Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 11:31 am

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, COACHFK, ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ. ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ ΚΛΠ.
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΕ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΠΟΡ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ).
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ? Η ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΣΕ FORUM ΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ).
ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ......
sharkface

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Ιούλ 24, 2007 11:41 am

sharkface έγραψε:ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΠΟΡ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Αααααα, αυτος ειναι ο ορισμος του τεχνοκρατη και τον εψαχνα. Βασικα απο τετοιους εχουμε γεμισει, ειδικα στην ομοσπονδια. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που με τις προχωρημενες "τεχνικες" τους ολα τα πρωταθληματα κατω της Α2 ή οι προετοιμασιες των μικρων εθνικων δε τους στοιχιζουν δεκαρα τσακιστη. Επιστημονες οι ανθρωποι, προχωρημενοι!
TooTall

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τρί Ιούλ 24, 2007 11:44 am

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την συζήτηση και δεν κρύβω πως σχεδόν όλοι από την μεριά τους
έχουν δίκιο. Πάντα σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν δύο όψεις.

Απλά θα αναφέρω κάποια σχόλια-προβληματισμούς-απόψεις:

1. Καταρχήν θα ξεκινήσω με το ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό αλλά και στον πρωταθλητισμό
και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τους το στερήσει. Ένας λόγος περισσότερο στην υδατοσφαίριση
που είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα το οποίο αν δεν το λατρεύεις συνήθως δεν το ακολουθείς.

2. Ο σχεδιασμός της ΚΟΕ για τις κατηγορίες Β', Γ' και Δ' Εθνική από όπου και να τον ακουμπήσεις "μπάζει"...
Δεν είναι δυνατόν να να γίνονται πανελλήνια πρωταθλήματα σε 2 Σαββατοκύριακα..
Μην κρυβόμαστε, για τα πρωταθλήματα των τριών αυτών κατηγοριών η ΚΟΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ !!!! αν μπορούσε
να μην γίνουν καθόλου θα ήταν τρισευτυχισμένη !! Για αυτό και δεν υπάρχει προγραμματισμός, για αυτό και αλλάζει
τις ημερομηνίες συνέχεια μέχρι να βολευτούν οι περισσότεροι. Περισσότερο οι άνθρωποι της ΚΟΕ ψάχνουν να βρουν
σε ποια πόλη-κολυμβητήριο θα πάνε διακοπές παρά να γίνει ένα αξιόλογο και αξιόπιστο πρωτάθλημα.

3. Θα δεκτώ, ότι το σωστό σε αυτές τις κατηγορίες θα πρέπει να συμμετέχουν ομάδες με μικρούς σε ηλικία παίκτες
και να αποτελούν τα πρωταθλήματα αυτά πηγή ανίχνευσης ταλέντων !!!!

Θα το δεκτώ όμως με ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ :

Να δημιουργηθεί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (MASTER) όπου όλοι οι αθλητές προχωρημένων
ηλικιών θα μπορούν να αγωνίζονται και να γεύονται την ΧΑΡΑ της συμμετοχής στο άθλημα που τους ανέδειξε
και παράλληλα το ανέδειξαν. Κανείς δεν μπορεί να στερήσει απο κανέναν το δικαίωμα αυτό !!!!!

Επίσης καποιοι αγάπησαν τον χώρο μας, αυτόν της υδατοσφαίρισης σε μεγαλύτερη ηλικία και
άρχισαν να προπονούνται σε ηλικία πχ. 25 ετών. Επειδή δεν ξεκινήσαν από μικρά παιδιά στις πισίνες
δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν σε μια πισίνα και να παίξουν με το κίτρινο τόπι ???

Εδώ και χρόνια προσπαθούμε να φέρουμε νέο κόσμο στις πισίνες από αθλητές έως και φιλάθλους φιλάθλους και
να αγαπήσουν τον χώρο μας. Και αφού μπήκαν στην διαδικασία ήθελαν να "βρεχτούν"
και να ζήσουν την εμπειρία. Γιατί να τους στερούμε το διακαίωμα ?

Στο εξωτερικό και σε πολλές χώρες της Ευρώπης υπάρχουν πρωταθλήματα MASTER WATER-POLO
όλοι οι παλαίμαχοι αγωνίζονται με πάθος και μεγάλο ανταγωνισμό.
Ουσιαστικά γίνεται ένα μεγάλο πανηγύρι διαφήμιση του πόλο από
τους έμπειρους προς τα παιδιά..

Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο ??

/Λάμπρος

ΥΓ. Δυστυχώς ήμουν στην δυσάρεστη θέση να διαγράψω 2-3 posts καθότι αφενός μεν περιείχαν υβριστικό
περιέχομενο και αφετέρου απρεπείς χαρακτηρισμούς. Θα ήθελα να σεβαστούμε όλοι τον χώρο των "δημόσιων συζητήσεων"
και τους κανονισμούς λειτουργίας (http://www.h2opolo.gr/forum/viewtopic.php?t=468).
Μερικοί ομιλούμε περί "να δείχνουμε το καλό παράδειγμα στους νέους αθλητές" και παράλληλα ξεχνάμε ότι to FORUM
το παρακολουθούν πολλά μικρά παιδιά... Ωραίο παράδειγμα δίνουμε... Βρίζοντας και κάνοντας με διαξιφισμούς σαν τα κοκόρια !!

Περί ανωνυμίας, από την μεριά μου σεβαστή αλλά μέχρι του σημείου που δεν θα γίνονται σχόλια - αναφορές προς άλλα μέλη του FORUM τα οποία ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ και επειδή σε αυτόν τον χώρο σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε
δεν βλέπω τον λόγο να μην δηλώνουμε το ποιοι είμαστε. Δεν έχουμε ούτως ή άλλως να χωρίσουμε τίποτα
το αντίθετο μάλιστα μας ενώνει η αγάπη για το πόλο και σκοπό όλοι έχουμε να το αναδείξουμε και όχι να το μειώσουμε.....
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 24, 2007 1:36 pm

Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να εξωθήσουν την συζήτηση στα άκρα με χαρακτηρισμούς που από μόνοι τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους.

Το σχόλιο περί γεροντίστικης επιδειξιομανίας σίγουρα δεν πήγαινε σε σένα αφού κατά δική σου δήλωση δεν είσαι ένας από αυτούς. όπότε τι κόπτεσαι;;; Είχα διαβάσει τα ποστ σου από την αρχή και είχα καταλάβει ότι δεν είσαι, απλώς προκάλεσα το όλο θέμα και όσο για τους χαρακτηρισμούς και την ειρωνεία μάλλον τα ξεκίνησες.

όσο για το δημοσιογραφικό δαιμόνιο που μου...προσάπτεις, χαίρομαι αφάνταστα που και μόνο υπάρχει ενημέρωση για πράγματα που τα ΜΜΕ δεν δίνουν ούτε δεκάρα τσακιστή, και οι φίλοι της υδατοσφαίρισης είναι διψασμένοι για ενημέρωση.

Δεν ήταν πρόθεσή μου να κάνω το δημοσιογράφο προσπαθώ απλώς να ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ τον κόσμο για τα τεκτενόμενα στο χώρο μας. Φαίνεται πως μάλλον δεν σ' αρέσει η ενημέρωση και γι' αυτό καταφευγεις στην λύση της ανωνυμίας για να επικρίνεις αυτούς που τουλάχιστον προσπαθούν να προσφέρουν.

όσο για το ρομαντικός και τεχνοκράτης το ρομαντικός είναι χαρακτηρισμός που εσύ μου "έδωσες". Εγώ πιστεύω πως και οι δύο χρειάζονται και δεν υπάρχει χώρος μόνον για έναν από τους δύο. αρκεί να συνεργαστούν.

Όσο για τις προτάσεις μου για το άθλημα σίγουρα δεν θα κάνω κουβέντα με τον..ανώνυμο "φίλο" του φόρουμ αλλά με επώνυμους που τουλάχιστον θα ξέρω με ποιους έχω να κάνω.

Καλό είναι, αν θέλεις να κρατήσουμε την κουβέντα σε κάποιο επίπεδο να μην κάνεις χαρακτηρισμούς περί ασχετοσύνης κλπ. Και τελειώνοντας να σου επαναλάβω ότι δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν με τα λεγόμενά μου, απλώς παραθέτω τις απόψεις μου.

Και τουλάχιστον εγώ το κάνω ΕΠΩΝΥΜΑ.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Τρί Ιούλ 24, 2007 1:40 pm

Συμφωνώ απόλυτα με τη διοργάνωση πρωταθλήματος παλαιμάχων. Γίνεται σε όλες τις προηγμένες αθλητικά χώρες και φαντάζομαι ότι θα αποτελεί το γεγονός κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Καλό είναι να προστατευτεί το άθλημα στην Β', Γ' και Δ' Εθνική από τη συμμετοχή μεγάλων σε ηλικία αθλητών. Δεν προσφέρει τίποτα από το να στερεί χρόνο συμμετοχής σε μικρά παιδιά. Αν δεν αγωνίζονται 15-16χρονοι σε αυτές τις κατηγορίες, τότε που; Στην Α1;

Ας βοηθήσουμε όσοι αγαπάμε πραγματικά το άθλημα προς αυτή την κατεύθυνση!
Yiannis

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 3:13 pm

ΜΑΛΛΟΝ COACHFK (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ (ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ).
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΩΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ? Α Μ Φ Ι Β Α Λ Λ Ω.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ 12 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1, 12 ΤΗΣ Α2, 10 ΤΗΣ Β, 16 ΤΗΣ Γ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΤΗΣ Δ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ). ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΟ?
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 3:23 pm

ΣΥΝΕΧΙΖΩ....
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ο Υ Ν ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣΤΕΡ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COACHFK?).
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΛΑ Κ Υ Ρ Ι Ω Σ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΠΟΡ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.......
sharkface

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Ιούλ 24, 2007 3:24 pm

sharkface έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΟ?
Απεναντι στον Διαθεσοπουλο; Καμια.-

sharkface έγραψε:...ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΠΟΡ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.......

Τα αλλα αθληματα ειναι επαγγελματικα, το πολο ειναι ενα μπασταρδο πραγμα.
TooTall

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 3:33 pm

TooTall έγραψε:
sharkface έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΟ?
Απεναντι στον Διαθεσοπουλο; Καμια.-

sharkface έγραψε:...ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΠΟΡ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.......

Τα αλλα αθληματα ειναι επαγγελματικα, το πολο ειναι ενα μπασταρδο πραγμα.

ΠΑΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΤΟ ΠΟΛΟ ΔΕ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ 1000 ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 24, 2007 4:02 pm

Είναι κρίμα sharkface να προσπαθείς να υποβιβάσεις κάποιον όταν δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

Επίσης είναι κρίμα να υποτιμάς τους συνομιλητές σου όταν δεν τους γνωρίζεις ή/και γιατί δεν συμφωνείς μαζί τους. Ετσι φαίνεται το επίπεδο της συννενόησης που έχεις και λαμβάνεις, εκτος κι αν έχεις συνηθίσει να έχεις για φίλους μόνο κάποιους που σε ακούνε και δεν σου φέρνουν αντιρρήσεις(χειροκροτητές κλπ).

'Οσο για τις γνώσεις μου και το...αλεξίπτωτό μου καλύτερα είναι να μην αρχίσουμε να μιλάμε.

Εγώ ξέρω ένα πράγμα: "εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Καληνύχτα...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό kostaswp » Τρί Ιούλ 24, 2007 4:09 pm

θα καλεσει την αστυνομια,θα τους απειλεισει για τις θεσεις τους που εχουν στο δημοσιο,θα τους τιμωρησει με αποκλεισμο απο την εθνικη ή αφηνοντας τους απληρωτους..Και αυτα ειναι λιγα.
kostaswp

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 5:05 pm

kostaswp έγραψε:θα καλεσει την αστυνομια,θα τους απειλεισει για τις θεσεις τους που εχουν στο δημοσιο,θα τους τιμωρησει με αποκλεισμο απο την εθνικη ή αφηνοντας τους απληρωτους..Και αυτα ειναι λιγα.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ 15. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1000 ΑΤΟΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τρί Ιούλ 24, 2007 5:15 pm

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την συζήτηση που έχει γίνει για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Δεν έχω γράψει κάτι τόσο καιρό γιατί πολύ απλά δεν παρακολούθησα το πρωτάθλημα...και να ήθελα δεν μπορούσα καθώς οι ημερομηνίες άλλαζαν συνεχώς ...:)

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι το εξής :

1) φίλε sharkface .... πόσα χρόνια παίζεις πόλο και πόσο σχετικό θεωρείς τον εαυτό σου με το κίτρινο τόπι ? Από τί είδους ομάδες έχεις περάσει και τί εμπειρία έχεις από τον χώρο αυτό ? Γιατί πολύ άνετος και πολύ ξερόλας το παίζεις ενώ απέναντί σου έχεις άτομα τα οποία μπορεί και να έχουν φάει την πισίνα με το κουτάλι ...ή όπως λέμε στην διάλεκτό μας...να έχουν μετρήσει τα πλακάκια του κάθε κολυμβητηρίου τουλάχιστον 5 φορές.
Αντί να ασχολείσαι με αλεξιπτωτιστές και βατραχανθρώπους...μήπως να μιλήσεις λίγο πιο συγκεκριμένα?

2) COACHFK ...γιατί ασχολείσαι ? Και αυτό που είπε ο sharkface για το αλεξίπτωτο είναι αλήθεια? Κάνεις χρόνια? Από πόσο ψηλά μπορείς να πηδήξεις ??????????

3) Lampro σε παραδέχομαι γιατί πάντα επεμβαίνεις τις κρίσιμες στιγμές και οργανώνεις όχι μόνο την συζήτηση αλλά προσπαθείς να βάλεις και τάξη !!!! Αλήθεια είσαι και εσύ δημοσιογράφος σαν τον COACHFK ? γιατί από ότι έχω δει (ρουφιάνος γίνομαι) γράφεις κι εσύ αποτελέσματα από παιχνίδια. Μήπως είχες κι εσύ κρυφή επιθυμία να γίνεις δημοσιογράφος ?

Ρεεεεεε πηγαίντε σε καμία πισίνα να παίξετε κανένα Γερμανικό να ξελαμπικάρετε ...που κάθεστε και κατηγορείτε ανθρώπους και καταστάσεις.

Πριν κλείσω δεν μπορώ να μην το πω ....

Έχεις ρε φίλε sharkface καμία εμπειρία από σωματεία ή οργανώσεις ή πες το όπως θες που απαρτίζονται από αθλητές ή/και σωματεία που θέλουν να βρουν λύσεις με τους προέδρους των ομοσπονδιών ? Σε οποιοδήποτε άθλημα .... γιατί από όσο γνωρίζω ...είτε μιλάμε για Ποδόσφαιρό, είτε για Μπάσκετ είτε για Πόλο ....είτε ακόμα για την Ένωση Προστασίας των Φανατικών Κυνηγών του Δρυοκολάπτη ..... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....Δεν πας να χτυπάς τον πισινό σου κάτω ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!!

οπότε....κούλαρε !!! κάνε καμία αναπνοή και 25 μέτρα χαλαρά !!! όταν γυρίσεις θα είσαι ΟΚ
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 5:29 pm

ΦΙΛΕ VAZILIZ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. ΤΟΝ COACHFK ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ), ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ (ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ), ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΞΩΨΥΧΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ (ΕΤΣΙ COACHFK?)
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τρί Ιούλ 24, 2007 5:40 pm

sharkface έγραψε:ΦΙΛΕ VAZILIZ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. ΤΟΝ COACHFK ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ), ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ (ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ), ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΞΩΨΥΧΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ (ΕΤΣΙ COACHFK?)

Κοίταξε να δεις ...επειδή είσαι σχετικά λίγο καιρό στο forum θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο COACHFK είναι από τα πρώτα άτομα που έχουν ενεργό ρόλο σε αυτό το forum μαζί με τον Lampro που είναι ο πρωτομάστορας (Γειά σου Lampro Μάστορα...)
Το αν τσιμπάει ή όχι ο COACHFK είναι άλλο θέμα. Δεν δέχομαι ότι κάνεις πλάκα ή οτιδήποτε άλλο γιατί η επίθεσή σου είναι προσωπική προς τον COACHFK. Είδα σχολιά σου και σε άλλο post.......

Άποψη για αυτό το άθλημα για μένα έχουν όλοι ...από αυτούς που παίζουν 20 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι τους Βετεράνους που όλοι αποκαλείτε, και από τα 14χρονα που τώρα μπήκαν στις πισίνες μέχρι τους προπονητές. Το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες και ο στόχος που έχεις.

Τέλος, όσον αφορά στα σχόλιά σου για δημοσιογραφία ... γιατί δεν λες τα ίδια και για τον Lampros ? Πάντως δεν βλέπω κάποιον να ενοχλείται εδώ μέσα από τις πληροφορίες που δίνονται και διαβάζουμε. Μάλλον ευχαριστώ έπρεπε να λες..... αλλά μάλλον σε ενδιαφέρει πιο πολύ να κάνεις την πλάκα σου όπως λες ....

επειδή όμως μερικοί δεν κάνουν την πλάκα τους και οι πληροφορίες αυτές έχουν σημασία ...καλύτερα ρώτα την γνώμη τους...
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιούλ 24, 2007 6:02 pm

vaziliz έγραψε:
sharkface έγραψε:ΦΙΛΕ VAZILIZ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. ΤΟΝ COACHFK ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ), ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.

Κοίταξε να δεις ...επειδή είσαι σχετικά λίγο καιρό στο forum θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο COACHFK είναι από τα πρώτα άτομα που έχουν ενεργό ρόλο σε αυτό το forum μαζί με τον Lampro που είναι ο πρωτομάστορας (Γειά σου Lampro Μάστορα...)
Το αν τσιμπάει ή όχι ο COACHFK είναι άλλο θέμα. Δεν δέχομαι ότι κάνεις πλάκα ή οτιδήποτε άλλο γιατί η επίθεσή σου είναι προσωπική προς τον COACHFK. Είδα σχολιά σου και σε άλλο post.......

Άποψη για αυτό το άθλημα για μένα έχουν όλοι ...από αυτούς που παίζουν 20 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι τους Βετεράνους που όλοι αποκαλείτε, και από τα 14χρονα που τώρα μπήκαν στις πισίνες μέχρι τους προπονητές. Το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες και ο στόχος που έχεις.

Τέλος, όσον αφορά στα σχόλιά σου για δημοσιογραφία ... γιατί δεν λες τα ίδια και για τον Lampros ? Πάντως δεν βλέπω κάποιον να ενοχλείται εδώ μέσα από τις πληροφορίες που δίνονται και διαβάζουμε. Μάλλον ευχαριστώ έπρεπε να λες..... αλλά μάλλον σε ενδιαφέρει πιο πολύ να κάνεις την πλάκα σου όπως λες ....

επειδή όμως μερικοί δεν κάνουν την πλάκα τους και οι πληροφορίες αυτές έχουν σημασία ...καλύτερα ρώτα την γνώμη τους...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο COACHFK?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
sharkface

Δημοσίευσηαπό wp2 » Τρί Ιούλ 24, 2007 6:34 pm

Διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα κρατιομουν και δεν εκανα

σχολια.Ομως δεν αντεχω αλλο !!

Ολοι γνωριζουμε ποιος ειναι κα ιτι εχει προσφερει στο χωρο ο coachfk !!

Ομως (γι αυτο το λογο ) θα πρεπει να του δικαιλογισουμε την πικρια που εχει απεναντι στον Αρη Καμπου διοτι του στερησε την τοσο σιγουρη (μετα απο 2 γυρους πολυ καλους)ανοδο της ομαδα που υποστιριζε. Μπορει να εκατσε στον παγκο της........οταν δεν το αποβελλαν (πλακιτσα ε!!) εστω και σαν βοηθος του coach Ντουλακη,αλλα για 3η φορα στα 3 χρονια ξαναειδαμε να μην μπορει ν ανεβει κατηγορια.

Φιλε Φιλιππε μιπως πρεπει να παρεις εσυ την ομαδα???

Εντελως φιλικα , το τονιζω ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (γιατι ολοι ειναι ετοιμοι για καυγα εδω μεσα) λεω την αποψη μου .
wp2

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 9:25 am

Η αλήθεια ειναι ότι παρασύρθηκα σε ένα διάλογο με κάποιον που δεν αξίζει, μόνο και μόνο γιατί προτιμάει μέσα από την ανωνυμία του να κάνει "πλακίτσα" σε κάποιους που τσιμπάνε.

ΥΓ1 vasiliz δόξα τω Θεό και παρά τα κάποια παραπανίσια που έχω πάρει ανεβαίνω ψηλά με το...αλεξίπτωτο!!! Και φέτος λέω να αλλάξω και...παραλία!!!!!!!!!

ΥΓ2 wp2 κατάφερα να κάνω σχεδόν 6 παιχνίδια στον πάγκο, χωρίς να αποβληθώ!!! Νομίζω πως καλύτερα δεν γινότανε, αφού η φωνή δυστυχώς ξεχωρίζει.

Όσο για την ομάδα ο Αντώνης είναι πολύ καλός φίλος και έχει φτιάξει μια καταπληκτική χημεία στην ομάδα-παρέα η οποία μου θυμίζει τις δικές μας καλές εποχές. Επίσης μην ξεχνάς ότι δεν την υπολόγιζε κανείς πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με βάση το υλικό που είχε. Έχει καταφέρει πολλά με αντίξοες συνθήκες και με υλικό που άλλοι δεν θα το ήθελαν, πλην εξαιρέσεων.

Τώρα γιατί δεν ήρθε το...επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια άλλη ιστορία. Και όσο για τον Άρη δεν ευθύνεται για το αποτέλεσμα, ήταν καλύτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πήρε δίκαια τη νίκη. Αλλού χάσαμε την άνοδο.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό stavros » Τετ Ιούλ 25, 2007 9:32 am

wp2 έγραψε:Ολοι γνωριζουμε ποιος ειναι κα ιτι εχει προσφερει στο χωρο ο coachfk !!

Ομως (γι αυτο το λογο ) θα πρεπει να του δικαιλογισουμε την πικρια που εχει απεναντι στον Αρη Καμπου διοτι του στερησε την τοσο σιγουρη (μετα απο 2 γυρους πολυ καλους)ανοδο της ομαδα που υποστιριζε. .

wp2 συμφωνώ με την άποψή σου για τον coachfk, αλλά δεν συμφωνώ ότι μπορεί να έχει πικρία για το γεγονός ότι του στέρησε; την άνοδο ο Άρης Κάμπου.
Νομίζω ότι ο άνθρωπος εκφράζει την άποψή του και είναι προς τιμήν του - όποια κι αν είναι αυτή και ασχέτως αν συμφωνώ μαζί του.
Όμως coachfk κι εσύ -για να πούμε την αλήθεια - θεωρώ ότι εκφράστηκες με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους παίκτες του Άρη Κάμπου και μαζί με αυτούς για όλους τους χομπίστες-πολίστες άνω των 35 ? 40?. Νομίζω ότι κάποιοι χαρακτηρισμοί σου για αυτούς ήταν ατυχείς -όπως ατυχείς ήταν και κάποιοι χαρακτησιμοί του sharkface για εσένα και τούμπαλιν..
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν έχω πρόθεση να κατηγορήσω κάποιον αλλά να κουβεντιάσω και να ανταλλάξω απόψεις φιλικά με ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη με εμένα..το πόλο. Καλημέρα.
Υ.Γ. Όσον για την ενημέρωση συνέχισε να μα της δίνεις γιατί μας αρέσει..άσχετα με το αν ήθελες να γίνεις Χατζηνικολάου.. :D :D
stavros

Δημοσίευσηαπό wp2 » Τετ Ιούλ 25, 2007 10:38 am

Αγαπητε coachfk λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω μαζι σου σε οτι αφορα τον Αντωνη.

Μπορει να εχει φτιαξει καλο κλιμα οπως λες (εσι που σαι μεσα ξερεις καλτερα απο μενα) αλλα εγω αυτο που βλεπω εινα πως 3 χρονια τωρα η ιδια ιστορια.
Παιρναει τραινο τους πρωτους γυρους αλλα μετα τσιφος. Μηπως φταιει ο κακος προγραμματισμος και η κακη προετοιμασια που κανει??Λατηος φορμαρισμα??Η μηπως απλα ειναι λιγος γι αυτην την κατηγορια.
Οσο για το υλικο ναι δεν ηταν το επιθυμιτο αλλα περισι που ειχε πολυ καλυτερο τι εκανε??
Απ οτι μιλησα με καποιους παικτες μου παν οτι φετος καναν πολυ προπονηση αλλα.......ανουσια κξαι τετριμενη.

Οσο για την φωνη κανε κατι να την αλλαξεις για να τους ξεγελας(χαχαχα)
wp2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες