Συντονιστής: Lambros10
Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι αυτες οι κατηγοριες εχουν περισσοτερο ψυχολογια παρειστικη. Οταν μαζευτει μια παρεα με καλους παιχτες σε μια ομαδα την ανεβαζει κατηγορια. Στην Τριαινα δεν πηγαν ενα και δυο παιχτες. Εφετος πηγαν πολλοι καλοι παιχτες και λογικα πρεπει ναχει την πορεια της Ηλιουπολης. Ας θυμηθουμε πιο παλια ομαδες παρεας την Καστελλα του Δουρεγκα, τον Μιλωνα του Κουντουδιου, το Περιστερι του Μπακουνη. Ειχαν παει πιο καλα απο ποτε γιατι ειχαν στηριχτει σε παρεες που πηγαν αυτουσιες και τους ανεβαζανε κατηγοριες. Το κακο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι αν φυγει η παρεα γκρεμιζεται η ομαδα. Αν ειναι εξυπνοι εκει κατω θα τους κρατησουν. Και πρεπει ναναι γιατι φετος τοχουν παρει σοβαρα και λανσαρουν το μοντελο προπονητης, προπονητης τερματοφυλακων και τεχνικος διευθυντης που ειναι σε αψογη συνεργασια με τους προπονητες. Τι θα βγει απο ολη αυτη την ιστορια θα δουμε στο τελος.SARONI έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι και πείτε μου αν κάνω λάθος .
Η τρίαινα δεν έχασε από το Χαϊδάρι στο πρωτάθλημα ?????
Αν είναι έτσι τι τραίνα και αεροπλάνα μου λέτε.
Εκτός αν το ματσάκι το κάνανε γαργάρα .........![]()
![]()
![]()
SARONI έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι και πείτε μου αν κάνω λάθος .
![]()
![]()
Και το Περιστερι καποτε εχανε απο το Χαιδαρι ευκολα και τωρα ριξε μια ματια που ειναι το Περιστερι και που ειναι το Χαιδαρι. Για αυτο ασε το χρονο να δειξει και μην εκτιθεσαι με χαρακτηρισμους.SARONI έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι και πείτε μου αν κάνω λάθος .
![]()
![]()
Σαρονι να σε ρωτήσω κάτι μια και τα λέμε εδώ μέσα ? έχεις παίξει πόλο ποτέ ή παίζεις κάπου ακόμα?SARONI έγραψε:SARONI έγραψε:statler έγραψε:άστο gioutso, ο συγκεκριμένος έχει χρόνια πίσω σε πολλά θέματα
Για πες μας ένα από τα πολλά ρε μεγάλε !!!!!!!
KOKOKOKOKO !!!!!!!!
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες