free-willy έγραψε:Eipa ki egw na paw na dw ton agwna ton xtesino OFI-GLYFADA , pou OK phre th nikh o OFI alla pragmatika o proponhths tous mallon 8a prepei na anarwth8ei an exei tous swstous vasikous..
Eleos! polloi htan autoi pou sernontousan extes ,, alla auto to 5 ti na pw ,, as ton steiloun ston pagko re paidia !! Alh8eia poios einai kai ti akrivws kanei stous vasikous?
Den eida olo ton agwna , sto teleutaio 8lepto efuga , alla de nomizw na allakse h katastash tote!
Opws kai na exei , o OFI ean den allaksei muala den ton vlepw gia polu sthn A2.. As doume kai ligo Polo epitelous!!
vs έγραψε:Ο 5 είναι ο Γκιάτας ή δε θυμάμαι καλά ;
free-willy έγραψε:Για να κλείσει το θέμα παιδια , γιατι βλέπω οτι παίζει πολυ λογοκρισία από τα έσω του ΟΦΗ, έχω να πω τα εξής και να αφήσω τα υπόλοιπα στην κρίση σας.
Τόσα χρόνια παρακολουθώ πόλο στην Αθήνα και φυσικά δεν γνωρίζω τι πεπραγμένα των ομάδων της Κρήτης και δη του ΟΦΗ. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν το παίζω "ειδικός" παρά μόνο θεατής και θεατής θα παραμείνω να είσαι σίγουρος.
Είπα λοιπόν κι εγω σαν "κρητικός" και επιστρέφοντας πλέον στα πάτρια εδάφη να παρακολουθήσω έναν αγώνα σας , μια και φωνάζετε τόσο καιρο να έρχεται κόσμος στα γήπεδα και τα σχετικά! Ε συγνώμη κι όλας ρε παιδιά που απλά εξέφρασα την γνώμη μου.. Δεν περίμενα και τέτοια λογοκρισία από τα έσω της ομάδας αν κατάλαβα καλά.. Αυτό γυρνάει εναντίον σας παιδια!! Και αυτά τα βλέπουν όλοι, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους! Και φυσικά δεν ξέρω ποιος είναι το "5" και δεν θα ήθελα και να μαθω, δεδομένου ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας, όπως αναφέρθηκε στα πρώτα κι όλας σχόλια (βλ. Devil --> μήπως τελικά είσαι εσύ το 5 και το πήρες προσωπικά?)
Αλλα και ένας άσχετος όπως αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να ξεχωρίσει ποιος "κάνει παιχνίδι" (βλ. το 12 και το 1 και κάποιους άλλους που δεν συγκρατώ και τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά) και ποιος είναι μέσα στην πισίνα , μονο για τους τύπους!
Και κλείνοντας επιφυλάσσομαι να παρακολουθήσω και τους υπόλοιπους αγώνες για να έχω μια πλήρη εικόνα για την ομάδα "μας" λοιπόν ώστε να κρίνω εάν οι παίχτες που σε όλα τους τα σουτ δεν πέτυχαν ούτε δοκάρι (όσοι ήταν εκεί θυμούνται), τελικά είχαν απλά μια "κακή μέρα" . Θα τα πούμε στο topic του ΟΦΗ λοιπόν.
Καλοδεχούμενη και η αρνητική κριτική γιατί μας κάνει καλύτερους.. να έχετε υπόψιν σας!
Καλή συνέχεια παιδιά!! Και με νίκες πολλές για να κλείσετε στόματα.
F.W.
wp_insider έγραψε:Εγω δεν ξερω για το 5 και τον προπονητη αλλα......
για να κερδισουν με ενα γκολ την Γλυφαδα που ειναι φετος στα χειροτερα της με 10 πιτσιρικαδες στην συνθεση της, και με μια διαιτησια υπερ του ΟΦΗ - "ο φοβος φυλαει τα ερμα" απο το προηγουμενο παιχνιδι με τον Εθνικο - σιγουρα κατι δεν παει καλα στο Ηρακλειο.......
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες