Μα καλα που θα παει εντελει. Στην εθνικη Κινας η στα Χανια? Θα σε πιασει το υπουργειο οικονομικων για πολυθεσητη. Εγω θα προτιμουσα την Εθνικη Κινας γιατι εξηγησα σε αλλο Topic το γιατι θα κανει καλο στην εθνικη Ελλαδος. Αντε βρε με το καλο και στην εθνικη Universe.babakida έγραψε:Εγω στο τελος βλεπω να αναλαμβανει την ανδρικη ομαδα των Χανιων ο Κουνδουρακης.Μετα που εκλεισε ο Βολτυρακης στον Πανιωνιο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα,ειναι ελευθερος ,ειναι λατρης της πειθαρχίας , της σκληρης δουλειας και το βασικοτερο; Τους περισσοτερους παικτες των Χανιων τους εχει αναδείξει ο Κουνδουρακης.Το μονο του κόλλημα ειναι επειδη ειναι πνευματικο παιδι του Μαχαιρα δεν του καθεται καλα που θα τον διαδεχθεί.
Σαλόνια η Α2; Τότε η Α1 είναιsifis M. έγραψε:τον ανέβασε στα σαλόνια της Α2
Για το Ρέθυμνο μια ομάδα που δεν έχει καν πισίνα η Α2 είναι Champions league.Οι τελευταίες μου πληροφορίες λένε ότι για να πει το ναι ο Ζαγουρακης χρησιμοποιήθηκαν ονόματα σαν δόλωμα όπως Λοραντος ,Κατσουλης ,με μεγάλη ιστορία στο χώρο , για να τον πιέσουν να συμφωνήσει.Τα Χανιά θα έχουν συνεργασία και με τον Βολτυρακη παρόλο που θα κοουτσαρει την νέα σεζόν τον Πανιώνιο. Θα είναι τεχνικός σύμβουλος εξ αποστάσεως και ήδη έχει δώσει ένα τετραετές πλάνο στη διοίκηση του ΝΟΧ.tovarich έγραψε:Σαλόνια η Α2; Τότε η Α1 είναιsifis M. έγραψε:τον ανέβασε στα σαλόνια της Α2
και η Ευρωλίγκα
Άντε με το καλό να αποκτήσετε πισίνα. Έτσι θα αποκτήσετε τουλάχιστον ΔΥΟ ομάδες.sifis M. έγραψε:Για το Ρέθυμνο μια ομάδα που δεν έχει καν πισίνα η Α2 είναι Champions league.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης