οπως θα ελεγε και ο αλλος Αλεξης. ο τεως γειτονας σου...!!!

Συντονιστής: Lambros10
Επειδη φιλε μου τυχαινει να μιλας με καποιον που ξερει παρα πολυ καλα τον Πετρο χρονια, οπως ανεφερες πριν, εχω να σου θυμισω οτι ο Πετρος δεν ειναι προπονητης στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του πανιωνιου. Ειναι ο πρωτος προπονητης και εχει την μεγαλη ομαδα και τις 93 και πανω. Μηπως θες να πεις τον Τοροσιαδη που ειναι στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ?wp_insider έγραψε:Για καθιστε ρε μαγκες.....
σε αλλα forum εδω μεσα που κατηγορουν ονομαστικα παιδια, δεν σας ειδα και τοσο ευαισθητοποιημενους !!!
Δεν ειπαμε δα και οτι ντοπαρονται τα κοριτσακια !!! απλα αλλαζουν ημερομηνια γεννησης κατα 10, 20, 30+.... μερες.
Ειναι μια γνωστη διαδικασια, που γινεται πιο συχνα τωρα τελευταια, κυριως για να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες στις μικρες Εθνικες !!
Ξαφνικα κανετε σαν απατημενες συζυγοι που πιασανε τον αντρα τους με γκομενα ........!!!
Και υποτιθεται οτι ασχολειστε καποια χρονια με το αθλημα.
Ο καθενας κοπτεται για την ομαδα του και οχι για το τι συμβαινει τριγυρω !!
Για ρωτα τον Πετρο, αν ξερει κατι γι' αυτο ?
Σας προτεινω λοιπον, να κανετε μια βολτα απο την ομοσπονδια (στο ασχετο) και να ρωτησετε αν γινεται αυτο, με τι τροπο, και κατω απο ποιες συνθηκες !!!
Τωρα ερχεσαι στα λογια μου Βασιλη. Συμφωνω απολυτα σε αυτα που διευκρινιζεις τωρα για τον Πετρο, και τον Στεργιο. Εγιναν και γινονται αλλα οχι στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του πανιωνιου. Αυτο ηθελα να γινει κατανοητο. Απο κει και περα ειμαι υπερ της γνωμης οτι ειναι μικροπρεπειες αυτα τα πραγματα κι ας γινονται σε οποιονδηποτε συλλογο. Ειναι ο κομπλεξισμος ομαδων, γονεων, προπονητων που επικροτουν τετοιες καταστασεις.wp_insider έγραψε:Φιλε Lupo, Ακη...τους ξερω καλα,
(οσο δεν φανταζεσαι) και τον Πετρο και τον Στεργιο και σιγουρα δεν ειναι αυτοι που θα επικροτουσαν η θα ζητουσαν κατι τετοιο !
Δεν μιλαω για 94.... μιλαω για πιο πανω και ξανατονιζω: η Ιστορια γινεται με αποτερο στοχο τις Εθνικες , ασχετο αν ωφελειται απο αυτο και η ομαδα και καταλαβαινουμε το γιατι !!!!!
Μου κανει ομως φοβερη εντυπωση πως τοσα χρονια μεσα στον χωρο πρωτη φορα το ακουτε οτι συμβαινει.....(και σε αγορια)
Επειδη καποιοι το πετυχαν και καποιοι αλλοι το προσπαθησαν, ειναι κατι που διερευσε, μεσα απο τις ιδιες τις ομαδες και ανοιξε την ορεξη μερικων!!!
Οσο για την ανωνυμια μου.....κοτζαμ φωτογραφια εχω βαλει !!!
Και ξαναλεω.... ρωτησε τον Πετρο να σου πει αν συμβαινει και αν γινεται
Τελικα συμφωνουμε αλλα επειδη δεν εχω συγκεκριμενα στοιχεια για αλλους δεν εκφραζω κατηγορηματικη αποψη.wp_insider έγραψε:Ενταξει Ακη
χαιρομαι που καταλαβες τι εννοω
νασαι βεβαιος οτι ειμαι αντικειμενικος, ακομα και αν με ποναει κατι !!!
Μονο που δεν ειμαι Βασιλης ?? ισως εννοεις τον Κ...!!!
και η φωτογραφια ειναι πραγματικη.... 24 years ago
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες