Είναι ψέματα ότι χρωστάει από τότε που ήταν Α1 και είναι στα δικαστήρια με τους παίχτες που έπαιζαν τότε ; Είναι ψέματα ότι ο προπονητής της ομάδας παρακαλάει παίκτες αντιπάλων ομάδων να του δώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι;pilio έγραψε:ΘΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΒΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΒΑ?ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
Ο Εθνικός μπορεί να χρωστάει φέτος αλλά δεν προκειται να χάσει κανείς τα λεφτά τουsolid έγραψε:
Λοιπον παιχτουρα που μηδενιζεις τα παιδια που παιζουν στον ΝΟΒΑ (προφανως εισαι καλυτερος)και τον προπονητη του ΝΟΒΑ γιατι δεν τα ελεγες αυτα περσι για τον Εθνικο?Για να μπορεις να κυκλοφορησεις μετα?
Ειπαμε να κανουμε κρισεις οχι να βγαζουμε χολη.
babakida έγραψε:Ο Εθνικός μπορεί να χρωστάει φέτος αλλά δεν προκειται να χάσει κανείς τα λεφτά τουsolid έγραψε:
Λοιπον παιχτουρα που μηδενιζεις τα παιδια που παιζουν στον ΝΟΒΑ (προφανως εισαι καλυτερος)και τον προπονητη του ΝΟΒΑ γιατι δεν τα ελεγες αυτα περσι για τον Εθνικο?Για να μπορεις να κυκλοφορησεις μετα?
Ειπαμε να κανουμε κρισεις οχι να βγαζουμε χολη.
Πίστεψε με, είναι αλήθεια για τον προπονητή. Εγώ ξέρω τρεις ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον και έπιασε αθλητές και προπονητές. Το ξέρω μπορεί να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία ενός forum και να γράφω ότι θέλω και όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος όχι. Όσοι είναι μέσα στα πράγματα ξέρουν αν είναι αληθινό το συμβάν η όχι......solid έγραψε:Φυσικα και ειναι ψεμματα αυτα που γραφεις για τον προπονητη .
Για τα χρωστουμενα προφανως ετσι ειναι αλλα μεταξυ τους ειναι ασχετα.
Γιατι δεν λες και για τις αλλες ομαδες?Μοκο?Τουμπεκι ψιλοκομμενο?
Για μπες στο group του FACEBOOK να δεις σε ποιους χρωστανε και που παιζουν?
Προφανως εχεις ιδιον συμφερον.
Εαν οχι τοτε εξυπηρετεις καποιους αλλους.
Το να πετας κατι αοριστο και αναποδεικτο το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι κανεις καραγκιοζιλικια.
Περιμενουμε αποδειξεις αλλιως βουλο!
Η ομάδα μου είναι και πρώτη και απλήρωτη.solid έγραψε:Πρωτα απο ολα πρεπει να μας πεις εσυ σε ποια ομαδα παιζεις και απο ποιες ομαδες σου τα ειπαν εαν δεν θελεις ονοματα .
Δεν μπορω να καταλαβω την πρεμουρα σου για τον ΝΟΒΑ .Ειδικα τωρα που τον περασε η Γλυφαδα.
Μαλον εχεις μετρησει τα κουκια και δεν βγαινουνε για την ομαδα σου
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες