Συντονιστής: Lambros10
statler έγραψε: Όντως θα προστεθεί μια αγωνιστική. Αυτή θα είναι Παρασκευή πρωί, Πέμπτη βράδυ; Το πρωί θα έχει θέμα γιατί πολλοί θα χρειαστούν άδεια, το βράδυ θα έχει θέμα γιατί θα έχει μια διανυκτέρευση παραπάνω για τις ομάδες εκτός Αθήνας.
statler έγραψε:Coach δεν ήμουν στη κλήρωση, αλλά ξέρω οτι απαγορεύεται να είσαι προπονητής και παίχτης συγχρόνως. Και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Έγινε με κάποια ομάδα αυτό πέρσι;
COACHFK έγραψε:statler έγραψε: Όντως θα προστεθεί μια αγωνιστική. Αυτή θα είναι Παρασκευή πρωί, Πέμπτη βράδυ; Το πρωί θα έχει θέμα γιατί πολλοί θα χρειαστούν άδεια, το βράδυ θα έχει θέμα γιατί θα έχει μια διανυκτέρευση παραπάνω για τις ομάδες εκτός Αθήνας.
Φίλε statler(και πρώην συμπαίκτη... )![]()
Δεν βγαίνουν οι αγωνιστικές από Παρασκευή πρωί. Χρειάζεται οπωσδήποτε 5 αγωνιστικές(4 αγώνες και ένα ρεπό για κάθε ομάδα). Άρα ξεκινώντας από Πέμπτη βράδυ έχουμε: 1 αγωνιστική την Πέμπτη, 2 την Παρασκευή και 2 το Σάββατο, για να ολοκληρωθούν οι όμιλοι.
Την Κυριακή το πρωί θα γίνουν τα χιαστί και το απόγευμα οι αγώνες κατάταξης.
Βέβαια και Παρασκευή πρωί να γινόντουσαν οι αγώνες πάλι για κάποιες ομάδες θα χρειαζόταν διανυκτέρευση.
Το πιο λογικό θα ήταν να πέρναγαν μόνο 8 ομάδες στα τελικά(για να μην σου πω για 6). Γιατί;
Πρώτα απ' όλα για οικονομικούς λόγους τους οποίους τόσο πολύ επικαλούνται όλοι. Και όχι άδικα. Δεύτερον γιατί όπως πιστεύω θα παραδεχτούν οι περισσότεροι ότι και να γίνει θα ανέβουν 2 ομάδες. Όπότε δεν έχει νόημα η πρόκριση της 3ης από κάποιους ομίλους. Είναι τουλάχιστον απίθανο όποιος βγει 3ος σε κάποιον από τους 2 ομίλους να καταφέρει να βγεί 2ος στην τελική φάση. Σωστά;
Τρίτον επειδή είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς που θα προκριθεί να μην συμμετέχει στην Τελική Φάση.
Αυτά τα ολίγα για τις ομάδες που θα προκριθούν, αλλά και κάτι σχετικό με το τελευταίο: Καλό θα ήταν η ομοσπονδία στην Προκήρυξη των αγώνων να βάλει πρόβλεψη που να λέει: "Όποια ομάδα από αυτές που θα προκριθούν στην Τελική Φάση, δηλώση αδυναμία να ανταποκριθεί και να συμμετέχει, παραχωρεί αυτόματα την θέση της στην αμέσως επόμενη της κατάταξης, εφ' όσον εκείνη το επιθυμεί"
*Απο αυτή την διάταξη εξαιρείται η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου που αυτόματα πάει στον όμιλο των play -out.
Απλά πράγματα δλδ, έτσι; Συμφωνείς;
defender έγραψε:απλα δε θα υπαρξει ρεπο. Πεμπτη βραδυ, Παρασκευη βραδυ και Σαββατο 2 ματς, οποτε κλεινουν τα 4 του ομιλου. Κυριακη πρωι ημιτελικοι, Κυριακη απογευμα τελικοι
![]()
![]()
statler έγραψε:και εγώ δε πιστεύω οτι θα υπάρξει ρεπό τη Κυριακή.
όπως δε πιστεύω οτι θα κατέβουν στη τελική φάση όλες οι ομάδες.
άρα δεν αποκλείεται και κάποια 3η ομάδα της πρώτης φάσης να τερματίσει σε καλύτερη θέση από 2η ή 1η...
ξαναλέω, το πρωτάθλημα της Γ' και Δ' κατηγορίας έχουν καταφέρει να το κάνουν πάρτυ. Μια ωραία καλοκαιρινή συνάντηση στις πισίνες για τους παλιούς και μια ωραία και εύκολη είσοδος στα επίσημα τουρνουά για τους νέους.
όσο για το 'πρώην συμπαίκτη'.... θέλω να δηλώσω οτι ήμουν μικρό άβγαλτο παιδάκι...
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες