babakida έγραψε:Αλλα τελικα μετα απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και με τους τρεις κατεληξαν στον Σακη τον Κεχαγια,που πληρούσε τα στανταρ της διοικησης συν οτι ειναι παιδι του Εθνικου.Μην αποκλείσετε να δουμε διπλα του Κουνδουρακη μαζι με Καρολογο σαν τεχνικους συμβουλους.
FIREMAN έγραψε:DEN PREPEI NA XANONTAI ATOMA SAN TON GIANI IS KRIMA.OK EXI PROBLIMA THELI BOITHIA KE OXI KRITIKI.ALA ATOMA PREPI NA KRINONTE OI PONIRI S S K K G A
Πάλι μέσα(περίπου) έπεσε ο αγαπητός μας Moxito.....moxito έγραψε:ΦΙΛΕ VS ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΣΟΥΝ Η ΝΕΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
\babakida έγραψε:Μαχαιρας και Χρονοπουλος συζητανε με Εθνικο.
Γιατι ο εθνικος ειναι μικρη ομαδα;Τιμη του να αγωνιστει στον Εθνικο και στη Δ εθνικη να ειναι....Προπονητες της Α1 μην σπρώχνεστε στον Εθνικο θα καταληξει......timer31 έγραψε:\babakida έγραψε:Μαχαιρας και Χρονοπουλος συζητανε με Εθνικο.
Φιλε μου για τον μαχαιρα δεν γνωριζω αν μιλαει με τον εΘνικο αλλα ο χρονοπουλος δεν εχει ερθει σε καμια επαφη με την σιγκεκριμενη ομαδα οπως ειναι και δυσκολο καθως δεχεται κρουση απο αρκετες ομαδες της Α1
babakida έγραψε:Γιατι ο εθνικος ειναι μικρη ομαδα;Τιμη του να αγωνιστει στον Εθνικο και στη Δ εθνικη να ειναι....Προπονητες της Α1 μην σπρώχνεστε στον Εθνικο θα καταληξει......timer31 έγραψε:\babakida έγραψε:Μαχαιρας και Χρονοπουλος συζητανε με Εθνικο.
Φιλε μου για τον μαχαιρα δεν γνωριζω αν μιλαει με τον εΘνικο αλλα ο χρονοπουλος δεν εχει ερθει σε καμια επαφη με την σιγκεκριμενη ομαδα οπως ειναι και δυσκολο καθως δεχεται κρουση απο αρκετες ομαδες της Α1
timer31 η είσαι ο Χρονοπουλος η τον μανατζαρεις.Παντως αν εισαι ο Χρονοπουλος μην λες ψεματα οτι δέχεσαι κρουσεις απο αρκετες ομαδες της Α1 γιατι με τα ψεματα θα μεγαλωσει η μυτη σου κι αλλο.timer31 έγραψε:\babakida έγραψε:Μαχαιρας και Χρονοπουλος συζητανε με Εθνικο.
timer31 έγραψε:...οχι σαν μερικους αλλους που νομιζουν οτι ειναι προπονητες .θα τα καταφερει να ανεβασει και την ομαδα και να δωσει τις γνωσεις του σε μικροτερους αθλητες γιατι δεν ειναι κομπλεξικος
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης