minas.makris έγραψε:o Doumbas meta to matches itan dipla mou kai milouse sto tilefono me tous dimosiografous apo ellada , o Tzanis tou tilefwnise kai tou ekane epithesi , o Doumbas tou eipe "eimai stiv kerkida ela na ta poume".
i kerkida einai sta 3 metra apo ta dimosiografika kai sta 25 apo to press room ,![]()
ola ayta einai gia geliakai gia klamata
giati tetoia epithesi![]()
Μηνά δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω πώς έγινε ό,τι έγινε, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως κάθε προπονητής όταν τελειώσει το ματς οφείλει να περάσει από τη μικτή ζώνη και να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ακόμα κι αν αυτοί είναι μόνο ένας, μια και το πόλο ως μικρό άθλημα δεν ενέπνευσε σε περίοδο οικονομικής κρίσης περισσότερες εφημερίδες να στείλουν απεσταλμένους.
Όλοι οι προπονητές περνάνε από κει και σταματάνε και κάνουν δηλώσεις. Το ότι το κολυμβητήριο ήταν ψιλοάδειο και ο Δούμπας πήγε απευθείας στην εξέδρα, (σαν να ήταν στον Άγιο Κοσμά που καβαλάς το κάγκελο) και μετά είπε στον όποιο Τζάνη έλα εδώ να τα πούμε, δεν αποτελεί δεοντολογική συμπεριφορά.
Αν εμείς οι ίδιοι που ζούμε από μέσα το άθλημά μας δεν το σεβόμαστε και το γελοιοποιούμε, τότε πως είναι δυνατόν να περιμένουμε να το σεβαστεί και να το αναγνωρίσει ο υπόλοιπος κόσμος;
Οφείλει λοιπόν ο κάθε Δούμπας ακόμα κι αν βαριέται ή δε γουστάρει το συγκεκριμένο δημοσιογράφο, επειδή έκανε λίγο πιο σκληρή κριτική μετά τη βαριά ήττα απ'τους Σέρβους και τώρα επειδή πήραμε έναν πόντο απ'την Ουγγαρία νομίσαμε ότι κατακτήσαμε τον κόσμο, να κάτσει και να κάνει δηλώσεις στον μοναδικό απεσταλμένο του τύπου. Είναι υποχρέωσή του να το κάνει γιατί αυτός ο δημοσιογράφος θα ανεβάσει στη συνέχεια το ρεπορτάζ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κι από κει περιμένουν και θα το πάρουν όλες οι εφημερίδες και τα ειδησιογραφικά site. Κι έτσι θα υπάρχει υλικό από ρεπορτάζ για να γεμίσουν μια σελίδα για το πόλο την επόμενη μέρα...
Πιστεύω πως όταν συμμετέχουμε σε μια μεγάλη διεθνούς επιπέδου διοργάνωση, την εξυπνάδα και τη μαγκιά καλό είναι να τη δείχνουμε εκεί που πρέπει, δηλαδή στους αγώνες κι όχι στους δημοσιογράφους και μάλιστα τους δικούς μας, γιατί έτσι και γινόμαστε γελοίοι οι ίδιοι, αλλά και γελοιοποιούμε και τη χώρα που εκπροσωπούμε!