Πρωτάθλημα Δ' Κατηγορίας 2009-2010

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Ιούλ 17, 2010 3:58 pm

H oμάδα του ΦΑΡΟΥ Πατρών σας εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν ,δηλαδή καλό Σαββατο-Κύριακο...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Lolek & Bolek » Σάβ Ιούλ 17, 2010 4:10 pm

Που σημαινει οτι αποσυρετε τη συμμετοχη σας???
Water polo or nothing
Άβαταρ μέλους
Lolek & Bolek

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Ιούλ 19, 2010 11:44 am

Στην υποθετικη περιπτωση που δεν περασουν ομαδες απο την Βεροια τι γινεται?
Ξερω οτι εχει διατυπωθει ξανα αυτο το ερωτημα αλλα επειδη θεωρω οτι και η μια ομαδα απο τις Σερρες αλλα και ο Ποσειδων Κοζανης εχουν ομαδες που μπορουν να τις ξεπερασουν τοτε τι γινεται?
solid

Δημοσίευσηαπό andr3as » Δευτ Ιούλ 19, 2010 12:05 pm

solid έγραψε:Στην υποθετικη περιπτωση που δεν περασουν ομαδες απο την Βεροια τι γινεται?
Ξερω οτι εχει διατυπωθει ξανα αυτο το ερωτημα αλλα επειδη θεωρω οτι και η μια ομαδα απο τις Σερρες αλλα και ο Ποσειδων Κοζανης εχουν ομαδες που μπορουν να τις ξεπερασουν τοτε τι γινεται?

Μόλις φαντάστικα το τι θα γίνει...
Δηλαδή εάν δε περάσουν οι ομάδες τις Βέροιας θα πάει ο Δήμος Αλεξάνδρειας και θα πει:
- Παιδιά εμείς περιμέναμε να περάσει μία από τις ομάδες τις Βέροιας για να συνεχίσουμε την διοργάνωση, τώρα να φύγετε!!! να πάτε αλλού!!! :shock:
Καλά ρε παιδιά έχει πολύ ζέστη, αλλά όχι και τόση...

Η διοργάνωση γίνεται υπο την αιγίδα του Δήμου Αλεξάνδρειαςκαι του Ναυταθλητικού Κέντρου Ναυτίλος (Περιοχή Δοβρά - Βέροια).
Θα υπάρχει Live streaming από το sportorama.gr στα παιχνίδια του Ν.Α.Σ.Η. (για πρώτη φάση) και χορηγοί που αναλαμβάνουν έξοδα της διοργάνωσης (όπως π.χ. 2 ψυγεία που θα έχουν νερά για τους αθλητές).
Τον τελικό συζητιέται να τον δείξει η ΕΤ3...
Τελευταία επεξεργασία από andr3as και Τρί Ιούλ 20, 2010 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
andr3as

Δημοσίευσηαπό Lolek & Bolek » Δευτ Ιούλ 19, 2010 12:17 pm

Ετσι κι αλλιως οπως εχω πει πιο πανω δυσκολα θα αποκλειστει ο ΝΑΣΗ... Απο τη στιγμη μαλιστα που εμαθα οτι στην Κοζανη 3-4 κολυμπανε και οι υπολοιποι οταν θυμουντε ειμαι σιγουρος οτι η Κοζανη δεν εχει τυχη... Η ομαδα ειναι η περσινη και λιγο πιο αδυναμη
Water polo or nothing
Άβαταρ μέλους
Lolek & Bolek

Δημοσίευσηαπό andr3as » Δευτ Ιούλ 19, 2010 12:23 pm

Από σημερινό Blog για να καταλάβετε τι κατάσταση επικρατεί στην Ημαθία (γενικά) σχετικά με τα υδάτινα αθλήματα:
πηγή periskopisi.blogspot.com
Αυτή τη βδομάδα ξεκινά και το πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Δ' Εθνικής Ανδρών της Υδατοσφαίρισης.
Και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος ακόμη πιο κοντά στο υγρό στοιχείο αλλά και μια ευκαιρία να αντιληφθούμε πως αφού στα άλλα αθλήματα δεν καταφέρνουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, ίσως (με δεδομένο ότι υπάρχει ένα σύγχρονο κολυμβητήριο) θα πρέπει να εξετάσουν κάποιοι το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τοπικής ομάδας που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Άλλωστε, στο νέο - διευρυμένο Δήμο, υπάρχουν ήδη ομάδες που τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τις ομάδες ποδοσφαίρου του κέντρου (ομάδες που είναι "τρένα", στην ποδοσφαιρική αργκό).
andr3as

Δημοσίευσηαπό poloxalkida7 » Τρί Ιούλ 20, 2010 2:19 pm

poloxalkida7

Μπανιέρα ή Πισίνα

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ Ιούλ 22, 2010 9:02 am

Τα παιδιά του ΝΑΣΗ μπορείτε να μας ενημερώσετε που θα γίνει η Τελική φάση σε πισίνα ή στο Κολυνβητήριο του Ναυτίλου. :D
maevius

Re: Μπανιέρα ή Πισίνα

Δημοσίευσηαπό andr3as » Πέμ Ιούλ 22, 2010 9:08 am

maevius έγραψε:Τα παιδιά του ΝΑΣΗ μπορείτε να μας ενημερώσετε που θα γίνει η Τελική φάση σε πισίνα ή στο Κολυνβητήριο του Ναυτίλου. :D

Στις ντουζιέρες θα γίνει, όποιος ρίξει πρώτος το σαπούνι... χάνει!!! :shock:
Όλη η τελική φάση θα γίνει στην 50άρα (ανοιχτή πισίνα) της Αλεξάνδρειας.
andr3as

Δημοσίευσηαπό ivan_perez » Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:49 pm

παιδια εγώ θέλω να ρωτήσω ποια ημερομηνία είναι σίγουρο ότι όλες οι ομάδες θα έχουν τελειώσει από το πρωτάθλημα.δηλαδή ας πούμε 2 αυγούστου είναι σίγουρα η τελευταία μέρα;
ivan_perez

Ν.Α.Σ.Η. live streaming

Δημοσίευσηαπό DinosD » Πέμ Ιούλ 22, 2010 4:38 pm

Οι αγώνες του ΝΑΣΗ ζωντανα με live streaming

http://www.sportorama.gr/content/view/8438/218/lang,el/

Καλη επιτυχια στην ομαδα μας και σε ολες τις ομαδες γενικα, ελπιζω να περασουμε καλα, να το ευχαριστηθουμε και οι καλυτερες ομαδες να προκριθουν.

Η ομαδα μας, ΝΑΣΗ, ειναι ετοιμη να παιξει ωραιο πολο για την κατηγορια, ειμαστε μια παρεα και αυτο ελπιζουμε να φανει και στην πισινα....

Ελπιζω να εχουμε και τον κοσμο της Αλεξανδρειας κοντα μας.
If you can't play nice...Play water-polo!!!
DinosD

Δημοσίευσηαπό SARONI » Πέμ Ιούλ 22, 2010 5:23 pm

Λιγες ωρες πριν την πρωτη βουτια θα ηθελα μια εκτιμηση απο τον προπονητη του ΝΑΟ Χαδαρϊου(Τεντζαλιδη) για το πως βλέπει την πορεία της ομάδας φέτος σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε σχεση με τη δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά.
SARONI

α

Δημοσίευσηαπό drowning13 » Παρ Ιούλ 23, 2010 3:18 am

1ον SARONI δεν λεγετε ΝΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ αλλα Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ νομιζω οτι το γνωριζεις
2ον ο προπονητης της ομαδας του χαιδαριου δεν ονομαζετε Τετζαλιδης αλλα Χολιδης...ο Τεντζαλιδης ειναι παιχτης κ οχι προπονητης....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (μια μικρη διευκρινηση για αποφυγη παρεξηγησεων) :D
drowning13

Δημοσίευσηαπό SARONI » Παρ Ιούλ 23, 2010 11:41 am

drowning13 έγραψε:1ον SARONI δεν λεγετε ΝΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ αλλα Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ νομιζω οτι το γνωριζεις
2ον ο προπονητης της ομαδας του χαιδαριου δεν ονομαζετε Τετζαλιδης αλλα Χολιδης...ο Τεντζαλιδης ειναι παιχτης κ οχι προπονητης....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (μια μικρη διευκρινηση για αποφυγη παρεξηγησεων) :D

Και γιατί δεν τα λέει ο ίδιος και βάζει δικηγόρο ???
Μια απλή εκτίμηση ζήτησα , τόσο απλή που δεν γίνεται απλούστερη .
Αλλά μάλλον μια από τα ίδια και φέτος .Και είναι κρίμα τουλάχιστον για έναν παιχτη της ομάδας που έχει γευτεί πολλές χαρές τις καλές εποχές .Που η ομάδα πέταγε με τον μοναδικό πολυνίκη προπονητή που έχει περάσει ποτέ από τον παγκο της .Όλοι μετά ήταν απλές οδοντόκρεμες...
Και μάλλον φέτος τελευταίοι στην κατηγορία θα ήμαστε για να μην πώ και χωρίς νίκη .Ευτυχώς που δεν έχει παρακάτω κατηγορία.Και άντε περσυ λέγαμε φταινε τα βαρίδια, φέτος τι θα έχουμε να λέμε που έφυγαν τα βαρίδια ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!
SARONI

Δημοσίευσηαπό drowning13 » Παρ Ιούλ 23, 2010 12:12 pm

Δεν ειμαι δικηγορος SARONI φιλος της ομαδας ειμαι!!...δεν νομιζω να σου απαντησει ο τετζαλιδης εδω στο φορουμ γτ δεν γραφει....γιατι δεν περνας απο το κολημβητηριο του χαιδαριου να τα πειτε καλητερα...(μια λυση δινω)
τωρα για της δικες σου προβλεψεις τη να πω...δικε σου ειναι οτι θες μπορεις να γραψεις...κ ευχαριστουμε για το καλη επιτυχια!!τωρα το αν θα βγουμε τελευταιοι η καποια αλλη θεση ασε να το γνωριζουμε καλητερα απο σενα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
drowning13

Δημοσίευσηαπό ivan_perez » Παρ Ιούλ 23, 2010 12:44 pm

SARONI αν επιτρέπεται την εκτίμηση που έκανες που τη βασίζεις;έχεις παρακολουθήσει την ομάδα αυτή όλο το χρόνο και έχεις δει τόσο χαμηλό επίπεδο;έπειτα πέρσι μπορεί να μην ανέβηκε κατηγορία αλλά η παρουσία της κάθε άλλο παρά ντροπιαστική και απογοητευτική ήταν...
ivan_perez

Δημοσίευσηαπό Lolek & Bolek » Παρ Ιούλ 23, 2010 1:16 pm

Λιγες ωρες απομενουν πριν την εναρξη της Δ' εθνικης.... Οποτε οτι και να γραφετε εδω για τις ομαδες και για το ποιος θα βγει πρωτος ή τελευταιος θα αρχισει να φενεται!!! Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!!
Water polo or nothing
Άβαταρ μέλους
Lolek & Bolek

Δημοσίευσηαπό SARONI » Παρ Ιούλ 23, 2010 1:54 pm

drowning13 έγραψε:Δεν ειμαι δικηγορος SARONI φιλος της ομαδας ειμαι!!...δεν νομιζω να σου απαντησει ο τετζαλιδης εδω στο φορουμ γτ δεν γραφει....γιατι δεν περνας απο το κολημβητηριο του χαιδαριου να τα πειτε καλητερα...(μια λυση δινω)
τωρα για της δικες σου προβλεψεις τη να πω...δικε σου ειναι οτι θες μπορεις να γραψεις...κ ευχαριστουμε για το καλη επιτυχια!!τωρα το αν θα βγουμε τελευταιοι η καποια αλλη θεση ασε να το γνωριζουμε καλητερα απο σενα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

XAXAXA Αφου δεν είναι αυτός προπονητή τι να μου απαντήσει ????
Ναι ναι δικές μου είναι οι προβλέψεις κατά δικές μου και μακαρι να είναι πέρα για πέρα λάθος !!!!!αυτό θέλω και εγώ .
ΥΓ.Από ορθογραφία διέπρεψες πάλι .....
Σαν την ΑΕΧ (σωστό τώρα έτσι...?) και εσύ καμία πρόοδο!!!
Τελευταία επεξεργασία από SARONI και Παρ Ιούλ 23, 2010 1:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
SARONI

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Ιούλ 23, 2010 1:55 pm

Lolek & Bolek έγραψε:... Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!!

Γεια σου ''πατριδα'' ακουραστε εφορε :)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολους :roll:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό SARONI » Παρ Ιούλ 23, 2010 2:22 pm

ivan_perez έγραψε:SARONI αν επιτρέπεται την εκτίμηση που έκανες που τη βασίζεις;έχεις παρακολουθήσει την ομάδα αυτή όλο το χρόνο και έχεις δει τόσο χαμηλό επίπεδο;έπειτα πέρσι μπορεί να μην ανέβηκε κατηγορία αλλά η παρουσία της κάθε άλλο παρά ντροπιαστική και απογοητευτική ήταν...

Αγαπητέ φίλε, έχεις και βαρύ σκούρο όνομα, κανείς δεν μίλησε για απογοητευτικές ή ντροπιαστηκές εμφανίσεις, ίσως για χαμηλό επίπεδο.
Δεν χρειάζεται και πολυ κόπο για να καταλάβεις ότι με 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα και χωρίς τη ουσιαστική βοήθεια του γυμναστηρίου τα πράγματ δεν θα είναι και πολύ εύκολα.Δεν θέλω δε να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για να μην αισθανθεί άσχημα ο Τεντζαλίδης ή οποιος τέλος πάντων είναι προπονητής .
Έδώ να αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικος παίκτης και αν σωθεί η παρτίδα θα έχει , ίσως, το μεγαλύτερο μερίδιο.
Π.άντως γνωρίζω ότι δεν έχει κάνει και πολλά μπάνια εξ’ αιτίας της ενασχόλησής του με την προπονητική
Ξαναλέω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματικά ..
SARONI

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες