Συντονιστής: Lambros10
STELDIGI έγραψε:...Σε αυτή τη ζωή πληρώνονται όλα! Εξακριβωμένο! Και μάλιστα δεν αργεί πάρα πολύ η "πληρωμή"! Απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή!
Συμφωνω απολυτα. Αλλα επειδη εχω σχεσεις με τον ολυμπιακο ξερω οτι μαθανε απο το λαθος που κανανε με τις ακαδημιες των κοριτσιων και το διορθωσανε. Δεν νομιζω οτι ξανακανουν το ιδιο λαθος. Ξερω τους προπονητες εκει και δεν ειναι παραλογοι στην αντιμετωπιση των παιδιων και εχουν πολλα χρονια εμπειρια στο χωρο σα προπονητες. Τεςπα πιστευω οτι η απαντηση του DIOGO ειναι η πιο σωστη και το παν σε αυτη την ιστορια ειναι ναναι το παιδι καλα και οχι το προσωπικο μας εγω, επειδη θελουμε να βλεπουμε το παιδι μας στην ομαδα της καρδιας μας. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να παει σε ομαδα χαμηλοτερου επιπεδου. Υπαρχουν και ομαδες ιδιου και πιο πανω επιπεδου στις ακαδημιες που μπορουν να αποροφησουν το παιδι αν οντως αδικειται εκει. Ευτυχως στην Αθηνα επιλογες υπαρχουν πολλες.DIOGO έγραψε:εγω θα προτεινω το εξης : πηγαινε κ ανακοινωσε οτι θελεις να φυγεις... αν προσπαθησουν εντονα να σε αποτρεψουν, με συζητησεις και κοντρα συζητησεις, εισαι σε καλο δρομο, θα βρεις λυση... αν δεν προσπαθηουν καν, μαλλον εχεις κανει λαθος, εχεις υπερεκτιμησει το παιδι, οποτε σιγουρα η μεταβαση σε μια αλλη ομαδα, χαμηλοτερου επιπεδου θα του κανει καλο...
fotis2310 έγραψε:STELDIGI έγραψε:.
στους ΣΥΝ Forum ιτες καλο ειναι να αναγραφουμε με κωδικα ΕΣΤΩ την ηλικια ΜΑΣ !!! αλλο foras100 ... και αλλο τα πηρες ΟΛΑ !!! ΦΟΡΑ κατηφορα![]()
![]()
oforas100 έγραψε:fotis2310 έγραψε:STELDIGI έγραψε:.
στους ΣΥΝ Forum ιτες καλο ειναι να αναγραφουμε με κωδικα ΕΣΤΩ την ηλικια ΜΑΣ !!! αλλο foras100 ... και αλλο τα πηρες ΟΛΑ !!! ΦΟΡΑ κατηφορα![]()
![]()
φωτη δεν γινεται να γραφουμε τα κιλα μας και οχι την ηλικια μας γιατι εγω αυτα γραφω![]()
![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες