vs έγραψε:Εκτός από την άνοδο του επιπέδου των παικτών απαραίτητη είναι και η άνοδος του επιπέδου των παραγόντων ... Να υπάρχει π.χ. fair play και όχι "ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα"...
Όταν αρχίζουμε να σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τους αντιπάλους (που όμως είναι συμπαίκτες στο ευρύτερο παιχνίδι) τότε θα μπορούμε να ασχοληθούμε και με το ταλέντο.
... και ΑΣ κατεβει και στις πισίνες μετα ... για να πάθει και το ε γ κ ε φ α λ ι κ ό του ...waterboys έγραψε:.... Θέλει γερό στομάχι μια τέτοια στάση και πολύ φοβάμαι ότι δεν ταιριάζει στο νεοέλληνα που έχει τραφεί με τη λογική "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου".
.... πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών μέσα στο forum και να διαβάσει σχόλια που γράφονται προφανώς από γονείς για να καταλάβει με ποιες αρχές διαπαιδαγωγείται μια σημαντική μερίδα αυριανών πολιτών...
COACHFK έγραψε:GeorgeM + waterboys
ουσιαστικά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τα περισσότερα ειδικά του δεύτερου φίλου, όμως νομίζω πως για την συγκεκριμένη σειρά το μεγαλύτερο κέρδος και εκεί που βασικά κρίθηκε η πρόκριση, ήταν η αντίδραση του ΝΟΒ όταν έμεινα με παίκτη λιγότερο στο 1ο παιχνίδι.
Εκεί που οι νεαροί παίκτες της έβαλαν 2 τέρματα από απίθανες θέσεις(με ευθύνη του τερματοφύλακα του Πανιωνίου που του κόστισε και την αλλαγή στο 4ο 8λεπτο).
eforos έγραψε:Πρωτον γιατι εδειξε ο ΝΟΒ οτι η νικη επι του ΠΓΣΣ δεν ηταν πυροτεχωημαΚαι οτι το παπατζιλικι επιτελους πεθανε παντελω και ανεπιστεπτη
Αν και ειμαι ολυμπιακος , χαιρομαι παρα πολυ για την επιτυχια του παναθηναικου γιατι εχετε στον παγκο ενα παρα πολυ καλο παιδι και παρα πολυ καλο προπονητη. Τον Φανη. Δεν του κανω διαφημηση αλλα δεν μπορω να μην εκφρασω τις αποψεις μου γιατι ειναι παλιος φιλος και προπονητης μου. Οποτε εχω προσωπικη εμπειρια για το τι σημαινει Φανης.panathas1000 έγραψε:ΜΙΑ μεγαλη νικη με ενα μεγαλο αποντα
τον ΝΙΚΟ ΠΛΥΤΑ
η νικη αφιερωθηκε στον ΝΙΚΟ και απο εμας συγχαρητηρια στον προπονητη και τους παιχτες
και γρηγορη αναρρωση στον ΝΙΚΟ![]()
![]()
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης