Ποια ομάδα είναι το φαβορί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία ?

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Ποια ομάδα είναι το φαβορί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία ?

ΚΑΛΑΜΑΚΙ
14
29%
ΤΡΙΤΩΝΑΣ AM.
9
19%
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
3
6%
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
12
25%
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
6
13%
Άλλη ομάδα..
4
8%

Σύνολο ψήφων : 48

Δημοσίευσηαπό ale3is » Τρί Ιουν 19, 2007 1:31 pm

Αν δεν κανω λαθος,ο φουνταριστος τους ειναι ο Μπολατογλου ο οποιος δεν ηταν ποτε φουνταριστος αλλα παρ'ολα αυτα παιζει πολυ καλα...Μια θεση μου ερχετε στο μυαλο για το περιστερι...Παντως και εμενα οσες φορες τον εχω δει τον Αρσενη, μου εκανε για αρκετα καλος προπονητης...
Άβαταρ μέλους
ale3is

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Τρί Ιουν 19, 2007 2:58 pm

tyson έγραψε:Θέλω να θυμίσω ότι πέρυσι ο Τρίτωνας που ήταν το αουτσάιντερ για διεκδίκηση ανόδου βγήκε τρίτος και έμεινε έξω από την άνοδο για 2γκολ αν θυμάμαι καλά. Το Καλαμάκι που ήταν φαβορί για τη δεύτερη θέση (αν θεωρήσουμε πως η Λάρισα είχε "καπαρώσει" την πρώτη θέση) βγήκε τέταρτο. Ο Βόλος που ανέβηκε κέρδισε με την ψυχή στο στόμα τον Τρίτωνα, ανώ από το Καλαμάκι μέχρι το τέταρτο οκτάλεπτο έχανε 5-0. Αυτά είναι γνωστά. Το συμπέρασμα είναι ότι τα φαβορί πολλές φορές μένουν στα χαρτια. Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, όπως ψυχολογία, κούραση (π.χ. αν ο προπονητής, σου κάνει διακοσάρια 2 και 3 μέρες πριν παίξεις κτλ.-καλά τα θυμάμαι παιδιά??), ενώ ρόλο παίζουν και αψυχολόγητες ενέργειες παιχτών που κρεμάνε την ομάδα τους!! Γι' αυτό λοιπόν και φέτος καλά είναι τα προγνωστικά, αλλά μερικούς τους βλέπω πολύ σίγουρους...!

to kalamaki file tyson epekse ti katigoria sto teleutaio paixnidi me ti kalamata.istera oso itan to kalamaki favori allo toso itan kai o volos.pou mporei na eixe mia eftada mono alla itan arketoi gia ti b katigoria.oso gia to tritwna pou termatise tritos kai to kalamaki tetarto egine epeidi i vathmologia trelathike me ta apotelesmanta pou eixan ginei.giati as poume an kerdize ti kalamata tha anevene san deuteri omada kai exase telika kai pige tetarti.opote to oti vgike o tritwnas 3os perisi de leei kati...kai an milas gia to kalamaki oti emeine sta xartia perisi de nomizw na exeis dikio.an eksereseis to paixnidi me ti kalamata epekse arketa kala.auta...twra genika paidia psixraimia kai ta prwta apotelesmata erxontai se liges meres gia to poies omades tha exoun to prwto logo.kali epitixia se oles tis omades

Όον αφορα σε κάποιον που αναφέρθηκε στο Περιστέρι και ότι έχει τον καλύτερο προπονητή, επειδή παίζω πολλά χρονια πόλο ξέρω ότι ένας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ας σεβαστούμε λοιπόν και κάποιους άλλους προπονητές που έχουν ιστορία στο χώρο, πολλές επιτυχίες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αναγνώριση και έχουν προσπαθήσει ενεργά για την αναβάθμιση του αθλήματος!

Τέλος, η θέση που δεν έχει πληρότητα το Περιστέρι είναι αυτή του φουνταριστού, αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν έχει μία ομάδα φουνταριστό δε μπορείς να αναφέρεσαι καν σε πληρότητα ομάδας.
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό tyson » Τρί Ιουν 19, 2007 3:14 pm

Εγώ δεν είπα ότι ο Αρσένης δεν είναι καλός προπονητής, αλλά όχι και ο καλύτερος της κατηγορίας!
Επειδή πάντως έχω παίξει με το Περιστέρι, εγώ έχω δει έλλειψη φουνταριστού.
tyson

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Τρί Ιουν 19, 2007 4:21 pm

το περιστερι εχει ελλειψη τερματοφυλακα.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Ιουν 19, 2007 5:06 pm

Τερματοφύλακα δεν έχει, φουνταριστό δεν έχει, ο προπονητής δεν είναι στους καλύτερους, μήπως θα δώσουν μάχη να σωθούνε? :lol:
defender

Περιστέρι!!

Δημοσίευσηαπό Sozer » Τρί Ιουν 19, 2007 5:47 pm

Το Περιστέρι δεν ανεβαίνει στην Α'2, αλλά ούτε πέφτει στη Γ'Εθνική.
Άβαταρ μέλους
Sozer

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Τρί Ιουν 19, 2007 7:29 pm

pws to les auto re file oti den anevainei???? exeis dei tin omada pou exei kai de sou kanei i ksereis kati parapona as poume sta dioikitika?
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό noseman » Τετ Ιουν 20, 2007 1:37 am

Λοιπόν για να τελειώνουμε...
Τρίτωνας ανεβαίνει. (για τους άλλους δεν γνωρίζω)

Υ.Γ.
Μήπως έχω προκαταλήψεις?

Υ.Γ.2
Καλώς τον Tyson. Τι λέει το στράτευμα?
Δώσε φιλιά στον ψηλό και σε όλα τα παιδιά (γιατί ο ψηλός δεν είναι παιδί)
:P
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Τετ Ιουν 20, 2007 2:13 pm

[quote="noseman"]Λοιπόν για να τελειώνουμε...
Τρίτωνας ανεβαίνει. (για τους άλλους δεν γνωρίζω)

agapite noseman poli diskola tha anevei o tritwnas.an anevei o fetos me tin omada pou exei tote perisi tha eprepe na paizei a1. giati apo osa akougontai exei 2-3 apoxwriseis apo perisi me kirioteri tou delaka.alla tha mou peis exei to theofilou. nai alla opws leei kai i paroimia enas koukos de fernei tin anoiksi...!!!
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό koko » Τετ Ιουν 20, 2007 2:16 pm

Συμφωνω με τα οσα ειπε ο gtaktt...Δε νομιζω πως ο Τριτων εχει δειξει ειδικα φετος τοσο καλα δειγματα...
koko

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Τετ Ιουν 20, 2007 4:22 pm

αγαπητε gtagtt kai koko me bash ta apotelεσματα του τουρνουα και καποιων φιλικων κρινετε οτι οτριτωνας δεν εχει δειξει καλα δειγματα φετος. να σας θυμισω οτι οπως και φετος ετσι και περυσι τα αποτελεσμτα του τριτωνα στο τουρνουα ηταν ασχημα και ειδικα στα παιχνιδια με το καλαμακι.οταν ομως η μπαλα εκαιγε στο πρωταθλημα το καλαμακι εχασε 2 φορες απο το τριτωνα...οσον αφορα το δελακα ηρθε φυτευτος να παιξει για 2 σαβ/κα και σουταρε ασυστολα απο παντου απο οτι ξερω.ο θεοφιλου παρα το γεγονος οτι ειναι φανταρος κανει ολο το χρονο προπονηση και εχει δεσει αρκετα καλα με την ομαδα του.πιθανοτατα λοιπον ο τριτωνας να ειναι ακομα πιο δεμενος απο περυσι.θεωρω οτι ειστε εμπειρα παιδια για να καταλαβετε οτι τα αποτελεσματα τουρνουα και φιλικων ειδικα των χειμωνα δε λενε τιποτα.υποθετικα ολα αυτα.το πρωταθλημα ειναι καλοκαιρινο και ο πιο φορμαρισμενος τη περιοδο αυτη κλεινει σπιτια και αυτο μετραει 8)
ieromenos

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιουν 20, 2007 4:32 pm

Νομίζω ότι όλα θα παιχτούν στα πρώτα 2-3 παιχνίδια της Τελικής Φάσης και σε αυτό θα παίξουν ρόλο 2 πράγματα.

1. Η κλήρωση-σειρά των αγώνων και
2. Το μέρος που θα γίνουν οι αγώνες.

Με σχεδόν δεδομένο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την προοπτική ότι θα περάσουν και οι 4 Αθηναϊκές ομάδες και την δέσμευση της ΚΟΕ ότι η τελική φάση θα γίνει στην Αθήνα, οι εν λόγω ομάδες αποκτούν προβάδισμα.

Και αυτό λόγω, βασικά, μή διαρροών.

Από εκεί και πέρα έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για τα καλά και τα κακά των ομάδων και για το πότε ξυρίζουν το γαμπρό, όμως κανένας δεν έχει αναφερθεί στην...νύφη!!!

Αυτήν να δούμε ποιός θα την πληρώσει.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Τετ Ιουν 20, 2007 4:47 pm

αναφερσου στη νυφη παρακαλω 8)
ieromenos

ΝΥΦΗ...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιουν 21, 2007 12:24 am

Ε, τώρα!!!!

Την νύφη την πληρώνει αυτός που στο τέλος...φταίει!!!

Τώρα είναι γιατί δεν ανέβηκε, γιατί δεν έκανε κάτι καλύτερο από αυτό που μπορούσε, δεν έχει σημασία.

Βασικά το ανέφερα για να χαλαρώσω την ατμόσφαιρα και όχι ότι εννοούσα κάτι ιδιαίτερο.

Μην αρπάζεστε τόσο εύκολα. Χαλαρώστε και απολαύστε τα παιχνίδια.

Ούτως ή άλλως τις περισσότερες φορές και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας αυτοί που πρέπει να τα...καταφέρουν εύκολα ή δύσκολα το κάνουν.

Και βέβαια η ικανότητα και η τύχη παίζουν το ρόλο τους...

Τέλος να αναφερθούμε σε μια λαϊκή ρύση: Κυριακή κοντή...γιορτή!!!

Καλή επιτυχία σε όλους.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό tyson » Πέμ Ιουν 21, 2007 4:05 pm

Συμφωνώ με τον φίλο μου τον ieromeno, ενώ τολμώ να πω ότι συνήθως οι ομάδες παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο ακόμη και στις δύο πρώτες φάσεις σε σχέση με την τελική, είτε ως προς το καλύτερο, είτε ως προς το χειρότερο. Πάντως απ’ ότι βλέπω δεν έχει ιδέα κανείς για το τι ομάδα έχει ο Τρίτωνας. Δε βασίζεται ούτε στον Θεοφίλου, ούτε σε κανέναν άλλο, αλλά στο σύνολο και τη συνοχή που έχει σαν ομάδα. Έχει πολλούς κούκους για να φέρουν την Άνοιξη! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο νερό…! Και όπως λέει και ο COACHFK, Κυριακή (ή μάλλον Παρασκευή!) κοντή γιορτή!

Noseman όλα καλά! Θα δώσω χαιρετίσματα, αλλά σε περιμένουμε και στο πρωτάθλημα για ψυχολογική ντόπα!
tyson

Δημοσίευσηαπό ale3is » Πέμ Ιουν 21, 2007 4:15 pm

Ο προπονητης του Τριτωνα παντως ειναι μεγαλο +!Απο τους καλυτερους της κατηγοριας :wink: Καλη τυχη και καλα αποτελεσματε σε ολους ευχομαι!
Άβαταρ μέλους
ale3is

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Ιουν 21, 2007 5:01 pm

Δε βασίζεται ούτε στον Θεοφίλου, ούτε σε κανέναν άλλο

ναι μωρέ τον παπαρούλη (χι χι) :P

ρεεεε... ο τρίτων έχει τον καλύτερο τερματόρο... (είναι και αιρετικός... ξού ξού ξού...)

Ο προπονητης του Τριτωνα παντως ειναι μεγαλο +!Απο τους καλυτερους της κατηγοριας

και ομορφόπαιδο... εντάξει? για να τα λέμε όλα! 8)

αλλά σε περιμένουμε και στο πρωτάθλημα για ψυχολογική ντόπα

λίγω χλωμό το βλέπω, μιας και είμαι στα εξωτερικά...
μάλλον του χρόνου θα με ξαναδείτε. Πολλή δουλειά. :shock:

Και αφού ξεκινάει το ρημάδι και δεν είμαι εκεί...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό chris7 » Παρ Ιουν 22, 2007 12:39 am

οφείλω να συμφωνήσω με τον tyson.Ολα παίζονται δυστυχώς σ ενα σαβ\κο και οτι βρέξει ας κατεβάσει.......καλη επιτυχία σ όλες τις ομάδες
chris7

Δημοσίευσηαπό geotria » Σάβ Ιουν 23, 2007 12:54 am

sto ilisio:Hlysiakos-Nauplio 7-4 kai Peristeri-Rethymno 6-14!
geotria

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Σάβ Ιουν 23, 2007 2:45 am

πληροφοριες για το ρεθυμνο παρακαλω. ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ 17-8

ΑΡΗΣ- ΞΑΝΘΗ 11-6 ΝΟΜΙΖΩ.............. ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΡΓΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
ieromenos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης