ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό babakida » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:49 pm

vs έγραψε:Δεν έχουμε συμφωνήσει ότι μόλις γίνεται κάποια κίνηση θα πρέπει να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου δίνουν αναφορά. Όπως και νά'χει πάντως, δε θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από μένα το τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, όμως (και στη Βουλιαγμένη και γενικά), ξέρουν ότι στα σοβαρά θέματα κρατάω το στόμα μου κλειστό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Το ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί που δεν έβγαλες αποκλειστικό. Την επόμενη φορά θα σε αφήσω...Ξερω αλλον ενα παιχτη που ειναι πολυ κοντα.Σου δίνω διορία μια εβδομάδα και μετά θα το γράψω
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό ale3is » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:58 pm

Εγω συμφωνω με τον vs. Το οτι μπορει να διακινδυνευσες (με 99,9% πιθανοτητα επιτυχιας εστω) οτι "εκλεισε" ενω τυπικα δεν ειχε κλεισει, δεν σε κανει να εχεις το αποκλειστικο :wink:
Άβαταρ μέλους
ale3is

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιούλ 19, 2009 2:03 pm

Ρε συ, έχω 2000 μηνύματα εδώ μέσα. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι αποκλειστικά δε βγάζω. Σίγουρα της Βουλιαγμένης αλλά και των άλλων που έχω επαφή. Από τους άλλους το πολύ-πολύ να ρωτήσω αν είναι ανακοινώσιμο ώστε να το μεταφέρω εκεί που πρέπει. Αλλιώς ούτε αυτό κάνω και, μια και με ξέρεις τόσο καλά, θα έπρεπε να ξέρεις και το γιατί.

Τώρα περιμένω το πριβέ σου, που θα ξεκινάει κάπως έτσι : "Φίλε vs δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είμαι, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν έχω καμία σχέση !" :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό wildman » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:27 pm

babakida έγραψε:Εικόνα
H φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον vs με πολύ αγάπη.
Αυτός με το μπλουζάκι LACOSTE ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;Κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει!Που θα πάει,θα τον θυμηθώ....
wildman

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τρί Ιούλ 21, 2009 3:18 am

Φοράει και κάτι λαχανί :oops: από κάτω. :roll: Τι ντύθηκε; :idea: Παπαγάλος; :shock:
tovarich

Δημοσίευσηαπό wildman » Τετ Ιούλ 22, 2009 6:09 pm

Φίλοι μου καλοί σας χαιρετώ από τώρα γιατί εγώ την Παρασκευή αναχωρώ για Διακοπές και μάλλον δεν θα προλάβω να ξαναμπώ.Καλά να περάσετε και οι υπόλοιποι όπου και να πάτε. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. [b][b]Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα θέλει να του βάζω και τα έξοδα.Έλα όμως που εγώ δεν είμαι κορόιδο.Αυτός καλά κάνει και ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.Άμα βρεθεί αυτός που θέλει να του τα χώσει ας του τα χώσει.
Μπορώ να σας πω μόνο πως θα είμαι στο αριστερό μέρος της Ελλάδας,άντε κι επειδή είσαστε φίλοι μου να σας πω και το Ιόνιο.Μέχρι εδώ όμως,μη με πιάζετε άλλο!!
wildman

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Ιούλ 22, 2009 6:29 pm

babakida έγραψε:
vs έγραψε:Δεν έχουμε συμφωνήσει ότι μόλις γίνεται κάποια κίνηση θα πρέπει να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου δίνουν αναφορά. Όπως και νά'χει πάντως, δε θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από μένα το τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, όμως (και στη Βουλιαγμένη και γενικά), ξέρουν ότι στα σοβαρά θέματα κρατάω το στόμα μου κλειστό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Το ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί που δεν έβγαλες αποκλειστικό. Την επόμενη φορά θα σε αφήσω...Ξερω αλλον ενα παιχτη που ειναι πολυ κοντα.Σου δίνω διορία μια εβδομάδα και μετά θα το γράψω
Άντε να βοηθήσω είναι φουνταριστος .....................
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τετ Ιούλ 22, 2009 7:00 pm

Καλα φοβερον νεον, Φουνταριστος!! δηλαδη αν δεν παρει φουνταριστους και φετος ο ΝΟΒ, ε τοτε θα ειμασταν! για το Μαρκοπουλο, να βλεπουμε τον Δημητσανη να πηγαινει κεφαλι μπας! και εχουμε την ψευδαισθηση οτι εχουμε φουνταριστο

και μην ξεχναμε τον αμυντικο

Για τα σουτ της περιφερειας τελος, ηρθε ο (para mi) MVP της Πατρας και τελος το προβλημα.
PEREZ

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Ιούλ 22, 2009 7:26 pm

PEREZ έγραψε:Καλα φοβερον νεον, Φουνταριστος!! δηλαδη αν δεν παρει φουνταριστους και φετος ο ΝΟΒ, ε τοτε θα ειμασταν! για το Μαρκοπουλο, να βλεπουμε τον Δημητσανη να πηγαινει κεφαλι μπας! και εχουμε την ψευδαισθηση οτι εχουμε φουνταριστο

και μην ξεχναμε τον αμυντικο

Για τα σουτ της περιφερειας τελος, ηρθε ο (para mi) MVP της Πατρας και τελος το προβλημα.
Ο (para mi) τι σημαίνει;
Ένα μέτρο παρά ένα Milko.......
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Ιούλ 22, 2009 8:00 pm

para mi = για μένα ... :lol:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Ιούλ 22, 2009 8:18 pm

No 7 έγραψε:para mi = για μένα ... :lol:
Ευχαριστώ Φώτη για τη μετάφραση.
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό pistolis » Τετ Ιούλ 22, 2009 9:08 pm

Μαλλον ο φουνταριστος ειναι ο Μπειλι 99%
pistolis

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τετ Ιούλ 22, 2009 10:28 pm

Αγαπητε πιστολί αναφερεστε! στον Raian, ετος γεννησεως 1975, καλος παικτης, στο ξεδοντιασμα της ηλικιας του!!!!, το σιγουρο ειναι οτι ητο αξιολογος παικτης, ΟΜΩΣ με πολλα διφραγκα στην αμοιβη του, τοτε που ητο! νιατο!, δηλαδ μπριν! 2 χρονια, ΑΡΑ τωρα, ποσα θαναι τα λεφτα, τα λεφτα λεω, για να καταλαβω! το σωστον της κινησεως, αν ειναι στα 15.000 με 20.000 για 6 μηνες τελεια μτγφ ,αν οχι υπαρχουν και οι Κρητικοι ωρεεε!!!! θα γελαει ο doom με τις μακακιες που γραφω.

Και επαναλαμβανω ποιος θαναι ο Αμυντικος

Και μην ρωτησω και ποιος θαναι και ο τερμας, λεω , λεω ο ασχετος!!!
PEREZ

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 22, 2009 10:49 pm

Perez, δε γίνεται να πάρεις βασικό (ΚΑΙ) φουνταριστό της αργυρής ολυμπιονίκη με 15-20.000. Με αμυντικό (και όχι βασικό) κάτι γίνεται αλλά και πάλι θα πρέπει να βάλεις κατιτίς παραπανω :wink:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pistolis » Πέμ Ιούλ 23, 2009 9:09 am

Μηπως τα προβληματα το καλοκαιρι θα ειναι περισσοτερα απ’οσα νομιζουν εκει στον ομιλο :?: Κατι πηρε το αυτι μου για μειωσεις αποδοχων και μπορει να τρεχουν και να μην φτανουν εκει στα νοτια της αττικης. Για ξανασκεφτειτε το...... σε ποιες θεσεις μπορει να εχει προβλημα η βουλιαγμενη :?:
pistolis

Δημοσίευσηαπό ale3is » Πέμ Ιούλ 23, 2009 7:21 pm

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον διεθνή υδατοσφαιριστή και βασικό φουνταριστό της Εθνικής των ΗΠΑ Ράιαν Μπέιλι.
http://www.sport24.gr/html/ent/922/ent.305922.asp
Άβαταρ μέλους
ale3is

Δημοσίευσηαπό pestaola » Τετ Αύγ 19, 2009 5:58 pm

Μπορεί κάποιος να μου λύση μια απορία? Ένας τόσο καλός παίκτης όπως ο Δουδέσης και αποδεδειγμένα τον θέλουν τόσες ομάδες στην Α1 ,στην Βουλιαγμένη γιατί δεν τον θέλουν ,η να το θέσω με άλλο τρόπο ,ποιός δεν τον θέλει από εκεί ?
pestaola

Δημοσίευσηαπό pistolis » Τετ Αύγ 19, 2009 6:01 pm

Ο ΕΝΑΣ και μοναδικος.......
pistolis

Δημοσίευσηαπό pistolis » Πέμ Αύγ 20, 2009 2:50 pm

Τελικα ποιο ειναι το ροστερ του ΝΟΒ :?:
pistolis

Δημοσίευσηαπό lokkas » Σάβ Αύγ 22, 2009 7:42 am

Παρακολουθω αρκετο καιρο το forum αλλα γραφω πρωτη φορα με στοχο να μιλησω και να παραθεσω καποια γεγονοτα που με στεναχωρησαν σε σχεση με τον συλλογο της βουλιαγμενης..αφορμη ειναι οι τελευταιες αποχωρησεις παικτων απο τον ομιλο..
Τοσα χρονια η βουλιαγμενη ελεγε και εγινε μεγαλη δυναμη χαρη στα δικα της παιδια,παιδια που μεγαλωσαν στην πλατεια και εμαθα πολο στον ομιλο παιδια που μεγαλωσαν μαζι και πηγαν μαζι σχολειο.Αλλα ακομα και οι μεταγραφες της ηταν με παικτες που ευκολα μπορουσαν να μπουν στην οικογενεια του ομιλου.Μετα την αποχωρηση της χρυσης γενιας εμειναν καποια παιδια που πονεσαν τον ομιλο οσο κανενας παιδια δικα της που με την βοηθεια καποιων μεταγραφων,λιγες παντα,καταφεραν να ανεβασουν την βουλιαγμενη στην τετραδα.
Σε αυτες τις δυο τελευταιες μεταγραφικες περιοδους η βουλιαγμενη πηρε παικτες και εδιωξε τους γηγενεις με σκοπο να φτιαξει μια ομαδα στα μετρα του καινουργιου προπονητη και φτασαμε στο σημειο η βουλιαγμενη να εχει ελλαχιστους γηγενεις.Δηλαδη,στην φετινη ομαδα γηγενεις ειναι μονο ο τσαλκανης και σε περιπτωση που μεινει ο στελιος καθως εφυγαν οι χαντζιδακης,αφρουδακης,αγγελιδης αλλα και οι κατσαουνης,δουδεσηδες την προηγουμενη χρονια αλλα και νωριτερα ο τσικλος και ο καφεντζοπουλος οπως και ολοι οι μικροι.Σιγουρα εργο του γιαννουρη που εκτισε μια ομαδα με μεταγραφες και με βαση τα λεφτα της προεδρου.Και φτιαχτηκε μια ομαδα με παικτες οπως ο αναστασιαδης που ο καθε σωστος φιλος της βουλιαγμενης θυμαται τις χειρονομειες του προς την κερκιδα του νοβ μετα απο την εππιτευξη καποιου τερματος ή τον γουνα που ειχε συρει τον ομιλο σε δικαστικη διαμαχη με σκοπο να φυγει απο αυτον παλιοτερα..
Δεν πειραζει δεν ξεχνουν καποιοι και εκει στον λαιμο να ειναι σιγουροι οτι αν συνεχισουν ετσι μονο καταστροφη θα προκαλεσουν σε εναν ομιλο με τοση ιστορια εναν ομιλο που αποτελει ιδεα για πολυ κοσμο που περασε μεσα απο αυτον και παλεψε να το παει στη κορυφη και θα ''καταφερουν'' να φτιαξουν εναν επαγγελματικο συλλογο που οι παικτες θα παιζουν για τα χρηματα...
Άβαταρ μέλους
lokkas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες