Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:01 am

fitilakias έγραψε:Ερωτηση 4η........Ποιον προπονητη ειχε η γυναικεια ομαδα του Χαιδαριου οταν

ανεβηκε κατηγορια, η αντιστοιχη του Ηλυσιακου??Καποιον που τον ειχε 2 -3 χρονια αν δεν κανω λαθος.....aλλα εκεινη τη χρονια πιο πολλες φορες επαιζε το Χαιδαρι φιλικα με τις Ιλισιοτησες παρα eκανε προπονηση.

Ποιος λοιπον??????

Σ ακουω Κ. sharkface

Φανταζομαι ποιος θα ηταν παλι fitilakia.
Ομως πες μου σε παρακαλω, επιτυχιες δεν υπηρχαν? Μονο τις αποτυχιες αναφερεις....
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:12 am

fitilakias έγραψε:ΜΜΜ πραγματι σκοραρες!
Δεν τολμω να το αμφισβτησω,για την ακριβεια ισοφαρισες!!!!!!!!

Εμπαθεια ....οχι απλα θελω να βγαλω προς τα εξω αυτα για τα οποια σε επαινουν συνεχεια οι αλλοι ( stavros ,illis , wp2 kai αλλοι πολλοι) αλλα κανεις τους δεν μας εχει πει τιποτα μεμπτο για το παλμαρε σου :)

Θα επανερθω με νεες βελτιωμανες ερωτησεις που θα περικλυουν κι αλλους , για να μιν το παρεις ππροσωπικα το θεμα :wink:

Α! Μιας και ειδα οτι κανετε λογο γαι τον Κ.Ντουλακη ας κανει καποιος τον κοπο και να μας πει πριν τον Ηλυσιακο σε ποια αλλη ομαδα εχει δουλεψει???

Αντρικη ηταν??????????????Δεν θυμαμαι......?? :?

Ο Ντουλακης ηταν για καποιο χρονικο διαστημα προπονητης στο Πορτο Ραφτη αν δεν με απαταει η μνημη μου.
Το χιουμορ ειναι το νεκταρ της ζωης coachfk και καλα κανεις και το χρησιμοποιεις και εσυ πλεον.
sharkface

Δημοσίευσηαπό stavros » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:33 am

fitilakias έγραψε:Εμπαθεια ....οχι απλα θελω να βγαλω προς τα εξω αυτα για τα οποια σε επαινουν συνεχεια οι αλλοι ( stavros ,illis , wp2 kai αλλοι πολλοι) αλλα κανεις τους δεν μας εχει πει τιποτα μεμπτο για το παλμαρε σου :) ..

Φίλε fitilakia - όνομα και πράγμα - μάλλον εσύ είσαι τελικά ήθελες να ήσουν δημοσιογράφος εδώ μέσα. Και τι δημοσιογράφος...Εισαγγελάτος κανονικός.
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα και αν θέλεις με πιστεύεις. Ο coachfk δεν με γνωρίζει προσωπικά και είμαι σίγουρος ότι και να του πω ποιος είμαι δεν θα με καταλάβει γιατί απλά είμαι ένας πρώην παίκτης άλλης ομάδας η οποία αντιμετώπισε πολλές φορές το Χαϊδάρι σε φιλικά και πρωταθλήματα και η γνώμη που έχω σχηματίσει για αυτόν έχει σχηματιστεί με τις σχέσεις μου με αυτόν - αν μπορείς να της πεις έτσι - ως τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας.
stavros

Δημοσίευσηαπό stavros » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:38 am

Επίσης θα μπορούσα να είχα και για εσένα όπως και για κάθε άλλο φίλο εδώ την ίδια άποψη αν είχα την τύχη να τον είχα γνωρίσει στο παρελθόν. Όμως επειδή το κύριο χαρακτηριστικό εδώ είναι η ανωνυμία η άποψη σχηματίζεται μόνο από τα γραφόμενά μας.
stavros

Δημοσίευσηαπό illis » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:53 am

Πολυ καλημερα σε οπλους,

θα προλαβω τον fitilakia (μπας και σκοραρω κι εγω :) ) και θα πω οτι ο Κ.coachfk την χρονια 90-91 πηρε το πρωταθλημα εφηβων (75΄)με την ομαδα του Ηλυσιακου!!! Την μεγαλυτερη διακριση του συλλογου σε επιπεδο υποδομων!!
illis

Δημοσίευσηαπό stavros » Πέμ Ιούλ 26, 2007 9:59 am

Τέλος για να βάλω σε σωστό σημείο τη σχέση μου με τον coachfk να υπενθυμίσω στο φίλο fitilakia ότι διαφώνησα με τον coach στο αρχικό θέμα του post - πριν ο fitilakias και ο sharkface το μετατρέψουν σε θέμα "ο coachfk αλεξιπτωτιστής - δημοσιογράφος και άμα κάτσει προπονητής πόλο αλλά άσχετος - που είχε να κάνει με τη συμμετοχή του Άρη Κάμπου στο πρωτάθλημα της Β..
stavros

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:36 pm

illis.. δεν με προλαβες γιατι οπως λεει και το nick μου , αναβω μονο φωτιες, που ειπε κι ενας ΦΙΛΟς (ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ , μην μας πανε και μεσα χαχα)

Ναι ο Ντουλακης εκανε ενα μικρο περασμα απο το Πορτο ( το team των επιτυχιων, και τωρα ειναι παικτης του, οπως και αρκετοι αλλοι προπονητες)
Περασμα (μικρο παλι εκανε και απο τις γυναικες του Νηρεα) Και (απο τις γυναικες του Ιωνικου,

αρα η ερωτηση 6......ειναι γιατι μικρα περασματα και οχι σταθεροτητα με καλη δουλεια και αποτελεσματα (οχι μονο σκορ αλλα αποτελεσματα δοπυλειας)???????

οεο????
fitilakias

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:37 pm

Παντως εγω ποτε δεν ειπα τον coachfk αλεξπτωτηστη αλλοι ειναι
και μ ενα προχειρο ψαξιμο διαπιτωσα οτι ειναι και παλι στα Ιλισσσια. Το χει η περιοχη?????Βασικα οι υποψιες αρχισαν οταν ειδα την τελικη φαση της Α2 γυναικων ( οπου 3 προπονητς στον παγκο πηραν 3 time out!!!!!!!!!!!!!!!)
kai malista se 2 paixnidia oxi ena :D

Οσο για την χρονια που ανεβηκε ο Ηλυσιακος ειχε τον ιδιο προπονητη που χει και φετος, με τα 3 time out :D (,τοτε με τα φιλικα με το Χαιδαρι,για την ιδια χρονια μιλαμε Κ.coachfk αφου για ανοδο ηταν Ηλυσιακος και Χαιδαρι ως 2ος)

Πολυ κουταλα βρωμαει η υποτηεση, απο την μια ενας αλεξιπτωτηστης προπονητης και απ την αλλη ενας Ηλυσιακος στην καρδια αλλα σε αλλη ομαδα.........και μεταξυ τους φιλοι!!!

Πω πω φωτιες...
fitilakias

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:41 pm

fitilakia αν θέλεις να συνεχίσουμε με το...βιογραφικό μου για τί δεν μοπυ στέλνεις ενα μήνυμα με το ποιός είσαι και να στο στείλω!!!

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά μια μικρή έως μεγάλη εμπάθεια την έχεις είτε για μένα είτε για οτι αφορά τον Ηλυσιακό αφού ξεκίνησες το...βιογραφικό του Α.Ντουλάκη.

Μήπως είσαι από κάποιους από αυτούς που είτε εγώ είτε ο Ντουλάκης σε...κόψαμε γιατί δεν έκανες; μήπως τελικά είσαι κανένα από τα πολλά...ταλέντα που αδικήθηκαν;;;

sharkface χιούμορ είχα και έχω πάντα και αυτό είναι που με σώζει μέχρι τώρα σε αυτή τη ζωή, γιατί, για να το φιλοσοφήσουμε και λίγο η ζωή είναι ένα αστείο...

Απλώς με σένα αντέδρασα έτσι, λανθασμένα, διότι ξεκίνησες πρώτος χαρακτηρισμούς (άσχετος, αλεξιπτωτιστής κλπ) και σίγουρα δεν μπορώ να έχω χιούμορ με κάποιον που με προκαλεί, κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του.

Αν καταλάβαινες, αφού όπως λες δεν ξέρεις ποιός είμαι, θα άλλαζες γνώμη, τουλάχιστον για το χιούμορ μου.

illis γιατί βρε παιδί μου μου χάλας τις εκπλήξεις, μου πέρνεις τους κρυφούς μου...άσσους. Αυτό θα ήταν τρίποντο και φάουλ σε νεκρό χρόνο. Βέβαια θα μετρήσει όταν και άμα έρθει η ώρα!!!

stavros είναι με μεγάλη χαρά που διαπιστώνω ότι ένας που είναι-ήταν αντίπαλος τρέφει σεβασμό για μένα και όχι απαραίτητα για τα λεγόμενά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το απολύτως αντίθετο με τους χειροκροτητές που έχουν μάθει να έχουν οι περισσότεροι.

Για να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο χτύπημα...

Για περάστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
Πλούσια δώρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:59 pm

βλεπω το παιχνιδι αποκτα ενδιαφερον , αφου εχει και πολλα δωρα..
μονο προσοχη στα zong .

Λοιπον....το αν ειμαι ταλεντο δεν το χω πει ποτε ουτε θα το πω.Αυτο ειναι εργο των προπονητων οχι των παικτων αρα δεν μπορω να σου απαντησω.Και οχι δεν με κοψατε εσεισ κ Φιλιππε ουτε Ο coach Ντουλακης.

Εμπαθεια με σενα δεν εχω και στο ξεκλαθαρισα,οπως ξεκαθαρισα οτι θα πω και γι αλλους,απλα αρχσα απο τον Ηλυσιακο διοτι τα πειρα ασχημα με τους τραμπουκισμους τις κερκιδας στην τελικη φαση(ασχετα με το ανβ ειχαν δικιο , που ειχαν τ ομολογω ε!!!) αλλα και με την πολυ λιγη δουλεια -και πολι λιγι βιοιγραφικο του προπονητη.

Οταν δε εφερα στο μυαλο μου και το γυναικειο τμημα μ εναν αλλο απιστευτο προπονητη και τι σταση του στους αγωνεσ λεω....εδω ειμαστε.Ο Ηλυσιακος εχει ψωμι. :D

Θες να παω στον Εθνικο ???? Ο οποιος μετα απο χρονια εφτιαξε ακδημιες με τον Καμαρη και τον διαολοστειλαν κακην κακως??
fitilakias

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 1:17 pm

Α! οσο για το 3ποντο και φαουλ τσου τσου μαλλον πριν ειχες κανει βημματα....

Απλα να θυμισω στον illis (που σου χαλασε την εκπληξη )αλλα και σε σενα την πολυ καλη δουλεια που ειχε κανει ο Κανελοπουλος... αλλα κξαι το υλικο που υπηρχε,νομιζω ηταν και ο Χατζηθεωδρου μεσα ε?Δεν θυμαμαι αλλα επιφυλασομαι γι αυτο ,

αρα αντε αν δεν εκανες βημματα , τοτε σιγουρα παταγες γραμμη αρα με το ζορι 2 ποντο :D :D

Παντως δεν εχετε απαντηση στην ερωτηση 6.....γιατι?
fitilakias

Δημοσίευσηαπό illis » Πέμ Ιούλ 26, 2007 1:22 pm

Καλα ρε fitilakiα πανω απο το forum κοιμασαι?Οποτε μπαινω κατι εχεις γραψει, δεν μπορω να σε προλαβω.

coachfk το καλαθι μετραει φυσικα αν και νομιζω οτι θ ακολουθησουν κι αλλα :D
παντως sorry επρεπε να σ αφησω το χειρστει εσυ
illis

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 2:04 pm

Φιτιλάκια,

Έχεις ανοίξει πολλά...μέτωπα και δεν σε προλαβαίνουμε!!!

Δυστυχώς εμείς δουλεύουμε και δεν έχουμε καλό τάϊμινγκ όπως εσύ που κατά πάσα πιθανότητα είσαι από πάνω μόνο γι' αυτό.

Ας ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΑΠΑΡΡΙΘΜΉΣΩ ΤΑ...ΦΛΈΓΟΝΤΑ ΖΗΤΉΜΑΤΑ

1. Ερώτηση 6: Ξανακάντη γιατί δεν καταλαβαίνουμε που και σε ποιόν απευθύνεσαι.
2. Πρωτάθλημα με τους '75 γεννηθέντες. Τα παιδιά αυτά τα ξεκίνησε ο Καραναστάσης σαν προπονητής και μάλιστα πήρανε το 2ο μετάλλιο στο παιδικό πρωτάθλημα του 1989 αν δεν με απατάει η μνήμη μου. Την χρονιά που βγήκαμε Πρωταθλητές Ελλάδας Εφήβων, τότε, τα παιδιά τα ξεκίνησε ο Κανελλόπουλος, όμως κάποια στιγμή, έφυγε, τον έφυγαν δεν θυμάμαι ακριβώς και μου πρότειναν να τους αναλάβω εγώ, αφού πρώτα έκαναν πρόταση στον Καραναστάση, ο οποίος δεν δέχτηκε(νομίζω...).

Στα παιδιά έκανα προπόνηση γι απερίπου 4 μήνες και τους κατέβασα σε όλα τα παιχνιδιάκαι στην Νέων που ήταν μια κατηγορία παραπάνω, με τα γνωστά αποτελέσματα. Νομίζω ότι το τρίποντο μου ανήκει και θα σου δώσω πίσω το φάουλ ως...εκπρόθεσμο, αφού ήταν μετά το σουτ που ήταν στο τέλος του χρόνου(έχω και φαντασία, όμως, έτσι).

Πέρνω ταϊμ άουτ για να δουλέψω λίγο...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Πέμ Ιούλ 26, 2007 2:18 pm

μερικοι νομιζουν οτι ειναι φορουμ μπασκετ εδω...εχω διαβασει ολα τα μηνυματα και εχω ενα σχολιο να κανω για το καμπο. παικταραδες. παρολαυτα οταν κατεβαινεις τελικη φαση η τα χτυπας ολα τα παιχνιδια η καθεσαι στα αυγα σου. αν δεν εχει στοχους μια ομαδα δε χρειαζεται να κατεβει σε καποια κατηγορια.τη κ@υλ@ της τη κανει και στη παραλια. η ελλαδα εχει πολλες...δε διαφωνω με τη συμμετοχη του καμπου στη κατηγορια. διαφωνω με τη νοοτροπια.ακου εκει.επιλεγω ποια ματς κτυπαω...και αν θελανε ανεβαινανε αλλα που να τρεχουν τωρα στην α2 τα παιδια που ειναι κουρασμενα και εχουν υποχρεωσεις...οταν αλλαξει η νοοτροπια μας θα αλλαξει και το αθλημα.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Πέμ Ιούλ 26, 2007 2:21 pm

coachfc για το μπασκετ που εγραψα απευθυνεται σε αυτους που ξεκινησαν να μιλανε για τριποντα φαουλ κλπ 8)
ieromenos

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 2:29 pm

fitilakias έγραψε:Παντως εγω ποτε δεν ειπα τον coachfk αλεξπτωτηστη αλλοι ειναι
και μ ενα προχειρο ψαξιμο διαπιτωσα οτι ειναι και παλι στα Ιλισσσια. Το χει η περιοχη?????Βασικα οι υποψιες αρχισαν οταν ειδα την τελικη φαση της Α2 γυναικων ( οπου 3 προπονητς στον παγκο πηραν 3 time out!!!!!!!!!!!!!!!)
kai malista se 2 paixnidia oxi ena :D

Οσο για την χρονια που ανεβηκε ο Ηλυσιακος ειχε τον ιδιο προπονητη που χει και φετος, με τα 3 time out :D (,τοτε με τα φιλικα με το Χαιδαρι,για την ιδια χρονια μιλαμε Κ.coachfk αφου για ανοδο ηταν Ηλυσιακος και Χαιδαρι ως 2ος)

Πολυ κουταλα βρωμαει η υποτηεση, απο την μια ενας αλεξιπτωτηστης προπονητης και απ την αλλη ενας Ηλυσιακος στην καρδια αλλα σε αλλη ομαδα.........και μεταξυ τους φιλοι!!!

Πω πω φωτιες...

Τέλος Ταϊμ άουτ.

Υποψίες λάθος, έχεις. Και το ψάξιμό σου είναι λάθος. Δεν έχω γυρίσει στα Ιλίσια. Πήγα στην τελική φάση της Α2 Γυναικών για πολλούς λόγους αλλά όχι για την...κουτάλα που βρωμάει, όπως αναφέρει ο...φίδος, συγνώμη, φίλος φιτιλάκιας.

Όσο για τον προπονητή που πήρε 3 τάϊμ αουτ, εντάξει δεν είναι και ο πίο έμπειρος και για τους άλλους 2 που ήταν στο πάγκο δεν νομίζω να κρατάγανε στατιστικά για να τον ενημερώσουν...

Τώρα τι εννοείς όταν λές ότι για άνοδο ήταν Ηλυσιακός και Χαϊδάρι δεν το καταλαβαίνω και σε παραπέμπω στην προηγούμενη απάντησή μου, για το θέμα. Πάντως με τις κοπέλες δεν είχαμε θέσει στόχο την άνοδο, παρά μόνο το καλύετρο δυνατό αποτέλεσμα και νομίζω ότι ήρθε...

Τώρα όσο για το τελευταίο, φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα για τον απλεξιπτωτιστή, αλλιώς να σταματήσουμε την ανταλλαγή πληροφοριων για το βιογραφικό μου. Όσο για τον Ηλυσιακό στην καρδιά αλλά σε άλλη ομάδα αλλά φίλοι, σε ποιόν αναφέρεσαι;

Τέλος 1ης περιόδου
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 3:54 pm

ieromenos έγραψε:μερικοι νομιζουν οτι ειναι φορουμ μπασκετ εδω...εχω διαβασει ολα τα μηνυματα και εχω ενα σχολιο να κανω για το καμπο. παικταραδες. παρολαυτα οταν κατεβαινεις τελικη φαση η τα χτυπας ολα τα παιχνιδια η καθεσαι στα αυγα σου. αν δεν εχει στοχους μια ομαδα δε χρειαζεται να κατεβει σε καποια κατηγορια.τη κ@υλ@ της τη κανει και στη παραλια. η ελλαδα εχει πολλες...δε διαφωνω με τη συμμετοχη του καμπου στη κατηγορια. διαφωνω με τη νοοτροπια.ακου εκει.επιλεγω ποια ματς κτυπαω...και αν θελανε ανεβαινανε αλλα που να τρεχουν τωρα στην α2 τα παιδια που ειναι κουρασμενα και εχουν υποχρεωσεις...οταν αλλαξει η νοοτροπια μας θα αλλαξει και το αθλημα.

Προφανως θα πρεπει να παιζεις σε 1 απο τις 3 ομαδες που ο καμπος κερδισε στην τελικη φαση. Οποτε μαλλον σε ποναει που οι 40αρηδες κερδισαν την ομαδαρα σου. Ειναι πραγματι κριμα να μπορει μια ομαδα αποτελουμενη απο 40αρηδες να ανεβει ενα σκαλι πριν την Α1, και αυτο αποδεικνυει το τι χαλια ομαδες υπηρχαν στην φετινη Β Εθνικη και στην περσινη Γ. Για αυτο το χαλι κατα την αποψη μου φταινε περισσοτερο απο ολους οι προπονητες. Για αυτο τους χαρακτηρισα ασχετους.
Σε ενα παιχνιδι του Καμπου (απο οτι μου ειπε ενας απο τους παικτες του), η αντιπαλη ομαδα επαιζε πρεσσινγκ. Σε ερωτηση που εγινε στην διαρκεια του αγωνα για την συγκεκριμενη επιλογη, η απαντηση ηταν: Παιζουμε ετσι γιατι θα σας κουρασουμε. Φυσικα με ανοικτο χωρο, ανεση να περναει η μπαλλα μπροστα στον φουνταριστο (θυμαστε ποιοι επαιζαν φουνταριστοι στον Καμπο), το αποτελεσμα ηταν δεδομενο. Αντε μετα να γυρισεις το ματς, οταν και αν κουραστουν οι αλλοι...........
sharkface

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 3:56 pm

λοιπον,

με την σειρα ολοι θα παρετε,

illis ναι απο πανω καθομαι γιατι πηρα φορα

ieromene αν διαβασεις πιοπροσεκτικα θα δεις οτι o coachfk εκανε πρωτος λογο για σκορ και τριποντα,αλλωστε καλα εκανε και δινει αλλο τονο στο...ματσ. χιουμορ που λεει και ο sharkface.....you know??

Η ερωτηση 6 λεει : Γιατι ο Ντουλακης δεν στεριοσε σε καμια ομαδα απ οσεσ πηγε?Γυναικες Νηρεα, γυναικες Ιωνικου κσι που αλλου δουλεψε???Σε αντρικη???( αυτη ειναι η ερωτηση 7 :D )

Τον Κανελλοπουλο τον εφυγαν,θυμαμαι εγω ...καλα...!
Κι οπως ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ τα παιδια τα ειχες ΜΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ......αρα....

Παμε στην 2 περιοδο....
Αλεξιπτωτιστη ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ!!! αλλα τον προπονητη του γυναικειου τμηματος του Ηλυσιακου,εσυ εισαι αυτος με την καρδια του Ιλισσιοτη αλλα την ομαδα του Χαιδαριου (εκεινη την εποχη)

Ελπιζω να εβαλα τελος στην συνχση σου και περιμενω μ ενδιαφερον την συνεχεια της 2ης περιοδου :D :D :D
fitilakias

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:02 pm

Μετα το 91 και την κατακτηση του πρωταθληματος εφηβων, ο coachfk, εκανε κατι εντυπωσιακο ως προπονητης? Και σε τελικη αναλυση ποσο χρονων ηταν ρε παιδια το 91? Με τοσες εμπειριες (προπονητικες), θα επρεπε να μιλαμε εδω για ανθρωπο με συμμετοχη στην Α1 τουλαχιστον σε 2 ομαδες αν οχι περισσοτερες. Ρωταω εντελως αθωα: Μηπως κανετε λαθος? Επισης εγω ποτε δεν ειπα ασχετο τον coachfk, διοτι δεν γνωριζα μεχρι προτεινος σε ποιον ανηκε το συγκεκριμενο ψευδωνυμο.
Να συμπληρωσω οτι το συγκεκριμενο φορουμ δεν ειναι για να μαθουμε τις περγαμηνες του οποιουδηποτε, εκτος και αν καποιος θελει να προμοταρει τον εαυτο του. Παντως με ιντριγκαρει το γεγονος της αντιπαραθεσης αναμεσας μας. Μας γεμιζει τις μπαταριες (για οποιον καταλαβαινει).
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:09 pm

Ρε παιδια, επειδη ασχολειστε με τον Ντουλακη, ξερει κανενας απο εσας ποιος ειναι ο υπευθυνος του Ηλυσιακου και ποιος ειναι ο στοχος του? Ο Φιλιππος ξερει και μου κανει εντυπωση που συμμετεχει σε αυτο το αλισβερισι. Εκτος και αν αποσκοπει καπου. Κι αν καταφερει να τα παρει (εδω γελαμε πολυ), τοτε μαγκια του.
Ο Ντουλακης τι μπορει να προσφερει με 1 ωρα μονο καθε βραδυ και σε 10 μετρα χωρο? Φταιει βεβαια παρα πολυ που ανεχεται αυτη τη κατασταση. Παντως ομαδα τυπου Ηλυσιακου, θα μπορουσε να ανεβαινε στην Α2, αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν θα ηταν καθολου καλα για τον "υπευθυνο" του τμηματος (πολλες μετακινησεις ρε παιδι μου στην Α2, μεγαλα κοστη γενικως...)
sharkface

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες