Δλδ αν είναι δυνατόν. Εγώ προέβλεψα κάποια πραγματάκια. Επειδή ήξερα πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι αυτό με βάση όλο το στήσιμο του ΝΟΠ φετος μυρίστηκα την γκέλα.
Ο ΝΟΠ έχει καλούς παίκτες. Και δεν του αξίζουν τα αποτελέσματα που παίρνει. Αν εσύ το βλέπεις αυτό πόλεμο ή σταυροφορία μικρή σημασία έχει γιατί δεν θα βελτιωθεί η θέση του ΝΟΠ.
Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μια κίνηση μένει για να σώσει την χρονιά ο ΝΟΠ. Ξέρεις δεν είμαστε όλοι στημένοι που μπαίνουμε σε ένα φορουμ για να κάνουμε πόλεμο. Εγώ προσωπικά είδα σήμερα παίκτες να είναι χαμένοι. Και όταν σ'αυτη την κατάσταση ο άνθρωπος στον πάγκο όχι μόνο δεν τους βοηθάει προπονητικά (με σωστές αλλαγές ωστε να ξελαμπικάρει το μυαλό τους) αλλά και τους τσακίζει και ψυχολογικά υπάρχει θέμα.
Εμένα δεν μ'αρέσει να βλέπω τον προπονητή του ΝΟΠ να ρίχνει καντήλια και να φωνάζει στους παίκτες. Δόξα τω Θεώ είδαμε πχ τον προπονητή της Χιου να διαχειριζεται με ηρεμία το ματς, να συμπεριφερεται σωστά και με απιστευτο rotation να παίρνει το παιχνίδι.
Δεν ξέρω αν εδώ έχετε χωριστεί σε Σελετοπουλικούς και μη. Και μάλιστα μου είναι και αδιάφορο. Εγώ θέλω να δω τον ΝΟΠ να παίζει Ευρώπη γιατί αυτό αξίζει στο υλικό που έχει. Αν το κάνει ο Σελετόπουλος ή ο Μπουρμπουτζόπουλος ποσώς με ενδιαφέρει.
Απλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω πλέον για το κατα πόσον αυτός ο προπονητής με την ιδιοσυγκρασία που έχει, μπορεί να διαχειριστεί τακτικά ένα παιχνίδι. Το είδαμε και με αντίπαλο τον Τρουμπιτς, το είδαμε και με τον Αντριτς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ πέρσυ, το είδαμε και με την χιο φέτος.
Οταν το παιχνίδι ζορίζει, δεν μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Αντ'αυτού απλά τα χώνει στους παίκτες λες και αν ακούσουν 10 χριστοπαναγίες όταν ξαναμπούν θα αναγεννηθούν.
Γράφω και παραπάνω. Οι παίκτες ήταν σε κακή μέρα, κάποιοι θόλωσαν και έχασαν την ψυχραιμια τους. Συμβαίνει στις ομάδες. Ο Αντίοχος δλδ είναι κακός παίκτης και δεν μπήκε; Ο Μάνεσης το ίδιο; Ο Αποσκίτης; Κανείς τους δεν μπορούσε να μπει να ξεθολωσουν λίγο και ο Μερκουριάδης και ο Δουδέσης που το παλικάρι επηρρεάστηκε από το χαμένο πέναλτυ;
Αυτά είχα να πω, πράγματα που τα βλέπουν όλοι στις κερκίδες και δεν έχουν ανάγκη να κάθονται να ασχολούνται με το αν ο Σελετόπουλος θα είναι στον πάγκο. Άλλωστε δεν χρειάζεται να μπανίζεις από πόλο για να ακούσεις τις χριστοπαναγίες που φεύγουν προς τον πάγκο.