ελληνικής φιλοξενίας !!!
και η
Προταση προς τον Δήμο της Πατρας ... ΙΣΧΥΕΙ ... αλλα δεν προλαβαινουμε για φετος ... ΕΣΤΩ για του ΧΡΟΝΟΥ![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Γυναικεία Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες