Ακομα και στην περιφερεια. Αν ειχες δει το παιχνιδι(ο Κωνσταντινος μπορει να μας πει κι αυτος την γνωμη του), ο Ηλυσιακος δεν εχασε κοντρα, παρα ελαχιστες φορες(και το πληρωσε). Ομως παρ' ολο που κολυμπησαμε πολυ, ουτε και εκει δοθηκε κατι.
Φιλε coach θα πω και γω τη γνωμη μου.
Με απολυτη ειλικρινεια, δεν θυμαμαι καμια φαση του ματς να αδικηθηκε απο τη διαιτησια η ομαδα του Ηλυσιακου.
Ο φουνταριστος της, με τεραστια δυναμη αλλα λιγοτερη τεχνικη και ισως και λιγο απροπονητος (ποιος μιλαει) πραγματικα μας δυσκολεψε, ομως απ οσο θυμαμαι, οταν επαιρνε θεση περιπου στη μεση της επιθεσης, 2 πραγματα συνεβαιναν απο τους περιφερειακους απεναντι στη ζωνη που γυριζε:
α) κανεις δεν περναγε την μπαλα παρα γινονταν περιφερειακα σουτ και β)ακομα και οταν περναγε, ο φουνταριστος εκανε προσπαθεια μονο για σουτ.
Αν δεν καταλαβες, αυτο που εννοω ειναι το εξης : το παιχνιδι κυλησε ομαλα, χωρις τοσο οι περιφερειακοι οσο και ο ιδιος ο φουνταριστος, να εχουν την εμπειρια εκεινη που θα τους ελεγε ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να "εκβιασει" ενα σφυριγμα απο τον διαιτητη, επειδη ακριβως δεν ειχατε ποινη υπερ σας.
Δεν ξεχωρισαν δηλαδη τις στιγμες που θα τους "αναλογουσε" αν θες καποιο σφυριγμα.
Γινονταν σουτ τα οποια οπως σωστα ειπες οδηγησαν τον φουνταριστο σε 3 γκολ.
Και καπως ετσι κυλησε το παιχνιδι ολο χωρις κανεις να κανει παραπονα.
Τωρα, το μονο αλλο που θυμαμαι ειναι οτι και το πεναλτυ που εδωσε υπερ του Ηλυσιακου ηταν λιγο αυστηρο μιας και ηταν εκτος τερματος, αλλα και παλι κανεις δεν διαμαρτηρηθηκε,ισως γιατι κι αυτο και λαθος αν ηταν δεν ηταν σιγουρα με δολο.
Τελειωνοντας, εχω να πω 2 πραγματα:
Πρωτον, θεωρω πολυ καλη τη διαιτησια του παιχνιδιου μιας τοσο ο Κωνσταντινιδης εχει εμπειρια πια, οσο και ο Κατσωνης δεν εχασε καμια στιγμη τον ελεγχο γνωριζοντας...ολες τις λακουβες του γηπεδου των Ηλυσιων!
Δευτερον, μου αρεσε η ομαδα του Ηλυσιακου,η οποια αν και αποδυναμωμενη απο παλιοτερα ειναι πολυ μαχητικη, τιμωντας αν θες την δυσκολη εδρα που ειχε ακομα και στο επιπεδο της Α1.
Δεν θα περασουν ευκολα καποιες ομαδες