ΜΑΚΑΡΙ SARONI ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ .....ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ 5 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!
Αν θεωρειτε το 3 φορες τη βδομαδα πολυ να ξερετε οτι υπαρχουν ομαδες που κανουν 5 φορες και καποια πρωινα.....5 φορες σχεδον ολη τη σεζον ομως οχι τωρα
ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ . ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 5 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!
συνήθως σε αυτές τις κατηγορίες υπάρχουν πολλοί παίχτες που παίζουν αρκετά χρόνια. Αυτούς τους ξεχνάς για συχνές προπονήσεις όλο το χρόνο. Άλλωστε δεν υπάρχει να κάνεις κάτι. Πόσο να κολυμπήσεις. Εκεί είναι και ο μεγάλος κίνδυνος του να καείς. Τα συστήματα πάντα δουλεύονται το τελευταίο καιρό. Τώρα για παίχτες καινούργιους στο άθλημα, ναι. Εκεί χρειάζεται να τους έχεις από κοντά όλο το χρόνο για να τους δείξεις τα βασικά του αθλήματος. Και φέρνεις 2 φορές τη βδομάδα τους παλιότερους.
Οι ημερομηνιες ηταν γνωστες 23/7 η πρωτη φαση και μια εβδομαδα μετα τα τελικα....οι ομιλοι βγηκαν αλλα ακομα δεν εχω μαθει ολους τους ομιλους οποιος ξερει ας μας τους γραψει