Συντονιστής: Lambros10
ivan_perez έγραψε:Εγώ πάντως που πίστεψε με είμαι πιο κοντά στην ομάδα από σένα ξέρω ότι κάνει από Οκτώβριο τουλάχιστον 4 προπονήσεις την εβδομάδα.τώρα αν αυτές σου φαίνονται λίγες για ομάδα δ΄ εθνικής δικαίωμά σου. Όσο για το καλή επιτυχία δεν αμφιβάλλουμε ότι είναι καλοπροαίρετο αλλά εάν πραγματικά ήσουν με το χαϊδάρι ακόμα και αν δεν τους πίστευες θα προσπαθούσες να κρύψεις την τόσο μεγάλη απαισιοδοξία σου για την ομάδα αυτή...
SARONI έγραψε:ivan_perez έγραψε:SARONI αν επιτρέπεται την εκτίμηση που έκανες που τη βασίζεις;έχεις παρακολουθήσει την ομάδα αυτή όλο το χρόνο και έχεις δει τόσο χαμηλό επίπεδο;έπειτα πέρσι μπορεί να μην ανέβηκε κατηγορία αλλά η παρουσία της κάθε άλλο παρά ντροπιαστική και απογοητευτική ήταν...
Αγαπητέ φίλε, έχεις και βαρύ σκούρο όνομα, κανείς δεν μίλησε για απογοητευτικές ή ντροπιαστηκές εμφανίσεις, ίσως για χαμηλό επίπεδο.
Δεν χρειάζεται και πολυ κόπο για να καταλάβεις ότι με 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα και χωρίς τη ουσιαστική βοήθεια του γυμναστηρίου τα πράγματ δεν θα είναι και πολύ εύκολα.Δεν θέλω δε να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για να μην αισθανθεί άσχημα ο Τεντζαλίδης ή οποιος τέλος πάντων είναι προπονητής .
Έδώ να αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικος παίκτης και αν σωθεί η παρτίδα θα έχει , ίσως, το μεγαλύτερο μερίδιο.
Π.άντως γνωρίζω ότι δεν έχει κάνει και πολλά μπάνια εξ’ αιτίας της ενασχόλησής του με την προπονητική
Ξαναλέω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματικά ..
ivan_perez έγραψε:SAKIRONI ξέρεις πολύ καλά και αν είναι προπονητής ο Τετζαλίδης και σε ποιον κάνει προπόνηση και ποιο είναι το κανονικό όνομα της ομάδας.εδώ φαίνεται ότι ξέρεις ένα σωρό άλλα πράγματα πιο σημαντικά...Οπότε ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης