ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Αύγ 11, 2009 1:32 am

Ωφείλω να ομολογήσω οτι η προσπάθεια του προέδρου με εκπλήσει ευχάριστα αρκεί να μην παραδώσει την σκυτάλη εντελώς γιατί κακά τα ψέμματα η ομάδα έχει νοικοκύρη.
Δεύτερη παρατήρηση και πιο σημαντική...μην αφήσετε τον κολόμβο να φύγει ποτέ, απο το να πληρώνετε συνέχεια αθηναίους και ξένους σαράντα και πενήντα κολόμβος και πάλι κολόμβος....
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό sharkman » Τρί Αύγ 11, 2009 1:58 pm

Δεν εξαρτατε απο τον ΝΟΠ.
sharkman

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Αύγ 11, 2009 2:28 pm

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ Ο ΝΟΠ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ & ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΔΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ.Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ & ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.
delfos

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Αύγ 11, 2009 5:52 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Αύγ 11, 2009 5:59 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό sharkman » Πέμ Αύγ 13, 2009 1:45 pm

delfos έγραψε:ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΠ ΟΙ,ΑΝΤΙΧΟΣ & ΛΕΝΤΖΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΧΘΕΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΚΡΑΤΟΣΒΙΛ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΚΙΜΠΑΝ (23 ΕΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ & Ο ΚΑΘΡΕΠΤΑΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.

doom έγραψε:Ενημερωμενο σε βρισκω...
Τελευταία επεξεργασία από sharkman και Πέμ Αύγ 13, 2009 1:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
sharkman

Δημοσίευσηαπό No 7 » Κυρ Αύγ 16, 2009 10:46 pm

Ο Δουδέσης τελικά στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό pistolis » Τετ Αύγ 19, 2009 4:17 pm

Η μηπως οχι :?: :?:
pistolis

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Αύγ 19, 2009 8:00 pm

ο νο7 μας εριχνε σταχτη στα ματια μαλλον.... :lol: :lol:
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό doom » Τετ Αύγ 19, 2009 8:36 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Αύγ 19, 2009 9:02 pm

doom έγραψε:Δεν ηταν και πολυ μακρυα, απλα βιαστηκε...

...εσείς αργήσατε...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό giannis poutsas » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:37 am

doom έγραψε:
otto11 έγραψε:Ωφείλω να ομολογήσω οτι η προσπάθεια του προέδρου με εκπλήσει ευχάριστα αρκεί να μην παραδώσει την σκυτάλη εντελώς γιατί κακά τα ψέμματα η ομάδα έχει νοικοκύρη.
Δεύτερη παρατήρηση και πιο σημαντική...μην αφήσετε τον κολόμβο να φύγει ποτέ, απο το να πληρώνετε συνέχεια αθηναίους και ξένους σαράντα και πενήντα κολόμβος και πάλι κολόμβος....

Οπως φανταζομαι εχεις καταλαβει, η αλλαγη της διοικησης δεν απεφερε και αλλαγη στον προγραμματισμο της ομαδας. Ο στοχος ηταν και παραμενει, η ομαδα να εχει κορμο απο ντοπιους παικτες (οσο το δυνατον περισσοτερους), και το μπατζετ να μην ξεφυγει απο τα φυσιολογικα επιπεδα που βρισκεται αυτη την στιγμη, γιατι αν γινει αυτο μια φορα, λογικα θα πρεπει να επαναλαμβανεται συνεχεια, και αυτη την στιγμη δεν χρειαζεται να γινει κατι τετοιο. Οσον αφορα τον Κολομβο, αλλα και τους υπολοιπους αξιολογους παικτες που διαθετουμε, ο στοχος ειναι να δημιουργηθει μια τετοια ομαδα που να τους δινει την δυνατοτητα να μην θελουν να φυγουν απο αυτη. Καταλαβαινω οτι κατι τετοιο ειναι δυσκολο να γινει, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο...

Το θεμα ειναι να γινεται δουλεια καθε χρονια και οχι μονο λογακια.....γιατι η πατρα ανεκαθεν ηταν μια απο τις καλυτερες εδρες και ομαδες που θα μπορουσε να αναδειξει το ελληνικο πολο....και καταλαβαινετε ολοι οτι σε αυτο το σημειο πρεπει να ξαναφτασει....αρα η δουλεια ειναι αυτη που θα πρεπει να περισσευει και οχι τα μεγαλα λογια...ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!!!!!!!!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!!!ΔΟΥΛΕΙΑ λοιπον με σωστο και ορθο τροπο....
giannis poutsas

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Αύγ 20, 2009 9:40 am

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό delfos » Πέμ Αύγ 20, 2009 1:57 pm

ΜΠΕΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΕΞΕΩΝ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΝΟΠ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ & ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΘΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Αύγ 20, 2009 4:05 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό delfos » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:10 pm

ΑΝ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ) ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΠ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ & ΑΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΠ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΚΟΡΠΙΑ & ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΙΑΚΑ.ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΝΙΑ & ΕΠΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 6-8(ΠΡΩΙ)&9-10.30(ΒΡΑΔΥ).ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ & ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΚΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ & ΣΟΥ ΑΠΟΡΟΦΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΣΤΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ & ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΩΜΩΝ ΑΛΛΑ & ΓΙ΄΄ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ,& ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ Σ΄΄ΕΣΕΝΑ ΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ'' ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ & ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΩΤΗ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΝ ΟΜΑΔΑ & ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΕΣ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ...................
delfos

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:35 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό sharkman » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:47 pm

Ποια ειναι η προταση κλειδι ............? :lol:
sharkman

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Αύγ 20, 2009 10:52 pm

Delfos,τον υπεύθυνο Ακαδημιών τον έχεις ρωτήσει για όλα αυτά που σε ανησυχούν για τις Ακαδημίες?...κι αν ναί τι απαντήσεις σου έδωσε ?...γιατί αν είσαι εσύ που υποψιάζομαι,γνωρίζω ότι έχετε άριστες σχέσεις...και μου κάνει φοβερή εντύπωση που τα χώνεις παλιότερα σε μένα και τώρα στον Σελέ και τον υπεύθυνο αυτών δεν τον έχεις αναφέρει καθόλου...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό dalmatos » Παρ Αύγ 21, 2009 3:14 am

doom εκπλησομαι με την φραση που εβαλες στην παρενθεση(υπηρξα καλος παιχτης)κ δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο.ακομα κ αν υπηρξες καλος παιχτης δεν σε τιμαει να το λες εσυ...καλο θα ηταν να το λενε οι υπολοιποι.μου θυμησες τον χατζηθεοδωρου που οπου σταθει κ οπου βρεθει εκθειαζει τον ευατο του...ο δελφος εχει δικιο οταν λεει οτι δεν δεχεσαι κριτικη...κ το λεω αυτο διοτι εχω κατσει αρκετα βραδυα διαβαζοντας αυτα που γραφονται στο φορουμ κ ολο το υφος σε αυτα που γραφεις ειναι τετοιο που δειχνει σαν να μην δεχεσαι αλλη αποψη...επισης θα ηθελα να επισημανεις ποιους θεωρεις ασχετους...γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον κ αυτη η φραση...
dalmatos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες