vs έγραψε:Νομίζω ότι άρχισε ήδη να ξεκαθαρίζει η κατάσταση σχετικά με τα "γκρουπ" που ανήκουν οι ομάδες. Και με ενδεχόμενο διπλό του Ηλυσιακού στη Νίκαια σε 2 αγωνιστικές, νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η ουρά.
Για την κορυφή όμως υπάρχει πολύ μέλλον ακόμα.
Klaydios2009 έγραψε:vs έγραψε:Σε δυο χρόνια ο Ιωνικός θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά και δεν θα θέλει ένα κάρο λεφτά.
Klaydios2009 έγραψε:Σε δυο χρόνια ο Ιωνικός θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά και δεν θα θέλει ένα κάρο λεφτά.
Μου λεγαν οι γονείς ότι τα προηγούμενα χρόνια παρακαλουσαν τους ((μεγάλους)) προπονητές να δουλέψουν τα παιδιά του Ιωνικού.
Αυτοί κοιτούσαν μονό την ΠΑΡΤΙ τους .
Να φτιάξουν το όνομα τους και να καταντήσουν τον Ιωνικό εκεί που είναι σήμερα.
five έγραψε:Klaydios2009 έγραψε:ε και !!!vs έγραψε:Σε δυο χρόνια ο Ιωνικός θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά και δεν θα θέλει ένα κάρο λεφτά.
[][][][][] Ο κάθε αθλητής κοιτάει και πρέπει να κοιτάει το συμφέρον του ειδικά τα χρόνια που αποδίδει τα μέγιστα.
Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά χωρίς χρήματα ομάδα δεν μπορεί να κάνει ΚΑΝΕΙΣ, όσο μάγος και να είναι,και με τον καλύτερο προπονητή του κόσμου να έχει. Τα βλέπεις τα κανόνια που αρχίζουν και σκάνε σιγά σιγά σε ομάδες και μάλιστα σε ομάδες "υποδομής" κι όλας...
ale3is έγραψε:καταλαβε κανεις τι εγραψε ο Φωτης???
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης