Συντονιστής: Lambros10
PEREZ έγραψε:Ναι ειναι νεα ομαδα, ομως κατα συνθηκη, διοτι απασες αι λοιπες χρησιμοποιουν τους μαθουσαλες τους και εμεις οχι διοτι ειναι απληρωτοι.
vs έγραψε:Ρε παιδιά, ήμαρτον, έχετε δει κανένα παιχνίδι φέτος ; Μόνο ένας παίκτης θα είχε θέση στην εθνική αλλά ούτε και αυτός θα έπαιζε. Ο νοών νοείτω ...
Tespa, εγώ το σταματάω εδώ διότι και κανένα συμφέρον δεν έχω και δε χρειάζεται να παρεξηγηθώ με κανέναν.φιλτατε VS οχι μονο ενας δυο και τρεις μπορουσε να παρει και να εισαι σιγουρος θα ηταν αλλη η τυχη της ομαδας![]()
![]()
![]()
vs έγραψε:Ρε παιδιά, ήμαρτον, έχετε δει κανένα παιχνίδι φέτος ; Μόνο ένας παίκτης θα είχε θέση στην εθνική αλλά ούτε και αυτός θα έπαιζε. Ο νοών νοείτω ...
Tespa, εγώ το σταματάω εδώ διότι και κανένα συμφέρον δεν έχω και δε χρειάζεται να παρεξηγηθώ με κανέναν.
vs έγραψε:Για άλλους παίκτες, νεότερους, συμφωνώ. Νομίζω ότι 2 ή 3 θέσεις της 13άδας εύκολα θα μπορούσαν (ή θα έπρεπε) να έχουν άλλο "κάτοχο", όπως επίσης ότι η ομάδα περιμένει να ηγηθούν λάθος παίκτες.
Πάνω σ'αυτό τι γνώμη έχετε ;ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ,ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ,ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΙΚΤΟΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
[/code]
Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες